Web Analytics Made Easy - Statcounter

پسر رئیس‌جمهور آمریکا امروز جمعه در مصاحبه‌ای مدعی شده سیاستمداران دموکرات امیدوارند کرونا میلیون‌ها آمریکایی را بکشد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «دونالد ترامپ جونیور»، فرزند ارشد رئیس‌جمهور آمریکا امروز جمعه دموکرات‌ها امیدوارند ویروس «کرونا» میلیون‌ها آمریکایی را بکشد. 

ترمپ جونیور امروز جمعه (۹ اسفندماه) در مصاحبه با «فاکس‌ اند فرندز» مدعی شد که نمایندگان دموکرات قصد دارند از بحران ایجاد‌شده بر سر ویروس کرونا برای ضربه زدن به پدرش، «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی گفت: «دموکرات‌ها ظاهراً امیدوارند که کرونا اینجا بیاید و میلیون‌ها نفر را بکشند تا بتوانند به سیر پیروزی‌های دونالد ترامپ پایان دهند.»

یک نماینده دموکرات کنگره آمریکا بعد از این سخنان ترامپ جونیور در مصاحبه با «ام‌اس‌ان‌بی‌سی» واکنش تندی به آن نشان داد. 

«جان جرمندی»، نماینده ایالت کالیفرنیا در مجلس نمایندگان آمریکا در پاسخ به سوال مجری ام‌اس‌ان‌بی‌سی درباره اینکه چه نظری درباره این سخنان پسر رئیس‌جمهور آمریکا دارد گفت: «وقتی که این حرف‌ها را می‌زند نباید نزدیک من باشد، چون حسابی دعوایمان خواهد شد. این حرف‌ها، شوکه‌کننده هستند.»

در روزهای گذشته عدم آمادگی دولت ترامپ برای مقابله با ویروس کرونا به شدت مورد انتقاد محافل سیاسی در این کشور به ویژه سیاستمداران حزب دموکرات قرار گرفته است. 

«نانسی پلوسی»، رئیس‌ مجلس نمایندگان آمریکا روز چهارشنبه (۷ اسفند) پاسخ دولت آمریکا به بیماری کرونا را «خجالت‌آور» و «کم‌رمق» توصیف کرد.

ترامپ برای مقابله با این ویروس مرگبار ۲.۵ میلیارد دلار بودجه درخواست کرده، اما نمایندگان دموکرات گفته‌اند محافظت از آمریکایی‌ها در برابر کرونا نیازمند ۸.۵ میلیارد دلار بودجه خواهد بود. 

نانسی پلوسی گفت: «[پاسخ ترامپ به کرونا] خجالت‌آور است. او حالا پیشنهادی را مطرح کرده که برای مقابله با این ویروس بسیار ضعیت و کم‌رمق است. ما برای ایبولا ۵ میلیارد دلار هزینه کردیم.»

او در ادامه گفت: «او کار را بسیار دیر و کم‌رمق شروع کرده است. جای امیدواری است که می‌توانیم این فوت وقت را جبران کنیم ولی لازم است آدم‌های حرفه‌ای و منابع کافی داشته باشیم و برای مردمی که به کشورمان برمی‌گردند از تاکتیک‌های هراس استفاده نکنیم.»

پیش از این سایر نمایندگان کنگره آمریکا هم سیاست‌های ترامپ برای مقابله با کرونا را  مورد انتقاد قرار داده بود. 

به عنوان مثال، «میت رامنی»، نماینده جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا یک روز قبل‌تر (سه‌شنبه ۶ اسفند) گفته که کشورش آمادگی مناسبی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا ندارد. 

رامنی در جلسه‌ای پشت درهای بسته در کنگره از «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا بابت کوچک‌نمایی نگرانی‌ها درباره شیوع این بیماری انتقاد کرد. 

ترامپ در دهلی نو به خبرنگاران گفته بود که اوضاع این بیماری در آمریکا «تحت کنترل» است و این بیماری، مسئله‌ای است که به زودی رفع خواهد شد. 

میت رامنی که عضو کمیته بهداشت، آموزش و کار مجلس سنای آمریکا است گفت دولت آمریکا اقدامات کافی را برای آماده شدن جهت مقابله با شیوع این بیماری انجام نداده است. 

