Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود پزشکیان در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت: «بنده معتقدم نباید وقت را از دست داد، دولت باید کاملا قاطعانه و در اسرع وقت قرنطینه‌ی شهرهای آلوده، منع رفت و آمد و تعطیلی ارگان‌های دولتی را با اتخاذ تدابیری که کمترین لطمه به مردم وارد شود با نظر کارشناسان داخلی و خارجی اعمال کند.»

این در حالی‌ست که وزیر بهداشت عصر امروز(جمعه) پس از جلسه ستاد مبارزه با کرونا عنوان کرد که اعتقادی به قرنطینه نداریم و آن را روش علمی نمی‌دانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۵۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلوده‌ترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۳

کشورهای جهان با بیشترین آلودگی هوا در سال ۲۰۲۳ بر اساس میانگین سالانه غلظت ذرات ریز معلق آن‌ها شامل بنگلادش، پاکستان، هند، تاجیکستان و بورکینافاسو می‌شوند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، نمودار آلوده‌ترین کشورهای جهان بر اساس میانگین سالانه غلظت ذرات ریز معلق در سال ۲۰۲۳ حاکی از آن است که تقریباً هوایی که کل جمعیت جهان استنشاق می‌کنند، بالاتر از محدوده مجاز کیفیت هوای تعیین‌شده توسط سازمان بهداشت جهانی است.

ذرات ریز معلق و تأثیر آن بر سلامت انسان

ذرات معلق یا PM2.5 به ذرات ریز با قطر ۲.۵ میکرومتر یا کمتر اشاره دارد که می‌تواند به اعماق ریه‌ها نفوذ و مشکلات سلامتی ایجاد کند. سازمان جهانی بهداشت در سال ۲۰۲۱ دستورالعمل‌های کیفیت هوای خود را بر اساس این ذرات به‌روز و اعلام کرد حداکثر سطح متوسط سالانه توصیه‌شده برای ذرات معلق اکنون پنج میکروگرم بر مترمکعب و از هدف قبلی ۱۰ میکروگرم در مترمکعب کمتر بسیار است.

منابع معمول آلودگی ذرات ریز معلق شامل اگزوز وسایل‌نقلیه، احتراق نیروگاه، دود ناشی از آتش‌سوزی، گرد و غبار و خاک است. جالب‌توجه این‌که ذرات ریز معلق می‌توانند صدها کیلومتر را بپیمایند و اغلب از مرزهای ملی عبور می‌کنند. به‌عنوان مثال تقریباً ۳۰ درصد از آلودگی هوا در ایالت پنجاب هند از کشور همسایه آن، پاکستان، منشأ می‌گیرد و ۳۰ درصد از آلودگی در بزرگ‌ترین شهرهای بنگلادش به هند بازمی‌گردد.

تحقیقات منتشر شده در سال ۲۰۲۲ از شاخص زندگی کیفیت هوا (AQLI) نشان می‌دهد که ۹۷.۳ درصد از جمعیت جهان در معرض سطوح خطرناک ذرات ریز معلق قرار دارند که فراتر از دستورالعمل‌های سازمان جهانی بهداشت است. این نسبت میانگین امید به زندگی جهانی را ۲.۲ سال کاهش می‌دهد. این رقم در جنوب آسیا که برای سال‌ها کانون جهانی آلودگی هوا بوده و ۳۷ از ۴۰ شهر آلوده جهان را در خود جای داده، تا پنج سال است.

آلوده‌ترین کشورهای جهان بر اساس کیفیت هوا

آلوده‌ترین کشورهای جهان بر اساس شاخص زندگی کیفیت هوا با توجه به میانگین سالانه غلظت ذرات ریز معلق آن‌ها در سال ۲۰۲۳ عبارتند از:

بنگلادش، ۷۹.۹ پاکستان، ۷۳.۷ هند، ۵۴.۴ تاجیکستان، ۴۹ بورکینافاسو، ۴۶.۶ عراق، ۴۳.۸ امارات متحده عربی، ۴۳ نپال، ۴۲.۴ مصر، ۴۲.۴ جمهوری دموکراتیک کنگو، ۴۰.۸ کویت، ۳۹.۹ بحرین، ۳۹.۲ قطر، ۳۷.۶ اندونزی، ۳۷.۱ رواندا، ۳۶.۸ زیمبابوه، ۳۳.۳ غنا، ۳۳.۲ قرقیزستان، ۳۳.۱ چین، ۳۲.۵ لیبی، ۳۰.۴ کد خبر 745328

دیگر خبرها

  • هوای اصفهان آلوده شد
  • هوای اصفهان آلوده است
  • ادارات مانع اجرای رای کمیسیون‌های شورای شهر نشوند
  • ارگان‌ها و ادارات، مانع اجرای رأی کمیسیون‌های شورای اسلامی شهر یزد نشوند
  • مسعود پزشکیان: وعده تورم تک‌رقمی دادند، اما نه‌تنها نصف نشد بلکه چندین برابر شد
  • آلوده‌ترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۳
  • نظارت دامپزشکی بر صادرات فرآورده خام دامی و خوراک آبزیان از مرز چذابه
  • مدارس برخی شهرهای سیستان و بلوچستان تعطیل شد
  • «نورنیوز» ارگان رسانه‌ای شورای عالی امنیت ملی و دبیرخانه آن نیست
  • «نور نیوز» ارگان رسانه‌ای شورای عالی امنیت ملی و دبیرخانه آن نیست