Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-23@10:16:32 GMT

آغاز خط تولید مایع ضدعفونی کننده در بابل

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۷۵۵۰۲

آغاز خط تولید مایع ضدعفونی کننده در بابل

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، دکتر محسن رضازاده معاون غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی بابل جلسه معاون غذا و دارو دانشگاه با کارخانه‌های تولید کننده مواد شوینده بابل گفت: با توجه به هماهنگی هاى بعمل آمده توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکى بابل، خط تولید مایع ضدعفونی کننده دست و سطوح در یکی از کارخانه‌های تولید کننده شوینده بابل شروع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او با بیان اینکه توزیع مایع ضدعفونی کننده از روز شنبه در داروخانه‌های شهر بابل آغاز می‌شود، افزود: طبق هماهنگی انجام شده کارخانه تولیدکننده، این آمادگی را دارد تا مواد ضدعفونی کننده را بصورت عمده در اختیار نظام پزشکی جهت توزیع در مطب‌ها و درمانگاه‌های خصوصی قرار بدهد.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس ویروس کرونا ضدعفونی کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۵۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح سلامت شهری در استان اصفهان اجرایی می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: براساس تفاهم‌نامه‌ای که با وزارت بهداشت داشتیم، ساخت ۱۵۶ پروژه در دستور کار قرار دارد که ۳۶ پروژه (بالغ بر ۱۵ هزار مترمربع ) توسط خیران و ۱۲۰ پروژه از محل اعتبارات دولتی ساخته خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، حمید گله‌دادی در نشست خبری ویژه هفته سلامت، ضمن گرامیداشت شروع سال جدید و هفته سلامت گفت: هفته سلامت فرصت مناسبی است که همه کشورهای عضو سازمان بهداشت جهانی بتوانند یک موضوع مشترک را در سطح جهانی پیگیری کنند و راهکاری برای حفظ و ارتقای سلامت باشد.

وی از همکاری کشورها برای ریشه‌کن کردن بیماری آبله در سال 1970 به عنوان یک نمونه خوب همکاری کشورها در حوزه‌ سلامت نام برد و افزود: سازمان بهداشت جهانی با 61 کشور آغاز به کار کرد و امروز 194 کشور عضو سازمان هستند و سازمان در 6 منطقه دفتر دارد و ما جزو منطقه مدیترانه شرقی هستیم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: روز جهانی بهداشت در سال 1950 برای مبارزه با بیماری‌های واگیردار، مراقب از زنان باردار و جلوگیری از سوءتغذیه کودکان آغاز شد اما به مرور سازمان بهداشت جهانی به همه عرصه‌ها ورود پیدا کرد و هر سال متناسب با اولویت‌های زمان شعاری را تعیین می‌کند و کشورهای عضو موظف هستند تا در راستای آن اقدام کنند.

وی با بیان اینکه متاسفانه مردم شناخت زیادی از حوزه بهداشت ندارند و بیشتر حوزه درمان را می‌شناسند، افزود: معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان حدود 7 هزار نفر پرسنل دارد که در هزار و  260 واحد بهداشت در قالب 27 مرکز بهداشت در سراسر استان اصفهان مشغول به کار هستند و حدود 500 واحدهای بهداشتی در مراکز روستایی به عنوان خانه بهداشت فعالیت دارند.

گله‌دادی با بیان اینکه حدود 5 میلیون نفر در 26 شهرستان و 27 مرکز بهداشت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هستند، تصریح کرد: سال گذشته چارت شبکه بهداشت و درمان چهار شهرستان ورزنه، هرند، جرقویه و کوهیپایه به تصویب رسید و در این راستا اسفند ماه گذشته نیروی انسانی مورد نیاز برای فعالیت در این شبکه‌ها جذب و روز گذشته به مناسبت هفته سلامت از تابلوی شبکه بهداشت شهرستان ورزنه نصب شد و سایر شبکه‌ها تا آخر اردیبهشت ماه افتتاح خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه تأمین فضای فیزیکی یکی از الزامات حوزه بهداشت است، گفت:  از سال 1401 تاکنون بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که وزات بهداشت داشتیم، ساخت 156 پروژه را در دستور کار قرار دادیم که 36 پروژه ( بالغ بر 15 هزار مترمربع ) توسط خیران و 120 پروژه از محل اعتبارات دولتی ساخته خواهد شد و این پروژه‌ها نیازمند 700 میلیارد تومان بودجه است و پروژه‌ها متناسب با نیاز هر شهرستان در قالب خانه‌های بهداشت، پایگاه سلامت و مراکز سلامت در دست احداث هستند و در حال حاضر حدود 30 پروژه به اتمام رسیده و تا پایان اردیبهشت ماه افتتاح خواهد شد.

