Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، از زمان اختراع تلفن همراه، این وسیله جایگاه ویژه‌ای در زندگی ما پیدا کرده و روابط ما را تحت تأثیر خود قرار داده است. حالا سال‌ها است که همه‌ی ما از پیام‌های متنی برای برقراری ارتباط با یکدیگر استفاده می‌کنیم؛ پیشتر پیامک روش رایج تری بود و حالا با گسترش پیام رسان ها، بیشتر از این اپلیکیشن‌ها استفاده می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما تفاوتی ندارد با چه روشی پیغام می‌دهیم؛ نباید‌هایی در خصوص پیام‌های متنی وجود دارد که بیشتر ما آن‌ها را رعایت نمی‌کنیم و همین مسأله ما را به دردسر می‌اندازد. در ادامه به ۹ کاری می‌پردازیم که هرگز نباید با پیام دادن انجام دهید.

۱- بهم زدن رابطه‌ی عاطفی

تفاوتی ندارد دلیل پایان رابطه‌ی عاطفی تان چه باشد؛ اعلام تصمیم تان با پیام متنی نه تنها کاری سطح پایین بلکه بسیار ناراحت کننده و بی ادبانه هم هست. اگر شما به قدری به آن شخص نزدیک بودید که مدت زیادی را در کنار هم گذراندید و حتی در مورد آینده‌ی مشترک تان با یکدیگر صحبت کردید، شجاعت آن را داشته باشید که به او زنگ بزنید یا به دیدنش بروید. گاهی مشکل چیزی جز یک سوء تفاهم نیست و صحبت درباره‌ی آن از بهم خوردن رابطه‌ی عاطفی جلوگیری می‌کند.

۲- کنسل کردن قرار با شریک عاطفی تان

اگر قرار بوده به دیدن شریک عاطفی تان بروید و حالا برای کنسل کردن قرارتان فقط پیغام بدهید که نمی‌توانید سر قرار حاضر شوید، شخص مقابل تصور می‌کند کاری دارید که از قرار با او برایتان جذاب‌تر است، مگر آنکه زمان دیگری را برای قرارتان پیشنهاد دهید. با این کار او دیگر احساس حذف شدن نمی‌کند. گاهی اتفاقات پیش بینی نشده‌ای می‌افتد، اما اگر ابراز کنید مایلید رابطه تان را ادامه دهید، با این کار حسن نیت خود را نشان می‌دهید.

۳- دادن خبر‌های بد

فرقی ندارد خبر بیکار شدن تان باشد یا خبر مرگ یکی از عزیزان؛ دادن خبر‌های بد همیشه سخت است. وقتی می‌خواهید خبری را به کسی دهید که او را ناراحت می‌کند یا تصوراتش را از بین می‌برد، باید تا جایی که می‌توانید از قبل او را آماده کنید، بنابراین پیام متنی برای این کار مناسب نیست. شخص مقابل تان نمی‌تواند سیگنال‌های غیر کلامی شما را ببیند و ممکن است از لحن تان برداشت دیگری کند که با احساس واقعی تان متفاوت است. به علاوه، شما نمی‌دانید که طرف مقابل تان آن لحظه در چه موقعیتی است.

ممکن است او در موقعیتی باشد که زمان مناسبی برای شنیدن خبر‌های بد نیست، مثلا قبل از یک جلسه‌ی کاری مهم یا امتحان. بهتر است از آن شخص بخواهید که جایی همدیگر را ببینید و بگویید که کار ضروری‌ای دارید. برای محل ملاقات تان جایی را پیشنهاد دهید که محیط خصوصی یا نیمه خصوصی‌ای داشته باشد و چیزی حواس تان را پرت نکند. اگر ملاقات رو در رو امکان پذیر نیست، فرصتی پیدا کنید که با یکدیگر تلفنی صحبت کنید، به طوری که مکالمه خصوصی انجام شود و چیزی حواس تان را پرت نکند.

۴- فرستادن اطلاعات شخصی و حساس

درست است که شما به خانواده و دوستان تان اطمینان دارید و مطمئنید که راز‌های شما را حفظ می‌کنند، اما نباید از هکر‌ها انتظار امانت داری داشته باشید. به همین دلیل هرگز نباید اطلاعات شخصی و حساس یا مالی را با پیام‌های متنی بفرستید. شما نمی‌دانید که چه کسی ممکن است این اطلاعات را ببیند و احتمال دارد اطلاعات تان هرگز به طور کامل از فضای مجازی پاک نشود. قبل از آنکه پیغام یا عکس خصوصی‌ای بفرستید، از خودتان بپرسید که اگر کسی غیر از گیرنده‌ی پیام این اطلاعات را ببینید چه عواقبی خواهد داشت. اگر حتی یک مورد منفی به ذهن تان رسید، در فرستادن اطلاعات خصوصی تان تجدید نظر کنید.

