Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدحسین حسین زاده بحرینی در نشست صمیمی اصحاب رسانه استان با نمایندگان منتخب خراسان رضوی گفت: مجلس باید نگاهش به داخل و اندیشه داخل، نیاز و توانایی داخل باشد که صراحتاً بگویم در این مجلس و مجلس‌های گذشته چنین باوری نبوده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، نشست صمیمی نمایندگان منتخب مردم در خراسان رضوی در یازدهمین مجلس شورای اسلامی با اصحاب رسانه استان صبح امروز در دفتر مدیرکل صداوسیمای خراسان رضوی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن نصرپور در ابتدای این جلسه گفت: در چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی شاهد دو حماسه بزرگ ۲۲ بهمن و انتخابات پرشور مردم بودیم.

مدیرکل صداوسیمای مرکز خراسان رضوی ادامه داد: ما در مشهد بین کلان‌شهرهای کشور رتبه اول را در میزان مشارکت مردم در انتخابات داشتیم.

وی با اشاره به 30 نظرسنجی صورت گرفته قبل و بعد انتخابات امسال توسط صداوسیما اظهار کرد: در مشهد ۱۷ نظرسنجی داشتیم که جالب است فقط نیم درصد نظرسنجی ما با واقعیت اختلاف داشت.

نصرپور درباره نتایج نظرسنجی چهار اسفندماه که درباره تعامل بیشتر نمایندگان با مردم بود توضیح داد: طبق نظرسنجی‌های ما اعتماد مردم به نماینده‌ها پایین است اما پیگیری مردم از طریق رسانه‌ها بالاست.

وی تأکید کرد: به نظر می‌رسد ارتباط بیشتر نماینده‌ها با مردم می‌تواند در اقناع افکار عمومی مؤثر واقع شود.

مدیرکل صداوسیمای خراسان رضوی شایستگی فردی، تخصص، پاک دستی و متعهد بودن به‌نظام و انقلاب را از مؤلفه‌های مهم یک نماینده مجلس از دیدگاه مردم بر طبق نظرسنجی بیان کرد.

وی همچنین با اشاره به نظرسنجی چهار اسفند متذکر شد: از دلایل مهم شرکت نکردن بخشی از مردم در انتخابات تأثیرگذار نبودن مجلس در مسائل کلان کشوری و نداشتن اعتماد به انتخابات و رد صلاحیت بعضی کاندیداها و ترس از کرونا بوده است.

تنها استانی هستیم که نیاز به سرمایه‌گذار خارجی ندارد

در ادامه این نشست نماینده منتخب حوزه انتخابیه تربت‌حیدریه، مه ولات و زاوه گفت: مشکل اقتصاد کشور مشکل سرمایه نیست.

محسن زنگنه ادامه داد: تقریباً در استان خراسان بیشترین نقدینگی کشور را داریم و حقیقتاً تنها استانی هستیم که نیاز به سرمایه‌گذار خارجی ندارد.

وی بیان کرد: مشکل ما در استان خراسان نبود سرمایه اجتماعی یعنی نبود اعتماد مردم به سرمایه‌گذاری اقتصادی است.

زنگنه تأکید کرد: سرمایه مردم یا به‌صورت ارز و طلا در می‌آید یا در بانک‌ها محبوس است و دیگر عزمی برای سرمایه‌گذاری ندارند.

وی با اشاره به نقش تأثیرگذار صداوسیما و رسانه‌ها برای اعتماد دوباره مردم به سرمایه‌گذاری در استان توضیح داد: در ایجاد فضای مطالبه گری فقط رسانه نمی‌تواند ورود کند و ابزارهای مکمل نیاز داریم، در دنیا هم همین‌طور است و نهادهایی هستند که به کمک رسانه برای مطالبه گری می‌آیند.

رسانه‌ها باید باعث فضای تعامل بین نخبگان و فرهیختگان باشند

نماینده منتخب حوزه انتخابیه تربت‌حیدریه، مه ولات و زاوه گفت: ما به‌عنوان یک‌نهاد قانونی و قدرتی که داریم به‌عنوان وکیل مردم باید به یک نقش‌های مکمل برای مطالبه گری به کمک رسانه‌ها بیاییم.

