Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی ستاد تنظیم بازار گفت: با هدف آرامش بخشی به بازار و تامین مایحتاج عمومی مردم شارژ ذخایر کالاهای اساسی و شوینده‌ها در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد.

به گزارش خبر آنلاین، محمدرضا کلامی با اشاره به اینکه کشور به هیچ عنوان با کمبود کالایی روبرو نیست، گفت: در سال‌های اخیر به رغم شدیدترین تحریم ها کالاهای اساسی مورد نیاز مردم با قیمت‌های متعارف و مصوب تامین شده و در شرایط کنونی نیز با هدف ایجاد آرامش در بازار حجم کالاهای عرضه شده به بازار افزایی بیش از ۵۰ درصد را تجربه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره کالاهای مذکور توضیح داد: تولید کنندگان شوینده‌ها بر اساس توافق سه شیفت در حال فعالیت هستند و تامین نیاز کشور به طور کامل در این بخش صورت می‌گیرد از سوی دیگر مرغ و گوشت و برنج و شکر و روغن و سایر کالاهای اساسی نیز بدون هیچ وقفه‌ای در بازار عرضه می‌شود و وزارت صنعت، معدن و تجارت با حساسیت بالا شرایط در این حزه را رصد می‌کند .

وی با اشاره به اینکه همواره در ماه پایانی سال عرضه کالا افزایش می‌یابد، گفت: امسال میزان عرضه به بازار افزایشی ۵۰ درصدی دارد تا هر میزان مردم محترم نیاز دارند، خرید صورت گیرد.

---

او با تاکید بر اینکه لازم است مردم به شایعات برخی سودجویان در فضای مجازی و رسانه‌های معاند گوش ندهند، تاکید کرد: مردم با خیال راحت مصرف خود را مدیریت کنند و طمینان داشته باشند روند توزیع گوشت و مرغ و سایر اقلام بدون وقفه تداوم دارد و با اطمینان به این موضوع مصرف را مدیریت نمایند.

وی از آغاز عرضه گوشت وارداتی ارزان قیمت به بازار نیز خبر داد و گفت: همه امکانات برای عبور از این شرایط سخت بسیج شده است و ستاد تنظیم بازار به صورت روزانه شرایط بازار را رصد می‌کند.

وی گفت: توافقی با فروشگاه‌های زنجیره ای برای افزایش عرضه انجام شده است و شارژ کالاهای اساسی و شوینده‌ها در این فروشگاه‌ها بی وقفه ادامه دارد تا در دسترسی مردم به کالا هیچ خللی ایجاد نشود.

او در پاسخ به این سئوال که آیا احتمال قرنطینه وجود دارد یا خیر؟ گفت: قرنطینه برای کسانی که خدای ناکرده علائم بیماری را دارند ضروری است اما وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی ، سازمان دامپزشکی، وزارت صنعت، معدن و تجارت با تمام قدرت شرایط بهداشتی کالاهای عرضه شده از مواد پروتئینی گرفته تا سایر کالاها را بررسی می کنند و نگرانی در این امر وجود ندارد.

وی گفت: به این ترتیب روند توزیع کالا بی وقفه در تمامی کشور ادامه خواهد داشت.


آغاز بازرسی‌های سازمان استاندارد از ۱۵ اسفند


معاون نظارت بر اجرای استاندارد گفت: گشت‌های بازرسی سازمان استاندارد از ۱۵ اسفند تا اواخر اردیبهشت به صورت مستمر انجام می شود.

 به گزارش مهر،وحید مرندی، معاون نظارت بر اجرای استاندارد از آغاز گشت‌های بازرسی سازمان استاندارد از ۱۵ اسفند خبر داد و گفت: این گشت‌ها به علت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، تا اواخر اردیبهشت ادامه دارد. نظارت بر بازار یکی از کارهای همیشگی و مستمر ماست که انجام می‌شود و امسال تاکنون بیش از ۲۹۰ هزار بازرسی از مراکز عرضه کالا انجام شده است.

