Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-20@02:34:41 GMT

تعیین تکلیف تعطیلی مدارس تا پایان سال

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۸۷۰۱۰

تعیین تکلیف تعطیلی مدارس تا پایان سال

وزیر آموزش‌وپرورش وضعیت ادامه تعطیلی مدارس را تشریح کرد. ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۰ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش‌و‌پرورش در برنامه تلویزیونی سیمای خانواده درباره تعطیلی مدارس اظهار کرد: ستادی برای مدیریت تعطیلی مدارس داریم که در این باره تصمیم‌گیری می‌کند و مهم ترین توصیه برای مقابله با کرونا جلوگیری از اجتماع است که به منظور پیشگیری از بیماری مدارس از شنبه تا دوشنبه تعطیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مدارس را در این مرحله برای سه روز تعطیل کردیم، طبق اعلام وزارت بهداشت این هفته شاهد پیک ویروس کرونا هستیم بنابراین باید مراقبت‌ها شدیدتر باشد به همین در کنار استان‌های آلوده، استان‌هایی که آلوده نیستند هم مشمول مصوبه تعطیلی 3 روزه مدارس شدند.

بعد از تعطیلات سه روزه بر اساس شرایط برای ادامه تعطیلی تصمیم می‌گیریم

وزیر آموزش‌وپرورش گفت: دانش‌آموزان در کلاس‌های درس با فاصله کم از یکدیگر می‌نشینند و این در مدارس پرجمعیت حادتر است بنابراین مراقب‌تر دشوارتر خواهد بود، مهمترین عامل پیشگیری، پرهیز از حضور در اجتماعات است. بعد از تعطیلات سه روز مجدد شرایط را بررسی می‌کنیم و اگر لازم بود باز هم تعطیلی ادامه‌دار خواهد بود، هر اقدام مورد نیاز برای اطمینان از سلامت دانش‌آموزان را انجام خواهیم داد.

وی ادامه داد:‌ تعطیلی مدارس با هدف مهار ویروس کرونا انجام شد و تمام موسسات و مراکز غیردولتی موظف هستند به تعطیلی مدارس توجه داشته باشند و از آن تبعیت کنند، خانواده‌ها مراقبت کنند تا دانش‌آموزان از حضور در محیط بیرون از خانه و اجتماع دوری کنند چرا که بیش از 80 درصد مصونیت از ویروس کرونا با رعایت این مسئله است.

حاجی میرزایی با تأکید بر اینکه با تعطیلی مدارس نباید جریان آموزش تعطیل شود، متذکر شد: با آموزش‌های مجازی کار را پیگیری می‌کنیم.

تعطیلی مدارس آموزش دانش‌آموزان را تعطیل نمی‌کندجدول زمانبندی آموزش تلویزیونی دانش‌آموزان برای روز یکشنبه

فعلاً‌ تصمیمی برای تغییر تاریخ کنکور نداریم

وزیر آموزش و پرورش درباره نگرانی دانش‌آموزان کنکوری از تعطیلی کلاس‌ها و عقب افتادگی درسی مطرح کرد: تا کنکور فرصت زیادی داریم، تاکنون تصمیم برای تغییر زمان برگزاری کنکور نداریم البته تصمیم‌گیری نهایی با وزارت علوم و سازمان سنجش است، اما  ما نیز در این موضوع تا حدی دخیل هستیم، اگر در آینده اقتضا کند این کار انجام خواهد شد.

تصمیم‌گیری برای بعد از عید متناسب با وضعیت

وی  عنوان کرد: تعداد روزهای آموزشی تا پایان سال زیاد نیست ، برای جبران عقب ماندگی‌ها، آموزش جایگزین ارائه می‌شود، در تعطیلات اوضاع را بررسی و متناسب با وضعیت برای بعد از عید تصمیم‌گیری خواهیم کرد.

