Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس گفت: مدارسی داریم که دیوار ندارند و مدارسی هستند که نگهبان، نیروی خدماتی و مربی بهداشت ندارند. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، میرحمایت میرزاده سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی در برنامه پرسشگر به مشکل فرهنگیان در رابطه با یک بخشنامه اشاره کرد و گفت: این بخشنامه برخلاف اصل سوم قانون اساسی و بر خلاف ماده ۳۰ برنامه ششم توسعه است؛ از بازنشستگان شرمنده شدیم که بدجور گلایه‌مند هستند و خود فرهنگیان بین اداره و مدرسه مشکلاتی در احکام‌شان ایجاد شده است که پیگیر حل آن هستیم و باید این بخشنامه حل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه احکام کارمندان یکی دو میلیون تومان فرق کرده است، اظهار کرد: چند سال است که می‌گوییم رتبه بندی و الان می‌گوییم آنچه اجرا شده رتبه بندی نبوده است؛ بپذیریم که معلمان را در اولویت قرار نداده‌ایم. هنوز هم دیر نیست و می‌توان برای افزایش روحیه آن‌ها تلاش کرد.

میرزاده با اشاره به برنامه آموزش مکمل از طریق شبکه آموزش سیما افزود: ممکن است در همه روستا‌ها شبکه آموزش قابل دریافت نباشد پس اگر مشکلی هست حتما باید حل و روی آن کار شود.

وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش در این کشور در اولویت نبوده و امروز به اینجا رسیده‌ایم، گفت: چرا اعتراف نمی‌کنیم که آموزش و پرورش را در اولویت قرار نداده ایم و به آن اندازه که شعار داده شده است ۱۰ درصد هم در اولویت نبوده است. لازم است در محتوای درسی و برنامه‌های آموزشی تجدیدنظر‌هایی صورت گیرد و رسانه هم بایدوقت بیشتری را به مسائل آموزش و پرورش اختصاص می‌داد.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس ادامه داد: آیا می‌دانید برخی مدارس نیروی خدماتی، معاون، دیوارکشی، نگهبان و... ندارند. این‌ها باید مراقب بچه‌ها باشند و به آن‌ها آموزش دهند. البته خبر رسید که سازمان برنامه ۱۰۰ میلیارد تومان به مدارس در بحث مقابله با کرونا اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه باید با صراحت اعلام کنیم که با بسیج عمومی دولت و ملت از کرونا عبور می‌کنیم، گفت: باید از خیرین کمک بخواهیم؛ مدارسی داریم که دیوار ندارند. مدارسی هستند که نگهبان و خدمتگزار و مربی بهداشت ندارند.

میرزاده افزود: سال‌های قبل تعدادی نیرو‌های بهداشتی را از مدارس به وزارت بهداشت بردند؛ طرح تحول سلامت که فقط برای وزارت بهداشت نبود برای کل کشور بود، اما به مدارس نیامد. الان هم کمبود مربی بهداشت شدید است و البته خلا قانونی برای جذب نداریم.

وی با اشاره به قانون تعیین تکلیف آموزشیاران و حق التدریسی‌ها گفت: گفتیم هرچقدر نیرو نیاز دارند اعلام و جذب کنند. چندنفر را فراخوان زدید که اگر رشته تخصصی دارند به عنوان مربی بهداشت جذب شوند؟ نیرو‌های خدماتی را تبدیل وضعیت کردیم، اما امروز مربی بهداشت نداریم.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس افزود: مدرسه هم تعطیل باشد که مربی بهداشت تعطیل نیست. از این بحران با موفقیت عبور می‌کنیم، اما میخواهیم هزینه‌های نظام بیشتر نشود.

میرزاده درباره آموزش عملی بهداشت گفت: آموزش عملی را با سخنرانی انجام نمی‌دهند. آموزش را مربی بهداشت و خدمتگزار باید بدهند.

وی با اشاره به اینکه پیشگیری باید قبل از درمان اتفاق بیفتد، اظهار کرد: به مردم اطلاع درست بدهیم؛ کمبود در مدارس وجود دارد. از خیرین می‌خواهیم به مدارس کمک کنند. اکنون وقت احسان است. مردم به پیام‌های وزارت بهداشت درباره کرونا توجه کنند.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس درباره پیشنهاد مجلس مبنی بر تعطیلی مدارس تا آخر اسفند، گفت: در کمیسیون‌ها پیشنهاد تعطیلی داده بودیم، اما دولت خودش بخوبی تدبیر کرد. کار جهادی در حال انجام است. قطعا کرونا را به زانو در می‌آوریم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مربی بهداشت مجلس فرهنگیان بازنشسته سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس مربی بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۰۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر تقویم آموزشی مدارس/ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟

به گزارش خبرآنلاین، تغییر تقویم آموزشی مدارس (زمان آغاز و پایان سال تحصیلی) از موضوعاتی است که دستخوش سیاست‌گذاری‌های متفاوت بوده است.

تسنیم نوشت: با وجود تجربه شکست‌خورده دهه ۷۰ برای آغاز سال تحصیلی از اول شهریورماه، یک‌بار دیگر این موضوع در دستور کار مجلس شورای اسلامی و وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است!

