Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش  عصر جمعه از روابط عمومی ارتش، امیر دریادار دوم پزشک مصطفی مداح معاون بهداشت و درمان و امور پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران درباره اقدامات حوزه بهداشت و درمان ارتش برای مقابله با ویروس کرونا گفت: ویروس کرونا یک پدیده جدید است که تازه شناخته شده و با توجه به تجربیاتی که در چین و سایر کشورهای درگیر این ویروس وجود دارد و با اتکا به دانش پزشکی کشور، الگوهایی را ایجاد و در مجموعه های ارتش جمهوری اسلامی ایران استفاده کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشت و درمان ارتش ادامه داد: ما با استفاده از این الگوها سعی داشتیم یگان‌های زیر مجموعه آجا را امن نگه داریم که خوشبختانه تاکنون موفق هم بودیم.

او درباره همکاری‌های بین وزارت بهداشت و ارتش جمهوری اسلامی ایران برای کنترل این ویروس گفت: مهم‌ترین بحث، موضوع رعایت مسائل بهداشتی و کنترلی است که تمامی دستگاه‌های کشور از آن با خبر هستند و ما هم اعلام کردیم در هر حوزه‌ای که لازم باشد آماده امدادرسانی هستیم؛ بین ما رابطه بسیار نزدیکی در اداره امور وجود دارد؛ ما هم به مردم به صورت مستقیم خدمات می‌دهیم و این آمادگی را نیز داریم که  علاوه بر بیمارستان‌های اختصاص داده شده برای مردم، به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در هر نقطه از کشور کمک کنیم.

امیر دریادار دوم مداح در پاسخ به این سوال که ارتش  چه برنامه‌ای برای امن نگه داشتن پادگان‌های خود دارد، عنوان کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران بنا به وظیفه و ماموریت ذاتی خود که قرار نیست در چنین شرایطی نیز تعطیل شود،  باید تمامی پادگان‌ها را از هر گونه آلودگی حفظ کند.

معاون بهداشت و درمان  ارتش با بیان این که تمامی نیروهای ارتش در سلامت کامل هستند، تصریح کرد: توصیه‌های لازم ابلاغ شده و در هیچ زمینه‌ای نگرانی وجود ندارد؛ ما یک سامانه کنترل برخط داریم که از طریق آن کوچک‌ترین علائم حتی سرماخوردگی را چک می‌کنیم؛ آمادگی ما صددرصدی است و تمام بیمارستان‌ها و تیم‌های پزشکی پای کار هستند.

او در پاسخ به این سوال که آیا تاکنون این ویروس در بین کارکنان ارتش دیده شده است، گفت: در بیمارستان‌های ما از بین مردمی که بستری شده‌اند نفراتی حضور دارند، بخشی از بدنه ارتش نیروهایی هستند که شب به منزل در سطح شهر می‌روند اما از آنجایی که زندگی جمعی ما محدودتر است کنترل راحت‌تر و آمار کمتر است اما تاکنون هیچ گزارشی از پادگان‌ها نداشتیم.

امیر سرتیپ دوم مداح با بیان این که سه بیمارستان ارتش در تهران در حال خدمت‌رسانی به مردم هستند و تعدادی از بیمارستانها نیز در شهرستان‌ها مشعول خدمات رسانی هستند افزود: گزارش‌های تمامی بیمارستان‌های ارتش پس از نهایی شدن تست به وزارت بهداشت ارسال می‌شود.

معاون بهداشت و درمان ارتش تصریح کرد: تمامی بیمارستان‌های ارتش در آماده‌باش کامل هستند و ضمن پذیرش در تمامی ساعات، آماده همکاری با ستادهای استانی هستند و در تهران هم با ستاد مبارزه با کرونا تهران هماهنگ هستیم.

وی افزود: سه بیمارستان ما در تهران ارجاعی هستند و در کنار آن به صورت مستقیم مردم را هم پذیرش می‌کند؛ حتی یکی از بیمارستانهای ارتش بخش‌های خود را تعطیل کرده و به عنوان یکی از بیمارستان‌های مرجع  مشغول انجام وظیفه است.

امیر مداح دخاطر نشان کرد: انشاء الله مثل همه مشکلات با همت مردم و گوش کردن به نکات وزارت بهداشت حلقه سرایت را خواهیم شکست و بخش درمانی هم کار خود را بخوبی انجام خواهد داد، قطعا ما پیروز خواهیم شد.

به گزارش ایرنا، آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا در ایران تا ظهر جمعه (نهم اسفند) به ۳۸۸ نفر و فوت ناشی از آن در مجموع به ۳۴ نفر رسیده است همچنین۷۳ نفر از مبتلایان بهبود یافته اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا ارتش جمهوری اسلامی ایران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری پرونده | پیشنهادهایی برای پیشگیری از کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ارتش جمهوری اسلامی ایران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ویروس کرونا ارتش جمهوری اسلامی ایران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۵۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان

احمد اسماعیل زاده٬ مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: مردم باید اهمیت زیادی به تغذیه خود بدهند تا بروز چاقی، دیابت و پر فشاری خون در بین آن ها کاهش پیدا کند. 

 وی بیان کرد: وزارت بهداشت در حوزه تغذیه سالم سیاست‌های مختلفی از جمله نان کامل را دنبال می‌کند تا نان حاوی فیبر در اختیار مردم قرار بگیرد. مصرف نان فاقد فیبر می‌تواند سبب بروز سرطان در مردم شود.

اسماعیل زاده ادامه داد: آموزش‌های تغذیه در مراکز بهداشتی ارائه شده و کارشناسان تغذیه در خانه‌های بهداشت روستایی مستقر خواهند شد. 

وی افزود: یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت پیگیری توزیع شیر در مدارس و کاهش قند در نوشیدنی‌های شیرین است.

مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تاکید کرد: اکنون مرگ و میر‌های زیادی مربوط به بیماری‌های مزمن و غیر واگیر هستند و عامل اول ابتلای افراد به بیماری‌های غیر واگیر، موضوع تغذیه است. 

اسماعیل زاده اضافه کرد: مطالعات نشان می‌دهند که تغذیه سالم نقش پررنگی در پیشگیری از بروز بیماری‌های غیر واگیر دارد.

مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت ادامه داد: مصرف زیاد مغزها و آجیل در مقادیر بیشتر از نیاز بدن، به دلیل این که دارای چربی بالایی هستند، می‌تواند انرژی زیادی را وارد بدن فرد کند و در نهایت منجر به افزایش وزن شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