Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی روز جمعه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: به دلیل اهمیت تامین کالاهای مورد نیاز مردم برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا کمیته مزبور ذیل ستاد استانی مبارزه با کرونا با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی، دستگاه‌های نظارتی و اجرایی استان تشکیل شده است.

علی رسولیان افزود: این کمیته وظیفه سیاستگذاری و بسترسازی برای افزایش تولید مواد ضدعفونی کننده و تجهیزات مورد نیاز مقابله با کرونا توسط واحدهای تولیدی زیر نظر سازمان صنعت، معدن و تجارت و دانشگاه‌های علوم پزشکی، تعریف شبکه توزیع این مواد و تجهیزات و ساماندهی توزیع آنها در سطح بازار و نظارت بر قیمتها کالاهای مورد نظر را برعهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: به دلیل اهمیت موضوع مقابله با کرونا، از ابتدای هفته تاکنون دو نشست کارگروه تعزیرات، دو نشست کارگروه تنظیم بازار و دو نشست با حضور صاحبان واحدهای تولیدی ملزومات پیشگیری از کرونا در استانداری خراسان رضوی برگزار شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی گفت: نیازهای اولیه واحدهای تولیدکننده مواد و تجهیزات مقابله با کرونا توسط کمیته تامین، توزیع و نظارت بر توزیع کالاهای مورد نیاز مقابله با کرونا شناسایی شده که عمده نیاز آنها به ماده الکل است.

رسولیان افزود: افزایش تولید الکل به منظور تامین نیاز واحدهای تولیدی مزبور صدور مجوزهای جدید برای واحدهای تولیدی توسط دانشگاه علوم پزشکی، تسریع در شناسایی و ارزیابی تقاضاها و صدور مجوز برای متقاضیان راه‌اندازی واحدهای تولیدی در دستور کار قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: متقاضیان زیادی برای راه‌اندازی واحد تولیدی الکل در خراسان رضوی وجود دارند که در این راستا در هفته جاری پنج مجوز جدید برای متقاضیان در این زمینه صادر شده است.

مسوول کمیته تامین، توزیع و نظارت بر کالا برای مقابله با کرونا در خراسان رضوی گفت: افزایش شیفت کاری واحدهای تولیدی ملزومات مقابله با کرونا به ویژه تولید الکل، شناسایی واحدهای جدید متقاضی الکل و واردات این ماده از استانهای دیگر از مصوبات این کمیته است.

رسولیان افزود: در این کمیته مقرر شد دانشگاه علوم پزشکی مشهد و خانه صنعت معدن و تجارت خراسان رضوی نیازهای واحدهای تولیدی ملزومات مقابله با کرونا را شناسایی کنند تا این موارد در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید خراسان رضوی که روز یکشنبه هفته آینده برگزار می‌شود مطرح و به سرعت برای تامین آن چاره جویی شود.

وی ادامه داد: کل تولیدات مربوط به ملزومات مقابله با کرونا در ابتدا در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار می‌گیرد تا از طریق آنها نیازهای واحدهای درمانی، بیمارستانها و مراکز بهداشتی در زمینه کرونا تامین شود.

او اضافه کرد: هم اینک مواد شوینده و ضدعفونی کننده به وفور در سطح بازار خراسان رضوی وجود دارد اما براساس ابلاغیه وزارت بهداشت، شبکه توزیع ملزومات پیشگیری و مقابله با کرونا توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی ایجاد می‌شود و این شبکه خواهد توانست نیاز مازاد بر مراکز بهداشتی و درمانی را در اختیار مردم قرار دهد.

کشف ۳۰ هزار لیتر الکل احتکاری

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی گفت: نظارت بر قیمت و توزیع مواد و تجهیزات مقابله با کرونا به صورت شبانه روزی از سوی بازرسان سازمان صنعت معدن و تجارت، مراکز بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی و تعزیرات حکومتی در سطح استان خراسان رضوی در حال انجام است.

رسولیان تاکید کرد: بازرسان به شدت با احتکار میوه و مواد و تجهیزات پیشگیری و مقابله با کرونا برخورد می‌کنند و مجاز هستند با دستور دستگاه قضا محل اختفای این کالاها را مهر و موم کنند.

وی ادامه داد: طی هفته جاری بازرسان موفق شدند ۳۰ هزار لیتر الکل، ۱۰ هزار عدد ماسک و ۱۰۰ تن لیموترش که احتکار یا اختفا شده بود را کشف کنند.

او اضافه کرد: کالاهای مکشوفه و کالاها و تجهیزات مقابله با کرونا که در اختیار انبارهای تملیکی خراسان رضوی است بلافاصله در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار می‌گیرد و میوه‌ها نیز با قیمت مصوب در بازار عرضه می‌شود.

لغو نمایشگاه بهاره و صادرات ملزومات مقابله با کرونا

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی گفت: صادرات کالاهای مقابله با کرونا از جمله مواد شوینده و ضدعفونی کننده، ماسک و ژل ضدعفونی کننده و سایر ملزومات از مرزهای استان ممنوع شده است.

