Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@17:51:25 GMT

تصمیم شهرداری تهران برای معضل پسماندهای کرونایی

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۸۱۷۱۳

تصمیم شهرداری تهران برای معضل پسماندهای کرونایی

خبرگزاری مهر؛ گروه جامعه_سمیرا خباز: با ورود ویروس کرونا به کشور و افزایش هشدارهای بهداشتی برای حفاظت شخصی درمقابل آن، شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های جمعی همه به استفاده از محصولات بهداشتی توصیه می‌کنند و بازار ماسک، دستکش‌های یکبار مصرف و انواع محصولات بهداشتی داغ شده است.

حالا حدود ۱۱ روز است که بسیاری از مردم برای مراجعه هر باره به مکان‌های عمومی از محصولات بهداشتی یکبار مصرف استفاده می‌کنند و اما فکری برای عاقبت پسماندهای حاصل از این ویروس تازه وارد نشده بود و شهر پر شده از دستکش‌های یکبار مصرف و ماسک و پدهای الکلی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*پسماندهای کرونایی همانند پسماندهای بیمارستانی‌اند
شینا انصاری مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در گفت وگو با خبرنگار مهر در این باره می‌گوید: هر پسماندی که آلودگی بهداشتی داشته باشد جز پسماندهای ویژه محسوب می‌شود و باید به صورت جداگانه تفکیک شود.

وی با بیان اینکه علاوه بر استفاده عموم مردم از محصولات بهداشتی در این روزها، بیمارستان‌ها هم باید به فکر امحای بهداشتی این پسماندها باشند، اظهار داشت: نیازمند تأمین زیرساخت‌های لازم برای بی خطر سازی محصولات مصرفی برای مقابله با این ویروس هستیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران همچنین به لزوم فرهنگ سازی در خصوص استفاده از محصولات بهداشتی و دفع پسماندهای آنکه در رده پسماندهای بیمارستانی تعریف می‌شوند اشاره کرد و بیان داشت: فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در این زمینه حائز اهمیت است.

وی استفاده از بیلبوردهای شهری برای آگاه سازی عمومی در زمینه بی خطر سازی این پسماندها از سوی عموم مردم خبر داد.

*برنامه شهرداری برای دفن تمامی پسماندها تا به مدت یک ماه

صدرالدین علیپور مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در گفت و گو با خبرنگار مهر در پاسخ به این سوال که آیا این سازمان برنامه ویژه‌ای برای بی خطرسازی این پسماندها دارند، گفت: از آنجایی که معلوم نیست پسماندهای آلوده به این ویروس در چه شرایطی به مخازن پسماندهای شهری وارد می‌شود، بسیاری از این محصولات در لابلای پسماندهای خانگی به جا می‌مانند و امحای جداگانه آنها ممکن نیست.

وی از جمع بندی نهایی تصمیم شهرداری خبر داد و گفت: احتمالاً امروز اعلام می‌کنیم که به مدت یک ماه مساله تفکیک پسماندهای شهر تهران منتفی خواهد شد و این همه پسماندها را مستقیم دفن کنیم و در این مدت هیچ پروسه تفکیکی بر روی آن صورت نخواهد گرفت.

علیپور با بیان اینکه پیگیر دستورات بهداشت در این زمینه هستیم خاطرنشان کرد: اما با توجه به نوظهور بودن این مساله، تاکنون پروتکلی در جهان در خصوص پسماندهای حاصل از آن ایجاد نشده است، و براساس شرایط موجود واکنش ما با این بیماری هم مثل واکنش جهانی با بیماری‌های واگیر خواهد بود.

وی افزود: با وجود اینکه قراردادهای پیمانکاران با اجرای این تصمیم دچار مشکل می‌شود اما با توجه به شرایط هرگونه تفکیک در سطح شهر و مجتمع آرادکوه منتفی خواهد شد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری از تصمیم این سازمان برای تغییر فرم موجود مخازن زباله در سطح شهر نیز خبر داد و گفت: در بسیاری از کشورها فرم مخازن باز دیگر وجود ندارد، اما تغییر فرم مخازن از برنامه بلند مدت این سازمان است، و در حال حاضر باید به فکر برنامه‌های ضربتی باشیم.