موردی از ابتلای دانش‌آموزان و کارکنان آموزش‌وپرورش به کرونا مشاهده شد؟

حاجی میرزایی در پاسخ به این پرسش که  آیا موردی از ابتلا به ویروس کرونا از بین دانش‌آموزان و کارکنان آموزش‌وپرورش داریم، گفت: درباره دانش‌آموزان گزارشی مبنی بر ابتلای آنها نداشیم و در جلسه وزارت بهداشت اعلام شد، موردی از ابتلای افراد زیر 10 سال به کرونا نداشتیم؛ یکی دو مورد را معاونت سلامت درباره ابتلای کادر آموزشی و ستادی در برخی استان‌ها گزارش دادند که ما حداکثر مراقبت را اعمال کردیم. اکنون در ستاد و ادارات نیز کنترل، تب سنجی و استفاده از مواد ضدعفونی کننده در حین ورود انجام می‌شود اردوها تعطیل شده و تلاش ما مراقبت از سلامت همکاران است.

آموزش تلویزیونی در عید هم ادامه خواهد داشت

وی درباره درباره کوتاه بودن زمان آموزش دروس دانش‌آموزان از طریق تلویزیون بیان کرد: در فاصله بین آموزش‌های ارائه شده یک برنامه‌های متنوعی را هم تدارک دیده‌اند تا محیط آموزش جذابتر شود به میزانی که لازم باشد این آموزش‌های تکمیلی مجازی را ادامه خواهیم داد و اگر لازم باشد در ایام عید هم این کار انجام خواهد شد. درباره افزایش زمان آموزش، تعداد دروس و ساعات آموزش و استفاده از شبکه‌های دیگر با مسئولان صداوسیما گفت وگو کرده‌ایم و این آمادگی از سوی رسانه ملی وجود دارد تا آموزش‌ها متناسب با نیاز و شرایط توسعه یابد.

برای تامین امنیت سلامت دانش‌آموزان چه اقداماتی انجام دادید؟

وی درباره نگرانی خانواده‌ها از حضور دانش‌آموزان در مدارس بعد از پایان تعطیلات گفت: اهمیت و حساسیت این موضوع را به خوبی درک می کنیم، دستورالعمل‌های متنوعی را با کمک وزارت بهداشت برای معلمان، دانش  آموزان و خانواده‌ها آماده کردیم انجمن اولیاء و مربیان ماموریت پیدا کرده است تا در سرویس‌های مدارس تدابیر و آموزش ها را انجام دهد.مدیران کل باید حتماً مراجعه موردی داشته باشند و مدارس را کنترل کنند تا اگر مدرسه باز شد اطمینان داشته باشیم که فرزندان ما در خطر نیستند.

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به تلاش برای استفاده از بستر شبکه رشد که متعلق به آموزش‌وپرورش است به منظور آموزش دانش‌آموزان افزود: ممکن است معلمان در تعاملات خود با دانش‌آموزان از شبکه‌های مختلف استفاده کنند و برنامه درسی را برای آنها بفرستند البته توصیه می‌کنیم در بستر شبکه‌های مناسب این کار را انجام دهند.

مدرسه تعطیل است اما معلمان احساس تعطیلی نمی‌کنند

وی متذکر شد: از معلمانی که درک  درستی از شرایط و روزهایی که ما در آن قرار گرفتیم دارند و نسبت به کار مسئولیت‌پذیر هستند صمیمانه تشکر می‌کنم، درست است مدرسه تعطیل است اما آنها احساس تعطیلی نمی‌کنند و جریان آموزش بچه‌ها را پیگیری و دنبال می‌کنند همه باید دست به دست هم دهیم و این شرایط را به درستی مدیریت کنیم.

معلمان مراقب باشند این وضعیت موجب افت تحصیلی نشود

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در این شرایط پرستاران جان خود را به دست گرفته و برای حفظ سلامت مردم تلاش می‌کنند، آموزش‌وپرورش به عنوان یک نهاد پیشگام که در دوران دفاع مقدس، معلمان مشارکت فعال داشتند حالا در این شرایط می‌توانند تمام ظرفیت خود را به کار بگیرند تا دانش‌آموزان از دروس عقب نمانند، ما بستر‌سازی می‌کنیم و معلمان باید خلاقیت و تعهد خود را به کار بگیرند و مراقب باشند این وضعیت به افت تحصیلی دانش‌آموزان منجر نشود، من مطمئنم که معلمان این موضوع را انجام می دهند.

