Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، وزارت بهداشت فرانسه اعلام کرد تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به ۳۸ نفر افزایش یافته است.

آلمان هم از ثبت ۱۴ مورد ابتلای جدید در منطقه «هانسورگ» خبر داد. موارد ابتلا به ویروس کرونا در کشور‌های سوئیس و نروژ نیز به ترتیب به پنج و سه مورد افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

شمار تلفات ویروس کرونا در ایتالیا به ۱۷ نفر رسید هجوم ۱۰۰۰ فرانسوی به بیمارستان‌ها از ترس ابتلا به کرونا

در ایتالیا نیز با جان باختن ۳ نفر دیگر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در روز پنچشنبه، تعداد جانباختگان این ویروس به ۱۷ نفر رسید. بر اساس گزارش‌ها در ایتالیا مجموعا بیش از ۴۰۰ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند. بسیاری از مسابقات ورزشی درپی شیوع این ویروس به حالت تعویق درآمدند.

ویروس کرونا که از اواخر سال ۲۰۱۹ شیوع آن از چین آغاز شده، تاکنون جان بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ نفر را گرفته و حدود ۸۰ هزار نفر دیگر نیز در چندین کشور به آن مبتلا شده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا مبتلایان به ویروس کرونا در اروپا کرونا در آلمان کرونا در فرانسه ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۹۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کم‌خوابی از عوامل کبد چرب غیرالکلی است

ایتنا - با اینکه کمبود خواب اثرات نامطلوبی دارد، بیش از یک سوم افراد نمی‌توانند به میزان کافی ۷ تا ۸ ساعت بخوابند.
به گزارش انجمن قلب آمریکا کمبود خواب منجر به عارضه‌ای می‌شود که متخصصان آن را «کبد چرب غیرالکلی» (non-alcoholic fatty liver disease) یا «ان‌ای‌‌اف‌‌ال‌دی» می‌نامند. از هر ۴ آمریکایی دست‌کم یک نفر به این عارضه دچار است. 

کبد چرب غیرالکلی چیست؟
کبد چرب غیرالکلی، همان‌طور که از نامش پیداست، از وجود چربی در کبد خبر می‌دهد. ابراهیم هانونه، متخصص گوارش در مینه‌سوتا، می‌‌گوید که افزایش وزن، دیابت نوع ۲، فشار خون و تری‌گلیسیرید بالا و آپنه انسدادی خواب از عوامل اصلی عارضه کبد چرب غیرالکلی به شمار می‌روند.

او می‌گوید: «مصرف زیاد الکل هم موجب چرب شدن کبد می‌شود، اما کبد چرب غیرالکلی به‌دلیل مشکلات سندرم متابولیک و افزایش وزن و بدون مصرف زیاد الکل رخ می‌دهد، به همین دلیل آن را غیرالکلی می‌نامند.» البته او تاکید می‌کند که سابقه خانوادگی هم خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهد.

به گزارش نیویورک‌پست، کبد چرب غیرالکلی را به این دلیل که اغلب بی‌نشانه است «همه‌گیری خاموش» می‌نامند.

به گفته هانونه، برخی پژوهش‌‌ها نشان می‌دهد که ۲۵ تا ۳۵ درصد جمعیت کل آمریکا به کبد چرب غیرالکلی مبتلا شده‌اند، که چیزی بیش از یک نفر از هر ۴ نفر است. اما بیشتر افراد، به‌خصوص در مراحل اولیه ابتلا، هیچ نشانه‌ای ندارند. برخی افراد ممکن است نشانه‌های عمومی مانند خستگی، مه‌مغزی و درد شکم را بروز دهند.

به طور کلی بیماری کبد چرب تا وقتی وخیم نشده باشد علائم عمده‌ای ایجاد نمی‌کند. برای مثال، وقتی که فرد پیش‌تر به بیماری سیروز کبدی یا سرطان کبد دچار شده باشد ممکن است علائم کبد چرب غیرالکلی هم آشکار شود. البته بیماری کبد چرب با افزایش خطر سیروز کبدی و سرطان کبد مرتبط است.

ارتباط بین خواب و کبد چرب غیر‌الکلی
طبق گفته کریستین کرک پاتریک، متخصص تغذیه در بیمارستان کلیولند، تحقیقات متعدد نشان می‌دهند که کمبود خواب باکیفیت با افزایش وزن، افزایش گرسنگی و کنترل نامطلوب قند خون مرتبط است. او می‌گوید که مقاومت دربرابر انسولین عامل اصلی بروز چربی در کبد محسوب می‌شود و این خطر به‌خصوص در زنان یائسه بالا است.

نتایج تحقیقی نشان داد کم خوابیدن مزمن سطح انسولین زنان یائسه را تا ۲۰ درصد افزایش می‌دهد، در حالی که این میزان به طور کلی ۱۵ درصد است.

با توجه به ماهیت «خاموش بودن» این بیماری متخصصان بر اهمیت غربالگری کبد چرب تاکید می‌کنند، به‌ویژه برای افرادی که زمینه ابتلا به این بیماری را دارند، حتی اگر هیچ نشانه‌ای در آنان مشاهده نشود.

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • آل اسحاق: افزایش تعطیلی‌ها در کشور مخالف تحقق شعار سال است
  • آخرین تحولات اوکراین | درخواست کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • ندیمی در گفت و گو با قدس: دیپلماسی انرژی فعال در منطقه به ما کمک کرد که از گستردگی تحریم ها جلوگیری کنیم
  • ◄ افزایش حجم تجارت ایران با 15 کشور همسایه در سال 1402
  • افزایش بودجه نظامی کشورهای اروپایی به بالاترین رقم از زمان جنگ سرد
  • ادعای رئیس‌جمهوری لهستان درباره راهبرد آتی روسیه
  • افزایش مبتلایان به سرطان در بلخ
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • کم‌خوابی از عوامل کبد چرب غیرالکلی است