کد خبر 4865662

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا پسماند ویروس کرونا شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش شورای شهر تهران انتخابات 98 محسن حاجی میرزایی دستگیری سارق قوه قضاییه شهر تهران تعطیلی مدارس محسن هاشمی وضعیت راهها تعزیرات حکومتی نیروی انتظامی محصولات بهداشتی شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۱۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تولید در صنعت شوینده‌ها و محصولات بهداشتی

به گزارش خبرنگار گروه صنعت خبرگزاری صدا و سیما، آقای برادران در حاشیه سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده، بهداشتی، سلولزی و ماشین آلات وابسته با اشاره به رشد تولید در این حوزه گفت: در سال ۱۴۰۲ یک میلیون و ۸۲۲ هزار تن تولید داشتیم که به نوعی می‌توانیم بگوییم که در این صنعت به خودکفایی یا خود اتکایی کامل رسیده‌ایم. بر این اساس، در حال حاضر تولید داخل محصولات شوینده، بهداشتی و آرایشی نیاز بازار را برطرف می‌کند. آقای قدیری، تولید کننده محصولات آرایشی بهداشتی می‌گوید: کیفیت محصولات ما دقیقاً کیفیتی است که رقابت می‌کند با کالا‌های صادراتی، چه از لحاظ بسته‌بندی و چه از لحاظ کیفیت، اسانس و رنگ بندی که کیفیت فوق العاده اسانس و رنگ بندی کالا‌های ما منحصر به فرد است. بر اساس این گزارش، گردش مالی محصولات آرایشی و بهداشتی در کشور حدود ۶۵ هزار میلیارد تومان است و تولید کنندگان این صنعت می‌گویند ممنوعیت واردات کمک شایانی به این صنعت کرده است. آقای مرادی، تولیدکننده محصولات آرایشی و بهداشتی می‌گوید: حدود چهار سال پیش برخی از محصولات در کشور تولید نمی‌شد و فقط وارداتی بودند و ممنوعیت واردات در این حوزه باعث شده است تولید رشد خوبی داشته و تنوع محصولاتمان بیشتر شود.  آقای امامی، تولیدکننده ماشین آلات صنعت شوینده‌ها می‌گوید: ما خط کامل تولید مواد را می‌سازیم، از تصفیه آب گرفته تا مخازن ساخت، پرکن، دربند و لیبل زن و تمامی تجهیزاتی که در مواد شوینده نیاز است. صادرات برخی نشان‌های تجاری در این حوزه سالانه بیش از ۲۰۰ میلیون دلار در محصولات شوینده و حدود ۴۰۰ میلیون دلار در حوزه آرایشی بهداشتی برای کشور ارزآوری داشته است. آقای بحیرایی، تولیدکننده محصولات بهداشتی نیز معتقد است: محصولات ما از نمونه‌های اروپایی بهتر است و در حال حاضر به کشور‌های همسایه صادر می‌شود، اما باید تولید را گسترش دهیم، زیرا هم به لحاظ ارزی برای ما آورده دارد و هم برای ما افتخار ملی محسوب می‌شود که محصولی را که ما چند سال تحریم بودیم در حال حاضر نه تنها تولید کننده آن هستیم بلکه آن را صادر هم می‌کنیم.  یادآور می‌شود ۲۵۰ تولید کننده در حوزه مواد شوینده، بهداشتی و سلولزی فعالیت دارند که محصولات جدید و توانمندی‌هایشان را در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی در تهران تا یکم اردیبهشت ماه ارائه کرده‌اند.  همچنین در این نمایشگاه بیش از ۸۷ شرکت از چهارده کشور هندوستان، چین، ترکیه، فرانسه، آلمان، روسیه، ایتالیا، اسپانیا، سوئیس، کره جنوبی، مالزی، آرژانتین، بلژیک و هلند حضور و مشارکت خواهند داشت. در این نمایشگاه انواع مواد شوینده و پاک‌کننده، محصولات سلولزی، آرایشی و بهداشتی، محصولات بهداشتی منزل، مواد اولیه واسطه‌ای، خدمات بازرگانی و مشاوره‌ای و همچنین انواع دستگاه‌ها، خط تولید و تجهیزات و ماشین‌آلات این حوزه به نمایش درآمده است.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی     گزارشی از رضا صفاری، خبرنگار گروه صنعت خبرگزاری صدا و سیما

دیگر خبرها

  • فراخوان برای واگذاری هزار دستگاه تاکسی برقی در تهران از هفته آینده
  • رشد تولید در صنعت شوینده‌ها و محصولات بهداشتی
  • اقدامات شهرداری تهران برای برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی
  • اعتراض روزنامه شهرداری تهران به حس «نوع‌دوستی» به زباله‌گردها؛ آن‌ها بیچاره نیستند، درآمد‌های چند ده میلیونی دارند
  • سلاطین زباله تهران چه کسانی هستند؟
  • درآمد عجیب و باورنکردنی زباله گردها در تهران | سلاطین زباله تهران چه کسانی هستند ؟
  • پشت پرده سلاطین زباله تهران فاش شد | درآمد مافیا از هر زباله گرد ۵۰ میلیون تومان است
  • پشت پرده مافیای زباله فاش شد | درآمد مافیا از هر زباله گرد ۵۰ میلیون تومان است
  • تجربه‌ای موفق برای حل یک معضل ترافیکی در قم/ دوربین‌هایی که جان مردم را نجات می‌دهند
  • ۴۷کیلومتر راه‌سازی در منطقه ۲۲ | ۹۳ درصد بودجه شهرداری منطقه به طرح‌های عمرانی اختصاص یافت