وی با اشاره به کلیدواژه «مجلس 80 میلیونی» اظهار کرد: مجلس بدون حضور نخبگان کیفیت لازم را ندارد ما وکیل مردمیم و قرار نیست در همه مسائل صاحب‌نظر باشیم.

زنگنه در پایان تأکید کرد: فرهیختگان و نخبگان باید در مجلس دیده بشوند و رسانه‌ها با یک شعار مجلس ۸۰ میلیونی باید باعث ایجاد فضای تعامل بین نخبگان و فرهیختگان باشند.

بخشی از قوانین ما کاریکاتوری است

در ادامه این نشست نماینده منتخب کاشمر، خلیل‌آباد و بردسکن گفت: رسانه در جمهوری اسلامی با رسانه‌های فارسی‌زبان خارج از ایران تفاوت دارد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین جواد نیک‌بین با اشاره به معنای مجلس تراز توضیح داد: مجلس تراز مجلسی است که مطالبه مردم که همان مطالبات رهبری است را پیگیری کند.

وی اظهار کرد: بخشی از قوانین ما کاریکاتوری است یعنی در بخشی قانون آن‌قدر زیاد و چاق شده است و در بخشی دیگر مغفول مانده است.

نیک‌بین متذکر شد: در بحث فساد، شفافیت آرا برای نمایندگان مجلس اهمیت دارد و بحث اتاق شیشه‌ای برای مسئولین دولتی و نمایندگان باید باشد که مردم نظاره‌گر ما باشند که مثلاً فلان پول و فلان خانه چجوری به دست مسئولین رسیده است.

مجلس ریل‌گذاری برای دولت و مجلس‌های دیگر را انجام دهد

در ادامه این نشست نماینده مردم مشهد و کلات در دهمین مجلس شورای اسلامی گفت: اصلاح کشور نیاز به یک انقلاب سازوکاری دارد.

علیرضا قاضی‌زاده هاشمی افزود: نظام دیوان‌سالاری در حوزه‌های اقتصادی مشکل‌ساز شده است، در حوزه‌های استراتژیک هم اگر موفق عمل کردیم به خاطر بر هم زدن این نظام و مشارکت مردمی در نظام است.

نماینده منتخب مردم در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مجلس آینده اولین مجلس گام دوم انقلاب است اظهار کرد: این مجلس قرار است ریل‌گذاری برای دولت و مجلس‌های دیگر انجام دهد.

وی خبر داد: «مجلس مردم» عنوانی است که برای مجلس آتی در نظر گرفتیم که نقش نظارتی مردم و سازمان‌های مردم‌نهاد در مجلس باید نافذ باشد.

قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه مجلس برای اصلاح نهادهای دولتی و اصلاح قوانین ابتدا باید خود را اصلاح کند ادامه داد: ۱۵ برنامه اصلاحی در حوزه‌های مختلف که نیاز است با کمک عزیزان منتخب کارشناسی شود آماده شده است که قرار است در این طرح ابتدا در آیین‌نامه داخلی مجلس اصلاحاتی هم انجام شود.

وی متذکر شد: در بحث شفافیت آرا زیرساخت‌ها را آماده کردیم و با مطالعه و پژوهش از دیگر کشورها این قضیه را بومی‌سازی کردیم.

اگر قانونی درست اجرا نمی‌شود رسانه باید به آن بپردازد

در ادامه این نشست نماینده منتخب حوزه انتخابیه سبزوار، جوین و جغتای و خوشاب و داورزن گفت: رسانه نقش مهمی در بازگرداندن مجلس به جایگاه خودش و نماینده به جایگاه خودش دارد.

علی‌اصغر عنابستانی ادامه داد: ما مشکل کمبود قانون نداریم و مشکل اجرای قانون داریم.

وی تأکید کرد: اگر قانونی درست اجرا نمی‌شود رسانه باید به آن بپردازد، مثلاً قانون رقابت در اصل ۴۴ که بخش زیادی از آن اجرا نمی‌شود و مغفول مانده است یکی از این قوانین است.

