Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-03-29@09:33:49 GMT

استفاده از تریاک در مرغداری‌ها شایعه‌ای بیش نیست

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۷۸۰۰۹

علیرضا رفیعی‌پور رئیس سازمان دامپزشکی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران، ضمن تکذیب استفاده از تریاک در واحد‌های مرغداری گفت: طی ماه‌های اخیر در شبکه‌های اجتماعی به اشکال مختلف اخبار کذبی مبنی بر استفاده از آفلاتوکسین در شیر، تریاک در مرغ و قرص در بیسکویت مطرح شد که در خصوص بحث استفاده از مواد مخدر اخبار منتشر شده از سوی افرادی است که الفبای صنعت را نمی‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: سازمان دامپزشکی به عنوان ناظر و مسئول تأمین سلامت مردم ضمن استقرار همکاران سازمان دامپزشکی در واحد‌های مرغداری، بازدید‌هایی را هم به صورت دوره‌ای انجام می‌دهند که با وجود این نظارت‌ها جای هیچ گونه نگرانی نیست.

رفیعی پور ادامه داد: افرادی که چنین شایعاتی را مطرح می‌کنند، حتی الفبای اولیه صنعت طیور را نمی‌دانند چرا که ماده مخدر تریاک قاچاق است و تولیدکنندگان طیور هیچ وقت سرمایه میلیاردی خود را به خطر نمی‌اندازند.

به گفته رئیس سازمان دامپزشکی، با وجود آنکه استفاده از ماده مخدر تأثیری در مصرف درمانی طیور ندارد، از این رو تولیدکنندگان سرمایه ۱۰ هزار میلیارد تومانی خود را به خطر نمی‌اندازند و بیان چنین موضوعاتی تنها به صنعت طیور لطمه می‌زند.

خبری از رخداد اپیدمی یا همه گیری بیماری دام و طیور در سال ۹۸ نیست

او درباره آخرین وضعیت بیماری‌های استراتژیک دام و طیور گفت: طی سال ۹۸ در حوزه بیماری استراتژیک دامی تب برفکی و بیماری طیور آنفلوانزا فوق حاد پرندگان هیچ رخداد اپیدمی یا همه‌گیری نداشتیم که این موضوع افتخار بزرگی برای سازمان دامپزشکی محسوب می‌شود.

رفیعی‌پور با بیان اینکه امسال گزارش اپیدمی از حیث بیماری تب برفکی و آنفلوانزا فوق حاد پرندگان نداشتیم، اظهار کرد: امسال واکسن داخلی و خارجی به موقع تأمین و دام و طیور علیه بیماری واکسینه شدند و گزارشی از شیوع بیماری نداشتیم.

رئیس سازمان دامپزشکی در پایان تصریح کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی و رونق و توسعه کمی دامداری‌ها، امکان جابه‌جایی بیماری به سبب چرای دام در عرصه‌های طبیعی وجود داشت، ضمن آنکه به سبب شرایط مناسب تالاب و برکه‌ها ۳ تا ۴ میلیون پرنده مهاجر وارد کشور شد که می‌توانست بیماری وارد کشور کند اما به سبب اقدامات مراقبتی و بهداشتی به موقع صنعت طیور گزارشی از بیماری آنفلوانزا یا سویه‌های جدید نداشتیم.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: سازمان دامپزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۸۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۶۴درصدی بیماری دامی در مازندران

ایسنا/مازندران مدیرکل دامپزشکی مازندران از کاهش ۶۴ درصدی بیماری دام در استان و برخورد قاطع دامپزشکی در نظارت‌های بهداشتی خبرداد.

حمزه آقاپور کاظمی چهارشنبه ۸ فروردین در دیدار با آیت‌الله معلمی نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه شهرستان قائمشهر گفت: اداره کل دامپزشکی مازندران در حوزه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دام، طیور، آبزیان و زنبور عسل و همچنین نظارت بر مراکز تولیدی تا مرکز نگهداری و عرضه تحت عنوان نظارت از مزرعه تا سفره انجام وظیفه می‌کند.

وی کاهش ۶۴ درصدی بیماری‌های دامی و طیور در استان را یکی از دستاوردهای این اداره کل دانست و افزود: با مدیریت بیماری‌های دامی و طیور اقدامات دامپزشکی نظیر واکسیناسیون، سم پاشی جایگاه و اماکن دامی، ویزیت و درمان؛ همچنین دوره‌های آموزشی با اولویت رسیدگی به مناطق محروم و کم برخوردار صورت گرفت و علیرغم درگیری استان در سال‌های گذشته به بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در سال گذشته گزارشی از این بیماری در استان نداشتیم و استان عاری از این بیماری بود.

آقاپور کاظمی در خصوص نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی گفت: این نظارت‌ها از زمان واردات نهاده‌های دامی، تولید خوراک دام تا زمان رسیدن فرآورده‌های خام دامی بر سفره مردم صورت می‌گیرد که در طول سال به صورت طرح‌های تشدید نظارت بهداشتی اجرا شد.

وی ادامه داد: جلوگیری از ورود ۱۰هزار و ۵۰۰ تن نهاده فاسد به کشور از اقدامات نظارتی دامپزشکی استان بوده است کما اینکه همکاران ما با جدیدت در مقابل تخلفات بهداشتی در مراکز فروش و نگهداری، سردخانه و غیره ایستادگی می‌کنند.

مدیرکل دامپزشکی مازندران تصریح کرد: در راستای نظارت عرضه داروهای دامپزشکی این اداره کل از قاچاق بیش از ۱۱هزار قلم دارو جلوگیری کرد.

این مسئول در پاسخ به سوالات آیت الله معلمی در خصوص آخرین وضعیت مرکز تشخیص بیماری‌های دوک گفت: باتوجه به پیگیری‌های مستمر و رایزنی‌های صورت گرفته؛ اداره کل دامپزشکی موفق شد با وجود اینکه بسیاری از تجهیزات غیرفعال و از کار افتاده بود با جذب اعتبارات، بسیاری از آن‌را احیا کند تا بتواند با هدف آزمایشگاه سطح ۱ در کشور فعالیت خود را ادامه دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیماری دامی در مازندران کاهش یافت
  • هشدار مهم دامپزشکی درباره ماهی قرمز
  • واکسیناسیون بیش از یک میلیون رأس دام در زنجان
  • کاهش ۶۴درصدی بیماری دامی در مازندران
  • کاهش ۶۴ درصدی بیماری دامی در مازندران
  • ۴۷ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های کردستان طی سال گذشته
  • کنترل آنفلوانزای فوق‌حاد پرندگان در کشور/ راه‌اندازی مرکز تحقیقات بیماری‌های منتقله از دام
  • واکسینه شدن ۳۲ هزار قطعه طیور بومی در مهاباد علیه نیوکاسل
  • ۳۲ هزار قطعه طیور بومی در مهاباد علیه نیوکاسل واکسینه شدند
  • واکسیناسیون رایگان بیش از ۴۶۰ هزار راس دام سبک و سنگین در مه ولات