Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از وزارت صمت، مهدی صادقی نیارکی افزود: تامین مواد اولیه تولید محصولات و ملزومات بهداشتی با همکاری خود واحدهای صنعتی در بخش های مختلف در حال پیگیری جدی است.

وی ادامه داد: تولید کنندگان این حوزه هم اکنون به صورت ظرفیت کامل در حال فعالیت بوده و هم چنین شرایطی برای صدور مجوز ۲۴ ساعته برای تبدیل خطوط تولید برخی از واحدها به تولید محصولات شوینده ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادقی نیارکی تصریح کرد: البته تولیدکنندگان عزیز قول مساعد داده اند مصرف مورد نیاز مردم به محصولات بهداشتی و ضدعفونی کننده را تامین کنند و در سریعترین زمان ممکن کمبودها برطرف شود.

وی با تقدیر از حضور و همکاری موثر تولیدکنندگان در تامین نیاز مصرفی کشور به محصولات و ملزومات بهداشتی گفت: تامین مواد اولیه مورد نیاز تولیدات بهداشتی به ویژه محصولات ضدعفونی کننده، تسریع خواهد شد.

سرپرست معاونت امور صنایع افزود: در نشست مشترکی که با تعدادی از تولیدکنندگان و روسای انجمنهای شوینده، بهداشتی و ضدعفونی کننده برگزار شد نظرات و مسائل مرتبط با این حوزه تولید مطرح شد و در همین راستا رئیس انجمن تولیدکنندگان شوینده کشور به نمایندگی از تولیدکنندگان این حوزه اطمینان داد که در تامین شوینده‌ها در کشور مشکلی نخواهیم داشت و مازاد بر مصرف کشور نیز تولید داریم و حتی شرایط برای صادرات نیز وجود دارد.

صادقی نیارکی اضافه کرد: نماینده تولیدکنندگان کالاهای ضد عفونی نیز اعلام کرد در تامین این اقلام هیچ محدودیتی وجود ندارد و واحدهای تولید کننده نیاز مصرفی کشور را به طور کامل تامین خواهند کرد و همچنین نماینده انجمن اتانول نیز با اشاره به ذخایر کافی الکل در کشور گفت: هیچ گونه کمبودی بابت تامین وجود ندارد.

وی ادامه داد: نماینده تولید کنندگان مواد اولیه ماسک و گان نیز اعلام نموده اند تولیدات این حوزه با آخرین فناوری های روز دنیا در سطح کشور انجام می شود و هیچ گونه مشکلی در تامین نیاز بخش بهداشتی و درمانی و همچنین عموم مردم وجود ندارد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: الکل بهداشتی و درمانی ماسک مشکلات وزارت بهداشت و درمان ضدعفونی کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۱۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است

 محمدکریم پورمند  با بیان اینکه شعار هفته سلامت «سلامت من حق من» است، بیان کرد:در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری شده است، نقش سازمان دامپزشکی کشور در اقتصاد مردم‌محور همگام با سلامت جامعه بدون واسطه و مستقیم است و توجه به مسائل اقتصادی هم‌زمان با رعایت اصول بهداشتی توسط فعالان صنعت ضروری است.

وی افزود: بیماری آنفلوانزای فوق‌حاد پرندگان به‌عنوان یک بیماری مشترک انسان و دام علاوه بر اینکه سلامت جمعیت انسانی و طیور را تهدید می‌کند، می‌تواند ضربه اقتصادی نیز به اقتصاد یک کشور و تجارت بین‌المللی آن وارد کند؛ بنابراین نظارت و مراقبت فعال و غیرفعال دامپزشکی در زمینه تولید گوشت مرغ سالم، اقتصاد روستا، حفظ صنعت طیور و سلامت کشور امری است که به طور مستمر در جریان است.