وی با بیان اینکه سال گذشته حدود 100 میلیارد تومان تجهیزات به حوزه بهداشت تزریق شد، خاطرنشان کرد: در این راستا 20 دستگاه خودروی شاسی بلند و 20 دستگاه موتورسیکلت برای مناطق صعب‌العبور و عشایر تهیه شده که این موارد حدود 40 میلیارد تومان هزینه نیاز داشته و 60 میلیارد تومان دیگر برای سایر تجهیزات هزینه شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به تأمین نیروی انسانی مورد نیاز حوزه بهداشت یادآور شد: سال گذشته حدود 700 نفر نیرو جذب کردیم و همچنین برای تحقق طرح تحول سلامت، مجوز استخدام 650 نفر دیگر را گرفته‌ایم.

وی با اشاره به شعار امسال هفته سلامت بیان کرد: شعار امسال " سلامت خانواده و مردمی‌سازی سلامت خانواده" است؛حفظ و ارتقای حوزه بهداشت و سلامت مردم، به تنهایی و با امکانات وزارت بهداشت عملی نیست و به همین دلیل ضروریست که مردم پای کار بیایند.

گله‌داری با اشاره به طرح تحول سلامت شهری، یادآور شد: در روستاها به واسطه خانه‌های بهداشت، فعالیت موثر بهورزان و همچنین اجرای طرح پزشک خانواده روستایی از سال 1384، حدود 95 درصد جمعیت به صورت خودجوش برای انجام مراقبت‌ها به مراکز بهداشتی مراجعه می‌کنند اما متاسفانه در شهرها این آمار حدود 30 درصد است و مردم در شهرها مشارکت و استقبال لازم را ندارند و به همین منظور وزارت بهداشت از سال گذشته طرح تحول سلامت و نظام اجرا در شهرها را در دستور کار قرار داده است.

وی ادامه داد: بر همین اساس در فاز اول و دوم طرح تحول سلامت شهری را در سه شهرستان خوانسار، گلپایگان و شهررضا شروع کردیم و به نتایج خوبی رسیدیم و قرار است که این طرح امسال در سایر نقاط استان اجرایی شود و در این راستا مراقبین سلامت را جذب خواهیم کرد و  همچنین 64 پایگاه سلامت در سطح استان راه‌اندازی خواهند شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه تا پایان سال کل استان تحت پوشش خدمات سلامت فعال قرار خواهند گرفت، بیان کرد: اگر می‌خواهیم سلامت را در شهرها ارتقا ببخشیم، راهکاری نداریم جز آنکه همان سیستم بهداشت روستایی را در شهر تحت عنوان مراقبین سلامت اجرایی کنیم و مردم را به سمت پایگاه‌های سلامت و مراکز بهداشت بکشانیم. در شهرها به ازای هر هزار و 500 نفر یک مراقب سلامت و یک ماما خواهیم داشت که وظیفه مراقبت و مامایی را بر عهده دارند و فراخوان جذب نیروی مورد نیاز آغاز شده است.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین برنامه وزارت بهداشت برای سال جاری موضوع سلامت خانواده و نظام اجراست و قرار است که 27 میلیون نفر در کل کشور تحت پوشش قرار بگیرند، افزود: استان اصفهان جزو استان‌های پیشرو در این زمینه است و سال گذشته به همراه دانشگاه‌های کرمانشاه  و سنندج به عنوان دانشگاه برتر در اجرای طرح سلامت خانواده شناخته شدیم. همچنین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در اجرای قانون جوانی جمعیت و طرح پویش ملی سلامت به عنوان دانشگاه برتر شناخته شد و حدود 2 میلیون 600 هزار نفر در این طرح شرکت کردند که نتایج خوبی داشته و امسال هم طرح را ادامه خواهیم داد.

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره غذای سالم در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • راه‌اندازی دانشکده داروسازی در قزوین پس از سال‌ها مطالبه‌گری
  • کنترل و مهار پشه آئدس در گیلان
  • قدر دانی از خیرین سلامت در کرمان
  • طرح سلامت شهری در استان اصفهان اجرایی می‌شود
  • همه ابعاد پیشرفت اجتماعی از خانواده آغاز می‌شود
  • آغاز برداشت علوفه ترکیبی در بابل + فیلم
  • برنامه تولید نان کامل را با قدرت ادامه می دهیم
  • زنگ هفته سلامت در قم نواخته شد
  • تولید ۲۱ اثر در نخستین کارگاه طراحی پوستر جوانی جمعیت در بابل