Web Analytics Made Easy - Statcounter

به  گزارش همشهری آنلاین به نقل از یورونیوز آنجلو بورلی، رئیس حفاظت مدنی ایتالیا با اشاره به آمار جدید اضافه کرد افزایش ناگهانی شمار افراد به این دلیل است که مرکز حفاظت مدنی آمار منطقه لومباردی در شمال ایتالیا را به‌روز نکرده بود. شمار تلفات ناشی از ویروس کورونا در ایتالیا به ۱۷ نفر رسیده است.

از طرف دیگر با اضافه شدن ۱۸ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در آلمان، شمار افراد آلوده در این کشور به ۴۴ نفر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقام‌های آلمانی اعلام کردند که در ایالت نوردراین-وستفالن که پرجمعیت‌ترین ایالت آلمان محسوب می‌شود، ۱۴ مورد جدید تایید شده است.

این افراد در قرنطینه نگهداری می‌شوند و مقام‌های بیمارستانی اعلام کرده‌اند معالجه افراد جدیدی که به کرونا مبتلا شده‌اند در بیمارستان ضروری نیست.

وزیر بهداشت فرانسه نیز اعلام کرد تعداد شمار افراد آلود به ویروس کرونا در فرانسه نیز از ۱۸ به ۳۸ نفر رسیده است.

مقامات اسپانیا نیز روز پنجشنبه اعلام کردند چند مورد جدید ابتلا به ویروس جدید کرونا در این کشور به ثبت رسیده است. به گفته مسئولان اسپانیایی تاکنون ۱۷ نفر در این کشور به نوع جدید ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.

مثبت شدن دوباره آزمایش بیمار بهبود یافته ژاپنی

مقامات ژاپن روز پنج‌شنبه اعلام کردند یکی از مبتلایان به ویروس کرونا که بهبود یافته و مرخص شده بود، برای دومین بار به این ویروس مبتلا شده است.

این زن که بیش از چهل سال سن دارد، اولین فردی است که پس از بهبود اولیه، بار دیگر به «کووید-۱۹» مبتلا می‌شود. شمار مبتلایان به ویروس جدید کرونا در ژاپن به ۱۹۰ رسیده است.

این زن ژاپنی که پیش از این اواخر ماه ژانویه به ویروس جدید کرونا مبتلا شده بود در ماه فوریه از بیمارستان مرخص شد. او روز چهارشنبه پس از آنکه احساس گلودرد و درد در ناحیه قفسه سینه کرد، به پزشک مراجعه کرد و آزمایش ابتلا به ویروس جدید کرونای او بار دیگر «مثبت» اعلام شد.

پیش از این نیز گزارش‌هایی مبنی بر دومین آزمایش مثبت برخی از افرادی که در چین پیش از این یک بار به «کووید-۱۹» مبتلا شده‌اند، منتشر شده بود.

مقامات چین در روزهای گذشته اعلام کرده بودند که یکی از مبتلایان به «کووید-۱۹» که پس از درمان از بیمارستان مرخص شده بود، بار دیگر با مثبت بودن آزمایش کرونا، به بیمارستان برگردانده شده است.

شمار جان باختگان به دلیل ابتلا به نوع جدید ویروس کرونا در ژاپن با درگذشت یکی از مبتلایان به هشت نفر رسیده است. بنا به اعلام مقامات ژاپن یک مرد هشتاد و چند ساله آخرین قربانی شیوع ویروس جدید کرونا در این کشور است.

شینزو آبه، نخست‌وزیر ژاپن روز پنج‌شنبه اعلام کرد که تمام مدارس این کشور برای مقابله با شیوع ویروس جدید کرونا تعطیل می‌شوند.

نخستین مورد کورونا در بغداد

عراق نیز روز پنجشنبه از ثبت نخستین مورد ابتلا به ویروس کرونا در بغداد پایتخت این کشور خبر داد. شمار افرادی که در این کشور به این ویروس مبتلا هستند به شش نفر افزایش پیدا کرد.

وزارت بهداشت عراق در بیانیه‌ای گفت: «این مرد که در بیمارستانی در بغداد بستری است پس از سفر به ایران به ویروس مبتلا شد. »

عراق نگران شیوع کرونا از ایران به این کشور است. یک خانواده چهار نفری عراقی که از ایران به کرکوک برگشته بودند نخستین افرادی بودند که تست کرونای آن‌ها مثبت بود. یک طلبه ایرانی در نجف هم از دیگر افراد مبتلا به این ویروس در عراق بود که به ایران منتقل شد.

کد خبر 487475 برچسب‌ها كروناويروس ژاپن اتحادیه اروپا عراق

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس ژاپن اتحادیه اروپا عراق ویروس جدید کرونا ویروس کرونا ویروس کرونا ابتلا به ویروس نفر رسیده شمار افراد مبتلا شده مبتلا شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۰۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای اسرار بیماران چه مجازاتی دارد؟

همشهری آنلاین - حوادث: یکی از رسالت‌های حقوق کیفری پاسداری و حمایت از حیثیت و آبروی افراد جامعه است. به همین دلیل در قانون برای فردی که به افشای اسرار دیگران بپردازد، مجازات درنظر گرفته ‌شده است.