پورمند به لزوم رعایت نکات بهداشت در روند تولید طیور گوشتی اشاره کرده گفت: تولید گوشت مرغ باکیفیت و سالم که تأمین‌کننده نیاز جامعه به این فرآورده خام دامی است، نیازمند رعایت موارد و نکات بهداشتی در روند تولید و پرورش طیور گوشتی است. ازاین‌رو کارشناسان دامپزشکی با رصد و پایش بیماری‌های مختلف طیور طی دوره پرورش و همچنین بررسی شرایط و نحوه اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی در مرغداری‌ها، به بهبود و ارتقای سطح کیفیت و کمیت محصول تولیدی کمک می‌کنند.

وی تصریح کرد: باهدف پیشگیری و کنترل بیماری‌های طیور، مراقبت‌های فعال و غیرفعال در مرغداری‌های سطح استان، روستاها و تالاب‌ها در حال انجام است و نظارت بر اقدامات بهداشتی مرغداران نیز در تمامی مراحل تولید طیور گوشتی از تهیه جوجه، حمل‌ونقل و اقدام به جوجه‌ریزی در سالن‌های مرغداری و همچنین نظارت و پایش در طول دوره پرورش، توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی صورت می‌گیرد و از طریق سامانه پایش و مراقبت بیماری‌های طیور (GIS) ارزیابی و بررسی می‌شود.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان، عنوان کرد: در سال ۱۴۰۲، کارشناسان دامپزشکی بر بیش از ۲۳ میلیون و ۶۸۲ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان نظارت بهداشتی فعال و مستمر انجام داده‌اند که نسبت به مدت مشابه گذشته افزایش ۲۰ درصدی داشته است.

وی گفت: بازدید از مرغداری‌ها با رعایت کامل شرایط امنیت زیستی توسط کارشناسان صورت می‌گیرد و در تمامی مراحل پرورش، آموزش‌های بهداشتی و قرنطینه‌ای دامپزشکی به مرغداران ارائه می‌شود.

پورمند خاطرنشان کرد: به‌منظور افزایش راندمان تولید و پیشگیری از بیماری‌هایی مانند نیوکاسل، برونشیت و آنفلوانزا به مرغداران توصیه می‌شود مقررات بهداشتی و مدیریتی نحوه ورود به سالن رعایت شود، واکسیناسیون طیور طبق دستورالعمل ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور انجام شود، مقررات بهداشتی و مدیریتی در خصوص دان و مواد اولیه رعایت شود، مدیریت کود و بستر سالن مرغداری و در پایان دوره پرورشی عقیم‌سازی کود مرغداری طبق دستورالعمل‌های ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور انجام شود و نگهداری طیور در فضای محصور و دور از ارتباط آزاد با پرندگان مهاجر آبزی و پرندگان آزاد پرواز انجام شود.

این مسئول از مردم خواست هرگونه تلفات در طیور صنعتی، روستایی و حیات‌وحش را با قید فوریت به نزدیک‌ترین اداره دامپزشکی شهرستان گزارش دهند تا اقدامات متناسب برنامه‌ریزی و عملیاتی گردد.

وی در پایان تصریح کرد: اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان بر واکسیناسیون بیش از ۸۷۵ هزار قطعه طیور بومی و بالغ به ۵۱۹ میلیون قطعه جوجه توسط مراکز مایه‌کوبی بخش خصوصی نظارت مستمر داشته‌اند که به‌طورقطع همکاری مرغداران و رعایت توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی ضامن تولید مستمر و پایدار واحدها و اشتغال‌زایی مربوطه خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • رصد ۳۰ نمونه از محصولات کارخانجات خوراک دام و طیور در کرمان 
  • اجرای ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور، راهگشای تولید در منطقه آزاد ماکو
  • سالانه ۳ میلیون و ۵۰۰ هزارتن برنج مورد نیاز کشور است
  • تولید برق از عرق بدن در حین ورزش!
  • تولید سالانه ۱۶هزار تن گیاهان دارویی در لرستان
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است
  • نظارت مستمر بر تامین کالاهای اساسی انجام می‌شود
  • پایش مستمر دکل‌های ارتباطی در رابطه با سلامتی مردم
  • توسعه صادرات ، مستلزم توانمند سازی بازاریابی تولیدکنندگان
  • فرصت سوزی ممنوع! /نوآوری و خلاقیت، کلید فتح بازار‌های جهانی است