وی با بیان اینکه این نظارت‌ها در ایام مناسبتی به ویژه در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان تشدید می‌شود ادامه داد: امسال به همه استان‌ها ابلاغ شده است، با توجه به اینکه خریدهای ماه مبارک رمضان بعد از تعطیلات نوروز آغاز می‌شود، از ۱۵ اسفند تا اواخر اردیبهشت کنترل و نظارت به صورت مستمر انجام شود. این نظارت بر روی کالاهایی است که بیشتر مورد مصرف مردم است از جمله پنیر، خرما، شکر و در ایام نوروز کالاهایی مثل شیرینی، شکلات و آجیل و یا البسه‌هایی که مشمول استاندارد است.

مرندی با اشاره اینکه کنترل‌ها مستمر است و با گشت‌های مشترک سازمان حمایت از مصرف کنندگان و نیز سازمان تعزیرات و وزارت بهداشت انجام می‌شود، افزود: به تخلفات مراکز عرضه رسیدگی و به اطلاع مردم خواهد رسید. از ۱۵ اسفند گشت‌های ویژه شب عید و ماه مبارک رمضان آغاز می‌شود. هم گشت‌های مشترک با سازمان‌های دیگر و هم گشت‌های انفرادی سازمان استاندارد انجام می‌شود.

این مقام مسؤول با تاکید بر اینکه همه استان‌ها در نظارت، کنترل و بازرسی از کالاها مشارکت دارند اظهار داشت: حتی جزوات آموزشی در ایام نوروز برای رعایت نکات ایمنی و بهداشتی و استانداردها به مسافران در مبادی ورودی و خروجی شهرها توزیع می‌شود.

معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد در خصوص تخلفات احتمالی در ۲۹۰ هزار بازرسی از مراکز عرضه نیز افزود: تخلفات بر دو نوع است که یکی جعل نشان استاندارد است که باید پرونده به دادگاه ارسال شود و دیگری تخلفی است که منجر به جمع آوری کالا خواهد شد. در زمینه جعل نشان استاندارد، امسال ۲۰۰ مورد جعل مشاهده و به مراجع قضائی گزارش شده است تا با این موارد بر اساس قانون برخورد شود.

وی در خصوص مواردی که کالاهای آن‌ها مطابق با استاندارد نبود توضیح داد: بعضی از این مراکز به صورت محدود این تخلف را داشتند که کالاهای غیر استاندارد جمع آوری و از صاحب آن تعهد گرفته شد تا دیگر این نشان‌های غیر استاندارد را عرضه نکنند. این تخلف در همه موارد از جمله مواد غذایی، لوازم یدکی، لوازم بهداشتی و شوینده‌ها وجود داشته است.

این مقام مسؤول در خصوص کم فروشی در کالاها به ویژه در مواد خوراکی که بسته بندی دارد افزود: برخی فرآورده‌ها از جمله پنیر، وزن این کالا در استاندارد آمده است. این کالاها حداکثر با درصد کمی مثبت یا منفی می‌توانند کمتر یا بیشتر باشند، اما مواردی که بیشتر از این درصد باشد تخلف است. مواردی در خصوص کم فروشی به صورت ماهانه به سازمان حمایت از مصرف کنندگان اعلام می‌شود و سازمان استاندارد هم به تولید کنندگان این کالاها امتیاز منفی می‌دهد و در صورتی که از حد مجاز بگذرد پروانه آن‌ها ابطال می‌شود.

مرندی مقدم گفت: وزنی که در روی کالا وجود دارد به اضافه یا منهای ۳ یا ۵ درصد می‌تواند در نوسان باشد و بعنوان مثال در یک بسته پنیر ۱۰۰ گرمی، وزن آن می‌تواند تا ۹۵ گرم نیز باشد، اما کمتر از آن تخلف محسوب شده و به سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تعزیرات اعلام می‌شود.

وی در خصوص جایگاه‌های عرضه بنزین با توجه به ایام نوروز افزود: جایگاه‌ها هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی مورد کنترل و بازرسی قرار می‌گیرد. در سال دو تا سه بار جایگاه‌های بنزین بازرسی می‌شود و نازل‌ها را از نظر اینکه کالیبره هستند چک می‌کنیم.

