Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-25@01:02:04 GMT

ابتلای مجدد بیمار بهبود یافته کروناویروس در ژاپن!

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۶۵۲۹۳

ابتلای مجدد بیمار بهبود یافته کروناویروس در ژاپن!

خبرگزاری ایسنا: مقامات محلی شهر اوساکا اعلام کردند: زنی که به عنوان تورلیدر فعالیت داشت تحت آزمایش تشخیصی کروناویروس قرار گرفت و نتیجه آزمایش او برای دومین بار مثبت گزارش شد.

اولین مورد از ابتلای مجدد بیمار بهبود یافته کووید-۱۹ در ژاپن در حالی شناسایی شد که نگرانی‌هایی در مورد گسترش این ویروس در این کشور وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد موارد آلوده به کروناویروس در ژاپن بیش از ۸۰۰ نفر اعلام شده است و هفت تن بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ جان خود را از دست داده‌اند.

بنابر اعلام مقامات محلی این زن ۴۰ ساله روز گذشته (چهارشنبه) پس از بروز علائم درد قفسه سینه و گلودرد مورد آزمایش قرار گرفت. اولین بار در اواخر ماه ژانویه نتیجه آزمایش کروناویروس این بیمار مثبت اعلام و اولین روز ماه فوریه پس از بهبود علائم از بیمارستان مرخص شد.

در دستورالعمل وزارت بهداشت ژاپن آمده است که مبتلایان به کروناویروس پیش از ترخیص از بیمارستان باید دو مرتبه تحت آزمایش قرار گیرند.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری CNN، همچنین «شینزو آبه» - نخست وزیر ژاپن - خواستار تعطیلی تمامی مدارس این کشور تا ماه آوریل شد.

نخست وزیر ژاپن امروز (پنج‌شنبه) خواستار آن شد تا مدارس در تمامی مقاطع از روز دوشنبه تا پایان ماه مارس تعطیل شوند.

این اقدام پس از آن مطرح شد که نگرانی‌ها در مورد شیوع هر چه بیشتر کروناویروس در ژاپن و انتقاد از نحوه مدیریت قرنطینه سرنشینان کشتی تفریحی افزایش پیدا کرد.

منبع: فردا

کلیدواژه: بهبودیافتگان کرونا قرنطینه کروناویروس ژاپن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۵۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان

آفتاب‌‌نیوز :

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در سال گذشته ۷۷ مورد تب کریمه کنگو در کشور شناسایی شده است، گفت: در سال جاری نیز تاکنون ۶ مورد بیمار در استان سیستان و بلوچستان داشته‌ایم که متاسفانه یک نفر از این مبتلایان فوت شده است.

«محمدرضا شیرزادی» رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با ایلنا درباره شیوع بیماری تب کریمه کنگو گفت: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک عفونت ویروسی است که از طریق گزش کنه بین دام‌ها گسترش می‌یابد، اما در دام‌ها علائم خاصی را ایجاد نمی‌کند تا دامدار متوجه شود که دام مبتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است.

وی ادامه داد: ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به مدت یک هفته در بدن دام می‌ماند و اگر در این مدت دام ذبح شده و قطعه قطعه شود، خطر انتقال این ویروس به کسی که این دام را ذبح کرده و یا گوشت تازه آن را قطعه قطعه کرده است وجود دارد. از سوی دیگر گزش کنه آلوده هم می‌تواند باعث انتقال بیماری به انسان شود.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: یک یا دو هفته بعد از انتقال ویروس علائم بیماری پدیدار می‌شود که معمولا هم با تب شدید همراه است. یک معضل بزرگ در بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو این است که اگر این بیماری در افراد به موقع تشخیص داده نشود و درمان نشوند به دنبال تب، بدن درد و سردرد علائم دیگری مانند خونریزی در فرد نیز ظاهر می‌شود و ممکن است دچار خونریزی از بینی، خونریزی زیر پوستی، استفراغ خونی، اسهال خونی و… شود و این خون آلوده ممکن است باعث انتقال بیماری به سایر افراد در تماس با او شود. بنابراین یکی دیگر از راه‌های مهم انتقال این بیماری انتقال از فرد مبتلا به افراد سالم است.اگر در بیمارستان احتیاطات خاص در مورد بیمار انجام نشود، خطر انتقال بیماری به کارکنان بیمارستان، پرستاران و پزشکان منتقل می‌شود.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ نیز ۷۷ مورد مبتلا تشخیص داده شد و شش مورد منجر به فوت گردید. تاکنون نیز ۵ مورد مبتلا به تب خون‌ریزی‌دهنده کریمه کنگو را در استان سیستان و بلوچستان داشته‌ایم که یک مورد هم فوت شده است. این موارد به دنبال ذبح دام و قطعه قطعه کردن گوشت آن‌ها آلوده شده اند.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر تاکید کرد: ذبح دام در کشتارگاه مانع از گسترش بیماری در جامعه می‌شود.

دیگر خبرها

  • شمسایی پس از صعود به جام جهانی فوتسال: به اولین هدفمان رسیدیم/ حذف ژاپن شگفتی نبود
  • جنجال جدید کریمی قدوسی درباره موشک های با برد ۱۲ هزار کیلومتر
  • اولین آزمایش ضد حمله هسته‌ای کره شمالی
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان
  • رکورد منفی ژاپن برای اولین بار/ شمشیر سامورایی ها دیگر برنده نیست
  • گارد ساحلی ژاپن : موشک بالستیک کره شمالی پس از ۷ دقیقه پرواز سقوط کرد
  • موشک کره شمالی پس از ۷ دقیقه پرواز سقوط کرد
  • کریمی قدوسی : در صورت صدور اذن ، تا انجام اولین آزمایش یک هفته فاصله است
  • موشک بالستیک کره شمالی پس از ۷ دقیقه پرواز سقوط کرد
  • فوری؛ حزب‌الله عراق از آغاز مجدد حملات به نیروهای آمریکایی خبر داد + اولین تصاویر | حمله با ۵ موشک