Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر بهداشت ضمن اعلام نهایی کردن پروتکل درمان کروناویروس، در عین حال از راه‌اندازی ۳۴ آزمایشگاه و همچنین کلینیک‌های ویژه این بیماری خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا رییسی با اشاره به برگزاری جلسه کمیته علمی مبارزه با کرونا با حضور معاونان وزیر بهداشت و اعضای برجسته هیات علمی و صاحب نظران این عرصه، گفت: در جلسه امروز در رابطه با نهایی  کردن پروتکل درمان بیماری کووید ۱۹ به نتیجه خوبی رسیدیم و درمان دو، سه و چهار دارویی را در این زمینه مصوب کردیم و مشخص شد که هر کدام از بیماران، کدام درمان را باید دریافت  کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین با اشاره به تعیین تکلیف بستری‌های این بیماری در جلسه امروز، گفت: بیش از ۴۰ درصد مراجعین بیمارستان‌ها واقعا مشکل خاصی ندارند و ترس و هراس از  بیماری باعث افزایش حجم مراجعه به بیمارستان‌ها شده است. بر همین اساس در این زمینه بازنگری صورت گرفت و مقرر شد کلینیک‌های ویژه این بیماری را به صورت سرپایی راه‌اندازی کنیم؛ چراکه خود بیمارستان شانس ابتلا به عفونت را افزایش می‌دهد و به این ترتیب در صورت نیاز، بیمار از این کلینیک‌ها به بیمارستان‌های مربوطه ارجاع داده  می‌شوند.

رییسی ادامه داد: پروتکل دیگری که در جلسه امروز مورد بررسی قرار گرفت، درباره  آزمایش‌ها و پاراکلینیک‌های این بیماری بود. بنا داریم تا هفته آینده بیش از ۳۴ آزمایشگاه جهت تست و تشخیص کروناویروس جدید را  در سراسر  کشور راه‌اندازی کنیم.در زمینه کنترل کیفی آزمایشگاه‌ها هم به نتیجه خوبی رسیدیم.

معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: بیشترین بحث در مورد آزمایش‌های بیماری بود و تجربیات سایر کشورها از جمله چین در این حوزه بود؛ چراکه ویروس ناشناخته است و آزمایش‌ها و تکنیک‌های مرتب در حال تغییر  است و دستورالعمل‌ها ممکن است روزانه  تغییر کند.

وی به بحث علمی درباره استفاده از ماسک در این جلسه اشاره کرد و گفت: همچنان توصیه اساتید بر آن است که دو گروه از ماسک استفاده کنند؛ یک گروه افرادی که مبتلا به بیماری هستند و سرفه و ترشحات دارند و گروه دیگر افرادی که از بیمار مراقبت می‌کنند. بنابراین سایرین نیازی به استفاده از ماسک ندارند. باز هم تاکید شد که مهم‌ترین عامل پیشگیری از این بیماری شستن دست‌ها با آب و صابون مایع است و نیازی  به ژل ضدعفونی کننده نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۵۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون درمان وزیر بهداشت: پروانه ۱۰۰ بیمارستان دارای اخطار ایمنی تمدید نشد

سعید کریمی درباره اظهارات یکی از معاونان سازمان مدیریت بحران شهر تهران مبنی بر صدور شناسنامه ایمنی برای بیمارستان‌ها، گفت: موضوع صدور شناسنامه توسط سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران مطرح شده که در ارتباط با جزئیات این شناسنامه باید از سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران سوال پرسید؛ چرا که وزارت بهداشت نسبت به صدور شناسنامه اقدام نمی‌کند. شناسنامه تعریف و مشخصاتی دارد که باید درباره جزئیات آن پرسش‌هایی مطرح کرد.

وی با بیان اینکه بیمارستان‌ها از منظر ایمنی مورد بررسی قرار گرفته‌اند، خاطرنشان کرد: بیمارستان‌ها از منظر ایمنی به ۴ گروه "A"، "B"، "C" و "D' تقسیم شده‌اند. گروه "D"، شامل بیمارستان‌هایی می‌شود که از منظر ایمنی وضعیت خوبی ندارند. به طور مثال، بیمارستان لولاگر تغییر وضعیت داده و به درمانگاه تبدیل شده؛ همچنین یک بلوک از بیمارستان حضرت رسول در حال بازسازی است. بیمارستان‌هایی که از منظر ایمنی از وضعیت خوبی برخوردار نبودند، در حال اصلاح یا تخریب و جایگزینی با یک ساختمان جدید هستند. 

معاون درمان وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه به دلیل برقراری ارایه خدمات، بیمارستان‌ها را نمی‌توان به یکباره تعطیل کرد، افزود: بر همین اساس گزینه جایگزین یک بیمارستان باید تعیین شود و بیماران بیمارستان مربوطه به بیمارستان جایگزین منتقل شوند. علاوه بر بیماران، این مراکز دارای نیروی انسانی هستند و هر نیروی انسانی دارای معیشت است و این موضوع نیز باید در کانون توجه قرار داشته باشد. 

وی با بیان اینکه بیمارستان‌های «لولاگر» و «حضرت رسول» اصلاح شده‌اند، افزود: دیگر بیمارستان‌هایی که وضعیت مشابه این دو بیمارستان را دارند نیز باید اصلاح شوند. 

پایان مهلت ۱۰۰ بیمارستان‌ دارای اخطار ایمنی

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه پروانه ۱۰۰ بیمارستان به‌ دلیل رفع نکردن مشکلات، تمدید نشده است و این بیمارستان‌ها به سرعت در حال انجام اقدامات لازم هستند، گفت: البته طی یک ماه اخیر تعداد  ۲۵ بیمارستان از این ۱۰۰ بیمارستان توانسته‌اند پروانه خود را به دست بیاورند. تمدید پروانه بیمارستان‌ها مستلزم گذراندن یک پروسه است و مستلزم گرفتن مجوزها و تاییدیه‌ها از برخی ارگان‌ها مانند آتش‌نشانی است. بنابراین طی یک ماه اخیر، ۲۵ بیمارستان با وجود تعطیلات نوروزی توانسته‌اند پروانه خود را کسب کنند و بقیه نیز در حال انجام اقدامات لازم هستند. 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • درمان سرطان در کشور رایگان می‌شود
  • انجام بیش از ۱۱۰ هزار عمل جراحی برای زوج‌های نابارور
  • معاون درمان وزیر بهداشت: پروانه ۱۰۰ بیمارستان دارای اخطار ایمنی تمدید نشد
  • دولت سیزدهم برای جاده معلمان و بیمارستان دامغان چه اعتباری درنظرگرفت؟
  • تجلیل از کارکنان آزمایشگاه مرکز بهداشت مهریز
  • خبر خوش وزیر بهداشت برای سمنانی‌ها؛ افتتاح مرکز درمان سرطان در هفته دولت امسال
  • درمان رایگان انواع سرطان‌ها در دست برنامه‌ریزی است
  • بهره برداری از ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور
  • ضرورت تأمین اعتبار بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی تبریز
  • ۵ مطالبه مهم استاندار آذربایجان شرقی از معاون وزیر بهداشت