Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-03-19@03:16:24 GMT

آب زیاد بخورید تا کرونا نگیرید!

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۶۷۱۸۷

آب زیاد بخورید تا کرونا نگیرید!

یکی از روش های شایع ورود ویروس کرونا از طریق تنفس به صورت میکرو ذراتی است که در هوا پخش می شود و در مواجهه با افراد امکان انتقالش بالاست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یکی از روش های شایع ورود ویروس کرونا از طریق تنفس به صورت میکرو ذراتی است که در هوا پخش می شود و در مواجهه با افراد امکان انتقالش بالاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل هم ماسک اثر لازم را در عدم انتقال ندارد اما آنچه مورد اهمیت هست اینست که بزاق دهان به تنهایی خاصیت ضد عفونی دارد و می تواند با مکانیسم دفاعی با ویروس مقابله کند به شرط آنکه دهان خشک نباشد.

دانشمندان ژاپنی معتقدند که همه باید اطمینان حاصل کنند دهان و گلویشان مرطوب است و هرگز نباید خشک نباشد.بر اساس آخرین دستاوردهای علمی،حتی اگر ویروس وارد دهان شود آب آشامیدنی یا مایعات دیگر باعث از بین رفتن آنها از طریق مری و معده می شود و اسید معده هر ویروسی را از بین می برد.اگر به طور منظم آب کافی ننوشید این ویروس می تواند به حلق شما وارد شود و به شش ها وارد شود.

به همین علت باید دائما مقداری آب بنوشید یا اینکه با جویدن آدامس و آب نبات و قرص های مکیدنی بزاق دهان را تحریک کنید تا دهانتان مرطوب باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۷۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه‌های بهداشتی قبل از مسافرت‌های نوروزی

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: هرگونه رفتار غیربهداشتی در ایام عید می‌تواند سلامت افراد را به خطر بیندازد.

دکتر سیمین خیاط‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه خوردن و آشامیدن غذای ناسالم در این ایام بیماری التهابی روده ایجاد می‌کند، گفت: در غذاخوری‌های بین راهی این مشکلات بیشتر اتفاق می‌افتد.

وی افزود: طی ایام نوروز همکاران بهداشت محیط دانشگاه‌ در طرح ضربتی به صورت مداوم از تمامی محل‌های عرضه غذا نظارت می‌کنند.

وی با بیان اینکه به دلیل ماه مبارک رمضان افراد به غذاخوری‌های غیرمعتبر که از لحاظ امنیت غذایی سالم نیستند مراجعه نکنند، ادامه داد:  هم‌وطنان تا حد امکان و تا زمانی که به مکان ثابت نرسیده‌اند از خوردنی‌هایی که در مدت زمان طولانی فاسد نمی‌شوند استفاده کنند، در غیر اینصورت کودکان و بزرگسالانی که بیماری‌ زمینه‌ای دارند بیشتر دچار مخاطره می‌شوند.

خیاط‌زاده اذعان کرد: انواع ویروس‌هایی که سرماخوردگی ایجاد می‌کنند تنها راه انتقال آنها از طریق تنفس اتفاق می‌افتد، انتظار داشتیم بعد از کرونا فرهنگ استفاده از ماسک و عدم حضور افراد علامت دار در تجمع ادامه پیدا کند تا ویروس‌های سرماخوردگی کاهش پیدا کند.

وی با بیان اینکه در روزهای پایانی سال در مکان‌های سرپوشیده استفاده از ماسک به راحتی از انتقال بیماری‌ها پیشگیری می‌کند، گفت: افراد علامت دار بهتر است قبل از مسافرت برنامه را به گونه‌ای تنظیم کنند تا بهبود یابند اما اگر برنامه‌ریزی کرده و امکان تغییر وجود ندارد حتما از ماسک استفاده کنند و در طول مسافرت به نظافت خود رسیدگی کنند.

وی به نکات استفاده از ماسک اشاره کرد و گفت: قرار دادن ماسک زیر چانه، دست زدن به قسمت بیرونی ماسک و استفاده طولانی مدت از آن یکی از راه‌های مهم انتقال ویروس می‌باشد.

مدیر گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز افزود: ماسکی که خیس نشده باشد به مدت ۶ تا ۸ ساعت قابل استفاده است اما اگر خیس شود باید ماسک دیگری جایگزین شود.

وی با بیان اینکه استفاده از مایعات فراوان در طی مسافرت ضروری است، یادآور شد: افرادی که دارای بیماری زمینه‌ای مثل دیابت، قلب و عروق و فشار خون یا جزو افرادی هستند که به هر دلیلی سیستم ایمنی ضعیفی دارند باید در طول سفر به خود بیشتر اهمیت دهند.

خیاط‌زاده افزود: برای تمام بیماری‌های ویروسی درمان خاصی وجود ندارد و فقط در آنفلوانزا می‌توانیم قرص اوسلتامیویر تجویز کنیم بنابراین تنها راه پیشگیری و درمان رعایت نکات بهداشتی، استراحت، استفاده از مایعات و برخی مُسکن‌ها است.

وی اذعان کرد: افراد علامت دار روز اول، قبل از مراجعه به پزشک از آنتی بیوتیک‌هایی که از هر داروخانه‌ای قابل تهیه است استفاده می‌کنند با این کار برای میکروب‌هایی که شاید در آینده وارد بدن شود مقاومت میکروبی ایجاد می‌کنند چراکه هیچ‌ کمکی به ویروس‌ها نخواهد کرد.

مدیر گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز خاطر نشان کرد: تمام مراکز درمانی اعم از بیمارستان‌ها، کلینیک‌ها و مراکز شبانه روزی بهداشت استان در ایام تعطیل نیز به شهروندان خدمات ارائه می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پای هایده و معین به ویژه برنامه عید باز شد/دهان باز میثاقی و غافلگیری سلطانی!
  • بیماری‌های حاد تنفسی، کرونا و آنفلوآنزا را شوخی نگیرید
  • آیا ارتودنسی درد دارد؟
  • توصیه‌های بهداشتی قبل از مسافرت‌های نوروزی
  • بوی بد دهان در ماه رمضان را چطور رفع کنیم؟
  • ۲۸ اسفند در دنیای علم چه خبر؟
  • در فضا غذا بخورید!
  • میزان شیوع آنفلوانزا و کرونا در کشور / از مصرف خودسرانه دارو و آنتی‌بیوتیک خودداری کنید
  • برای این ۷ دلیل شکلات تلخ بخورید
  • خام و پخته هویج لاغر می‌کند