عنابستانی با اشاره به اینکه در استان یک همبستگی اجتماعی نمی‌بینیم و یک ازهم‌گسیختگی را شاهدیم توضیح داد: اگر همه باهم با یک نگاه جامع به استان نگاه کنیم می‌توانیم در توسعه استان روبه‌جلو حرکت کنیم.

وی تشریح کرد: مثلاً در شهرستان سبزوار فرودگاهی وجود دارد که در بعضی از مواقع شلوغ و بحرانی می‌تواند جایگزین فرودگاه مشهد باشد که متأسفانه بدان توجه نمی‌شود.

نماینده منتخب حوزه انتخابیه سبزوار، جوین و جغتای و خوشاب و داورزن در پایان تأکید کرد: لایحه دولت در شفافیت مناسب نیست چرا که فقط به مجلس و قوه قضاییه نگاه کرده است و دولت را از شفافیت مبرا کرده است.

توجه به مداخله گران اقتصادی باید اولویت در مجلس آتی باشد

در ادامه این نشست نماینده منتخب مردم از حوزه قوچان و فاروج در یازدهمین مجلس شورای اسلامی گفت: رسانه بازوی توانمند ارتباط مسئولین و مردم است.

علی آذری ادامه داد: ما از اول دنبال این هستیم که اعلام کنیم که اقتصاد یک نقطه مشترک است اما راهکارهای درست و اساسی را برای خودمان ترسیم نکردیم.

وی با اشاره به اینکه ایران یک درصد جمعیت جهان را دارد و هفت درصد منابع جهان در این کشور است بیان کرد: آنچه در این کشور باعث مشکلات اقتصادی شده است تحریم‌ها نیست بلکه نبود اعتمادبه‌نفس در بین مردم و مسئولین است.

آذری اقتصاد مقاومتی و مردمی کردن اقتصاد را راهکار اصلی رونق اقتصادی کشور دانست و بیان کرد: زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری را باید فراهم کنیم چراکه می‌دانیم دولت‌ها برای ما بودجه‌ای ندارند.

وی تشریح کرد: توجه به مداخله گران اقتصادی باید اولویت ما در مجلس آتی باشد که از ظرفیت خیرین و نهادهای انتفاعی برای رونق اقتصاد و سرمایه‌گذاری استفاده کنیم.

آذری با اشاره به تأثیرگذاری رسانه در افکار عمومی بیان کرد: رسانه‌های خارجی به کمک ابزاری که دارند در پروژه ناامید سازی مردم کار می‌کنند و ما باید با ظرفیت‌هایی که در رسانه‌های داخلی داریم با آنان مقابله کنیم.

تنزل نماینده به نیروی کمیته امداد

در ادامه این جلسه نماینده منتخب خواف و رشتخوار در مجلس یازدهم گفت: جایگاه نماینده از یک قانون‌گذار به یک نیروی کمیته امداد نزد مردم تنزل پیداکرده است.

حجت‌الاسلام اکبر احمدپور ادامه داد: این تلقی غلط دلیلش تشویق نماینده برای این انتظارات از سوی مردم است.

وی تشریح کرد: یکی از رسالت‌های اصلی نمایندگان بحث نظارت است که در مجلس به‌خوبی انجام نمی‌گیرد، این نظارت باید جامع باشد.

نماینده منتخب خواف و رشتخوار در مجلس یازدهم با اشاره به منطقه خواف و رشتخوار توضیح داد: در طول این ۴۰ سال خدمات بسیار پایینی در این منطقه صورت گرفته است و مردم در محرومیت هستند.

وی ادامه داد: معدن سنگ‌آهن در خواف که یکی از ظرفیت‌های اقتصادی شهرستان می‌تواند باشد به دلیل استفاده بی‌رویه و جاده نامناسب برای عبور کامیون‌ها در آن منطقه برای مردم مشکل‌ساز شده است.

حجت‌الاسلام اکبر احمدپور در پایان گفت: اگر احیاناً خود مجلس و نماینده مجلس وابسته به نهادهای قدرت باشد نمی‌تواند فساد زدایی کند.

