Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-16@15:27:54 GMT

آیا داروی مشخصی برای درمان کرونا وجود دارد؟

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۶۸۱۳۶

آیا داروی مشخصی برای درمان کرونا وجود دارد؟

در چین از ابتدای شیوع کرونا تاکنون تلاش برای ساخت دارو و واکسن ادامه دارد و تلاش همگانی برای این امر در جریان است و فعلا موثرترین دارو «رمدیسیور» است که از آن برای درمان در این کشور استفاده می شود.

چینی ها از داروی مبارزه با ایدز و دهها گونه از داروهای سنتی دیگر نیز به صورت ترکیبی و مجزا برای درمان کرونا استفاده کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزون بر این پلاسمای خونی در کشور چین تهیه شده که پزشکان چینی بر آن تاکید داشته و معتقدند می تواند برای درمان موثر باشد و تاکنون برای معالجه صدها بیمار استفاده شده است.

این پلاسما از خون کسانی که پیشتر به کرونا مبتلا شده اند تهیه می شود. خون این افراد نوعی پادتن تولید کرده که سیستم ایمنی بدن را در مقابل ویروس بالا برده و بتدریج ویروس در خون آنها از بین رفته است.

در واقع این پلاسمای خون نوعی پادتن است که از خون بیمارانی که بهبود یافته اند تهیه شده است و برای همین مبتلایان درمان شده تشویق شده اند که به ایستگاه های خونگیری مراجعه کرده و خون اهدا کرده اند.

در شهرها و استان های مختلف کشور چین ساخت واکسن در جریان است. انواع واکسن های خوراکی و تزریقی تهیه شده و شماری از آنها روی حیوانات آزمایش شده است، اما آزمایش های بالینی برای انسان به مدت زمان بیشتری نیاز دارد و فعلا متخصصان منتظر نتایج آزمایش های صورت گرفته هستند.

ژورنال بین المللی بیماری های عفونی می نویسد که پزشکان هیچ دارویی به طور خاص ندارند که برای مریضان مبتلا به کرونا تجویز کنند.

این گزارش می افزاید که متخصصان امور پزشکی فقط توصیه های حمایتی در اختیار بیماران قرار می دهند و از ابزارهای کمکی بهره می گیرند به این امید آنکه بدن بیماران بتواند پادتن لازم را برای کشتن این ویروس تولید کند.

این نشریه تصریح می کند که براساس اعلام سازمان بهداشت جهانی هیچ معالجه و داروی خاصی برای مبتلایان به کرونای جدید وجود ندارد.

این ویروس باعث آبریزش بینی و چرک کردن گلو و سرفه های شدید و تب می شود و البته در برخی موارد با بدن درد نیز همراه است.

البته نوع شدید آن باعث ذات الریه و تنگی نفس نیز می شود و کسانی که مبتلا به امراض قلبی هستند و تنگی نفس دارند آسیب پذیری بیشتری در برابر این نوع کرونا دارند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر کرونا درمان کرونا واکسن برای درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۸۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت گفت: توصیه ما این است که زائران حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

سیدعلی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون دارو‌های غیر مجاز و نحوه انتقال داروی بیماران اظهار داشت لیست دارو‌های ممنوعه هرسال توسط وزارت بهداشت عربستان ابلاغ می‌شود که همان لیست سال‌های گذشته است. لیست دارو‌ها را به پزشکان معاینه کننده زائرین داده ایم و وظیفه پزشکان این است که این لیست را به اطلاع زائر برسانند.

وی افزود: از دارو‌های ممنوعه، دارو‌های مخدر است که ورود آن کلا به عربستان ممنوع است. همچنین دارو‌های آرامیخش از خانواده بنزودیازپین مثل خانواده دیازپام نیز ممنوع است.

مرعشی در ادامه تصریح کرد: ورود سایر دارو‌ها ممنوعیتی ندارد، ولی برای اینکه عزیزان زائر در فرودگاه‌های مقصد دچار مشکل نشوند، توصیه ما این است که حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در رابطه با واکسن‌های مورد نیاز برای سفر حج گفت: براساس دستورالعمل سعودی واکسن اجباری برای همه کشور‌ها واکسن مننژیت است و برای کشور ما همین واکسن در نظر گرفته شده است و از طریق هلال این واکسن برای همه زائرین تهیه شده است و تا دو هفته قبل از اعزام زائر باید این واکسن تزریق شود.

وی در پاسخ به سوالی پیرامون لزوم تزریق واکسن کرونا اذعان داشت: فعلا توصیه‌ای برای تزریق واکسن کرونا و آنفولانزا وجود ندارد. واکسن الزامی مننژیت است و نگرانی بابت بیماری کرونا وجود ندارد.

مرعشی در رابطه با بیماری‌های واگیر در میان زائران بیان داشت: رعایت نکات جمعی و فرعی در پیشگیری از بیماری‌های عفونی بسیار مهم است. به هر حال تعداد زیادی زائر از کشور‌های مختلف با بیماری‌های بومی مختلف در یک مکان قرار می‌گیرند و همین امر موجب می‌شود حتی افرادی که سیستم ایمنی قوی دارند به بیماری‌های عفونی مبتلا شوند. اما در صورت بیمار شدن نیاز به قرنطینه نیست.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • بجران کمبود ۳ داروی اصلی برای این بیماران
  • کشتی با خرس در خیابان‌های تهران | تصاویر عجیب و تاریخی از معرکه‌گیرهای تهران
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • توزیع داروی "وارفارین" در داروخانه‌های استان مرکزی
  • ارائه داروی "وارفارین" در سراسر استان مرکزی
  • (ویدیو) حمله با چاقو به کشیش کلیسای آشوری
  • توصیه‌هایی برای پیشگیری از بیماری‌های شایع در فصل بهار/ از آلرژی فصلی تا ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا
  • نخستین پرستار قربانی کرونا به روایت مادرش
  • توضیح وزیر در مورد گزارش وضعیت اینترنت: زمان مشخصی وجود ندارد/ از شورای عالی فضای مجازی بپرسید/ انشاا... بهتر می‌شود