Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-25@23:54:35 GMT

پروتکل درمان کرونا نهایی شد

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۶۷۸۷۳

ساعت 24-معاون وزیر بهداشت ضمن اعلام نهایی کردن پروتکل درمان کروناویروس، در عین حال از راه‌اندازی ۳۴ آزمایشگاه و همچنین کلینیک‌های ویژه این بیماری خبر داد.

 معاون وزیر بهداشت ضمن اعلام نهایی کردن پروتکل درمان کروناویروس، در عین حال از راه‌اندازی ۳۴ آزمایشگاه و همچنین کلینیک‌های ویژه این بیماری خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا رئیسی، با اشاره به برگزاری جلسه کمیته علمی مبارزه با کرونا با حضور معاونان وزیر بهداشت و اعضای برجسته هیأت علمی و صاحب نظران این عرصه، گفت: در جلسه امروز در رابطه با نهایی کردن پروتکل درمان بیماری کووید ۱۹ به نتیجه خوبی رسیدیم و درمان دو، سه و چهار دارویی را در این زمینه مصوب کردیم و مشخص شد که هر کدام از بیماران، کدام درمان را باید دریافت کنند.

وی همچنین با اشاره به تعیین تکلیف بستری‌های این بیماری در جلسه امروز، گفت: بیش از ۴۰ درصد مراجعین بیمارستان‌ها واقعاً مشکل خاصی ندارند و ترس و هراس از بیماری باعث افزایش حجم مراجعه به بیمارستان‌ها شده است. بر همین اساس در این زمینه بازنگری صورت گرفت و مقرر شد کلینیک‌های ویژه این بیماری را به صورت سرپایی راه‌اندازی کنیم؛ چراکه خود بیمارستان شانس ابتلاء به عفونت را افزایش می‌دهد و به این ترتیب در صورت نیاز، بیمار از این کلینیک‌ها به بیمارستان‌های مربوطه ارجاع داده می‌شوند.

رئیسی ادامه داد: پروتکل دیگری که در جلسه امروز مورد بررسی قرار گرفت، درباره آزمایش‌ها و پاراکلینیک‌های این بیماری بود. بنا داریم تا هفته آینده بیش از ۳۴ آزمایشگاه جهت تست و تشخیص کرونا ویروس جدید را در سراسر کشور راه‌اندازی کنیم. در زمینه کنترل کیفی آزمایشگاه‌ها هم به نتیجه خوبی رسیدیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: بیشترین بحث در مورد آزمایش‌های بیماری بود و تجربیات سایر کشورها از جمله چین در این حوزه بود؛ چراکه ویروس ناشناخته است و آزمایش‌ها و تکنیک‌های مرتب در حال تغییر است و دستورالعمل‌ها ممکن است روزانه تغییر کند.

وی به بحث علمی درباره استفاده از ماسک در این جلسه اشاره کرد و گفت: همچنان توصیه اساتید بر آن است که دو گروه از ماسک استفاده کنند؛ یک گروه افرادی که مبتلا به بیماری هستند و سرفه و ترشحات دارند و گروه دیگر افرادی که از بیمار مراقبت می‌کنند. بنابراین سایرین نیازی به استفاده از ماسک ندارند. باز هم تاکید شد که مهم‌ترین عامل پیشگیری از این بیماری شستن دست‌ها با آب و صابون مایع است و نیازی به ژل ضدعفونی کننده نیست.

مهر

منبع: ساعت24

کلیدواژه: ویروس کرونا پروتکل درمان راه اندازی کلینیک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۷۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد

به گزارش جماران به نقل از آناتولی، با هوش مصنوعی فرآیندهای تشخیص بیماری‌ها و در آینده نزدیک امکان درمان آنها بدون مراجعه به بیمارستان فراهم خواهد شد.

با استفاده گسترده از کاربردهای هوش مصنوعی در بخش سلامت، فرآیندهای تشخیص سرعت می‌گیرد و در آینده نزدیک امکان درمان بدون مراجعه به بیمارستان برای بیماران فراهم می‌شود.

پیشرفت‌های فن‌آوری مانند هوش مصنوعی و تجزیه و تحلیل کلان داده‌ها مزایای بزرگی را در زمینه‌هایی مانند تشخیص زودهنگام بیماری‌ها، برنامه‌ریزی درمان و ارائه مؤثرتر خدمات بهداشتی فراهم می‌کنند.

در حالی که سیستم‌های تشخیصی با پشتیبانی از هوش مصنوعی به پزشکان در شناسایی بیماری‌ها و تعیین روش‌های درمانی کمک می‌کنند، این سیستم‌ها با تجزیه و تحلیل سریع مجموعه داده‌های بزرگ، روند تشخیص را سرعت می‌بخشند و نتایج دقیق‌تری ارائه می‌دهند.

پرفسور ودات گورال، متخصص گاستروانترولوژی در بیمارستان مدیپول ترکیه در گفت‌وگو با خبرنگار آنادولو با بیان اینکه استفاده از هوش مصنوعی در حوزه سلامت رو به افزایش است، گفت: از این سیستم‌ها در تشخیص و شناسایی ضایعات سرطانی نیز استفاده می‌شود.

او اظهار داشت: هوش مصنوعی یک کاربرد بسیار قابل اعتماد در تشخیص زودهنگام سرطان، غربالگری سرطان، اثربخشی دارو و پیگیری است.

وی با اشاره به اینکه این نمونه‌ها نشان می‌دهد که استفاده از هوش مصنوعی در سلامت منجر به دستاوردهای اقتصادی نیز می‌شود، ادامه داد: با افزایش استفاده از هوش مصنوعی، امکان درمان بدون مراجعه به بیمارستان برای بیماران فراهم می‌شود و به این ترتیب به نوعی بیمارستان‌ها به لطف هوش مصنوعی به سراغ بیماران خواهد رفت.


 

دیگر خبرها

  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده‌ای نزدیک
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • اجرای دو طرح حوزه بهداشت و درمان بردسکن
  • انجام ۱۸۰ هزار عمل جراحی در تعطیلات نوروز