مدیر یک خبرگزاری قدرتش به‌مراتب از یک نماینده مجلس بیشتر است

در ادامه این نشست نماینده منتخب حوزه انتخابیه فریمان و سرخس و بخش‌های احمدآباد و رضویه گفت: بهترین قدرت دست اصحاب رسانه است.

احسان قاضی‌زاده هاشمی افزود: هیچ کانال و مسیری بالاتر از قدرت رسانه نیست، مدیر یک خبرگزاری قدرتش به‌مراتب از یک نماینده مجلس بیشتر است.

وی تأکید کرد: مردم خیلی از خواسته‌های خود را به جای مطرح کردن آن با دهیاری و شهرداری به نماینده مجلس می‌گویند چراکه دیگر درب‌ها بر روی آن‌ها بسته است.

قاضی‌زاده هاشمی بیان کرد: در عرصه فساد ستیزی باید جزئی‌نگر باشیم و نباید نگاه شعاری داشته باشیم. یک پایه این فساد ستیزی رسانه‌ها هستند.

وی با اشاره به کارآمدی مدیران فعال اظهار کرد: کارآمدی رکن دیگر است که باید مدیران جزئی انقلابی و کارآمد و متعهد معرفی شوند.

نماینده دهمین مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: منتخبان جدید باید تلاش کنند که کارآمدی را زیاد کنیم و قوانین زایل و دست و پا گیر مردم را کم کنیم همچنین ارتباط نمایندگان با رسانه‌ها باید مداوم و پایدار باشد.

در این مجلس و مجلس‌های گذشته باوری به داخل نبوده است

در ادامه این جلسه نماینده منتخب مردم در حوزه انتخابیه مشهد و کلات در یازدهمین مجلس شورای اسلامی گفت: نگاه به درون ستون خیمه اندیشه امام و رهبری است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدحسین حسین‌زاده بحرینی افزود: یکی از جاهایی که مؤثر در این نگاه به درون است همین مجلس است، مجلس باید نگاهش به داخل و اندیشه داخل، نیاز داخل، توانایی داخل باشد.

نماینده مردم مشهد در دهمین مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: لازمه این امر باور مجلس به نگاه به داخل است که صراحتاً بگویم در این مجلس و مجلس‌های گذشته چنین باوری نبوده است.

وی ادامه داد: مجلس باید به قوه مجریه و قوه قضاییه مسیر را نشان دهد و بگوید با چه سرعتی و به چه سمتی برود.

بحرینی در پایان گفت: باید بستری توسط خود مجلس برای شفافیت آرا فراهم شود که مشخص باشد هر نماینده به چه علت با تصویب فلان قانون مخالفت و یا موافقت کرده است.

شما نماینده مردمی که رأی ندادند هم هستید
در بخش دوم این جلسه غلامرضا بنی اسدی گفت: ما خبرنگاران به نمایندگی از افکار عمومی قطعاً مطالبه گری و ظرفیت اعتراضی جامعه را منتقل خواهیم کرد.

سرپرست روزنامه شهرآرا بیان کرد: در مشهد سرمایه است اما ما انتظار داریم مدیران کارآمدی برای بهره‌برداری درست از این سرمایه و مدیریت صحیح انتخاب شوند.

وی در پایان گفت: شما نماینده مردمی که رأی ندادند هم هستید و باید بررسی کنید که چرا پای صندوق نیامدند با کار فعال و جهادی خود مردم را به قطار انقلاب متصل کنید.

مهم‌ترین ابزار شفافیت رسانه‌ها هستند

مجتبی محمودی در این جلسه گفت: مردم تورم پرسش‌های بی‌پاسخ دارند.

این فعال رسانه‌ای بیان کرد: اگر صحبت از شفافیت می‌شود مهم‌ترین ابزار آن رسانه‌ها هستند پس باید به رسانه‌های داخلی اعتماد شود و پاسخگوی آن‌ها باشیم.