۵- مطرح کردن نگرانی‌ها

وقتی نگرانی‌های جدی‌ای دارید، مثلا فرزند نوجوان تان دوباره ماشین را بدون اجازه برداشته، همسرتان دارویش را نخورده یا همکارتان کارش را به موقع تمام نمی‌کند، بهتر است به جای استفاده از پیام‌های متنی، رو در رو با آن شخص صحبت کنید. هرگز مکالمه‌ی مهم و جدی‌ای را از طریق پیام‌های متنی انجام ندهید، چون لحن صحبت مشخص نیست و همیشه ممکن است سوء تفاهم به وجود بیاید، در نتیجه وضعیت بدتر از قبل خواهد شد.

۶- تخلیه‌ ناراحتی‌ها

تصور کنید متوجه شده اید که دوستان تان باهم به بیرون رفته اند و شما را دعوت نکرده اند یا شریک عاطفی سابق تان بلافاصله بعد از به هم خوردن رابطه تان، شریک عاطفی جدیدی پیدا کرده. اگر چیزی شما را فوراً عصبانی، ناامید یا ناراحت کرد، باید گوشی تان را کنار بگذارید و سراغ آن نروید.

وقتی با ناراحتی پیغام می‌دهید، با این کار احساس تان را فوراً تخلیه می‌کنید بدون آنکه مجبور باشید درگیر واکنش طرف مقابل تان شوید. شما با این کار مکالمه‌ای را شروع نمی‌کنید بلکه به نوعی فقط احساسات منفی تان را روی شخص مقابل تان بالا می‌آورید. به علاوه، اگر عصبی و هیجان زده هستید، بهتر است قبل از پیغام دادن، چند دقیقه‌ای پیاده روی یا خودتان را آرام کنید. در غیر اینصورت، پیغامی خواهید فرستاد که بعداً باعث پشیمانی تان می‌شود، اما دیگر هرگز نمی‌توانید آن را پس بگیرید.

۷- غیبت کردن

درست مثل وکیل‌ها و کسانی که شغل حساسی دارند، باید مراقب چیز‌هایی که در پیام‌های متنی تان می‌نویسید باشید. شما هرگز نمی‌دانید چه کسی ممکن است اسکرین شات پیغام‌های تان را ببیند. شما باید چیز‌هایی را بنویسید که بتوانید پای آن‌ها بایستید. اگر در پیغام هایتان چیزی وجود دارد که نمی‌خواهید کس دیگری آن را ببنید، این مسأله می‌تواند برایتان دردسرساز شود. ممکن است پیغام خصوصی تان را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنند یا از آن بر علیه شما استفاده کنند. از لحظه‌ای که گزینه‌ی ارسال را می‌زنید، دیگر کنترلی روی پیغام تان نخواهید داشت. هرگز برای کسی پیغامی نفرستید که چنان حساس و بد باشد که اگر برملا شود به دردسر خواهید افتاد. این خیال خام را که پیام‌های متنی کاملا خصوصی هستند فراموش کنید.

۸- دعوا کردن

وقتی در کشاکش یک دعوا، عصبانی و هیجان زده هستید شاید همه‌ی دغدغه تان این باشد که حرف آخرتان را با یک پیغام بزنید، اما چند ساعت بعد از حرف هایتان پشیمان شوید. اگر این جر و بحث‌ها با شریک عاطفی تان است، این کار می‌تواند شرایط را بدتر کند.

به شریک عاطفی تان بگویید که جایی همدیگر را خواهید دید و به طور خصوصی با یکدیگر صحبت خواهید کرد. پیام متنی می‌تواند باعث سوء تفاهم شود و وضعیت را بدتر کند، چون نمی‌توانید از روی کلمات حالت چهره و منظور شخص مقابل را تشخیص دهید. نگاه کردن به چهره‌ی شریک عاطفی تان و شنیدن صدای او، در مغز شما هورمون‌های شادی آور تولید می‌کند که باعث آرام شدن بدن تان می‌شود و کمک می‌کند مشکل تان را حل کنید.

۹- پیغام‌های طولانی و پشت هم

وقتی پشت هم پیغام‌های طولانی‌ای می‌فرستید و صبر نمی‌کنید طرف مقابل تان جواب بدهد، عجیب نیست که حرف هایتان بی جواب بماند. اگر خیلی ناراحت هستید به او زنگ بزنید. شاید بی صبرانه منتظر جواب طرف مقابل تان باشید، اما باید به او فرصت دهید و نباید برای جلب توجه او تلفن همراهش را با پیغام‌های پشت هم بمباران کنید. ممکن است شخص مقابل تان سرش شلوغ باشد یا جایی باشد که به اینترنت دسترسی نداشته باشد، بنابراین پیام دادن تان بی فایده است. با زیاد پیغام دادن تنها او را آزار می‌دهید و آدم بی قراری به نظر می‌رسید.