وی عنوان کرد: اعلام کردم که این تهدید برای ما یک فرصت است و ظرفیت‌های خود را برای ارائه شیوه های متنوع آموزش فراهم می‌کنیم البته هیچ چیز جایگزین ارتباط چهره به چهر معلم و دانش‌آموز نیست اما روش های مکمل در این شرایط به کمک ما می‌آید تا اگر مدرسه تعطیل بود جریان آموزش تعطیل نشود امتیاز دیگر این کار این است که به توسعه عدالت آموزشی کمک می‌کند و ارائه آموزش با کیفیت را میسر می‌کند.

وزیر آموزش‌وپرورش گفت: اگر بپذیریم که تمام تحولات جامعه منوط به یادگیری درست است که این چنین است، هر چقدر یادگیری کیفی، عمیق و جذاب‌تر داشته باشیم آینده بهتری خواهیم داشت و باید بتوانیم کیفیت را افزایش دهیم و از آموزش‌های مکمل با کمک صدا و سیما بهره ببریم، این کار را استمرار می‌دهیم. از ظرفیت صدا و سیما برای توسعه یادگیری، کیفی‌تر کردن و دسترس پذیر‌تر کردن آموزش ها استفاده می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه 4 فرزند دارم که دانش‌آموز نیستند، بیان کرد:‌ فرزندانم دکترای فلسفه دانشگاه علامه، دکترای تاریخ هنر، لیسانس فلسفه و دانشجوی رشته ادبیات نمایشی دانشگاه تهران هستند اما در خانواده‌ام یعنی بین خواهرزاده‌هایم دانش‌آموز داریم و در این جایگاهی که قرار دارم خودم را نسبت به 15 میلیون دانش‌آموز مسئول می‌دانم که خانواده‌ها با اعتماد به نظام آموزشی آنها را در اختیار ما گذاشتند.

امیدوارم بعد از کرونا مدارس به سطحی از استانداردهای بهداشتی مجهز شوند

وی گفت:‌ امیدوارم روزی که با کرونا وداع می‌کنیم شاهد ارتقا سطح بهداشت مدارس باشیم و مدارس به سطحی از استانداردهای بهداشتی مجهز شده باشند که با آرامش بیشتری روزهای بعد را سپری کنیم.

حاجی میرزایی در پایان خطاب به خانواده‌ها بیان کرد:‌ به خانواده‌ها اطمینان می‌دهم که سلامت دانش آموزان برای ما اهمیت زیادی دارد و اگر کوچکترین مخاطره ای برای آنها وجود داشته باشد اقدامات لازم را انجام خواهیم داد. اگر روزی بگوییم مدرسه تعطیل نیست، حتما اطمینان پیدا کرده‌ایم که نگرانی متوجه دانش آموزان نیست. 

انتهای پیام/

 

R1014132/P/S2,22/CT11 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا محسن حاجی‌میرزایی تعطیلی مدارس

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا محسن حاجی میرزایی تعطیلی مدارس ویروس کرونا محسن حاجی میرزایی تعطیلی مدارس وزیر آموزش وپرورش دانش آموزان حاجی میرزایی تعطیلی مدارس وزیر آموزش مدرسه تعطیل ویروس کرونا خانواده ها تصمیم گیری دانش آموز آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۷۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایان پیشرفت در مدارس آذربایجان شرقی راه اندازی شود

به گزارش خبرنگار مهر، مالک رحمتی صبح پنج شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان افزود: در نظام آموزشی ما آنچه که مورد هدف است، آموزش در مسیر معارف دینی و اسلامی است.

