Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علی اصغر انجیدنی دبیر کارگروه مراقبت و درمان کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:: نظام ارجاع بیماران دچار عفونت‌های حاد تنفسی در مراکز درمانی و بیمارستان‌های زیر پوشش این دانشگاه راه اندازی شد.
  او ادامه داد: فرآیند درمان بیماران مبتلا به عفونت‌های حاد تنفسی که مشکوک به کرونا هستند در سه سطح پیگیری و تحت بررسی قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دبیر کارگروه مراقبت و درمان کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کارگروه مراقبت و درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ابتدای شیوع کرونا در کشور در قالب کمیته‌های مختلف این دانشگاه به منظور تامین و ارائه خدمات مناسب به مردم تشکیل شده و امید است با همکاری مردم و رعایت بهداشت فردی بتوانیم از همه‌گیری این بیماری در خراسان رضوی پیشگیری کنیم.

انجیدنی افزود: در نظام ارجاع، بیماران مراجعه کننده به مراکز خدمات جامع سلامت و کلینیک‌های سرپایی بر اساس چک لیست‌های استاندارد مورد بررسی‌های اولیه قرار می‌گیرند و در صورت دارا بودن علائم بیماری کووید- ۱۹ به سطح دو ارجاع داده می‌شوند.

او تصریح کرد: بیماران در مراکز سطح دو توسط پزشکان متخصص معاینه و تحت بررسی‌های پاراکلینیکی قرار می‌گیرند و در صورت وجود علائم و مشکلات حاد تنفسی به بیمارستان شریعتی مشهد که سطح سه نظام ارجاع است، هدایت می‌گردند.   دبیر کارگروه مراقبت و درمان کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: اگر شهروندی به صورت مستقیم به سایر مراکز درمانی مراجعه کند در صورت دارا بودن مشکلات حاد تنفسی به بیمارستان دکتر شریعتی مشهد ارجاع داده می‌شود و در غیر این صورت در همان مرکز خدمات درمانی دریافت می‌کند.

انجیدنی افزود: شماره تلفن‌های ۱۹۱ و ۳۱۴۴۹۴۴۹ آماده پاسخگویی به شهروندان جهت ارائه خدمات مشاوره‌ای است و مردم هرگونه پرسش در باره عفونت‌های حاد تنفسی و با موضوع پیشگیری از کرونا را می‌توانند از این طریق در میان بگذارند.

انتهای پیام//ف.س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پیشگیری از کرونا ویروس کرونا عفونت تنفسی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نظام ارجاع حاد تنفسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۰۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل بخش درمان چهارمحال و بختیاری عدم ماندگاری پزشکان است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: مردم در ماندگاری پزشکان در مراکز درمانی کمک کنند, ما در برخی از مراکز کمبود پزشک عمومی داریم، برای ماندگاری پزشکان بحث ترمیم حقوق در نظر گرفته شد اما این مشکل کشوری است و همچنان وجود دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، محمدحسین اعرابی امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان با اشاره به هفته سلامت اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی متولی سلامت است، اما اگر همه افراد نخواهند در جهت سلامت عمل کنند اتفاقی نمی‌افتد، مردم باید در جهت خودمراقبتی و سلامت تلاش داشته باشند.

وی افزود: سطح سواد سلامت جامعه باید بیشتر شود، بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در حوزه بهداشت و درمان زیاد فعالیت شده، اما عمل نسبت به داشته‌ها خوب نیست، باید هر چند وقت یکبار رسانه‌ها تذکرات لازم را به مردم در جهت خود مراقبتی بدهند. شعار امسال هفته سلامت، سلامت خانواده و مردم‌سازی سلامت است، هر کجا کار به مردم واگذار شد به نحو أحسن انجام شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به ظرفیت خیرین عنوان کرد: ظرفیت خیرین بی پایان است و اکثر مراکز درمانی خیرساز است، پاییز امسال جشن خیرین برگزار می‌شود و لیست نیازهای ما از تجهیزات و پروژه‌های عمرانی احصا شده و در قالب کتابچه به خیرین ارایه می‌شود تا در راستای نیاز سلامت جامعه کمک شود و اهداف خیرین به صورت هدفمند و در راستای حل مشکلات مردم باشد. این دانشگاه از سازمان‌های بیمه‌‌گر طلبکار است که اگر پرداخت شود موجب رضایتمندی و ارایه خدمات بیشتر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سرانه تخت بیمارستان‌های استان نسبت به متوسط سرانه کشور مناسب است، گفت: تکمیل بخش الحاقی بیمارستان هاجر از نظر عمرانی و درمانی در اولویت است و سعی می‌کنیم در نیمه اول سال فاز یک این پروژه راه‌اندازی شود و فازهای بعدی تا پایان سال جاری یا سال آینده تکمیل شود، یکی از مشکلات ما اورژانس بیمارستان هاجر است که باید جابه‌جا شود و با راه‌اندازی بخش الحاقی انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: مردم در ماندگاری پزشکان در مراکز درمانی کمک کنند، ما در برخی از مراکز کمبود پزشک عمومی داریم، برای ماندگاری پزشکان بحث ترمیم حقوق در نظر گرفته شد، اما این مشکل کشوری است و همچنان وجود دارد.

اعرابی تشریح کرد: نگاه دانشگاه علوم‌پزشکی توسعه دانشگاه و رشته‌های مبتنی بر نیاز جامعه است که دانشجویان بعد از پایان تحصیلات بیکار نباشند. همچنین در بحث نصب دستگاه‌ها نگاه دولت سیزدهم تجهیز بیمارستان‌ها با تجهیزات خوب است و بالغ بر 1500 میلیارد تومان دستگاه در استان نصب و راه‌اندازی شده است.

 وی افزود: برخی از دستگاه‌ها به دلیل نبود فضای فیزیکی لازم هنوز راه‌اندازی نشده است، علی‌رغم وجود مشکل نقدینگی و نبود اعتبارات، اولویت ما راه‌اندازی دستگاه‌ها سیتو انژیوگرافی حداکثر تا نیمه اول سال است و برخی دستگاه‌های دیگر که راه‌اندازی نشده تا پایان سال بهره‌برداری می‌شود و دستگاه‌های دیگر استان فعال و در حال کار است.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • رئیس سازمان نظام پزشکی ایران خبر داد؛ راه‌اندازی سامانه‌ای برای پیگیری حقوق بیماران
  • رئیس سازمان نظام پزشکی ایران خبر داد: راه اندازی سامانه‌ای برای پیگیری حقوق بیماران
  • پیگیری حقوق بیماران با راه اندازی سامانه انتظامی نظام پزشکی
  • مخالفت با ارجاع گزارش وضع بازار دارو به قوه قضاییه
  • طرح«سلامت خانواده و نظام ارجاع» از برنامه‌های مهم دولت سیزدهم است
  • اعضای بدن بانوی ایثارگر اردبیلی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • مشکل بخش درمان چهارمحال و بختیاری عدم ماندگاری پزشکان است
  • آیین افتتاح برنامه ملی سلامت خانواده و نظام ارجاع در شهر زاهدان
  • ارائه عنوان بهترین مقاله در کنگره پزشکی هسته‌ای آمریکا به عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد