Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-19@18:52:44 GMT

حاجی آباد رتبه اول جذب منابع اشتغال روستایی را دارد

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۸۰۵۷۴

حاجی آباد رتبه اول جذب منابع اشتغال روستایی را دارد

ابراهیمی گفت: این شهرستان رتبه اول جذب منابع و تسهیلات در حوزه اشتغال روستایی را به خود اختصاص داده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان و به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، « هادی ابراهیمی » در جلسه کارگروه اشتغال شهرستان حاجی آباد افزود: این شهرستان با ظرفیت بالای سرمایه گذاری، تولید و اشتغال در حوزه های مختلف بویژه بخش گلخانه می تواند پیشرو سایر بخشهای اقتصادی شود و این امر نیازمند کار تحقیقاتی، علمی و پروژه اجرایی است که این کارگروه و اداره شهرستان باید در این زمینه برنامه ریزی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 


وی اضافه کرد: باید از ظرفیت گلخانه در جهت توسعه سایر رسته ها و بخش‌هایی که سبب تحرک و تولید در شهرستان می شود، استفاده کرد.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان، بر توجه به سایر حوزه ها در سیاست های بازار کار تاکید کرد و اظهارداشت: بخش تعاون یکی از این حوزه ها است که رئیس جدید اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی حاجی آباد  باید از این بخش مردمی در جهت توسعه فعالیتهای اقتصادی و عدالت اجتماعی در سطح شهرستان استفاده کند تا ضمن ایجاد اشتغال سبب توسعه نقدینگی و هدایت منابع در جهت حرکت شهرستان شود.

 

وی در ادامه بر سرمایه گذاری در مشاغل خانگی تاکید کرد و گفت: در شرایط سخت اقتصادی امروز، این بخش به درآمد خانوارها کمک کرده و اگر تولیدات مشاعل خانگی به توسعه بازار منجر شود با ایجاد تعاونی های تامین نیاز و فروش و همچنین بازاریابی مناسب، این بخش پاسخگوی خوبی در حوزه تولید و اشتغال است.

 

ابراهیمی، همچنین از طرح کارورزی، مهارت آموزی  و معافیت سهم بیمه کارفرما بعنوان ظرفیتهای برای ایجاد  زمینه اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی نام برد.


وی در پایان از تلاشهای 9 ساله " منصور قاسمی افشار" رئیس سابق اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان حاجی آباد تقدیر و سعید نیکویی را بعنوان رئیس جدید این اداره معرفی کرد.

 

 

 

پایان پیام/88

منبع: شبستان

کلیدواژه: جذب منابع اشتغال رتبه اول شهرستان حاجی آباد هرمزگان کار و رفاه اجتماعی حاجی آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۰۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۷ درصدی احداث، بهسازی و روکش آسفالت راه های فرعی و روستایی خراسان شمالی

‍ محمد مشتری در گفتگو با خبرنگار جام جم گفت: ۱۹۶ کیلومتر از راه های روستایی و فرعی خراسان شمالی با ۳ هزار و ۷۸۵ میلیارد ریال اعتبار طی سال گذشته احداث، بهسازی و روکش آسفالت شد که در مقایسه با سال ۱۴۰۱ افزایش ۳۷ درصدی را نشان می دهد. وی افزود: در سال گذشته ۵۳ کیلومتر راه روستایی با ۲ هزار و ۱۲۲ میلیارد ریال اعتبار احداث و آسفالت و ۱۴۳ کیلومتر راه روستایی و فرعی با هزار  و ۶۶۳ میلیارد ریال اعتبار بهسازی و روکش آسفالت شد. مشتری اظهارکرد: در شهرستان فاروج ۱۲.۶ کیلومتر راه روستایی (محورهای آق چشمه، زینکانلو، محمدآباد و احسان آباد)، در شهرستان بجنورد ۶.۹ کیلومتر راه روستایی (محورهای ایوب، یزدان آباد و حسن آباد) و در شهرستان بام و صفی آباد ۷.۷ کیلومتر راه روستایی ( محورهای بانی در و زنفت) احداث و آسفالت شده است. این مسئول میزان احداث و آسفالت راه های روستایی در شهرستان شیروان را ۶.۶ کیلومتر در روستاهای جنگاه، علی محمد، پیره و سنجد برشمرد و تصریح کرد: ۶.۵ کیلومتر محورهای روستاهای سرچشمه، دنج، سرخ قلعه و اردوغان در شهرستان اسفراین احداث و آسفالت شد. وی گفت: همچنین احداث و آسفالت راه های روستاهای کلاته شور و قراجه رباط به طول ۴.۵ کیلومتر در شهرستان جاجرم و محور روستایی حاج غلامرضا به طول ۲.۶ کیلومتر در شهرستان مانه از دیگر اقدامات سال گذشته است. مشتری ادامه داد: در شهرستان راز و جرگلان ۱.۷ کیلومتر راه روستاهای گرکز و دویدوخ و در شهرستان گرمه ۱.۳۵ کیلومتر راه روستای اسلام آباد احداث و آسفالت شد. به گفته مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی ۲ هزار و ۷۳۷ خانوار روستایی طی سال گذشته از راه آسفالته بهره مند شدند. مشتری درباره بهسازی روکش راه های روستایی و فرعی نیز تصریح کرد: طی سال گذشته در شهرستان های بام و صفی آباد ۳۰.۶کیلومتر، اسفراین ۲۳.۶ کیلومتر، شیروان ۱۹.۵۵ کیلومتر و بجنورد ۱۷.۹ کیلومتر راه روستایی و فرعی روکش آسفالت شده است. این مسئول اضافه کرد: بهسازی و روکش آسفالت راه های روستایی و فرعی در شهرستان راز و جرگلان به طول ۱۶.۵ کیلومتر، شهرستان جاجرم به طول ۱۲ کیلومتر، شهرستان مانه ۹.۵ کیلومتر، شهرستان سملقان ۶.۹ کیلومتر، شهرستان فاروج ۳.۶ کیلومتر و شهرستان گرمه ۳.۴ کیلومتر از دیگر اقدامات این اداره کل در سال گذشته است./ خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی

دیگر خبرها

  • خرید تضمینی ۲۱ هزار تن گندم توسط شبکه تعاون روستایی فارس
  • توانمندسازی زنان روستایی، نقش مهمی در توسعه جوامع روستایی دارد
  • خرید تضمینی ۲۱ هزار تن گندم در فارس
  • جمع‌آوری یک میلیارد ریال زکات فطریه در خلیل‌آباد
  • کسب رتبه نخست هرمزگان در میانگین مدت زمان رسیدگی به دعاوی کارگری
  • زیرسازی و آسفالت راه ۱۷ روستای خوسف
  • استهبان، رتبه نخست فارس در عملکرد اجرایی نهضت ملی مسکن را کسب کرد
  • افزایش ۳۷ درصدی احداث، بهسازی و روکش آسفالت راه های فرعی و روستایی خراسان شمالی
  • اشتغال بیش از ۴ هزار نفر در معادن شهرستان بردسکن
  • پنبه‌کاران تربت‌حیدریه ۱۰ تن بذر یارانه‌ای دریافت کردند