معاون نظارت و اجرای استاندارد با اشاره به اینکه تخلف در جایگاه‌های عرضه بنزین دو دسته است افزود: در بعضی موارد تنظیمات دستگاه‌های نازل به علت استفاده زیاد و به مرور زمان به هم می‌خورد که باید هر چند وقت یک بار کنترل شوند که این کم فروشی نیست. در این موارد مأموران سازمان استاندارد، اصلاح و تعمیر نازل را از جایگاه دار مطالبه می‌کنند تا مجدد مورد استفاده قرار گیرد.

این مقام مسؤول در خصوص ترازوی فروشگاه‌ها نیز افزود: در سال یک بار ترازوی فروشگاه‌ها کنترل می‌شود. همه ترازوها و همچنین نازل جایگاه عرضه بنزین دارای برچسب هستند و اگر مردم دقت کنند برچسب استاندارد را بر روی این دستگاه‌ها مشاهده خواهند کرد و حتی تاریخ کنترل و بازرسی استاندارد بر روی آن‌ها مشخص است. ترازوی فروشگاه‌ها نیز برچسب استاندارد با تاریخ بازرسی دارد و اگر ترازویی این برچسب را نداشته باشد جرم محسوب می‌شود. موارد کم فروشی در صورتی که مربوط به مرور زمان و استهلاک نباشد به مراجع قضائی گزارش می‌شود./

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان استاندارد اجرای استاندارد ماه مبارک رمضان کالاهای اساسی انجام می شود معاون نظارت ۱۵ اسفند ایام نوروز فروشگاه ها شوینده ها جایگاه ها کم فروشی گشت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۷۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۲ هزار و ۴۴۲ نمونه برداری از فرآورده‌های تولیدی در زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ قهرمانی گفت: بازرسان استاندارد مطابق قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد از واحد‌های تولیدی استان به طور مستمر بازرسی و نمونه برداری می‌کنند تا از استمرار و تداوم کیفیت محصولات تولیدی استان اطمینان حاصل نمایند.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲، یک هزار و ۷۹۴ مورد بازرسی فنی از واحد‌های تولیدی استان به عمل آمد که این عملکرد نشان دهنده تحقق ۱۲۶ درصدی برنامه عملیاتی سازمان ملی استاندارد در زمینه بازرسی فنی از واحد‌های تولیدی استان است.

مدیرکل استاندارد استان زنجان گفت: بازرسی و نمونه برداری از فرآورده‌های مختلف صنایع در راستای نظارت بر کیفیت و حسن اجرای استاندارد در واحد‌های تولیدی استان زنجان انجام می‌شود.

قهرمانی ادامه داد: شهروندان برای اطلاع از اصالت و اعتبار محصولات دارای نشان استاندارد درج شده بر روی محصول به هنگام خرید می‌توانند کد ۱۰ رقمی ذیل علامت استاندارد را به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال کنند.

وی افزود: شهروندان با این کار می‌توانند از اصالت کالا اطمینان حاصل کنند و هرگونه موارد فاقد انطباق را از طریق سامانه مردم دار به نشانی ۱۵۱۷.inso.gov.ir گزارش دهند.

دیگر خبرها

  • سازمان بازرسی کل کشور به ماجرای «نوکیای ایرانی» ورود کند
  • اجرای طرح تشدید نظارت بر کالا‌های اساسی در لرستان
  • صدور و تمدید ۱۸۸ فقره پروانه استاندارد در استان اردبیل
  • انجام ۲ هزار و ۴۴۲ نمونه برداری از فرآورده‌های تولیدی در زنجان
  • ماجرای تخلف و درگیری جایگاه سوخت در اراک چه بود؟
  • صدور و تمدید ۱۸۰ فقره پروانه استاندارد در استان اردبیل
  • آزمون ۱۰۵ نازل جایگاه‌های عرضه سی ان جی خراسان جنوبی
  • چهار گروه قربانی افزایش تورم تولیدکننده در اسفند
  • «کنسرو ماهی» صدرنشین گرانی خوراکی‌ها؛ شیرخشک ۵۷ درصد گران شد
  • آغاز عرضه گوشت قرمز تنظیم بازاری | این گوشت در کدام استان ها عرضه می شود؟