رسولیان افزود: آنچه جدا از مسایل اقتصادی در خراسان رضوی اهمیت دارد حفظ سلامت مردم است و در این راستا به منظور کاهش حضور مردم در اجتماعات و پیشگیری از ابتلای به کرونا برپایی نمایشگاه عرضه مستقیم کالای بهاره بنا بر توصیه دانشگاه علوم پزشکی در کل استان لغو شده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا مشهد استانداری خراسان رضوی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مشهد استانداری خراسان رضوی ویروس کرونا مشهد استانداری خراسان رضوی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ملزومات مقابله با کرونا دانشگاه های علوم پزشکی خراسان رضوی گفت واحدهای تولیدی خراسان رضوی مواد و تجهیزات ضدعفونی کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۲۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی خورانده و تزریق شد

        به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیش از ۵۲۱ هزار دز واکسن فلج اطفال از این تعداد برای جمعیت ایرانی و مابقی برای جمعیت اتباع غیر ایرانی انجام شده است.   دکتر زهرا نهبندانی با بیان اینکه پارسال هیچ مورد مثبت بیماری فلج اطفال در خراسان رضوی ثبت و گزارش نشده است، ادامه داد: واکسیناسیون فلج اطفال برای کلیه نوزادان در بدو تولد، ۲ ماهگی، چهار ماهگی، ۶ ماهگی، ۱۸ ماهگی و ۶ سالگی انجام می‌شود.   مدیر گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: واکسیناسیون فلج اطفال در مبادی ورودی مرزی زمینی و هوایی جهت اتباع خارجی کشورهای دارای موارد مثبت فلج اطفال، اجرای برنامه تکمیلی ایمن‌سازی فلج اطفال در حاشیه شهر، مناطق پرخطر از نظر فلج اطفال و مراکزی که جمعیتهای مهاجرین و اتباع سکونت دارند از جمله برنامه‌های این دانشگاه در راستای ریشه کنی فلج اطفال به شمار می رود.   نهبندانی افزود: همچنین از ابتدای امسال تاکنون ۱۵ هزار و ۱۶۳ دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی ارائه شده است که از این تعداد ۱۳ هزار و ۴۷۹ دز برای جمعیت ایرانی و مابقی برای اتباع غیرایرانی خورانده و تزریق شده است.   شناسایی ۲ مورد مشکوک به فلج اطفال   مدیر گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۲ مورد مشکوک به فلج اطفال در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد شناسایی شده که هنوز نتیجه قطعی آن اعلام نشده است.   نهبندانی با اشاره به اهمیت برنامه‌ جهانی‌ ریشه‌ کنی‌ فلج‌ اطفال‌ و حفظ‌ دستاوردهای‌ آن‌ افزود: واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال امسال‏ در ۲ نوبت شامل نوبت نخست از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه و نوبت دوم از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ماه اجرا می‌شود.   مدیر گروه پیشگیری و درمان بیماری‌های واگیردار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هرچند تلاش‌ها برای‌ تحقق‌ اهداف‌ برنامه‌ ریشه کنی فلج اطفال در ۲ کشور همسایه و بومی‌ افغانستان و پاکستان‌ همچنان‌ تداوم‌ دارد، اما افزایش‌ تردد به‌ داخل‌ کشور به‌ دنبال‌ تحولات‌ سیاسی‌ کشورهای‌ همسایه‌ و همچنین‌ پوشش‌ پایین‌ واکسیناسیون‌ جاری‌ و تکمیلی‌ در برخی‌ مناطق‌ این‌ ۲ کشور، نشان‌ دهنده‌ خطر بالای‌ ورود ویروس‌ به‌ کشورمان‌ است.   نهبندانی با بیان اینکه تداوم‌ وضعیت‌ عاری‌ از فلج‌ اطفال‌ در سالهای‌ اخیر نشان از تلاش کارکنان بهداشتی برای دستیابی به‌ پوشش‌ بالای‌ واکسیناسیون‌ و عملیات‌ ایمن‌ سازی‌ تکمیلی‌ سالیانه‌ است‌، ادامه داد: بر اساس‌ توصیه‌های‌ سازمان‌ جهانی‌ بهداشت‌، برای‌ حفظ‌ این‌ دستاورد بزرگ‌ و به‌ حداقل‌ رساندن‌ خطر ورود و چرخش‌ مجدد ویروس‌ فلج‌ اطفال‌، لازم‌ است‌ عملیات‌ ایمن‌ سازی‌ تکمیلی‌ سالانه‌ انجام‌ شود.   او گفت: در این برنامه کلیه‌ مهاجران‌ خارجی‌ که‌ در اردوگاه‌ها و یا خارج‌ از اردوگاه‌های خراسان رضوی اقامت‌ دارند، خانوارهای‌ ساکن‌ در محل‌ تجمع‌ مهاجران‌ خارجی‌، کلیه‌ مناطق‌ زیر پوشش‌ تیم‌ های‌ سیار، کلیه‌ کودکان‌ زیر پنج سالی‌ که‌ احتمالاً همراه‌ مادران‌ خود در زندان‌ها اقامت‌ دارند و همچنین کلیه‌ نقاطی که‌ پوشش‌ نوبت سوم فلج اطفال آنها کمتر از ٩٥ درصد است، زیر پوشش واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال قرار می‌گیرند.  

دیگر خبرها

  • ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی
  • بیش از ۶۲ درصد داوطلبین کنکور مرحله اول در خراسان رضوی را زنان تشکیل می‌دهند
  • خوابگاه دانشجویان بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مرحله تکمیل
  • تشکیل کمیته اقتصادی با تمرکز بر درآمدزایی غیرشهریه‌ای استان تهران
  • تشکیل کمیته اقتصادی با تمرکز بر درآمدزایی غیر شهریه‌ای استان تهران
  • تشکیل کمیته اقتصادی برای درآمدزایی غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد
  • تزریق ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی
  • ۵۸۴ هزار دز واکسن فلج اطفال در خراسان رضوی خورانده و تزریق شد
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی با کمیته تحقیقات دانشجویی
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی علوم پزشکی و کمیته تحقیقات دانشجویی