پیش از این بازگشایی مدارس از شهریور منجر به نارضایتی والدین و حتی کاهش میزان یادگیری دانش‌آموزان به‌دلیل گرمای هوا شده بود، در نهایت مجلس شورای اسلامی سال ۷۶ به موضوع ورود و با قانون‌گذاری زمان آغاز سال تحصیلی را از اول مهر ماه تعیین کرد.

هم‌اکنون پرونده این موضوع یک بار دیگر باز شده است اما باید به این نکته مهم دقت کرد که بازگشایی مدارس تمام کشور از اول شهریور ماه قطعاً باعث ایجاد مشکلاتی برای والدین، دانش‌آموزان و معلمان و در نهایت نارضایتی آنها خواهد شد ازاین‌رو در صورت تصویب باید آن را برای مناطق خاصی از کشور اجرا کرد.

در همین ارتباط موسی‌الرضا کفاش؛ معاون دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش درباره تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی گفت: موضوع تقویم آموزشی مدارس سال‌هاست که مطرح بوده است و اقلیم‌های مختلف در کشور با تفاوت دمای بسیار، بازنگری در تقویم آموزشی مدارس را مطرح کرده‌اند.

وی افزود: سال ۷۶ مجلس شورای اسلامی در مصوبه‌ای، زمان بازگشایی مدارس سراسر کشور را اول مهر، پایان سال تحصیلی را پایان اردیبهشت و زمان برگزاری امتحانات را خرداد ماه تعیین کرد و وزارت آموزش و پرورش مکلف به رعایت مصوبه مجلس به‌عنوان قانون کشور است.

کفاش ادامه داد: اخیراً ۲۷ نفر از نمایندگان مجلس، طرحی را برای مدیریت زمان آموزش و تغییر تقویم آموزشی در کشور ارائه کرده‌اند، این طرح در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است.

معاون دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش گفت: طرحی که نمایندگان مجلس ارائه کردند و در شورای‌عالی آموزش و پرورش بررسی و تأیید شد، چندین بند دارد که در یک بند به زمان آغاز و پایان سال تحصیلی اشاره می‌کند همچنین اختیاراتی به شورای‌عالی آموزش و پرورش استان‌ها، مناطق آموزش و پرورش و مدارس برای تصمیم‌گیری درباره شناور شدن آغاز و پایان سال تحصیلی، برنامه هفتگی و تعطیلات فصلی ارائه می‌کند.

امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟

وی در پاسخ به این پرسش که «آیا در ۱۴۰۳ زمان آغاز سال تحصیلی از اول شهریور است؟» افزود: این طرح فعلاً در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصویب شده است و باید در صحن علنی مجلس نیز تصویب شود بنابراین فعلاً نمی‌توانیم بگویم که زمان بازگشایی مدارس تغییر کرده است.

کفاش در پاسخ به این پرسش که «آیا ممکن است در سال‌های آینده زمان آغاز سال تحصیلی تغییر کند و به شهریور منتقل شود؟»، ابراز کرد: آغاز سال تحصیلی از شهریور در قالب چارچوبی است که شورای‌عالی آموزش و پرورش باید آن را تصویب کند و این احتمال وجود دارد که سال تحصیلی زودتر آغاز شود.

معاون دبیرکل شورای‌عالی آموزش و پرورش درباره اینکه «آغاز سال تحصیلی از مهر ماه به‌عنوان یک نوستالژی در اذهان شهروندان حک شده است، علاوه بر این تغییر زمان آغاز سال تحصیلی ممکن است خانواده‌ها را دچار مشکل کند.»، گفت: تغییر تقویم آموزشی به‌دلیل اقلیم‌های متفاوت در کشور مطالبه آموزش و پرورش است از سوی دیگر سال‌هاست شهروندان زمان آغاز سال تحصیلی را از مهر ماه می‌دانند، این موضوعات در تصمیم‌گیری و تدوین چارچوب‌ها مدنظر خواهد بود و با در نظر گرفتن تمام مسائل به‌دنبال شناور بودن زمان آغاز سال تحصیلی هستیم.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896694

دیگر خبرها

  • تغییر تقویم آموزشی مدارس؛ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • راه جبران ناترازی نیروی انسانی در آموزش‌وپرورش چیست؟
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس/ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • روایان پیشرفت در مدارس آذربایجان شرقی راه اندازی شود
  • آغاز سال تحصیلی از مهر به شهریور تغییر می‌کند؟!
  • رییس کمیسیون حقوقی مجلس: ایرادات لایحه حجاب را برطرف کردیم، ببینیم شورای نگهبان چه کار می‌کند/ طرح نور نیروی انتظامی جدا از قانون مجلس است
  • اولویت نخست آموزش و پرورش تامین نیروی انسانی است
  • طرح نور نیروی انتظامی درباره حجاب مربوط به لایحه عفاف و حجاب است؟
  • دست کوتاه ۳۰ هزار کودک معلول از تحصیل / کمبود مدرسه و دشواری رفت‌وآمد
  • تقویم آموزشی مدارس تغییر می‌کند