Web Analytics Made Easy - Statcounter

 آیین تودیع و معارفه فرمانده انتظامی شهرستان دماوند با حضور مسئولان شهرستان در ستاد فرماندهی این شهرستان برگزار شد.

با حکمی از سوی سردار اشتری فرمانده نیروی انتظامی، سرهنگ حسین فاضلی که پیش از این فرماندهی انتظامی شهرستان فیروزکوه را بر عهده داشت به‌عنوان فرمانده جدید انتظامی شهرستان دماوند معرفی شد و از زحمات سه ساله سرهنگ محمدحسن محمدی، فرمانده سابق انتظامی شهرستان دماوند تقدیر و تشکر به عمل آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار کیومرث عزیزی، روز شنبه در این مراسم با بیان اینکه امنیت در جامعه از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و این دغدغه مهم برعهده ناجا و دستگاه قضایی است، اظهار داشت: امنیت در جامعه عینی و ذهنی است و این مهم به عنوان یک محصول مشترک با مشارکت تک تک آحاد جامعه و دیگر نهادهای اجتماعی محقق می شود.

وی با بیان اینکه اگر شهروندان حقوق خود را به درستی رعایت و مسئولان به موقع وظایف خود را انجام دهند، امنیت نسبی ایجاد می شود، افزود: اگر کسی بخواهد خدشه ای در امنیت وارد کند، جلوی آن را خواهیم گرفت.

این مقام مسئول یکی از وظایف نیروی انتظامی را انتقال مطالبات، اعتراضات و نارضایتی های اجتماعی دانست و تصریح کرد: نیروی انتظامی به عنوان یک نهاد امنیتی باید تمامی اعتراضات را به تصمیم‌گیرندگان جهت احصا انتقال دهد و البته بسیاری از اقدامات امنیتی قابلیت رسانه‌ای ندارد.

فرمانده انتظامی ویژه شرق استان تهران با تاکید براینکه بخشی از اقدامات ما به‌علت کم کاری سایر مسئولان خدشه‌دار شده است، گفت: این نهاد زمانی که احساس کند حق مردم پایمال می شود، ایستادگی خواهد کرد و البته مدیران نیز باید نظارت بیشتر داشته و ارتباط خود را با مردم بیشتر کنند.

حجت الاسلام کاظم فتاح دماوندی، امام جمعه دماوند نیز در این مراسم با بیان اینکه باید خاطر مردم را از نظر امنیت با همکاری دستگاه قضایی آسوده تر کنیم، اظهار داشت: شهرستان دماوند وسعت زیادی دارد که قطعا این وسعت سرزمینی بر مطالبه این نهاد جهت افزایش نیرو، می افزاید.

وی ادامه داد: یکی از موضوعات مهم در رفع این مشکل، افزایش رتبه فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان است که مطالبه چندین ساله مردم و مسئولان منطقه بوده و می طلبد با توجه به نزدیکی به تهران و قرار گرفتن در دو محور مواصلاتی در جهت تامین نیرو و امکانات، محقق شود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه نیروهای خدوم انتظامی همواره در تلاش برای ایجاد امنیت هستند و باید تقدیر و تشکر کرد، گفت: تامین اصلی امنیت با نیروی انتظامی در کنار نهادهای دیگر همچون اطلاعات و سپاه و شورای تامین و ... است که مردم باید شکرگزار باشند.

امام جمعه دماوند ادامه داد: در حادثه ای که برای گرانی بنزین در کشور به وجود آمد، شهرستان دماوند کمترین مشکل و خسارت را تجربه کرد که این مهم به خاطر درایت افراد و نهادها بود؛ ما باید حافظ روانی جامعه هم باشیم و جلوی شایعات را بگیریم.

وی در خصوص ایجاد شایعات در فضای مجازی در خصوص بیماری کرونا نیز گفت: با توجه به تعطیلی مدارس، مساجد و نظارت کامل بر امور، ولی بازهم برخی افراد با شایعاتی در فضای مجازی، جامعه را ملتهب می کنند که توقع داریم عزیزان اطلاعاتی و نیروی انتظامی با این افراد برخورد کنند.


