Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-20@05:09:56 GMT

کرونا و نکاتی ویژه برای والدین

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۸۰۰۰۲

کرونا و نکاتی ویژه برای والدین

 به عنوان والدین، احتمالا مواجهه با یک ویروس که به اندازه آنفلوآنزا شایع نیست و هر فردی از جمله کودکان را تحت تاثیر قرار می‌دهد، بدون این که نشانه‌ای از ناپدید شدن آن در آینده نزدیک وجود داشته باشد و همچنین واکسنی برای متوقف کردن گسترش آن وجود ندارد، ذهن شما را مشغول کرده است.

شما باید تا حد امکان آرامش خود را حفظ کرده، از نگرانی پرهیز کنید و بر اقداماتی که می‌توانند به پیشگیری از ابتلای شما و اعضای خانواده‌تان به بیماری ناشی از کروناویروس جدید کمک کنند، متمرکز شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اطمینان حاصل کنید که هر فردی در خانه به طور منظم دست‌های خود را می‌شوید که روشی آزمایش شده برای پیشگیری از گسترش ویروس‌ها و عفونت‌ها محسوب می‌شود. دست‌های خود را به مدت ۲۰ ثانیه با آب و صابون بشویید. اگر به آب و صابون دسترسی ندارید، استفاده از یک محصول ضد عفونی کننده مبتنی بر الکل مفید خواهد بود. ماده ضد عفونی کننده را روی دست‌های خود به خوبی پخش کرده و بین انگشتان خود را نیز پاک کنید. دست‌های خود را پیش و پس از خوردن غذا هم در زمان حضور در مکان‌های عمومی مانند پارک یا بیمارستان و هم زمانی که فردی مشکوک به بیماری یا بیمار در خانه شما حضور دارد، بشویید.

به کودکان خود بیاموزید که از لمس بخش‌های حساس مانند دهان، چشم‌ها یا بینی بدون تمیز کردن دست‌های خود پرهیز کنند. برای پاک کردن دهان و بینی کودکان دستمال به همراه داشته باشید و آن را بلافاصله پس از استفاده به صورت درست دور بیندازید.

تشویق عادات سالم مانند ورزش کردن، مصرف یک رژیم غذایی سالم و خواب کافی شبانه همگی به حفظ سلامت و قدرت سیستم ایمنی کودکان کمک خواهند کرد.

اطمینان حاصل کنید که فرزند شما واکسن آنفلوآنزا دریافت کرده باشد. این یک بیماری بسیار شایع و البته بسیار خطرناک است.

به فرزندان خود بیاموزید هنگام حضور در مکان‌های عمومی مراقب سطوحی که لمس می‌کنند باشند. کودکان ممکن است هر چیزی که در اطراف آن‌ها قرار داشته باشد را به طور غریزی لمس کنند. شما می‌توانید یک شی در دست فرزند خود قرار داده یا دست‌های وی را در دست خود نگه دارید. همچنین، پوشیدن دستکش می‌تواند مفید باشد و آن‌ها را پس از بازگشت به خانه می‌توانید بشویید. همراه داشتن دستمال و ماده ضد عفونی کننده برای تمیز کردن صندلی ها، میز‌ها یا اشیا دیگر در مکان‌های عمومی پیش از استفاده از آن‌ها نیز ایده خوبی است.

آیا اجتناب از افراد بیمار به معنای ماندن در خانه است؟

تا حد امکان فاصله خود را از افراد بیمار حفظ کنید. البته این به معنای حضور دائمی در خانه، غیبت از مدرسه یا رد کردن دعوت برای یک مهمانی نیست، مگر این که این موضوع همانند بحران کروناویروس جدید توصیه شده باشد. زمانی که بیرون می‌روید، به ویژه در مکان‌های عمومی، به علائمی مانند عطسه و سرفه در افراد دیگر توجه داشته باشید و فاصله ایمن را تا حد امکان از آن‌ها رعایت کنید.

زمانی که میزبان افرادی در خانه خود هستید، این وظیفه شماست که از آن‌ها بخواهید در صورت ابتلا به بیماری از شرکت در این مراسم خودداری کنند. افزون بر این، یک ماده ضد عفونی کننده دست نزدیک در ورودی قرار داده و از مهمانان خود بخواهید هنگام ورود از آن استفاده کنند.

اگر یکی از اعضای خانواده شما دچار تب یا سرفه است، بهتر است در خانه بماند تا حال وی بهتر شود. چه علائم با کروناویروس جدید در ارتباط باشند یا خیر، احتمال بروز مساله‌ای واگیردار وجود دارد. همچنین، شما قصد ندارید که دیگران را به واسطه عطسه یا سرفه کودک خود دچار ترس و نگرانی کنید.


منبع: پارسینه

کلیدواژه: ویروس کرونا کودکان والدین پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۰۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روش‌های تربیتی مناسب فرزندان اتیسمی + فیلم

راه نگهداری از کودکان مبتلا به اوتیسم برای والدین هرچند پر از چالش است و والدین هنگام برخورد و تربیت این دسته از کودکان باید به نکاتی توجه کنند تا به راحتی بتوانند چالش‌های موجود را پشت‌سر بگذارند.

باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • نمایش «واپسین نفس» به جشنواره سراسری تئاتر ایثار راه یافت
  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • اختصاص شعب ویژه قضایی برای رسیدگی تخصصی به پرونده های میراث فرهنگی گلستان
  • اختصاص شعب ویژه برای رسیدگی تخصصی به پرونده‌های حوزه میراث فرهنگی در گلستان
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • ارتش ۸ شهید مدافع حرم را تقدیم انقلاب کرده‌ است
  • ۳۰ فروردین مهلت آخر ثبت‌نام بیمه رایگان ویژه آینده زنان خانه‌دار
  • بیمه رایگان ظرفیت ویژه برای آینده زنان خانه‌دار است
  • روش‌های تربیتی مناسب فرزندان اتیسمی + فیلم