زهرا ملکی، کارشناس‌ارشد حقوق و داوری عمومی داخلی در این باره به همشهری می‌گوید: افرادی که به‌دلیل داشتن حرفه و شغل خود نسبت به برخی از اسرار افراد آگاهی پیدا می‌کنند ملزم هستند که حافظ اطلاعات اشخاص باشند و افشای اسرار و اطلاعات مذکور در قانون جرم‌انگاری شده است. حرفه طبابت و وکالت و ضابطین دادگستری از آن دسته مشاغلی هستند که مراجعان جهت نتیجه گرفتن و حل مشکل خود به ناچار اطلاعات و اسرار خود را در اختیار ایشان قرار می‌دهند و چنانچه اسرار ایشان از طریق متصدیان آن مشاغل افشا شود جرم و بزه افشای اطلاعات و اسرار محقق شده است و متخلف مستحق اجرای مجازات است و در برخی موارد علاوه بر مجازات برخورد انتظامی مربوط به حرفه و شغل خود مانند سلب امتیاز را در پی خواهد داشت.

او ادامه می‌دهد: ماده«648» قانون مجازات اسلامی مقرر می‌دارد: اطبا و جراحان و ماماها و داروفروشان و کلیه کسانی که به مناسبت شغل یا حرفه خود محرم اسرار می‌شوند، هر گاه در غیراز موارد قانونی، اسرار مردم را افشا کنند، به 3 ‌ماه و یک روز تا یک سال یا به یک میلیون و 500 هزار تا 6 میلیون ریال جزای نقدی، محکوم می‌شوند. این نکته باید مورد توجه قرار گیرد که در برخی موارد محدود و خاص اشاعه اسرار بیماران تحت شرایط ویژه از شمول جرم‌انگاری خروج موضوعی پیدا می‌کند که به برخی از مصادیق آن اشاره می‌شود:

۱- درصورت رضایت بیمار

ممکن است در مواردی بنابر وجود جهاتی مانند اطلاع‌رسانی به افراد جامعه یا پیشگیری از شیوع یک بیماری یا سایر موارد ویژه فرد بیمار به افشای اسرار بیماری خود رضایت دهد که در این صورت به شرط آنکه مفسده دیگری را در پی نداشته باشد اشاعه اسرار بیمار بلامانع باشد.

۲- دفاع مشروع

برملا کردن بیماری یک بیمار در مورد دفاع مشروع از موارد تجویز افشای اسرار فرد بیمار است. به‌عنوان مثال زمانی که فرد بیماری روحی و روانی دارد و قادر به کنترل خود نیست، چنانچه فرد، بیماری او را جهت حفظ سلامتی خود یا دیگران فاش کند فاقد وصف کیفری و عنوان مجرمانه خواهد بود.

۳- مبتلا بودن فرد بیمار به بیماری‌های واگیردار

در این خصوص باید گفت همه کسانی که به لحاظ وظایفی که قانون بر عهده آنان گذاشته، چنانچه به مناسبت شغل خود از اسرار مردم (خواه سر، جرم باشد یا نباشد)آگاه شوند، مکلف به گزارش به مقامات ذی‌صلاح هستند و مشمول اصل کلی ماده (648) قرار نمی‌گیرند، بنابراین اگر ماما یا پزشک هنگام معالجات خود متوجه شد که بیمار وی دارای بیماری‌های مقاربتی و جنسی است صرفاً موظف است مراتب را با رعایت موارد محرمانه جهت جلوگیری از اشاعه آن به مقامات ذی‌صلاح گزارش دهد. (مواد (19)، (14)، (13) قانون جلوگیری از بیماری‌های آمیزشی)

این حقوقدان در ادامه می‌گوید:‌اما اگر پزشک یا ماما حین معالجه متوجه شود که بیمار وی محلی را برای قمارخانه یا شرب خمر دایر کرده است چنانچه اسرار بیمار خود را در این زمینه افشا کند مشمول عنوان اتهامی فاش کردن اسرار بیمار و مستوجب مجازات خواهد بود.

۴- الزام به اعلام فوت اشخاص توسط مأموران انتظامی یا کدخدا و همچنین تکلیف به اعلام ولادت توسط ماماها به ثبت احوال که این موارد نه‌تنها افشای اسرار نیست بلکه الزام قانونی مبنی بر اعلام آن است.

تفاوتی در افشای اسرار بیماران چه در عالم واقع و چه در فضای مجازی وجود ندارد، چرا که علاوه بر ماده ۶۴۸ قانون مجازات اسلامی مطابق قانون افشای اطلاعات خصوصی قانونگذار صراحتا در ماده ۷۴۵ ماده ۱۶ قانون جرائم‌ رایانه‌ای، افشای اسرار خصوصی دیگران را جرم دانسته و مجازات آن را جزای‌ نقدی و تا 2 سال حبس درنظر گرفته است.

کد خبر 846467 برچسب‌ها حقوق شهروندی پزشکی قانونی وکیل بیماری - بیمارستان

دیگر خبرها

  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • مضرات خوردن زیاد هندوانه
  • افشای اسرار بیماران چه مجازاتی دارد؟
  • افزایش بودجه نظامی کشورهای اروپایی به بالاترین رقم از زمان جنگ سرد
  • پاسور ایرانی از قهرمانی اروپایی دور شد
  • سندروم پس از کرونا چیست؟