Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین - فائزه مومنی؛ فاطمه اکبرپور در پاسخ به پرسشی مبنی بر نحوه جمع آوری و دفن پسماندهای پزشکی همزمان با شیوع ویروس کرونا به خبرنگار اقتصاد آنلاین گفت: چهارشنبه هفته گذشته جلسه‌ای با دانشگاه علوم پزشکی و سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در اینباره داشتیم و ضوابط ویژه‌ای برای دفن پسماندهای پزشکی همزمان با شیوع کرونا تعیین کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: به سازمان مدیریت پسماند تاکید کردیم که در حال حاضر شرایط برای آنکه بگوییم وظیفه بیمارستان‌ها و وظیفه شهرداری چیست، نیست و باید با توجه به اپیدمی شدن بیماری با حساسیت بالای نسبت به دفن زباله‌های پزشکی اقدام شود.

اکبرپور اضافه کرد: در نتیجه این سازمان موظف شد یک بازوی جداگانه برای دفن زباله‌های پزشکی در نظر بگیرد و تا ابلاغ پروتکل وزارت بهداشت در این‌باره، مراحله آهک‌ریزی بر روی زباله‌ها چندین بار انجام شود.

رییس اداره محیط زیست انسانی اداره کل محیط زیست استان تهران با بیان اینکه به هیچ عنوان نباید تفکیک از مخزن صورت بگیرد، گفت: همچنین سازمان پسماند موظف است کامیون جدا برای جابه‌جایی زباله بیمارستان‌های معین کرونا در نظر بگیرد و بعد از تخلیه نسبت به گندزدایی این کامیون‌ها اقدام کند.

او تاکید کرد: همچنین این سازمان نسبت به سلامت کارکنان خود متعهد است و باید رعایت مسائل بهداشت و ایمنی کارگران را در اولویت خود قرار دهد.

اکبرپور درباره وظیفه بیمارستان‌ها نسبت به زباله‌های خود نیز گفت: در حال حاضر همه زباله‌های بیمارستان‌ها عفونی در نظر گرفته می‌شود زیرا در این شرایط امکان تفکیک وجود ندارد و شهرداری باید همه زباله‌های بیمارستان‌ها را عفونی تلقی کرده و جابه‌جا و دفن کند.

رییس اداره محیط زیست انسانی اداره کل محیط زیست استان تهران تاکید کرد: بیمارستان‌ها نیز به ویژه بیمارستان‌های معین کرونا موظف هستند که زباله‌هایشان را در چند لایه بسته بندی و بعد تحویل شهرداری دهند.

اکبرپور در پایان و درپاسخ به این پرسش که بیمارستان‌ها و سازمان مدیریت پسماند نسبت به انجام این اقدامات متعهد هستند یا خیر گفت: در حال حاضر می‌دانم که سازمان پسماند بازوی جداگانه ایجاد کرده است اما اینکه مابقی وظایفش رو درست انجام می‌دهد یا نه اطلاع ندارم. هنوز هم از بیمارستان‌ها در اینباره نظارتی صورت گرفته نشده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شهرداری تهران مدیریت پسماند دفع زباله زباله پزشکی ویروس کرونا سازمان مدیریت پسماند بیمارستان ها محیط زیست زباله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۵۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زباله‌گردی محصول اجرا نشدن قانون مدیریت پسماند است

معاون وزیر دادگستری با اشاره به اینکه زباله‌گردی ناقض کرامت انسانی است، گفت: قانون مدیریت پسماند سال‌هاست عملیاتی نشده لذا تلاش داریم با استفاده از اهرم مدعی‌العموم، دستگاه‌های مسئول را به اجرای این قانون ملزم کنیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عسکر جلالیان؛ معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری زباله‌گردی را فارغ از اینکه توسط اتباع ایرانی یا غیرایرانی انجام شود، ناقض حقوق شهروندی و کرامت انسانی برشمرد.

وی زباله‌گردی را نقض صریح حق بر سلامت شهروندان دانست و افزود: وزارت دادگستری با توجه وظایف و مأموریت‌های ذاتی در حوزه حقوق بشر و حقوق شهروندی از سال 1402 به صورت جدی به موضوع زباله‌گردی ورود کرده تا راهکارها و مسیرهای مناسب برای اجرای قانون مدیریت پسماند را مشخص و ارائه کند.

جلالیان اضافه کرد: با توجه به اینکه قانون مدیریت پسماند سال‌هاست به طور جدی و کامل عملیاتی نشده، دستگاه‌ها و نهادهای متولی و ذیربط موضوع را مشخص کردیم و تلاش داریم با استفاده از اهرم مدعی‌العموم، دستگاه‌های مسئول را به اجرای این قانون ملزم کنیم.

پرونده زباله‌گردها در تهران بسته می‌شود

معاون وزیر دادگستری افزود: در این رابطه با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان متولی قانون مدیریت پسماند، فرماندهی فراجا به عنوان ضابط دستگاه قضایی، معاون دادستان کل کشور، دادستان تهران و معاون حقوق عامه دادستان تهران، شهردار تهران همچنین شهرداران مناطق 22 گانه تهران جلسات و نشست‌های تخصصی و متعددی انجام شد تا قانون مدیریت پسماند از طریقی که کمترین تبعات اجتماعی را به وجود آورد، اجرا کنیم.

جلالیان بر لزوم ریشه‌یابی و آسیب‌شناسی بروز پدیده زباله‌گردی تاکید کرد و گفت: با پدیده مافیای زباله مواجه هستیم که برای دستیابی به سود بیشتر، افراد جویای کار و نیازمند یا اتباع غیرایرانی را از راه استثمار در زباله‌گردی به کار می‌گیرند. در این زمینه و با هدف کنترل و رصد موثر فعالیت‌ها، تعداد پیمانکاران شهرداری از 154 نفر به 14 نفر در مناطق 22 گانه تهران کاهش یافت و حدود وظایف و اختیارات هر پیمانکار به طور دقیق و شفاف تعیین و ابلاغ شده است.

معاون وزیر دادگستری، به راه‌اندازی سامانه نوماند شهرداری برای تفکیک زباله از مبدا توسط شهروندان اشاره کرد و گفت: یکی از کارکردهای این سامانه تحویل مستقیم پسماند قابل بازیافت به افراد مجاز و کوتاه شدن دست مافیا از چرخه جمع‌آوری، نگهداری و بازیافت زباله است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • ۸۰۰ روستای کردستان دارای جایگاه دفن پسماند مجوزدار است
  • شهرداری‌های کردستان مدیریت دفن بهداشتی زباله را ندارند
  • حقوق ۱۵ میلیون تومانی و شغل آبرومند در انتظار زباله‌گردها
  • تحویل زباله خشک از درب منزل و ارائه پول به ازای آن
  • زباله‌گردی محصول اجرا نشدن قانون مدیریت پسماند است
  • پسماند و مشکلات فراوان در کردستان
  • حقوق ۱۵ میلیون تومانی برای زباله گرد‌ها ؟
  • حقوق ۱۵ میلیون تومانی برای زباله‌گرد‌ها؟