او گفت: «من از اینکه ما چه اندازه برای همه‌گیری این بیماری هم از لحاظ تجهیزات ایمنی و هم از لحاظ دستگاه‌های پزشکی برای کمک به مبتلایان آمادگی داریم، مأیوس هستم.» 

رامنی اضافه کرد: «در مرحله کنونی، فکر می‌کنم سرمایه‌گذاری ما پایین‌تر از حد لازم برای شرایطی است که ممکن است جدی شود. به نظرم باید از همه منابعمان استفاده کنیم.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دونالد ترامپ ویروس کرونا حزب دموکرات دولت آمریکا رئیس جمهور آمریکا برای مقابله دونالد ترامپ میلیون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۸۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن در مخصمه؛ تشدید نارضایتی‌ها در پی حمایت از اسرائیل

یکشنبه ۱۴ آوریل، یک روز پس از حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا که در روز‌های قبل انتقاداتی را نسبت به رویکرد اسرائیل در جنگ غزه مطرح کرده بود، اعلام کرد که آمریکا به حمایت «آهنین» از (رژیم) اسرائیل ادامه خواهد داد.

به گزارش هم میهن، کلیدواژه حمایت «آهنین» در بیانیه‌های چاک شومر، رهبر اکثریت دموکرات سنا، حکیم جفریس، رهبر اقلیت دموکرات مجلس نمایندگان و گرچن ویتمر، فرماندار ایالت میشیگان هم تکرار شده بود.

اقدامات و اظهارات دموکرات‌ها به همین‌جا محدود نشد و تعدادی از اعضای مجلس نمایندگان از جمله برخی از دموکرات‌های ارشد کنگره در نامه‌ای به مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان خواهان آوردن بسته حمایت‌های خارجی (شامل حمایت از رژیم اسرائیل) به کنگره و تصویب سریع این بسته شدند.

لوئیس فرانکل، رئیس فراکسیون زنان حزب دموکرات در مجلس نمایندگان در توئیتر نوشت: «من به ۸۰ نفر دیگر از همکارانم می‌پیوندم و از جانسون می‌خواهم مصوبه سنا در راستای حمایت از اسرائیل و سایر متحدان‌مان را هرچه سریع‌تر در مجلس به رأی گذاشته و تصویب کند تا متحدان‌مان آنچه را که برای دفاع نیاز دارند، به دست آورند.»

جفریس، ارشدترین عضو کنگره نیز در نامه‌ای وضعیت کنونی را «انتخاب بین چرچیل یا چمبرلین» توصیف کرد و خواهان تصویب سریع مصوبه ۹۵ میلیارد دلاری سنا شد. کاخ سفید که در هفته‌های گذشته نیز در برابر فشار‌ها برای مشروط کردن کمک‌ها به اسرائیل مقاومت کرده بود با این جریان از حزب دموکرات که سعی دارد کمک‌ها به اوکراین و اسرائیل همزمان تصویب شود هم‌سو است.

در مقابل، جمهوری‌خواهان تلاش دارند با جدا کردن بسته حمایت از اسرائیل از بسته حمایت از اوکراین، هرچه سریع‌تر بسته حمایت از (رژیم) اسرائیل را به تصویب برسانند.

تداوم این سیاست از سوی رئیس‌جمهور آمریکا و جناح اصلی حزب دموکرات می‌تواند باعث نارضایتی‌های جدی در میان جناح ترقی‌خواه حزب شود.

برنی سندرز در هفته جاری در مقاله‌ای که در نشریه بوستون گلوب منتشر شد، نوشت: ایالات متحده آمریکا سال‌های زیادی است پشتیبانی مالی بی‌قید و شرط خود را به اسرائیل عرضه کرده است.

این رابطه باید حالا تغییر کند. باید به جای التماس کردن از دولت افراط‌گر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر (رژیم) اسرائیل، برای محافظت از جان غیرنظامیان بی‌گناه و تبعیت کردن از قوانین بین‌المللی و آمریکا، باید در یک موضع جدید صراحتاً و به‌سادگی بگوییم: اگر سیاست‌های کنونی دولت نتانیاهو ادامه یابند دیگر یک سکه هم به این دولت داده نمی‌شود.

در ماه‌های اخیر مخالفت عمومی در آمریکا با جنگ فاجعه‌بار رژیم صهیونیستی علیه غزه جهش پیدا کرده و اکثریت رای‌دهندگان آمریکایی در یک نظرسنجی گفته‌اند خواستار توقف ارسال تسلیحات از سوی دولت بایدن برای تل‌آویو هستند.

