Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-16@10:58:00 GMT

صادرات تخم مرغ به ۳۳ هزار تن رسید

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۶۹۳۱۹

صادرات تخم مرغ به ۳۳ هزار تن رسید

رضا ترکاشوند مدیر عامل اتحادیه مرغداران میهن در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت بازار تخم مرغ اظهار کرد: هم اکنون قیمت هر کیلو تخم مرغ درب مرغداری ۷ هزار و ۵۰۰ تا ۸ هزار و ۲۰۰ تومان و در میادین میوه و تره بار شانه‌ای ۱۸ هزار تومان است.

وی بازار تخم مرغ را مساعد دانست و گفت: با توجه به ساختار بازار، قیمت واقعی تخم مرغ در محدوده قیمت مصوب به مصرف کننده عرضه می‌شود و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترکاشوند درباره آخرین وضعیت صادرات تخم مرغ بیان کرد: بنابر آخرین آمار از ابتدای سال تاکنون ۳۲ تا ۳۳ هزارتن تخم مرغ به بازار‌های هدف صادر شده است.

مدیر عامل اتحادیه مرغداران میهن ادامه داد: بنابر تجربه سنوات گذشته از ۱۵ اسفند قیمت تخم مرغ به سبب کاهش تقاضا افت می‌کند که به همین خاطر با حذف گله‌های مسن بالای ۹۰ هفته باید شرایطی ایجاد کنیم تا مرغداران متضرر نشوند و همواره بتوانند برای جوجه ریزی دوره بعد آماده شوند.

 تولید ماهانه ۹۵ هزارتن‌تخم مرغ در کشور بی سابقه است

وی تولید ماهیانه تخم مرغ را ۹۵ هزار تن اعلام کرد و گفت: تولید روزانه بالای ۳ هزار تن تخم مرغ در کشور بی سابقه است که با توجه به مازاد تولید باید بخشی از نیاز کشور به بازار‌های هدف صادر شود.

مدیر عامل اتحادیه مرغداران میهن با اشاره به اینکه مرغداران در تامین برخی نهاده‌های دامی با مشکلاتی روبرو هستیم، تصریح کرد: در حال حاضر مرغداران در تامین برخی نهاده‌ها از جمله ذرت با مشکلاتی روبرو هستند که متاسفانه پیگیری‌های ۲ تا ۳ هفته اخیر نتیجه مثبتی نداد و به همین خاطر از مسئولان تقاضا داریم که تمهیداتی برای این موضوع بیندیشند و اجازه دهند تا با استفاده از ذخایر پشتیبانی بتوانیم نیاز مرغداران را تامین کنیم چرا که در آستانه شب عید با محدودیت‌های ترافیکی مواجه خواهیم بود، به همین خاطر این موضوع باید جدی گرفته شود تا مشکلی ایجاد نشود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صادرات تخم مرغ قیمت تخم مرغ تخم مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۹۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین بخش زیادی از نهاده‌ها در سال جاری/ بازار گوشت قرمز به ثبات می‌رسد

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی ضمن اشاره به تامین نهاده‌های مورد نظر تولیدکنندگان گوشت و مرغ، با توجه به شرایط جهانی، درباره قیمت گوشت در بازار گفت که در سطح خرده فروشی نباید افزایش قیمت صورت گیرد، در حال حاضر تمرکزمان رونق و جهش تولید است.

به گزارش ایسنا، علیرضا پیمان‌پاک با بیان اینکه ۱۵ درصد نیاز کشور به صورت واردات تامین می‌شود، گفت: این میزان گوشت در یک سال گذشته وارد شد و در دسترس بود که بخش عمده آن گوشت منجمد است و از یک ماه و نیم پیش نیز با قیمت ۳۱۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

وی به افزایش عرضه در نوروز اشاره کرد و گفت: بیش از ۸۵ درصد نیاز کشور از گوشت تولید داخل تامین می‌شود. همچنین در بخش دام سنگین با تولیدات صنعتی رو به رو هستیم و واردات گوشت منجمد و دام هم از پاکستان و برزیل صورت می‌گیرد و رنج قیمتی آن مصوب است.

پیمان پاک علت افزایش قیمت گوشت را خشکسالی، حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و افزایش قیمت نهاده‌ها عنوان کرد.

قائم مقام وزیر جهادکشاورزی با اشاره به مشکل تولید کننده‌های خرد در تامین نقدینگی گفت: وزارت جهاد در قالب طرح‌های عشایری و تولید قراردادی تلاش کرد این مسئله ترمیم شود.

وی که در یک برنامه رادیویی صحبت می‌کرد، افزود: آن چه بر عهده بخش بازرگانی است، تامین گسترده نهاده‌ها است که بخش قابل توجهی از آن تامین شده و امسال هم در زمینه مرغ و گوشت این نهاده‌ها تا اردیبهشت تامین است.

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی ابراز امیدواری کرد که امسال با بحرانی در زمینه تامین نهاده روبرو نباشیم و اگر مسئله جهانی به وقوع نپیوندد، نهاده‌ها به موقع تامین خواهد شد که در این صورت تولید کننده هم اطمینان خاطر خواهد داشت.

پیمان پاک از تنظیم بودن بازار خبر داد و گفت: در میدان بهمن و سایر میادین شاهد تغییر قیمت نبودیم و سازمان حمایت نیز باید بر خرده‌فروشی‌ها نظارت کند. زیرا در سطح خرده فروشی نباید افزایش قیمت صورت گیرد. البته در فضای مجازی جنجال‌هایی صورت می‌گیرد، اما تمرکز ما در زمینه گوشت قرمز، رونق و جهش تولید است.

قائم مقام وزیر جهادکشاورزی درباره تخصیص ارز حمایتی نیز گفت: تمام نهاده حوزه پروتئین  ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی دریافت می‌کنند و ما به جز عرصه جهانی شاهد تغییری نیستیم.

پیمان پاک افزود: اتحادیه‌ها از نحوه تامین نهاده اظهار رضایت کردند و امیدواریم کسانی که وظیفه هم افزایی دارند، با ایجاد جهش در تولید به ثبات قیمتی کمک کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت بازار شیرخشک در کشور
  • رکورد تولید مرغ در کشور شکسته شد
  • آرامش اقتصادی با نمایش اقتدار نظامی/ چرا نرخ ارز کاهشی شد؟
  • تولید مرغ بیشتر از تقاضا شد
  • پتانسیل صادرات ۲۰۰ هزار تن مرغ تا پایان سال وجود دارد
  • چرا قیمت مرغ گران نشد؟
  • جمعیت دام سبک به ۷۱ میلیون راس رسید
  • معمای تقاضای خودرو
  • کمبودی در عرضه کالای اساسی خانوار نداریم
  • تامین بخش زیادی از نهاده‌ها در سال جاری/ بازار گوشت قرمز به ثبات می‌رسد