وی در ادامه با اشاره به خدشه‌دار شدن اخلاق عمومی اظهار کرد: در جریان احتکار ماسک می‌بینیم که این مسئله در میان مردم اتفاق افتاده است که بازخوردی از رفتار مسئولین می‌تواند باشد.

محمودی در پایان با اشاره به تعداد کم نمایندگان مجلس مشهد تأکید کرد: یکی از پیگیری‌های نماینده‌ها باید در همین بحث افزایش سهمیه نمایندگان مشهد باشد که می‌بینیم در بعضی از شهرها با جمعیتی نمایندگانی بیشتر در کرسی‌های مجلس دارند.

محافظه‌کاری دیگر از جانب رسانه‌ها و مسئولین پذیرفتنی نیست

در ادامه این نشست مدیر خبرگزاری فارس خراسان رضوی گفت: در جریان مصاحبه با نمایندگان منتخب در شهرستان‌ها خبرنگاران ما در خبرگزاری فارس برخی از نمایندگان را در حوزه پیدا نکردند!

ناصر نعمتی ادامه داد: این مسئله را شاید بتوانم از غفلت خبرنگارانم قلمداد کنم اما مردم به لیست اعتماد کردند و به شما رأی دادند تا ببینند این دفعه شما منتخبین برای آن‌ها چه می‌کنید و مسئله اعتماد مردم را باید جدی بگیرید.

وی با اشاره به کم شدن اعتماد مردم به رسانه‌ها بیان کرد: این دست از جلسات برای دست‌گیری نمایندگان و اصحاب رسانه از همدیگر بسیار خوب است چراکه ما به دنبال مچ‌گیری از نمایندگان نیستیم.

نعمتی تصریح کرد: برخی از نمایندگان و مسئولین دولتی و کشوری که باید متعهد به مردم باشند متأسفانه متعهد به صندلی هستند که روی آن نشسته‌اند، ما از شما نمایندگانی که صندلی خود را از مردم گرفته‌اید انتظار مطالبه گری داریم.

وی در پایان تأکید کرد: محافظه‌کاری دیگر نه از جانب ما رسانه‌ها و نه از جانب شما نمایندگان برای مردم پذیرفته نیست.

انتهای پیام/70041

منبع: فارس

کلیدواژه: صدا و سیما مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی نماینده منتخب حوزه انتخابیه مجلس شورای اسلامی نمایندگان منتخب اصحاب رسانه قاضی زاده هاشمی سرمایه گذاری نماینده مجلس نماینده مردم پایان گفت خراسان رضوی حجت الاسلام اعتماد مردم رسانه ها منتخب مردم مطالبه گری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۴۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگاه ویژه‌ مردم ایران در بسط تفکر مهدوی در جهان امروز

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، سردار تقی رضایار در ویژه برنامه اردیبهشت مقاومت و سالروز تأسیس سپاه که در سالن فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سوادکوه برگزار شد، با اشاره به این مراسم به مناسبت سالروز تأسیس سپاه، شهادت سردار حجازی، سردار زاهدی و همرزمانش و آیت الله سلیمانی، نقطه مشترک تمامی اینها را تقدیر الهی دانست و اظهار داشت: کشور و مردم ایران اعتقادشان بر این است که یک رسالت جهانی دارند.

وی با بیان اینکه تعداد کشور‌های شیعه در ۵۶ کشور اسلامی در اقلیت است، خاطرنشان کرد:، اما اکنون مردم ایران به‌عنوان یک کشور شیعه جایگاه ممتازی را در بحث اعتقادی تفکر مهدوی و جهانی پیدا کرده و هدف امام راحل از انقلاب نه فقط مباحث عمرانی و رفاهی بلکه بیشتر مبنی بر این بوده که در یک نگاه راهبردی، انقلاب اسلامی یک مشیت راهبردی است که مشخص می‌کند مردم ایران در آخرالزمان در کدام سمت باشند.