او تأکید کرد: «بیایید صریح باشیم: این یک تراژدی عظیم برای مردم فلسطین است. اما از لحاظ اخلاقی این یک لحظه تعیین‌کننده برای آمریکایی‌ها است، چون ایالات متحده آمریکا مستقیماً در این جنگ وحشتناک همدست است. در این جنگ ارتش آمریکا بمب‌های ۲۰۰۰ پوندی به روی ساختمان‌های غیرنظامی فرو نمی‌ریزد، اما آمریکا این بمب‌ها را ارسال می‌کند. آمریکا مرز‌ها را مسدود نمی‌کند و از عرضه غذا، آب و محموله‌های پزشکی به مردم مستأصل جلوگیری نمی‌کند، اما ما میلیارد‌ها دلار به دولت نتانیاهو که همین کار را انجام می‌دهد، کمک کرده‌ایم.»

سندرز ادامه داد: «تاریخ قضاوت خواهد کرد که ما هم‌اکنون داریم چه کار می‌کنیم. تاریخ قضاوت خواهد کرد که آیا ما در کنار کودکان گرسنه هستیم، آیا به ارزش‌های آمریکایی که اقرار کرده‌ایم پایبندیم، یا اینکه کورکورانه به پول‌رسانی به ماشین جنگی نتانیاهو ادامه می‌دهیم.»

مردم آمریکا چگونه فکر می‌کنند؟

در فاصله چند ماه مانده تا انتخابات، اینکه مردم درباره یک مسئله چگونه فکر می‌کنند و چقدر آن مسئله برایشان در انتخاب کاندیدا یا مشارکت در انتخابات اهمیت دارد، بسیار مهم است.

براساس نظرسنجی مشترک پولیتیکو – مورنینگ کانسالت، تعداد زیادی از رأی‌دهندگان آمریکایی از جمله دموکرات‌ها معتقدند که سیاست ایالات متحده در قبال اسرائیل باید سختگیرانه‌تر باشد.

دموکرات‌ها یعنی حامیان اصلی جو بایدن در انتخابات پیش‌رو بیش از سایرین باور دارند که آمریکا باید سیاست خود در قبال اسرائیل را تغییر دهد. ۳۳ درصد دموکرات‌ها فکر می‌کنند که رئیس‌جمهور آمریکا «به اندازه کافی سختگیر نبوده» و تنها ۸ درصد تأکید دارند که رویکرد آمریکا «بسیار سختگیرانه» بوده است.

در این میان فقط ۴۲ درصد دموکرات‌ها هستند که معتقدند سیاست آمریکا در قبال اسرائیل مناسب بوده و نیاز به تغییر ندارد.

این اعداد پیام مهمی به کاخ سفید دارند و نشان می‌دهند حامیان اصلی بایدن که حضور و مشارکت آن‌ها در انتخابات برای پیروزی دوباره رئیس‌جمهور آمریکا حیاتی است، از سیاست‌های او در قبال این مسئله به شدت ناراضی‌اند.

۱۲ درصد جمهوری‌خواهان و ۱۹ درصد مستقل‌ها هم سیاست بایدن در قبال اسرائیل را مناسب می‌دانند.

در مجموع این نظرسنجی، از میان همه رأی‌دهندگان (دموکرات‌ها، جمهوری‌خواهان و مستقل‌ها) ۳۴ درصد طرفدار سختگیری بیشتر در رابطه با اسرائیل هستند و ۱۷ درصد می‌گویند سختگیری‌ها باید کمتر شود.

جزئیات این نظرسنجی نیز نکات مهمی را در خود دارد. دموکرات‌ها تنها گروهی هستند که همدلی بیشتری با فلسطینی‌ها دارند. ۲۲ درصد از دموکرات‌ها می‌گویند با فلسطینی‌ها احساس همدلی می‌کنند و ۱۶ درصد اظهار می‌کنند که همدلی بیشتری با اسرائیل دارند. این نسبت در میان جمهوری‌خواهان و مستقل‌ها بر عکس است و این دو گروه با اسرائیل بیشتر همدل هستند.

