Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

فرماندار درگز روز جمعه گفت: در پی شیوع کرونا، دولت ترکمنستان طی هفته جاری علاوه بر ممنوع کردن هرگونه تردد مسافر در مرز لطف آباد از ورود کامیون‌های غیر ترکمنستانی نیز جلوگیری می‌کند و حتی به کامیون‌های ترکمن حامل مواد غذایی نیز اجازه ورود نمی‌دهد.

علی فراهی افزود: هم اکنون حدود هزار و ۱۰۰ دستگاه کامیون حامل بار پشت مرز معطل هستند و دولت ترکمنستان زمانی برای ورود ناوگان باری به این کشور اعلام نکرده و معلوم نیست این ناوگان تا چه مدت باید در مرز معطل بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد رضا رجبی مقدم، فرماندار سرخس نیز از معطلی کامیون‌ها پشت مرز ترکمنستان خبر داد و گفت: هم اکنون آمار دقیقی از شمار کامیون‌های معطل در مرز ندارم اما تا روز چهارشنبه بیش از ۱۰۰ دستگاه کامیون پشت مرز معطل بودند که بیشتر ناوگان ایرانی هستند.

رییس اداره ترانزیت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی نیز گفت: در حال حاضر ۲۰۰ دستگاه کامیون در مرز سرخس در انتظار ورود به خاک ترکمنستان هستند که این ناوگان بیشتر ایرانی و از سایر ملیت‌های غیرترکمن می‌باشند.

حمید محمدی فاز افزود: ترددی در مرز باجگیران وجود ندارد و بیشترین معطلی در مرز لطف آباد است و طی دیروز نیز پس از وقفه یک روزه، تردد مسافر در مرز دوغارون از سرگرفته شد، البته تردد کامیون‌ها به مقصد افغانستان نیز از ابتدا به این کشور متوقف نشده بود و هم اکنون تردد تجاری به این کشور در جریان است.

ترکمنستان ناوگان ترانزیتی پشت مرز را بپذیرد

نایب رییس شرکت‌های حمل ونقل بین‌المللی خراسان رضوی نیز گفت: از دستگاه سیاست خارجی کشور می‌خواهیم از دولت ترکمنستان بخواهند مدت مشخصی را برای تردد کامیون‌های پشت مرز مانده در نظر بگیرد.

محمود امتی افزود: اغلب کامیون‌های ترانزیتی از یک تا دو ماه قبل در حال انتقال به مقاصد خود در آسیای مرکزی هستند و دولت ترکمنستان دست کم اجازه دهد این ناوگان با بررسی و پایش سلامت راننده از نظر ابتلا به کرونا، از خاک ترکمنستان عبور کرده و راهی مقاصد خود در کشورهای آسیای مرکزی شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر حدود هزار و ۵۰۰ کامیون و محموله ترانزیتی در حال انتقال به مرز لطف آباد و ۳۰۰ کامیون و محموله ترانزیتی نیز در مسیر سرخس قرار دارند لذا از ترکمنستان می‌خواهیم نسبت به ترخیص این محموله ها همکاری کند.

نایب رییس شرکت‌های حمل ونقل بین‌المللی خراسان رضوی گفت: اگر این خواسته ها از ترکمنستان محقق نشود، گمرک و کشتیرانی، راهداری و مرزبانی با هماهنگی ایجاد شده محموله کامیون‌های متوقف شده پشت مرز ترکمنستان را در یک مکان و فضای مشخص تخلیه می‌کند تا ناوگان و راننده بتواند بازگردد و در صورت امکان راه آهن محموله های ترانزیتی تخلیه شده را از طریق خطوط ریلی به کشورهای مقصد در آسیای مرکزی بارگیری کند.

امتی افزود: شیوع کرونا یک پیش آمد غیرقابل پیش بینی و ناخواسته است لذا از شرکت‌های کشتیرانی می‌خواهیم حق توقف کانتینرها در مبادی خروجی را از شرکت‌های حمل و نقل مطالبه نکنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا کامیون مرزهای ترکمنستان دولت ترکمنستان دستگاه کامیون کامیون ها پشت مرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۴۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهمن دیزل رکورد تولید خودروی تجاری را به نام خود ثبت کرد

با وجود مشکلات اقتصادی و کمبود ارز، شرکت بهمن دیزل با همکاری و پشتیبانی وزارت صمت رکورد جدیدی در تولید خودروهای تجاری کشور را رقم زد؛ این در حالی است که سایر خودروسازان تجاری تولیدی کمتر از بهمن دیزل را دارا بودند.
بهمن دیزل در سال  1402 ، 22 هزار و 560 دستگاه خودروی تجاری شامل ۱۷هزار و 229 دستگاه انواع وانت،  3 هزار و 230 دستگاه انواع کامیونت، ۱۳۶۷ دستگاه کامیون کشنده، ۳۱۵ دستگاه کامیون و ۴۰۸ دستگاه مینی باس تولید کرد.
گفتنی است شرکت بهمن دیزل از شرکت‌های زیر مجموعه گروه بهمن است که در سال‌های اخیر با اجرای برنامه توسعه‌ای، سهم داخلی‌سازی محصولات خود را بالا برد و توانست نشان اقتصاد مقاومتی استان قزوین را کسب نماید. اخیرا شرکت بهمن دیزل جایگاه نخست خدمات فروش خودروهای تجاری را به خود اختصاص داد و در شاخص وضعیت نمایندگی نیز با کسب امتیاز ۷۸ بالاترین رتبه را نسبت به رقبای خود کسب کرده است.
تولیدات این شرکت در سه بخش شامل کامیون‌‌های سبک (زیر 8.5 تن)، متوسط و سنگین (کشنده) طبقه بندی می‌شود. نکته حایز اهمیت اینکه بهمن دیزل بیش از 50 درصد سهم بازار در تولید انواع کامیون‌ را در اختیار دارد و از آن به عنوان بزرگترین تجاری ساز یاد می شود. 
کامیون فورس 6 و 8 تن، کامیون شیلر، کامیون امپاور  BD300، کشنده امپاور BD500  و  X9 از جمله محصولات تولیدی شرکت بهمن دیزل است. همچنین تولید انواع وانت از جمله وانت کاپرا، وانت کارا و G9 و نیز مینی بوس پگاسوس از دیگر تولیدات شرکت بهمن دیزل محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • کشف انواع محموله شوینده و خوراکی قاچاق در قم
  • کشف کامیون از مخفیگاه یک مالخر حرفه‌ای در تهران
  • شهادت یک مرزبان هنگام حراست از مرزهای شرقی ایران
  • شهادت یک مرزبان حین حراست از مرزهای شرقی ایران
  • شهادت یک مرزبان حین حراست از مرزهای شرقی ایران + تصویر
  • کشف محموله کانتینری تخمه قاچاق در بندرعباس 
  • بهمن دیزل رکورد تولید خودروی تجاری را به نام خود ثبت کرد
  • انسدادهای مرزهای جمهوری اسلامی ایران شروع شده است
  • کشف محموله قاچاق در دشتستان
  • ۳ کشته و یک مصدوم در تصادف کامیون و سمند در گچساران