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانستنی ها تلفن همراه شریک عاطفی تان پیام های متنی طرف مقابل تان شخص مقابل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۶۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله اسنوکر باز انگلیسی به حسین وفایی؛ این زمین مقدس است، برو و هرگز برنگرد!

شان مورفی به شدت از حسین وفایی انتقاد کرده است.

طرفداری | حسین وفایی، اسنوکر باز ایرانی که در رده نوزدهم جهان قرار دارد، در رقابت‌های جدول اصلی اسنوکر قهرمانی جهان برابر جاد ترامپ شکست خورد و از دور رقابت‌ها کنار رفت. 

بعد از این رقابت‌ها وفایی از شرایط میزبانی و بوی بدی که در محل برگزاری رقابت‌ها یعنی تئاتر کروسیبل وجود داشت انتقاد کرد. این سالن تاریخی در شفیلد قرار دارد و علاوه بر اجراهای تئاتر، این سالن میزبان مسابقات جهانی اسنوکر است.

شان مورفی، اسنوکر باز انگلیسی در واکنش به صحبت‌های حسین وفایی گفت:

وفایی! خودت را آموزش بده و دیگر این‌جا برنگرد. او مجبور نیست که به این‌جا بیاید. این زمین مقدس است و برای من به عنوان یک اسنوکرباز حرفه‌ای تقریباً توهین‌آمیز است که او صراحتاً در مورد خانه ما این‌طور اظهار نظر کند. همیشه مادرم به من یاد داده است، اگر حرف خوبی برای گفتن ندارید، چیزی نگویید. شاید این مکان آن‌طور که برای ما خاص است، برای حسین خاص نباشد اما این زمین برای بازیکنان اسنوکر مقدس است و حسین باید این را به خاطر داشته باشد.

وفایی درباره سالن کروسیبل چه گفت؟

حسین وفایی با انتقاد شدید از کروسیبل گفت سالن نمادین اسنوکر جهان بوی بد می‌دهد و نیاز به رنگ آمیزی دارد. وفایی هم‌چنین اعلام کرد ترجیح می‌دهد دیگر در این سالن بازی نکند. او در صحبت‌هایش گفت: وقتی در کنار این سالن قدم می‌زنیم بوی بد به مشام می‌رسد. من صادق هستم وقتی در هر کشور می‌رویم و امکانات و رفتار خوبی می‌بینیم انتظار داریم در اینجا نیز شرایط خوب باشد ولی این‌طور نبود.

رقابت‌های اسنوکر قهرمانی جهان تا ۱۷ اردیبهشت در شفیلد انگلیس برگزار خواهد شد. حسین وفایی و امیر سرخوش ۲ نماینده ایران در رقابت‌های انتخابی قهرمانی جهان بودند که سرخوش در دور مقدماتی حذف شد و وفایی نیز بعد از برتری برابر حریفانش در دور مقدماتی به جدول اصلی رسید و برابر جاد ترامپ قهرمان پیشین جهان شکست خورد.

از دست ندهید ????????????????????????

سرمربی پرسپولیس: من کاشف آلیسون بودم جنگ در دربی میلان؛ 3 اخراجی در 3 دقیقه! آشنایی با مالکان لیگ برتر و میزان ثروت آن‌ها مورینیو: به من می‌گفتند اتوبوس، حالا با همین سبک شده‌اند جادوگر!

دیگر خبرها

  • کری توییتر بایرن مونیخ برای رئال مادرید: حدس بزنید بعدش چی شد؟ + عکس
  • نگاه ما به موضوع حجاب و عفاف هرگز امنیتی و انتظامی نیست
  • نمایش ۲ فیلم برای جامعه ورزش پهلوانی از شبکه‌های مختلف تلویزیونی
  • رازهای جالبی از تایتانیک که شاید هرگز درباره‌اش نشنیده باشید (فیلم)
  • قانون نانوشته!
  • دعوا بر سر دستمال ارزشمند لیونل مسی!
  • حمله اسنوکر باز انگلیسی به حسین وفایی؛ این زمین مقدس است، برو و هرگز برنگرد!
  • درگیری لفظی تحلیلگران اینترنشنال در آنتن زنده | این حرف های بد را به خودتان بزنید لطفا!
  • رووی دی اکس5 ؛ هر 1300 کیلومتر به پمپ بنزین سر بزنید! (+تصاویر)
  • تیشه به ریشه آنها بزنید و تمام!