Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید سعید شاهرخی جمعه شب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ستاد کرونا در استان همدان به طور مرتب تشکیل شده و تصمیمات لازم در این ستاد گرفته خواهد شد. روز شنبه ۱۰ اسفند ماه نیز جلسه این ستاد برگزار می‌شود.

وی اذعان کرد: خوشبختانه وضعیت و شرایط استان همدان نسبت به برخی استان‌های دیگر حاد نبوده اما رعایت اصول پیشگیری بر همه مردم عزیز استان همدان واجب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند و دستورالعمل‌های وزارت بهداشت و دستگاه‌های متولی را با دقت اجرا کنند.

وی هم‌چنین بیان داشت: کارمندان در صورتی که کسالت داشته باشند با تشخیص مدیر مربوطه می‌توانند از مرخصی استعلاجی استفاده کنند.

استاندار همدان از همه مردم استان خواست تا از مسافرت‌های غیرضروری و تردد بیش از اندازه در سطح خیابان‌ها و اماکن عمومی پرهیز کنند.

شاهرخی گفت: تمامی مراکز آموزشی در سطح استان بر اساس اطلاعیه‌های صادر شده تعطیل و در صورت نیاز به تصمیمات جدید این موارد از طریق رسانه‌های رسمی به اطلاع مردم خواهد رسید.

صرافی ارز دیجیتال

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا استان همدان وزارت بهداشت مردم توصیه جدی انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۷۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست رئیس سازمان اداری برای تعطیلی زودتر ادارات و شناور شدن کار مادران

به گزارش پارس نیوز به نقل از ایسنا، میثم لطیفی در خصوص موضوع تغییر ساعت کار ادارات و کاهش آن گفت: ۴۴ ساعت کار اداری، تکلیف قانونی است و پیشنهاد ما این بود که بعد از ساعت ۱۳ بعد ازظهر، دستگاهایی که خصوصا در تهران قرار دارند به صورت دورکاری باشند که هیأت تطبیق مجلس این دورکاری را رد کرد اما باز هم پیشنهاد ما همین است چراکه از اختیارات دستگاه های اجرایی است و با توجه به اینکه مسأله انرژی برای ما جدی است باید نسبت به کاهش خاموشی ها و ناترازی کمک کنیم، خصوصا در بخش تولیدی و خانگی.

وی ادامه داد: به دستگاه های اجرایی تأکید می کنیم از ساعت یک بعدازظهر در صورت امکان تعطیل کنند که طبیعتا از ساعت ۱۲ دستگاه های سرمایشی خاموش می شود تا بتوانیم در خصوص بحث انرژی تدبیر کنیم.

لطیفی در ادامه افزود: امیدواریم این بخش از کار ادارات به صورت دورکاری انجام شود، چراکه آیین نامه آن مربوط به سال ۸۹ است.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در پاسخ به این سوال که برخی دستگاه ها کارکنانشان را الزام کرده اند که تا ساعت ۲.۵ باید سر کار حضور داشته باشند، گفت: در برخی از دستگاه های ستادی با توجه به اینکه مراجعات و کارهای ستادی دارند، با این مسأله مواجه هستند و جزئی اختیارات آن دستگاه است اما توصیه می کنیم که بعد از ساعت ۱۳ بعد از ظهر حتما از ظرفیت دورکاری استفاده کنند.

وی ادامه داد: همچنین برای مادرانی که کودک زیر ۷ سال داشته و مشکل مهدکودک و بیدار کردن صبح زود فرزندانشان را دارند، از دستگاه های اجرایی تقاضا داریم که مسأله شناور بودن ساعات اداری را برای آنها اعمال کنند، چراکه معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و رئیس جمهور نیز این موضوع را مطرح کردند و تأکید داشتند که از این ظرفیت استفاده شود. اگر لازم باشد ما برای دستگاه های اجرایی بخشنامه می زنیم که با مادران دارای فرزند زیر ۷ سال برای ساعات اولیه همکاری داشته باشند تا این شناوری برای آنها لحاظ شود.

لطیفی در پاسخ به سوالی در رابطه با اینکه کلیات بحث تعطیلی روزهای جمعه و شنبه را مجلس تصویب کرده است، این موضوع در چه وضعیتی قرار دارد؟ گفت: دولت مدت ها قبل در این خصوص لایحه ای را به مجلس ارائه کرده بود که در کمیسیون اجتماعی مجلس مطرح شده است و طبق این لایحه ساعت کاری کارکنان از ۴۴ ساعت به ۴۲.۵ ساعت کاهش می یابد. این روش هم برای شهرستان ها غیر از تهران که روزهای پنج شنبه را تعطیل نداشتیم، پیشنهادمان این است که ایام کاری، ۵ روز هفته باشد و روز آخر هفته به معنای تعطیلی برای دستگاه هایی که امکان آن را دارند، باشد. البته در حوزه درمانی و خدماتی مانند آتش نشانی این امکان وجود ندارد اما در دستگاه های دیگری که این امکان وجود دارد در ۵ روز هفته منع قانونی داشتیم اما اینکه روز پنج شنبه یا شنبه تعطیل باشد در هیأت دولت نیز بحث شد و کار مطالعاتی در این زمینه در حال انجام است.

وی افزود: طبیعتا در دستگاه هایی که ارتباطات بین المللی دارند و البته تعدادشان هم زیاد نیست، اگر شنبه برای آنها تعطیل باشد هم معنا با اتفاقاتی است که در سطح بین المللی می افتد، ولی برای سایر دستگاه ها فعلا تصمیم خاصی گرفته نشده است. این جزء اختیارات هیأت وزیران است و قانون نیز اجازه داده لذا در کمیسیون اجتماعی مجلس نیز این موضوع را مطرح کردیم که چه روزی را تعطیل کنیم و فعلا جمع بندی مان این است که همان روز پنج شنبه باشد ولی برای دستگاه هایی که ارتباطات بین المللی دارند می توانیم روز شنبه را هم تعطیل اعلام کنیم.

دیگر خبرها

  • اولویت اول مردم پس از اهتمام به امور دینی و فرهنگی اشتغال و ازدواج است / ضرورت ورود افراد متخصص در بدنه ادارات
  • نهادهای فرهنگی همدان، فرهنگ‌سازی ازدواج به هنگام را در پیش بگیرند
  • «کتابفروشی دف» تعطیل شد
  • آخرین جزئیات از تغییر ساعت ادارات و جذب نیروی کار در دستگاه‌های اجرایی
  • درخواست تعطیلی زودتر ادارات و شناور شدن کار مادران
  • درخواست رئیس سازمان اداری برای تعطیلی زودتر ادارات و شناور شدن کار مادران
  • درخواست رئیس سازمان اداری برای تعطیلی زودتر ادارات
  • توضیحات لطیفی درباره تغییر ساعات کاری ادارات
  • تأکید رئیس سازمان اداری به تعطیلی ادارات برای کاهش مصرف انرژی
  • پنجشنبه های خراسان شمالی تعطیل نیست