Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کیانوش جهانپور درباره مباحث مطرح شده مبنی بر انجام آزمایش اختصاصی ویروس کرونا برای برخی مسئولان گفت: هیچ تفاوتی بین مردم و مسئولان برای انجام آزمایش تشخیص کرونا وجود ندارد. افرادی که علائم ابتلا به ویروس کرونا داشته باشند در مراکز درمانی تریاژ شده و بر اساس پروتکل، آزمایش برای این افراد انجام شده و اگر پاسخ آزمایش مثبت باشد، اقدامات درمانی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از هیچ مسئول یا فردی که علائم ندارد، تست کرونا گرفته نمی‌شود. این در شرایطی است که همه مسئولانی که از آنها تست کرونا گرفته شده، علائم داشته و آزمایش آنها نیز مثبت شده و این نشان می‌دهد که تست بیهوده گرفته نشده است. در وزارت بهداشت فقط تست دکتر حریرچی مثبت شده و تست خانم ابتکار نیز در دولت مثبت اعلام شده است.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر با توجه به افزایش آزمایشگاه‌های تشخیص کرونا، دیگر هیچ تفاوتی حتی بین ساکنان مناطق مختلف کشور هم وجود ندارد.

همه کیت‌های کرونا تحویل وزارت بهداشت می‌شود

جهانپور گفت: همه کیت‌های تشخیصی کرونا که به صورت اهدایی از طرف چین یا از طرف سازمان جهانی بهداشت وارد کشور شده، تحویل وزارت بهداشت می‌شود.

وی ادامه داد: آنچه تاکنون از چین برای کمک به ایران جهت مبارزه با ویروس کرونا وارد شده، ۱۵ هزار کیت تشخیصی اهدایی دولت چین و تعدادی وسایل حفاظتی و درمانی برای آی سی یو است که این مورد امروز وارد کشور می‌شود.

کیف ماسک و ژل را وزارت بهداشت به نمایندگان نداده است

جهانپور درباره کیف‌های حاوی ماسک و ژل ضد عفونی که در مجلس به نمایندگان داده شده گفت: کیف‌هایی که محتوی ماسک و ژل ضد عفونی بوده و به نمایندگان مجلس شورای اسلامی تحویل داده شده نیز از طرف وزارت بهداشت نبوده و هر ارگانی ممکن است این کار را انجام دهد و بین کارکنان خود توزیع کند و این موضوع ارتباطی به وزارت بهداشت ندارد.

وی افزود: نمایندگان مجلس جزو گروه‌های در معرض خطر ویروس کرونا هستند و در تجمعات مختلف در روزهای اخیر حضور داشتند. افرادی که علائم ابتلا به ویروس کرونا داشته باشند نیز از آنها آزمایش کرونا گرفته شده است.

لوازم حفاظتی بر اساس ارزیابی خطر داده می‌شود

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت درباره لوازم و تجهیزات حفاظتی برای کادر بهداشت و درمان نیز اظهار کرد: لوازم و تجهیزات حفاظتی بر اساس سطح حفاظتی و ارزیابی خطر داده می‌شود. به طور مثال سطح حفاظتی فردی که در یک درمانگاه معمولی کار می‌کند با کسی که در آی سی یو بیمارستان شهدای یافت آباد مشغول مراقبت از بیمار مبتلا به کروناست، تفاوت دارد. سطح حفاظت بر اساس میزان مواجهه و ارزیابی خطر انجام می‌شود و وسایل حفاظتی هم بر همین اساس داده می‌شود.

احتمال احداث بیمارستان سیار در گیلان

جهانپور درباره احتمال نیاز برخی استان‌ها مانند گیلان به بیمارستان سیار گفت: در همه استان‌ها و به خصوص استان‌هایی که بیشتر درگیر ویروس کرونا هستند، مطالعه اولیه و امکان سنجی برای برقراری بیمارستان سیار انجام شده است و آمادگی احداث از طرف دانشگاه‌های علوم پزشکی و نیروهای مسلح و وزارت دفاع وجود دارد. در برخی استان‌ها در صورت نیاز امکان دارد که این کار انجام شود.

وی اظهار کرد: ممکن است در استان گیلان اقدامات پیش بینانه برای احداث بیمارستان سیار انجام شود، اما در کل کشور ۲۷ هزار تخت بیمارستانی برای بیماران مبتلا به کرونا در نظر گرفته شده که در حال حاضر حتی یک سوم آن هم پر نشده است. در نتیجه فعلا نیازی به احداث بیمارستان سیار وجود ندارد.

گفتنی است، آخرین آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا در کشور تا روز گذشته (جمعه) ۳۸۸ نفر است که ۷۳ نفر ظرف روزهای گذشته بهبود یافته و ۳۴ نفر فوت کرده‌اند.

ایرنا

انتهای پیام/

20 / 20 کرونا وزارت بهداشت رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت کیانوش جهانپور تست کرونا کیت‌های کرونا کیف ماسک و ژل به نمایندگان فرق بین مردم و نمایندگان احداث بیمارستان سیار در گیلان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا وزارت بهداشت کیانوش جهانپور تست کرونا کیت های کرونا احداث بیمارستان سیار وزارت بهداشت ویروس کرونا وجود ندارد ماسک و ژل بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۷۹۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟

معاون بهداشت وزارت بهداشت درخصوص ورود واکسن گارداسیل (زگیل تناسلی) به برنامه واکسیناسیون ملی کشور توضیح داد.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، در پاسخ به سوالی درباره تبلیغات گسترده در فضای مجازی درباره فروش و تزریق واکسن «گارداسیل»، در زمینه وضعیت شیوع بیماری HPV در کشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد:« عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد؛ به طور مثال، یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند؛ بنابراین برای این کشور واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان صرفه اقتصادی دارد. در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم. به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم.»

وی ادامه داد: به‌طور مثال، ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، گفت: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند، اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره ضرورت استفاده از این واکسن نیز اظهار کرد: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان گفت: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی ۶ ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • پایگاه سلامت شهدای «کهنه‌دژ» سمنان کلنگ زنی شد
  • بیمارستان مادر و کودک خراسان شمالی کلنگ‌زنی می‌شود
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی بیمارستان شهدای ملکشاهی
  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • انجام ۱۸۰ هزار عمل جراحی در تعطیلات نوروز