Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-25@05:00:25 GMT

کیت تشخیص «کرونا» در لرستان ساخته شد

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۷۷۸۲۳

کیت تشخیص «کرونا» در لرستان ساخته شد

علی غلامی در گفتگو با مهر، با اشاره به اینکه شرکت میکروب آزما پارس مستقر در پارک علم و فناوری لرستان موفق به ساخت کیت تشخیص کرونا شده است، در خصوص فرآیند ساخت این کیت اظهار داشت: قبل از اینکه ویروس وارد کشور شود ژنوم این ویروس که در پایگاه های اطلاعاتی قرار گرفت، کیت را برای آن طراحی کردیم.

وی با بیان اینکه کیت را براساس استانداردهای جهانی ساخته و طراحی کرده‌ایم، تصریح کرد: قطعه‌ای از ژنوم ویروس را به صورت شبیه سازی شده در آوردیم و سنتز کردیم و در آزمایش کیت بسیار عالی جواب گرفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تهیه نمونه بالینی از اراک و موفقیت آمیز بودن نتیجه آزمایش

مدیرعامل شرکت میکروب آزما پارس با تاکید بر اینکه پس از موفقیت آمیز بودن نتیجه آزمایش، موضوع ساخت کیت را به استانداری و دانشگاه علوم پزشکی لرستان اطلاع رسانی کردیم و برای تولید گسترده این کیت اعلام آمادگی کردیم، افزود: بعد از اینکه ویروس وارد کشور شد، یک نمونه ویروس را به صورت RNA از آزمایشگاه امام رضا (ع) اراک تهیه کردیم و فرآیندهای لازم را انجام و سپس با کیت تولیدی خودمان آن را آزمایش کردیم و به صورت کاملاً موفقیت آمیز جواب مثبت به دست آوردیم.

غلامی خاطرنشان کرد: الان هم یک فراخوانی وزارت بهداشت زده است که شرکت‌هایی که تولید کیت دارند می‌توانند در رقابتی شرکت کنند تا دیگر کیت وارد نکنیم و بسازیم.

وی با بیان اینکه الان هم یک مرکزی در بیمارستان شهدای عشایر خرم آباد راه اندازی کرده‌ایم که البته جای آن مناسب نیست، تصریح کرد: برای فعالیت‌های خود دو اتاق نیاز داریم، یکی برای استخراج ژنوم RNA این ویروس و یکی برای انجام تست.

روزانه می‌توانیم ۱۵۰ تا ۲۰۰ کیت تشخیص کرونا بسازیم که هر کیت نمونه ۵۰ بیمار را شناسایی می‌کند

مدیرعامل شرکت میکروب آزما پارس با تاکید بر اینکه یک نمونه مورد بالینی از اراک با کیت‌های تولیدی ما تست شده و موفقیت آمیز بوده است، افزود: الان تنها نیاز است کیت تولیدی خودمان را با کیتی که از سوی وزارت بهداشت وارد شده و در مراکز درمانی استفاده می‌شود مقایسه کنیم.

غلامی با اشاره به اینکه حدوداً روزانه می‌توانیم ۱۵۰ تا ۲۰۰ کیت تشخیص کرونا بسازیم که هر کیت نمونه ۵۰ بیمار را شناسایی می‌کند، گفت: هزینه کیت تولیدی ما کمتر از یک سوم کیتی است وزارت بهداشت می خرد و هزینه آن به حدود ۳ میلیون تومان کاهش یافته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان: آزمایش انجام شده توسط کیت تشخیصی ساخته شده در لرستان موفق بود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز در این رابطه به مهر گفت: ما در جریان ساخت کیت تشخیص کرونا توسط شرکت میکروب آزما پارس در لرستان هستیم و پس از اطلاع از موضوع نیز شرکت مذکور را به دانشگاه علوم پزشکی اراک معرفی کردیم و یک نمونه بالینی نیز در اختیار آنها گذاشته شد.

محمدرضا نیکبخت با بیان اینکه آزمایش انجام شده توسط این کیت تشخیصی نیز موفق بود، تصریح کرد: در صورت تأیید انستیتو پاستور تهران، امکانات لازم برای تولید و استفاده از این کیت‌های تشخیصی را در اختیار عوامل این شرکت خواهیم گذاشت.

وی یادآور شد: پیش بینی می‌شود تا دو یا سه هفته دیگر از کیت‌های تشخیصی تولید کشور برای آزمایش‌های مربوط به بیماران بهره برداری کنیم.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی کیت تشخیص کرونا موفقیت آمیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۷۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری شبیه سازی Voice Engine چه خطراتی دارد؟

آزمایش‌کنندگان اولیه فناوری Voice Engine پذیرفته اند تا بدون رضایت افراد هویت آنها جعل نشود و توضیح دادند که صدا‌ها توسط هوش مصنوعی ایجاد شده‌اند.

اخیراً نوع جدیدی از دیپ فیک معروف به «کلونینگ صدا» ظاهر شده است که از هوش مصنوعی (AI) برای تقلید صدای شما استفاده می‌کند.

 OpenAI، سازنده ChatGPT، در توسعه از نرم افزار شبیه سازی صوتی جدیدتر است، اما آن را برای عموم منتشر نمی‌کند.

شرکت OpenAI فناوری Voice Engine خود را جمعه گذشته رونمایی کرد. این فناوری مشکوک می‌تواند صدای هر کسی را تنها در ۱۵ ثانیه پس از سخنرانی ضبط شده کپی کند.

شرکت OpenAI استفاده عمومی از این فناوری را "بسیار خطرناک" در نظر گرفت.

این شرکت در بیانیه‌ای گفت: ما می‌دانیم که تولید صوتی که صدای مردم را تقلید می‌کند، خطرات قابل‌توجهی را به همراه دارد، و به‌ویژه در سال‌های انتخاباتی مهم است.

OpenAI توضیح داد که قصد دارد این فناوری را با برخی آزمایش کند، "اما در حال حاضر آن را به خاطر خطرات بالقوه‌ای که دارد، در مقیاس بزرگ منتشر نخواهد کرد".

همچنین توضیح داد که آزمایش‌کنندگان اولیه Voice Engine موافقت کردند که بدون رضایت آنها جعل هویت افراد را جعل نکنند و اینکه این صدا‌ها توسط هوش مصنوعی ایجاد شده‌اند.

تعدادی از استارت‌آپ‌ها در حال حاضر فناوری بازتولید صدا را می‌فروشند که برخی از آنها در دسترس عموم یا مشتریان تجاری منتخب مانند استودیو‌های سرگرمی است.

منبع: المیادین

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • فناوری شبیه سازی Voice Engine چه خطراتی دارد؟
  • تشخیص سرطان از یک قطره خون طی چند دقیقه
  • پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم
  • آزمایش چشم آلزایمر را ۱۲ سال قبل از بروز علائم پیش بینی می کند
  • انجام بیش از ۳۳۱ هزار آزمایش کلرسنجی از شبکه‌های توزیع آب استان یزد
  • انجام بیش از ۳۰۰ آزمایش کلرسنجی از شبکه‌های توزیع آب
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • چه کشور‌هایی در سال ۲۰۲۴ هفته کاری چهار روزه دارند؟
  • چه کشورهایی در سال ۲۰۲۴ هفته کاری چهار روزه دارند؟
  • این آزمایش سرطان پروستات را بدون نمونه‌برداری تشخیص می‌دهد