Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-19@20:48:39 GMT

تاثیر کرونا بسیار عمیق‌تر از جنگ تجاری

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۷۷۹۰۸

به گزارش اکوفارس به نقل از رویترز، با تبدیل شدن ویروس کرونا به یک بیماری عالم‌گیر که رشد اقتصادی جهانی را از ریل خارج می کند، بازارهای سهام جهان در آستانه ثبت بدترین عملکرد هفتگی از زمان روزهای سیاه بحران مالی سال 2008 هستند.

امید به اینکه این بیماری واگیردار که از چین شروع شد در عرض چند ماه پایان یابد و فعالیت های اقتصادی به حالت عادی بازگردد، از بین رفته است چراکه موارد ابتلای جدید در جهان گزارش شده که از چین پیشی گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدتر شدن این تهدید جهانی، این گمانه زنی را به سرعت در میان سرمایه گذاران دامن زده است که فدرال رزرو نیازمند کاهش نرخ بهره در ماه آینده است تا از رشد اقتصادی حمایت کند.

توموآکی، شیشیدو، اقتصاددان ارشد در هلدینگ مالی نومورا گفت: «ما حتی نیاز نداریم برای انتشار آمارهای اقتصادی صبر کنیم تا ببینیم چه میزان به اقتصاد ضربه خورده است. شما می توانید با کاهش فروش 50 درصد ایرلاین ها و هتل ها و چیزهایی از این دست، این را متوجه شوید.»

«باید گفت تاثیر ویروس کرونا آشکارا بیش از جنگ تجاری آمریکا و چین است. از این رو فدرال رزرو دلیلی برای موضع صبر کنیم تا ببینیم چه می شود ندارد.»

شاخص جهانی MSCI 3.3 درصد دیروز افت کرد تاکنون در این هفته نیز 8.9 درصد کاهش داشته است. این کاهش بیشترین میزان کاهش از نوامبر 2008 به شمار می رود که در آن زمان 9.8 درصد افت کرد.

شاخص بورس وال استریت نیز همین مسیر را طی کرد به طوریکه شاخص اس اند پی 500 نیز 4.42 درصد افت کرد که بیشترین درصد کاهش از آگوست 2011 به شمار می رود.

این شاخص از زمانی که در 19 فوریه رکورد زد تاکنون 12 درصد از ارزش خود را از دست داده است.

شاخص صنعتی داو جونز نیز 1190.95 واحد افت کرد که بیشترین میزان در تاریخ این شاخص بوده است.

در آسیا، شاخص نیکی ژاپن 2.5 درصد به علت افزایش نگرانی در مورد لغو بازی های المپیک افت کرد. ارزش سهام استرالیا نیز 3 درصد افت کرد و به پایین ترین میزان در 6 ماه گذشته رسید. سهام های کره ای هم افت 1.4 درصدی را ثبت کردند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۷۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک توصیه برای کاهش تاثیر استرس بر قلب

همه می‌دانیم که ورزش می‌تواند ما را سالم‌تر نگه دارد و خطر بیماری‌های قلبی را کاهش دهد اما تحقیقات جدید ریشه همه‌چیز را در استرس توصیف می‌کند.

به گزارش ایسنا، متخصصان بیمارستان عمومی ماساچوست در مطالعه جدیدی که روز دوشنبه منتشر شد، دریافتند افرادی که به طور منظم ورزش می‌کنند، احتمالا تا حدی به دلیل کاهش فعالیت‌های مربوط به استرس در مغز در برابر بیماری‌های قلبی مصون‌تر می‌مانند. شاید به همین دلیل است که افراد مبتلا به افسردگی‌ــ نوعی بیماری روحی‌روانی مرتبط با استرس‌ــ نیز اغلب با ورزش کردن حالشان بهتر می‌شود.

نویسنده ارشد مطالعه و متخصص قلب و عروق می‌گوید داشتن فعالیت بدنی در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌ عروقی در افراد مبتلا به افسردگی، تقریبا دو برابر موثرتر است و آثار آن بر فعالیت‌های مربوط به استرس در مغز ممکن است توضیحی برای این مشاهدات جدید باشد.

به عبارت دیگر افرادی که بیشتر ورزش می‌کنند، استرس کمتری دارند و این بر سلامتی قلب آنان نیز تاثیر مثبتی دارد.

نویسنده ارشد این مطالعه و همکارانش در این تحقیق که در مجله کالج آمریکایی قلب و عروق منتشر شد، سوابق پزشکی ۵۰ هزار و ۵۳۹ نفر را که در یک نظرسنجی آمادگی جسمانی شرکت کرده بودند، تجزیه و تحلیل کردند و از زیرمجموعه‌ای از این گروه اسکن مغز انجام دادند و فعالیت مغزی مربوط به استرس را در آن‌ها اندازه‌ گرفتند.

طی یک پیگیری ۱۰ ساله، نزدیک به ۱۳ درصد شرکت‌کنندگان به بیماری قلبی مبتلا شدند، اما افرادی که به طور منظم ورزش می‌کردند در مقایسه با افرادی که ورزش نمی‌کردند، ۲۳ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی بودند. در این میان، آثار مثبت ورزش بر سلامتی قلب و عروق در افرادی که از قبل افسردگی داشتند و فعالیت‌های مربوط به استرس در مغزشان بیشتر بود، کاملا مشهود بود.

بنابراین می‌توان گفت اگرچه همگان از ورزش کردن سود می‌برند، فعالیت بدنی سلامتی قلب کسانی را که استرس بیشتری دارند، تقویت می‌کند.

به گزارش ایندیپندنت، متخصصان خاطرنشان کردند در این حوزه به تحقیقات بیشتری نیاز است، اما نتایج بسیار دلگرم‌کننده بوده و اولین بار است که شواهد نشان می‌دهد ورزش بر سلامت جسمی و روانی آثار مثبت و عمیقی دارد.

پیش از این ثابت شده بود که فعالیت بدنی با بهبود عزت‌ نفس و تقویت عملکرد شناختی در کاهش اضطراب، افسردگی و همچنین بدخلقی موثر است. تحقیقات متعدد همچنین نشان می‌دهند که به فعالیت بدنی شدید هم نیازی نیست و کمی پیاده‌روی تند در هوای آزاد، دوچرخه‌سواری، کمی یوگا یا شنا هم برای سلامتی روان مفید است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نوسانات ارز همه ابعاد اقتصادی زندگی مردم را تحت تاثیر قرار می‌دهد/ دولت جدی ورود کند
  • ریزش بورس آمریکا در پی اخبار حمله به اهدافی در ایران
  • رشد قیمت مسکن در تهران ‌منفی شد؟
  • پیش‌بینی کاهش رشد اقتصادی ایران
  • خم شدن کمر اقتصاد اسرائیل زیر بار جنگ غزه
  • چشم انداز تاریک تقاضا مانع افزایش قیمت نفت شد
  • یک توصیه برای کاهش تاثیر استرس بر قلب
  • ۱۰۰ درصد روستا‌های جنوب سیستان و بلوچستان از آب شرب بهره‌مند می‌شوند
  • افزایش بیش از شش هزار واحدی شاخص بورس تهران
  • بورس فروردین را با سبزپوشی به پایان رساند