Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه 400 نفر از بیماران مبتلا به کرونا در گیلان از بیمارستان مرخص شده‌اند، از افزایش تعداد آزمایشگاه‌های تشخیص مبتلایان به کرونا در کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، کیانوش جهانپور رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت با اشاره به موارد بیماران بهبودیافته کرونا، اظهار داشت: 22 نفر علاوه بر 30 نفری که دیروز اعلام شد، به دلیل بهبودی بر اثر ابتلا یا مشکوک بودن به کرونا در قم از بیمارستان مرخص شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه 400 نفر از بیماران کرونا در گیلان از بیمارستان مرخص شده‌اند، گفت: اکنون 15 آزمایشگاه کار تشخیص بیماری کرونا را انجام می‌دهند که هفته آینده این تعداد به 22 آزمایشگاه می‌رسد و در هفته‌های بعد نیز تعداد آزمایشگاه‌های تشخیصی کرونا در کشور به 40 آزمایشگاه خواهد رسید.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت با اشاره به روند صعودی مبتلایان به کرونا در استان‌های مختلف، تأکید کرد: مردم باید بهداشت فردی را رعایت کرده و از تردد غیرضرور در بیرون از خانه و انجام مسافرت خودداری کنند.

جهانپور با تأکید بر اینکه حضور در خانه امن‌ترین مکان برای پیشگیری و مقابله با بیماری کروناست، گفت: قطعا مسافرت بین شهری به شیوع آن کمک می‌کند.

وی با اشاره به انجام غربالگری در برخی از استان‌ها، خاطرنشان کرد: اگر مورد مشکوکی در استان‌ها به عنوان مبتلا به بیماری تلقی شود، فرد تا 14 روز قرنطینه می‌شود.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت با اشاره به تصمیمات اتخاذشده در جلسه روز گذشته ستاد ملی مبارزه با کرونا افزود: بر اساس این مصوبات و در صورت ابلاغ رئیس‌جمهور محدودیت‌هایی در زیارت عتبات و بقاع متبرکه اعمال می‌شود، ضمن اینکه بر عدم برگزاری اعتکاف در سال جاری تأکید داریم.

جهانپور با اشاره به توزیع ماسک در مناطق مختلف کشور یادآور شد: موضوع توزیع ماسک در اولویت مناطق بیشتر درگیر با کروناست؛ به شکلی که توزیع آن را از قم شروع کرده‌ایم و در استان‌های دیگر ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به استفاده از مواد ضدعفونی‌کننده توسط مردم بیان داشت: اگر به هر دلیلی به مواد ضدعفونی‌کننده دسترسی نداشتیم با یک قوطی 500 سی‌سی محلول سفیدکننده (وایتکس) و اضافه کرده 20 تا 25 لیتر آب به آن محلول ضدعفونی‌کننده تهیه کرده و از آن برای ضدعفونی سطوح و ابزار استفاده کنیم.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت با اشاره به برگزاری پویش ملی «کرونا را شکست می‌دهیم» گفت: پویش دیگری تحت عنوان «مدافعان سلامت» نیز شکل گرفته است که در آن به معرفی بخشی از ایثارگری‌ها و زحمات پزشکان و پرستاران و افراد زحمتکش در حوزه درمان پرداخته می‌شود.

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا بیماری بهبودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۴۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای سراسری طرح تکمیل شبکه آزمایشگاهی از امسال/ فعالیت ۸ هزار آزمایشگاه در کشور

کاظم وطن خواه به مناسبت سی ام فروردین روز آزمایشگاهیان، گفت: این روز فرصتی است که به نوبه خود از همکاران آزمایشگاهی در حوزه‌های بهداشت، درمان، بیمارستان ها، کلینیک‌ها و سایر بخش‌های آزمایشگاهی تقدیر کنیم.  خدمات این بخش در حوزه سلامت کمتر دیده می‌شود، هرچند حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد تشخیص‌های حوزه سلامت منتج از آزمایش‌هاست که نشان دهنده جایگاه و اهمیت آزمایشگاه است.

وی یادآور شد: بالغ بر ۸ هزار آزمایشگاه در سطوح مختلف در کشور داریم که باید دسترسی به موقع و خدمات منصفانه و باکیفیتی را برای مردم فراهم کنند. 

رییس آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت اظهار کرد: در این زمینه برنامه ایجاد شبکه آزمایشگاهی را از سال گذشته دنبال کرده ایم، به این منظور که در اقصی نقاط کشور حتی مکان‌های صعب العبور آزمایشگاه‌های نمونه حضور داشته باشند و نمونه‌های آزمایشگاهی به سطوح بالاتر تخصصی ارجاع داده شوند.

وطن خواه افزود: به عبارت دیگر در این طرح هیچ فردی به خاطر یک کیت تخصصی لازم نیست از شهر‌های کوچک به شهر‌های بزرگتر و مراکز استان‌ها سفر کند. خدمات باید در دسترس مردم باشد و در قالب این طرح نمونه گیری از آن‌ها انجام می‌شود و پس از ارجاع آزمایش، نتایج نیز به موقع در دسترس آنها قرار می‌گیرد. 

رییس آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت با بیان این که این طرح از سال گذشته در دانشگاه‌های علوم پزشکی منتخب شروع شده و نتایج خوبی به همراه داشته است، اظهار کرد: امسال بقیه دانشگاه‌ها نیز به این برنامه پیوسته و طرح به صورت سراسری اجرا می‌شود.

وطن خواه تصریح کرد: به جز ایجاد دسترسی برای مردم، این طرح با توجه به تحریم‌ها و محدودیت منابع ارزی در تهیه تجهیزات آزمایشگاهی، موجب بازآرایی و بهره برداری بهینه از منابع نیز خواهد شد و از موازی کاری‌ها نیز جلوگیری می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • اجرای پویش ملی غربالگری سرطان در ایران
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • اجرای سراسری طرح تکمیل شبکه آزمایشگاهی از امسال/ فعالیت ۸ هزار آزمایشگاه در کشور
  • تجلیل از کارکنان آزمایشگاه مرکز بهداشت مهریز
  • خبر خوش وزیر بهداشت برای سمنانی‌ها؛ افتتاح مرکز درمان سرطان در هفته دولت امسال
  • فعالیت ۸۰۰۰ آزمایشگاه در کشور
  • فیلم دستگیری بانوی تبریزی مربوط به اغتشاشات ۱۴۰۱ است
  • رئیس شورای اطلاع رسانی دولت : قرار نیست تغییری در تیم اقتصادی دولت انجام‌ گیرد
  • خلجی: تیم اقتصادی دولت تغییر نمی‌کند/ هدف‌گذاری برای کاهش تورم
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد