Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سیدعلی درخشان مدیر روابط عمومی و رئیس کمیته اطلاع رسانی مقابله با کرونا ویروس در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت:  تعدادی از مراکز جامع خدمات سلامت چهارمحال و بختیاری برای ارائه خدمات تشخیصی، مراقبتی و کنترلی و مشاوره به بیماران دارای علایم شبیه آنفولانزا و مشکوک به کرونا ویروس به صورت شبانه روزی فعال می‌باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: به منظور افزایش دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی برای شناسایی سریع موارد مشکوک به بیماری کووید ۱۹ و ارائه آموزش و خدمات سرپایی، مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی در سطح شهرستان‌های ۱۰ گانه استان، شامل ۲۲ مرکز «۲۴ ساعته در یک هفته» و ۱۰ مرکز «از ساعت ۸ صبح تا ساعت تا ۱۲ نیمه‌شب در یک هفته» در حال ارائه خدمت هستند.

درخشان اضافه کرد: این مراکز تحت عنوان «کلینیک غربالگری بیماری‌های واگیر» و با بهره‌مندی از امکانات و تجهیزات لازم آماده ارائه خدماتی از قبیل ویزیت پزشک، شناسایی و ارجاع موارد مشکوک به بیمارستان‌های مربوطه فعال خواهد بود.

انتهای پیام/ن

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی کرونا ویروس ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۹۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات به ۷۰ هزار نفر تحت پوشش بهزیستی در کردستان

مدیرکل بهزیستی استان کردستان، گفت: در حال حاضر ۳۶ هزار خانوار با جمعیت ۷۰ هزار نفر در کردستان تحت پوشش این نهاد هستند. - اخبار استانها -

حسین رسولی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج، از خدمات‌رسانی به جامعه هدف بهزیستی در استان خبر داد و اظهار داشت: در حال حاضر 36 هزار خانوار با جمعیت 70 هزار نفر در کردستان تحت پوشش و حمایت این نهاد هستند. اگر چه ارائه خدمات به مددجویان را یک وظیفه دانسته، اما از شناسایی خانواده‌های دارای معلول و نیازمند نیز ناراحت هستیم و ای کاش معلولی در جامعه نبود.

وی گفت: خدمات‌رسانی به جامعه هدف سازمان بهزیستی در استان در قالب 54 مأموریت شاخص و بیش از 120 طرح و برنامه است که بیش از 30 فعالیت بهزیستی مربوط به حوزه توانبخشی و ارائه خدمات مختلف به جامعه معلولان در این سرفصل است.

مدیرکل بهزیستی استان کردستان از ارائه خدمات به 32 هزار و 535 معلول کردستانی خبر داد و افزود: این تعداد جامعه تحت پوشش به صورت مستمر و غیرمستمر از خدمات این سازمان بهره می‌گیرند. بیش از 47 درصد از معلولان استان دارای معلولیت شدید و خیلی شدید بوده که نیازمند مراقبت و توجه ویژه هستند.

وی بیان کرد: بهزیستی ماهانه سه میلیون و 500 هزار تومان بابت حق نگهداری از معلولان را به مراکز و دو میلیون و 500 هزار تومان حق پرستار در منزل شخصی به جامعه هدف در استان پرداخت می‌کند و تمام تلاشمان رفع دغدغه‌های این عزیزان است.

رسولی بیان کرد: بنده معتقدم اگر میزان حق پرستاری از دو میلیون و 500 هزار تومان به 6 میلیون تومان هم افزایش یابد، باز به نفع دولت است، چرا که هزینه نگهداری یک معلول در مراکز بسیار بالا و کاری سخت است.

وی با اشاره به اینکه قانون افزایش 40 درصدی مستمری مددجویان از شش ماهه دوم سال گذشته در استان نیز اجرایی شد، تصریح کرد: البته این میزان مستمری پاسخ‌گوی هزینه‌های زندگی خانواده‌های تحت پوشش نیست و می‌توان به عنوان کمک هزینه در نظر گرفت. در کنار این مستمری؛ مددجویان از تسهیلات اشتغال‌زایی، مسکن و سایر خدمات همچون کمک هزینه تحصیلی، دانشجویی، پزشکی و معیشتی بهره‌مند خواهند شد.

مدیرکل بهزیستی استان کردستان در پاسخ به این سؤال که آیا اکنون افراد پشت نوبتی دریافت مستمری داریم، عنوان کرد: هم‌ اکنون هیچ معلول پشت نوبت دریافت مستمری در استان نداریم، کسانی که درخواست تحت پوشش و بهره‌مندی از خدمات این نهاد را ارائه دهند، پس از بررسی فرایند و امور اداری، تحقیقات میدانی و صحت‌سنجی که یکی و 2 طول می‌کشد، در صورت صحت، مستمری برای آنان ایجاد خواهد شد.

رسولی در پاسخ به سؤالی دیگر که در مجموع ماهانه چه میزان مستمری به جامعه هدف و مراکز تحت پوشش بهزیستی در استان پرداخت می‌شود؟ گفت: از آنجا که میزان اعتبار اختصاصی به مستمری‌بگیران و مراکز تا پایان فروردین‌ماه هر سال است، در حال جمع‌بندی آمار این دو حوزه بوده که در اختیار خبرنگار این رسانه قرار خواهم داد.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • تلاش شبانه روزی نیروهای شرکت برق برای پایداری شبکه
  • فعالیت ۵ مرکز درمان بیماران مبتلا به کرونا در نوروز
  • ارائه خدمات آزمایشگاهی به بیش از ۲۰۰۰ نفر در تعطیلات نوروز در هرمزگان
  • ارائه ۲۲ هزار خدمت درمانی در هفته اول تعطیلات نوروزی در مراکز آموزشی ودرمانی تبریز
  • سفر وزیر بهداشت به قم/ عیادت عین اللهی از بیماران
  • اهمیت مشاوره و آزمایش‌های پیش از ازدواج در پیشگیری از تالاسمی
  • ارائه خدمات رایگان به آسیب دیدگان در مراکز بهزیستی
  • ارائه خدمات به ۷۰ هزار نفر تحت پوشش بهزیستی در کردستان
  • واقعی شدن تعرفه پزشکی به نفع بیماران است | ارزان بودن خدمات درمانی باعث اضافه بار مراجعات بیماران شده است !
  • (تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا