Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان فارس گفت: همه گردشگرانی که وارد ایران و استان فارس می‌شوند با ویزا و به صورت رسمی وارد می‌شوند و اگر قرار باشد تصمیمی درباره ورود یا منع ورود گرفته شود باید ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کند. ۰۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۵ استانها فارس نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، از زمان اعلام شیوع بیماری کرونا در ایران و استان فارس اقدامات پیشگیرانه بسیاری انجام شده که از جمله آنها می‌توان به گندزدایی و ضدعفونی کردن اتوبوس‌ها، مترو و بقاع متبرکه از جمله حرم مطهر شاهچراغ(ع) اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

همچنین در راستای مقابله با این ویروس مسجد نصیرالملک شیراز نیز تا اطلاع ثانوی بسته اعلام شد اما تداوم حضور گردشگران خارجی در شهرستان پاسارگاد نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. 

فرماندار پاسارگاد در مصاحبه با رسانه‌ها اعلام کرده است که «هنوز ممنوعیتی درباره متوقف شدن حضور تورهای گردشگری خارجی و داخلی در مجموعه میراث جهانی پاسارگاد برقرار نشده و این موضوعی است که باید در سطح استان تصمیم‌گیری شود». 

بازارهای بوشهر علیه ویروس کرونا ضدعفونی شدشایعه کرونایی در ملکشاهی کذب محض استمرگ دو برادر نوازنده به دلیل ابتلا به کرونا در گیلان

موید محسن‌نژاد، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان فارس در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: میراث فرهنگی مرجع تصمیم‌گیر برای ورود یا منع ورود گردشگران خارجی نیست و باید علوم پزشکی به عنوان مرجع سلامت چنین درخواستی را مطرح کند. 

وی با بیان اینکه این موضوع در سطح کلان ملی و استانی باید تصمیم‌گیری شود، بیان کرد: همه گردشگرانی که وارد ایران و استان فارس می‌شوند با ویزا و به صورت رسمی وارد می‌شوند و اگر قرار باشد تصمیمی در این باره گرفته شود باید ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام کند. 

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان فارس افزود: تاکنون چنین موضوعی به میراث فرهنگی اعلام نشده است. 

براساس این گزارش هنوز ستاد مقابله با کرونا در استان هنوز در این باره اظهارنظری نداشته و تماس خبرنگار تسنیم با علوم پزشکی نیز تا لحظه انتشار این خبر بی‌پاسخ بوده است. 

انتهای پیام/424 

R41382/P/S6,61/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میراث فرهنگی استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۶۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان فارس اصلی‌ترین کانون تمدنی ایران فرهنگی است

رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور گفت: فارس اصلی‌ترین کانون تمدنی ایرانی فرهنگی است و بر این اساس ظرفیت آثار در حوزه میراث فرهنگی در این استان بسیار گسترده است و شهرت جهانی دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس، مصطفی ده‌پهلوان امروز _پنجشنبه سی‌ام فروردین_ در حاشیه مراسم رونمایی از سند مالکیت مجموعه جهانی تخت جمشید که به مناسبت فرارسیدن روز جهانی بناها و محوطه‌های تاریخی در این مجموعه جهانی برگزار شد، اظهار کرد: فارس اصلی‌ترین کانون تمدنی ایرانی فرهنگی است و بر این اساس ظرفیت آثار در حوزه میراث فرهنگی در این استان بسیار گسترده است و شهرت جهانی دارد.

وی به شعار امسال روز جهانی بناها و محوطه‌های تاریخی که به شکلی به تاب‌آوری در مقابل مخاطرات محیطی تأکید دارد اشاره کرد و افزود: معتقدم این شعار به شعار سال تحت عنوان جهش تولید و مشارکت مردم مطرح‌شده گره می‌خورد چراکه اگر میراث فرهنگی پشتوانه مردمی نداشته باشد محکوم به فناست.

رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور تصریح کرد: برای نمونه برداشت بی‌رویه آب و فرونشست‌های زمین خطرات جبران‌ناپذیری را برای مجموعه‌های جهانی چون تخت جمشید و پاسارگاد، نقش رستم به وجود می‌آورد.

ده‌پهلوان با اشاره به اینکه طبق آمارهای ارائه‌شده حدود ۷۰ چاه غیرمجاز در دشت مرودشت پلمب شده است، خاطر نشان کرد: زمانی حفاظت و صیانت از آثار تاریخی به‌درستی رخ می‌دهد که علاوه بر میراث فرهنگی جامعه هدف چون مردم و حتی ادارات و سازمان‌ها بر این مهم تأکید داشته باشند.

وی در ادامه سخنان خود اخذ سند مالکیت مجموعه جهانی تخت جمشید را اتفاق بزرگ و مهمی دانست و تصریح کرد: موضوع صیانت و پاسداشت از میراث فرهنگی وجوه مختلفی دارد که بخشی از آن به حفاظت‌های داخلی و علمی خود مجموعه‌ها و بخش دیگر آن به قوانین و مقررات موجود برمی‌گردد.

رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور اضافه کرد: سند مالکیت تخت جمشید اقدامی ارزشمند و بزرگی است که باعث می‌شود که حفاظت و صیانت از این مجموعه عظیم راحت‌تر صورت گیرد؛ زمانی که میراث فرهنگی در پناه قانون قرار می‌گیرد بی‌تردید راحت‌تر می‌توان از آن‌ها حفاظت و حراست کرد.

وی به تعامل خوب وزارت میراث فرهنگی با قوه قضائیه در بحث حفاظت از آثار تاریخی کشور اشاره و اظهار کرد: هم‌اکنون برای رسیدگی به جرایم حوزه میراث فرهنگی شعبه‌ای ویژه در تهران فعال شده است.

به گزارش ایمنا، طی مراسمی که به مناسبت روز جهانی محوطه‌ها و بناهای تاریخی در مجموعه جهانی تخت جمشید برگزار شد سند مالکیت تخت جمشید با حضور تعدادی از مسئولین کشوری و استانی و شهرستان مرودشت رونمایی شد و بیش از یکصد نفر از پیشکسوتان، استادکاران، کنشگران و افراد مؤثر در تحقق مسؤولیت اجتماعی و مدیران دولتی تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 745848

دیگر خبرها

  • تداوم خدمات‌رسانی به گردشگران در جاذبه‌های تاریخی و پایانه‌های مسافرتی استان اصفهان
  • فارس اصلی‌ترین کانون تمدنی ایران فرهنگی است
  • استان فارس اصلی‌ترین کانون تمدنی ایران فرهنگی است
  • افزایش میزان گردشگران خارجی در سال گذشته به بیش از ۵۰ درصد
  • اخراج ایران از ایکوموس کذب است
  • بناهای تاریخی البرز ۳۰ فروردین ماه روی گردشگران باز است
  • ایران از «ایکوم» و «ایکوموس» خارج نشده است
  • ضرغامی: از شورای بین‌المللی «کمیته ملی موزه‌ها» و «محوطه‌ها و بناهای تاریخی» خارج نشدیم
  • ایران از ایکوموس خارج نشده است
  • میزان گردشگران خارجی در سال گذشته بیش از ۵۰ درصد افزایش یافت