Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-03-29@13:15:56 GMT

از سفرهای غیرضروری جدا خودداری کنید

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۸۳۱۰۶

از سفرهای غیرضروری جدا خودداری کنید

به گزارش ایسنا، دکتر کیانوش جهانپور با بیان اینکه در حال حاضر در مرحله نمودار صعودی ابتلا به کروناویروس جدید هستیم، گفت: بر همین اساس مجددا اکیدا از مردم درخواست داریم که به توصیه‌های وزارت بهداشت در زمینه محدود کردن سفرهای درون‌شهری و بین‌شهری و لغو هر سفر غیر ضروری به نظام سلامت و سیستمی که برای مقابله با این بیماری در کشور ایجاد شده، کمک کنند تا بتوانیم هر چه زودتر وارد فاز کنترل و مهار بیماری شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متاسفانه ظرف روزهای گذشته و به خصوص اوایل هفته قبل تعداد سفرها از برخی استان‌ها به مقصد برخی استان‌ها از جمله نوار شمالی کشور افزایش یافته بود که قاعدتا روی سلامت مسافران و خانواده‌هایشان تاثیر منفی گذاشته است و حتی موجب ایجاد مشکلاتی در استان‌های مقصد خواهد شد.

جهانپور تاکید کرد: بحث ایجاد نگرانی و اضطراب نیست ما به هر حال باید موضوع ابتلا و شیوع این بیماری را جدی گرفت.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۳۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک کمپلکس نانویی ممکن است به درمان بیماری‌های خودایمنی کمک کند

بیماری‌های خود ایمنی معمولا مرموز هستند. در دهه ۱۹۵۰ دانشمندان فهمیدند که سیستم ایمنی بدن می تواند به اندام‌های خود بدن آسیب برساند. حتی امروز نیز، دلایل اساسی و عملکرد درونی بیشتر بیماری های خود ایمنی ناشناخته باقی مانده است که گزینه های درمانی آن را محدود می‌کند.

به گزارش ایسنا، با این حال، طی چند سال گذشته، دانشمندان سرنخ هایی برای چگونگی بروز بیماری‌های خود ایمنی پیدا کرده‌اند. این تحقیق نشان داده است که DNA متصل به ذرات کوچک موجود در جریان خون ، مقصر احتمالی است که در بسیاری از بیماری های خود ایمنی به ویژه لوپوس اریتماتوز سیستمیک دیده می‌شود که در درجه اول زنان جوان را تحت تأثیر قرار می دهد و می تواند باعث آسیب به کلیه شود.

با این حال، به دلیل تنوع زیاد در اندازه ذرات و DNA در خون، شناسایی آن ها دشوار بوده است. به تازگی محققان دانشگاه دوک راهی برای آزمایش سیستماتیک چگونگی تعامل این ذرات با سیستم ایمنی بدن ایجاد کرده اند. محققان با استفاده از ذرات ریز در اندازه‌های مشخص و اتصال رشته های DNA با طول های خاص به آنها و قرار دادن این ساختار در معرض کمپلکس‌های حاصل از سلول‌های ایمنی ممکن است درک اساسی محققان از این بیماری ها را افزایش دهند.

کریستین پین، استاد مهندسی مکانیک و علوم مواد می‌گوید: « رویکرد ما مسیر سلولی که باعث پاسخ آسیب‌زا به این ذرات هیبریدی می شود، را شناسایی کرد و نشان داد که DNA محصور به سطوح نانوذرات از تخریب توسط آنزیم ها محافظت می شود. ما فکر می کنیم این نتایج بسیار مهم است و پایه و اساس مطالعات آینده را تشکیل می دهد.»

در حالی که DNA معمولاً درون هسته سلول هستند، هنگامی که سلول ها می میرند یا توسط ویروس ها و باکتری ها مورد حمله قرار می گیرند، اغلب وارد جریان خون می‌شوند. در حالی که به آنها “DNA بدون سلول” گفته می‌شود عمر کوتاهی داشته و به سرعت تجزیه می‌شوند، اما در بعضی از افراد و موقعیت ها، این رشته‌ها می تواند مدت زمان طولانی تری دوام داشته باشند. در این پروژه سطح بالای DNA بدون سلول با شدت علائم لوپوس ارتباط نشان داد.

اولین مشاهده مهمی که تیم ایجاد کرده بود این بود که DNA متصل به نانوذرات از آنزیم های دگرگون کننده محافظت می شود. این گروه معتقد است آنزیم‌ها ممکن است به DNA دسترسی پیدا نکرده باشند تا آنها را از بین ببرند. نتایج نشان داد که ماکروفاژها با تولید سیگنال های التهابی برای سایر سلول‌ها، به کمپلکس‌های ذرات DNA پاسخ می‌دهند، که این موضوع مشخصه بسیاری از بسیاری از بیماری های خود ایمنی است. آنها همچنین نشان دادند که این پاسخ از طریق یک مسیر سیگنالینگ خاص به نام CGAS-STING ایجاد می شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یک کمپلکس نانویی ممکن است به درمان بیماری‌های خودایمنی کمک کند
  • کاهش میزان فوتی و جرحی تصادفات درون شهری تهران
  • استفاده مسئولانه از هوش مصنوعی مولد برای خدمات شهری در بالتیمور
  • کاهش ۴۵ درصدی میزان فوتی و جرحی تصادفات درون شهری نسبت به سال گذشته
  • تغییر ژن‌های ایمنی در خون بیماران آلزایمر
  • نقش پروژه‌های شهری سبز بر بهبود سلامت شهروندان
  • فناوری نانو به کمک درمان بیماری‌های خودایمنی می‌آید
  • اجرای برنامه سلامت شهری در کیش
  • آغاز طرح واکسیناسیون دام علیه بیماری طاعون در گیلان
  • مواد غذایی سرطان‌زا را بشناسید