وی با بیان اینکه مسائل تربیتی خیلی زود بازده نبوده و باید برای انجام آن برنامه ریزی کرد، گفت: نظام تربیتی، روندی تدریجی است و برای نتیجه گرفتن در این راستا باید استمرار و استقامت داشت.

رحمتی با اشاره به فرا رسیدن هفته معلم تاکید کرد: فرهنگ تکریم و تجلیل از معلمان و دبیران به افزایش کیفیت آموزش و پرورش کمک خواهد کرد؛ بنابراین برنامه ریزی های لازم برای این منظور در هفته معلم انجام گیرد.

وی تاکید کرد: معلمانی که در مناطق محروم و کم برخوردار فعالیت می‌کنند، فراموش نشوند و مورد توجه ویژه قرار گیرند.

استاندار آذربایجان شرقی به اهمیت نیروی انسانی اشاره و بیان کرد: محور اصلی همه تغییر و تحولاتی که در کشور باید اتفاق بیفتد، نیروی انسانی می‌باشد، زیرا این نیروی انسانی است که تکنولوژی و پیشرفت را به وجود می‌آورد.

وی ادامه داد: تربیت نیروی انسانی کارآمد و اثربخش، بزرگترین کاری است که در آموزش و پرورش اتفاق می‌افتد و در این زمینه هر چقدر هزینه انجام شود، سرمایه گذاری برای توسعه و پیشرفت کشور است و مفید ترین و اثربخش ترین زمانی که یک فرد مورد تربیت قرار می‌گیرد، در دست آموزش و پرورش است.

رحمتی به اهمیت جایگاه معلم تاکید کرد و افزود: اگر معلم به این دیدگاه برسد دانش آموزان وی تمام پیشرفت‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در جامعه را رقم خواهند زد، قطعاً نگاهش تغییر خواهد یافت.

استاندار آذربایجان شرقی از معلمان درخواست کرد در ابتدای هر کلاس در کنار مطالب آموزشی، از آموزه‌های دینی و اخلاقی اهل بیت (ع) برای دانش آموزان بازگو کنید.

وی افزود: معلمان در مدارس، استعدادیابی و راهنمایی دانش آموزان برای رسیدن به موفقیت را در اولویت کاری خودشان قرار دهند.

رحمتی با اشاره به حدیث یک ساعت تفکر بهتر از ۷۰ سال عبادت است، گفت: چیزی که در نظام آموزشی به آن نیاز اساسی داریم، مهارت آموزی و در کنار آن نحوه اندیشه کردن است و این معلمان هستند که می‌توانند این آموزش را به دانش آموزان ارائه دهند و آنها را مستعد به بار بیاورند.

استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: اگر کلاس‌های درس دارای استرس باشند، آموزش و یادگیری ممکن نخواهد بود و اگر در کلاسی آرامش حاکم شود، دانش آموز از لحاظ روحی شاداب‌تر و یادگیری برای وی جذاب‌تر خواهد بود.

رحمتی در پایان تاکید کرد: در کنار آموزش‌های انجام یافته در مدارس، بازدید دانش آموزان از پیشرفت حوزه‌های مختلف اقتصادی، صنعتی، فرهنگی کشور در اولویت قرار گیرند تا دانش آموزان در جریان این خدمات و پیشرفت‌ها قرار گیرند.

کد خبر 6081694

دیگر خبرها

  • «تک ماده» برای ۴ درس؛ کمک به دانش‌آموز یا پوشاندن ضعف آموزش در مدارس؟/ «کاهش معدل از سخت‌تر شدن سوال‌ها نیست از کاهش سطح آموزشی است»
  • مدارس ما و مدارس آن‌ها
  • مسئولان با افزایش تعداد دروس تک ماده راه فرار را به دانش آموزان یاد می‌دهند
  • روایان پیشرفت در مدارس آذربایجان شرقی راه اندازی شود
  • شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور
  • تعطیلی برخی مدارس در استان کرمان