این مسئول با اشاره به تألیف کتاب‌های متعدد دانشمندان غربی در حوزه آخرالزمان، چکیده آنها را در رابطه با پایان تاریخ در دنیا و درگیری دو اعتقاد، مکتب و فرهنگ برشمرد که یکی از آنها فرهنگ اسلامی و دیگری فرهنگ لیبرال دموکراسی است.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه خاستگاه بخش اسلامی کشور ایران است، گفت: دشمن از روز اول با پیروزی انقلاب اسلامی این امر را دریافت و عطف این دیدگاه تحمیل جنگ و تحریم و ترور به کشور ما در طی این چهل و اندی سال است.

سردار رضایار با اذعان بر اینکه امام راحل با این تفکر، بسیج را شکل داده است، با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه فتح الفتوح امام راحل پرورش جوانان خداجوی بسیجی بوده است، افزود: پرورش انسان‌ها برای آخر الزمان و تحول عمیق معنوی در نسلی که امام پرورش داده است، جبهه‌ای را در داخل کشور شکل داد که به تهدید‌ها و توطئه‌ها پاسخ داد و توسعه را به ارمغان آورد و در بحث عمق بخشی خارجی نیز، امروز کف خیابان کل دنیا هم‌راستای ما شده است.

وی با بیان اینکه در نبرد پایان تاریخ، یک طرف جبهه مسلمانان است که هسته مرکزی آن شیعیان ایران هستند، تصریح کرد: چشم امید محرومان و مستضعفان جهان به این نقطه و چشم امید از امام راحل به رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

مسئول سازمان بسیج پیشکسوتان کشور به تغییر ساختار سپاه پس از جنگ توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی و تشکیل نیروی قدس اشاره کرد و افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷، جمهوری اسلامی را در ۱۲ فروردین ۱۳۵۸ شکل دادیم و در طی این چهل و اندی سال نگاه ما به اسلام یک نگاه تمدنی بوده است.

وی با اشاره به اینکه با این نگاه تمدنی به اسلام، جایگاه ما در دنیا به این عظمت رسیده است، گفت: در طوفان الاقصی ظرف چهار ساعت کاری کرده‌ایم که کل کشور‌های عربی در ۷۰ سال چنین نکردند؛ سنگ در دست جوانان فلسطینی به پهباد رسیده است، در ۱۶ رشته استراتژیک دنیا جزو باشگاه‌های دهگانه و پانزده‌گانه هستیم و با وجود مشکل معیشتی، اما در میان بیش از ۲۰۰ کشور دنیا در رتبه هفدهم قرار داریم.

سردار رضایار در رابطه با تکلیف اخرالزمانی و با بیان اینکه قله ما منویات حضرت امام ره و اکنون رهبر معظم انقلاب اسلامی است، بر اولویت تربیت انسانی تأکید و خاطرنشان کرد: وظیفه ما در بسیج، امت‌سازی برای امام است و ما پیشکسوتان باید به دنبال خواص امت باشیم و وظیفه دولت‌سازی نیز بر عهده بسیج اقشار است.

دیگر خبرها

  • نشست مدیرکل اتباع خراسان رضوی با نماینده مشهد در مجلس
  • فیلم | تلاش راه آهن برای حمایت از بخش خصوصی
  • جایگاه ویژه‌ مردم ایران در بسط تفکر مهدوی در جهان امروز
  • انتقادات تند ذوالنوری از قالیباف در صحن مجلس /قدرت باید به نمایندگان برگردد
  • مجلس باید «نماینده‌محور» باشد نه رییس‎‌محور
  • کانال حمید رسایی: نگرانی منتقدان بجاست چون گزینه اصلی مقابل قالیباف است
  • اژه ای: پیگیری نمایندگان، دخالت نیست/ نمایندگان از مراکز قضایی بازدید کنند و اگر اشکالی بود، به من یا پشت تریبون بگویند/ نکات، اظهارات و واگویه‌های ۲۳ تن از نمایندگان مجلس با رئیس قوه قضا
  • استقبال اژه‌ای از بازدید نمایندگان از زندان‌ها
  • باید بستر‌های مشارکت مردم در امر رونق اقتصاد و جهش تولید را فراهم آوریم
  • اژه‌ای: نمایندگان مجلس از مراکز و مراجع قضایی بازدید کنند