Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-24@07:42:54 GMT

کادر درمانی و پزشکی در خط مقدم مبارزه به کرونا ویروس

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۸۰۵۲۹

کادر درمانی و پزشکی در خط مقدم مبارزه به کرونا ویروس

معاون اجرایی سپاه حضرت قمربنی هاشم (ع) گفت: در ۸ سال دفاع مقدس کادر پزشکی پابه‌پای رزمندگان در رزم‌های مختلف حضور داشته و حتی شهید می‌شدند، الان نیز این افراد هم‌پای مردم در مقابله با بیماری کرونا ویروس هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ اسماعیل مولوی معاون اجرایی سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری گفت: در حال حاضر کادر درمانی و پزشکی در جبهه اول مبارزه با بیماری کرونا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون اجرایی سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) افزود: در ۸ سال دفاع مقدس کادر پزشکی پابه‌پای رزمندگان در رزم‌های مختلف حضور داشته و حتی شهید می‌شدند، الان هم این افراد هم‌پای مردم در مقابله با بیماری کروناویروس هستند و حتی مریض می‌شوند.

وی ادامه داد: جبهه دوم این روزها اصحاب رسانه هستند که با آگاهی بخشی به مردم می‌توانند از گسترش بیشتر کروناویروس جلوگیری کنند، سربازان پیاده نظام جبهه فرهنگی اصحاب رسانه هستند که باید روی فرهنگ مردم کار کنند.

مولوی تاکید کرد: اخباری که صحت آن تایید نشده است نباید منتقل شود.

معاون اجرایی سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) با اشاره به اینکه آرام‌سازی فضای ملتهب جامعه با استفاده از نظر کارشناسان انجام شود، خاطرنشان کرد: مطالبه‌گری از دستگاه‌های خدمت‌رسان در دستورکار قرار گیرد.

وی تاکید کرد: از ظرفیت بسیج و قدرت بسیج‌شوندگی مردم ایران استفاده کنید تا بتوان بیماری کرونا را مهار کرد.

مولوی با بیان اینکه معرفی سودجویان باید از طریق رسانه‌ها انجام شود، گفت: آنچه امروز از کرونا ویروس خطرناک‌تر است این افراد سودجو هستند.

معاون اجرایی سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) خاطرنشان کرد: در این شرایط بحرانی حتی‌الامکان مراسم‌های عروسی و عزاداری به تعویق بیوفتد.

وی عنوان کرد: همگی باید همت کنند در جبهه‌ جدیدی که با آن مواجه هستیم بسیجی‌وار حاضر شده تا بتوانیم بر بیماری کرونا پیروز شویم.



انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بیماری کرونا هاشم ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۰۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشمندان واکسنی ساخته‌اند که می‌تواند با هر گونه سویه ویروسی مبارزه کند

ایتنا - به گفته محققان، واکسن‌های تک‌دوز مبتنی بر ژنتیک برای آنفولانزا و کووید می‌توانند مؤثرتر و آسان‌تر از واکسن‌های فعلی ساخته شوند. این واکسن‌های جدید ویروس‌ها را با استفاده از پاسخی متفاوت به عفونت، هدف قرار می‌دهند.
این واکسن جدید به جای آموزش به سیستم ایمنی برای ایجاد آنتی بادی برای مبارزه با یک ویروس خاص، در عوض به بدن یاد می‌دهد که پروتئین‌های RNA سیگنال‌دهنده کوچکی ایجاد کند که انتشار ویروسی مضر را متوقف می‌کند. محققان استدلال می‌کنند که این رویکرد جدید می‌تواند توسعه فعلی واکسن را متحول کند.
این واکسن‌های تقویت‌کننده RNA باید در برابر همه سویه‌های یک ویروس خاص مؤثر باشند.

به گزارش ایتنا، رونگ های، محقق ویروس شناس دانشگاه کالیفرنیا گفت: «آنچه که می‌خواهم در مورد این استراتژی واکسن تأکید کنم این است که گسترده است. این استراتژِ به طور گسترده برای هر تعدادی از ویروس قابل استفاده است، در برابر هر نوع ویروس موثر است و برای طیف گسترده‌ای از مردم بی‌خطر است. این واکسن می‌تواند واکسنی جهانی باشد که دنبال آن بوده‌ایم.»

به طور سنتی، واکسن‌ها از ویروس مرده یا زنده تغییر یافته برای تحریک پاسخ ایمنی بدن استفاده می‌کنند. این پاسخ ایمنی به بدن می‌آموزد که چگونه میکروب را بشناسد و آنتی‌بادی‌هایی تولید کند که آن میکروب را هدف قرار داده و از بین ببرد. واکسن جدید از یک نسخه زنده و اصلاح‌شده ویروس استفاده می‌کند، اما متکی به پاسخ ایمنی سنتی بدن که باعث ایجاد آنتی‌بادی‌ها می‌شود، نیست. این واکسن‌ها به بدن یاد می‌دهند که با استفاده از پروتئین‌های سیگنال‌دهنده RNA هدف، در تکثیر ویروسی دخالت کند.

محقق شوئی دینگ، استاد میکروبیولوژی در دانشگاه کالیفرنیا توضیح داد که همگی این پاسخ طبیعی به عفونت را دارند، اما ویروس‌ها می‌توانند پروتئین‌هایی تولید کنند که پاسخ RNA بدن را مسدود می‌کند. واکسن جدید به بدن می‌آموزد که چگونه این دفاع ویروسی را دور بزند.

ویروس‌ها ممکن است در مناطقی که توسط واکسن‌های سنتی هدف قرار نمی‌گیرند جهش پیدا کنند. با این حال، محققین کل ژنوم آنها را با هزاران RNA کوچک هدف قرار می‌دهند که نتوانند از این موضوع فرار کنند.

به گفته محققان دانشگاه ریورساید کالیفرنیا، ایالات متحده پتنتی در مورد فناوری جدید واکسن RNA صادر کرده است. این واکسن به نوزادانی که نمی‌توانند واکسن‌های فعلی را دریافت کنند، و همچنین بیماران با ضعف سیستم ایمنی کمک خواهد کرد. دینگ گفت: «به همین دلیل است که قدم بعدی ما استفاده از همین مفهوم برای تولید واکسن آنفولانزا است تا بتوان از نوزادان محافظت کرد. اگر  موفق شویم، نوزادان دیگر مجبور نخواهند بود به آنتی‌بادی‌های مادرشان وابسته باشند.».

محققان خاطرنشان کردند که در نهایت، این استراتژی می تواند برای تعمیم واکسن برای هر تعداد ویروس استفاده شود. چندین پاتوژن شناخته شده انسانی وجود دارد. دانگ، سارس، کووید. همه آنها عملکردهای ویروسی مشابهی دارند که می‌توانند توسط این فناوری مورد هدف قرار بگیرد.

دیگر خبرها

  • ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در خط مقدم امداد رسانی به سیل‌زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • ارائه خدمات درمانی سپاه به هزار و ۶۰۰ شهروند قزوینی
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • دانشمندان واکسنی ساخته‌اند که می‌تواند با هر گونه سویه ویروسی مبارزه کند
  • بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی رشت تا پایان امسال تجهیز می‌شود
  • سرطان روده بزرگ سهم ۱۰درصدی از کل سرطان‌ها دارد
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است/ دوران شیوع کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم
  • سپاه پاسداران در عرصه سلامت گره‌گشا است / دوران کرونا جلوه‌ای از خدمت‌رسانی به مردم