شکاف نسلی نیز در این موضوع محسوس است. ۳۳ درصد از رأی‌دهندگان نسل Z که متولدین نیمه دوم دهه ۹۰ میلادی به این سو هستند با فلسطینی‌ها همدل‌تر هستند و ۱۵ درصد با اسرائیل همدل‌اند درحالی‌که این نسبت در میان میانسالان و بومر‌ها کاملاً متفاوت است و فقط ۸ درصد آن‌ها همدلی بیشتری با فلسطین دارند و ۴۰ درصد با اسرائیل همدل‌اند.

کاخ سفید در میانه جنگ تلاش‌هایی برای تغییر نسبی موضع خود برای جلب رضایت رأی‌دهندگان داشت. در ابتدا، مقام‌های آمریکایی به‌طور یکجانبه صرفاً بر «حق اسرائیل در دفاع از خود» تأکید می‌کردند، اما به مرور و با افزایش فشار افکار عمومی به‌ویژه پس از هدف قرار دادن کارکنان «آشپزخانه مرکزی جهان» انتقاد از رویکرد اسرائیل هم هرچند بسیار کم‌اثر و آرام، اما به ادبیات مقام‌های دولت آمریکا اضافه شد.

نظرسنجی پولیتیکو – مورنینگ کانسالت ثابت می‌کند دموکرات‌ها بیش از سایر گروه‌ها معتقدند که کمک‌های نظامی به اسرائیل باید به‌طور کامل قطع شود.

۴۱ درصد از دموکرات‌ها با قطع کامل کمک‌ها موافقند و درحالی‌که ۳۳ درصد اعتقاد دارند کمک‌ها نباید به طور کامل قطع شود، ۴۴ درصد نیز در این زمینه به نظر قطعی نرسیده‌اند.

برندی سندرز، سناتور ایالت ورمونت و یکی از مطرح‌ترین چهره‌های جریان ترقی‌خواه معتقد است که هرچند همچنان ترقی‌خواهان به حمایت از جو بایدن ادامه می‌دهند، اما پیام نظرسنجی‌ها کاملاً واضح است و پایگاه رأی دموکرات‌ها خواهان تغییر جدی در سیاست‌های ایالات متحده در قبال اسرائیل است. او به MSNBC گفت: «من نگران نتیجه ماه نوامبر هستم. دموکرات‌ها می‌خواهند ماشین جنگی نتانیاهو متوقف شود.»

براساس نظرسنجی گالوپ در ماه مارس، نگاه شهروندان آمریکایی به جنگ در طول این ماه‌ها تغییرات زیادی داشته است. ۱۸ درصد دموکرات‌ها و ۶۴ درصد از جمهوری‌خواهان این جنگ را تأیید می‌کنند درحالی‌که در ماه نوامبر ۲۰۲۳، ۳۶درصد از دموکرات‌ها و ۷۱ درصد از جمهوری‌خواهان جنگ را تأیید می‌کردند.

یک استراتژیست دموکرات به نشریه هیل گفته است که «شاید جوانان ناراضی از سیاست بایدن حاضر نشوند به ترامپ یعنی رقیب اصلی او رأی دهند، اما آن‌ها را برای تشویق دیگران به رأی دادن و حتی مشارکت خودشان در انتخابات ناامید می‌کند و در یک انتخابات نزدیک، این مسئله بسیار اهمیت دارد.»

دیگر خبرها

  • حمایت دموکرات‌ها برای تصویب کمک‌های آمریکا به اوکراین و اسرائیل
  • توهین جدید ترامپ به بایدن؛ او بدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا است
  • پیام مقام‌های آمریکایی به صهیونیست‌ها: در صورت تکرار حملات ایران، قادر به مقابله نیستیم
  • ترامپ: بایدن کشور ما را ویران کرده و بدترین رئیس جمهور تاریخ آمریکاست/ ما باید از شر بایدن خلاص شویم (فیلم)
  • اگر به ایران حمله کنید... ؛ هشدار جدید آمریکایی‌ها به اسرائیل
  • نمایندگان کنگره آمریکا: اسرائیل با سلاح‌های آمریکایی قوانین را نقض می‌کند
  • رحیم‌پور ازغدی: ترامپ یقه طرف را می‌گیره می‌خواد تجاوز کنه!
  • بایدن در مخصمه؛ تشدید نارضایتی‌ها در پی حمایت از اسرائیل
  • ترامپ بار دیگر دادگاهی شد
  • ترامپ در دادگاه خود را به خواب زد