Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: امکاناتی که برای مبارزه با ملخ ها در اختیار داریم متناسب با سطح آن ها نیست و سازمان جهاد کشاورزی به تنهایی نمی تواند با این آفت مبارزه کند.

کیخسرو چنگلوایی در جلسه مقابله با هجوم‌ ملخ ها به خوزستان که شامگاه ۹ اسفندماه در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: مساله هجوم‌ ملخ ها به خوزستان را باید جدی گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمله ملخ ها به خوزستان در سال گذشته علی رغم اینکه تجربه اول بود به خوبی کنترل شد و مشکلی در استان ایجاد نشد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: امیدواریم امسال به شکلی عمل کنیم که مشکلی در زمینه هجوم‌ ملخ ها در استان ایجاد نشود زیرا امسال شرایط بسیار نگران کننده تر از سال گذشته است و اگر اتفاقی در بحث ملخ ها رخ دهد ارتزاق ۲۰۰ هزار بهره بردار حوزه کشاورزی با مشکل مواجه خواهد شد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان تصریح کرد: این ملخ ها استعداد تشکیل گروهی به طول ۴۰ کیلومتر و عرض ۳۰ کیلومتر را دارند و در این زمینه می توانند روزانه حدود ۶۰ تا ۱۵۰ هزار تن مواد غذایی مصرف کنند و اگر چیزی برای خوردن وجود نداشته باشد حتی تیرهای برق چوبی را خواهند خورد.

چنگلوایی ادامه داد: استان خوزستان از دو منبع داخلی و خارجی آلوده می شود و در این‌ زمینه اگر یک ملخ در متر مربع مشاهده شود دستورالعمل داریم تا با آن مبارزه کنیم.

وی ادامه‌داد: هیچ راهی جز مبارزه شیمیایی با هجوم ملخ ها وجود ندارد و سایر راه های مبارزه که شامل مبارزه مکانیکی و بیولوژیکی است فقط به درد کتاب ها می خورد.

به گزارش ایسنا، رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان بیان کرد: سطح این‌ ملخ ها خیلی گسترده است و در برخی از مناطق به دلیل توپوگرافی نامناسب امکان مبارزه با آن ها وجود ندارد. با توجه به این عامل ها خیلی سخت می توان با این آفت مبارزه کرد.

چنگلوایی ادامه داد: نمی توان از هجوم‌ این آفت پیشگیری کرد و تنها راه مبارزه با آن، مبارزه شیمیایی است. امکاناتی که در اختیار داریم متناسب با سطح ملخ ها نیست و سازمان جهاد کشاورزی به تنهایی نمی تواند با این آفت مبارزه کند.

وی با اشاره به خسارت های احتمالی هجوم‌ ملخ ها به خوزستان گفت: اگر نیشکر از بین برود، حداقل ۵۰۰ میلیون دلار باید شکر وارد کشور شود. این ملخ ها به مراتع، جنگل ها، تالاب ها و... حمله می کند و همه آن ها را از بین می برد. مبارزه با این آفت به اقتصاد کشاورزی، امنیت غذایی و... کمک می کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی حمله ملخ ها رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان سازمان جهاد کشاورزی ملخ ها به خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۷۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شخم اولیه ۶۲ درصد از شالیزار‌های گیلان

صالح محمدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: شالیکاران گیلانی تاکنون با استفاده از بارش‌ها ۱۴۸ هزار هکتار معادل ۶۲ درصد از شالیزار‌های این استان را شخم زدند.

او با تأکید بر اینکه کشاورزان خزانه گیری شالیزار‌ها را باید در اولویت قرار دهند، افزود: تاکنون در ۱۲۶ هزار هکتار از شالیزار‌های گیلان خزانه گیری شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از شالیکاران خواست در آماده سازی مزارع برای کشت برنج شتاب کنند. 

محمدی تصریح کرد: گیلان ۳۰۰ هزار شالیکار دارد و سالانه حدود ۷۵۰ هزار تن برنج سفید تولید می‌کنند.

این استان بزرگترین تولید کننده برنج بومی در کشور است.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • ۴۱ مرکز خرید گندم در اردبیل راه‌اندازی شد
  • هشدار به کشاورزان، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس
  • پهن شدن فرش صورتی رنگ در باغ‌های خراسان جنوبی
  • پیچیدن عطر گل محمدی از گلستانهای خراسان جنوبی
  • ذخیره کالا‌های اساسی مردم گیلان
  • استفاده از پهپاد برای سمپاشی در قم ۵۰ درصد افزایش یافت
  • جذب اعتبارات برای جبران خسارات سیل اخیر
  • شخم اولیه ۶۲ درصد از شالیزار‌های گیلان