 

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا تودیع و معارفه جامعه خدمت رسانی نیروی انتظامی نیروی انسانی انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۸۸۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باشگاه دانش آموزی خبرنگار پلیس، پیشگام در حوزه‌های انتظامی و انضباط اجتماعی است

سرهنگ علی همه خانی، در مراسم افتتاحیه باشگاه دانش آموزی خبرنگاران پلیس، اظهار کرد: بی شک همگان اذعان داریم که امنیت یکی از ارکان اصلی رونق جوامع در همه عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و حتی فردی است، اما تولید این امنیت امری است بس گران که جز با مشارکت و همیاری میان پلیس، دستگاه‌های اجتماعی و خصوصا مردم، روی نخواهد داد.

این مقام انتظامی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم و فرزانه انقلاب، حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، که امسال را سال "جهش تولید با مشارکت مردمی" نام گذاری کرده اند، بیان داشت: این نامگذاری خود تاکیدی است بر لزوم مشارکت مردمی در بخش‌های مختلف جامعه از تولید گرفته تا تعاون و پیشرفت در امور اقتصادی، سیاسی و اجتماعی، که امنیت پایدار نیز یکی از این مسایل مهم است.

وی تصریح کرد: در دورانی که اطلاع رسانی و آگاهی امری مهم برشمرده می‌شود و عصر، عصر ارتباطات است، نهاد یا ارگانی که از دستیابی به اخبار و اطلاعات دور باشد و جا بماند، فرصتی را برای رشد و تعالی نداشته و از چرخه رشد باز می‌ماند.

سرهنگ همه خانی افزود: دانش آموزان، بخش بزرگی از پیکره علم و دانش اند و از آن بیشتر این که می‌توانند در این عصر که ارتباطات و آگاهی حرف اول را در همه زمینه‌ها می‌زند، به عنوان نگاه خارج از گود به جریانات، اتفاقات و حوادث جامعه نگاه کرده و به دور از هر گونه سوگیری این جریانات را به تحلیل بکشند و نتیجه آن را برای جامعه آینده به یادگار بگذارند.

وی ادامه داد: دانش آموزان امروز، مردان و زنانی در آینده می‌شوند که می‌توان با تکیه بر نیروی عظیم آنها آینده هر جامعه‌ای را ساخت و پیش برد.

معاون اجتماعی پلیس پایتخت، اظهار داشت: ارتباط دانش آموزان در سه حوزه خانواده، مدرسه و جامعه این پتانسیل را دارد که همچون حلقه ارتباطی میان آنها عمل کرده و با آگاهی از وضعیت این سه بخش اطلاعات را جمع آوری و پس از تحلیل به عنوان اخبار صحیح و دانش روزانه به دیگر بخش‌ها منتقل کند.

وی تصریح کرد: در این میان دانش آموزان خبرنگار پلیس به عنوان سرمایه اجتماعی به بهترین نحو می‌توانند در نقش حلقه اطلاع رسانی و ارتباطی میان ارگان‌ها و نهاد‌ها خصوصا پلیس و مردم عمل کرده و مسئولان حوزه امنیت و تامین آرامش را به شهروندان پیوند بزنند؛ می‌دانیم که امنیت و تامین آرامش مردم جامعه بدون مشارکت و همکاری آحاد جامعه که بنیادی‌ترین و زیربنایی‌ترین آن کانون گرم خانواده است، میسر و ممکن نیست و پلیس همواره سعی در جلب مشارکت و حمایت مردم دارد.

سرهنگ همه خانی بیان کرد: بر همین اساس است که پلیس به عنوان حافظ و تثبیت کننده امنیت تلاش دارد با ایجاد ارتباط میان خود و مردم، مشارکت اجتماعی آنان را به دست آورده و این امر محقق نمی‌شود مگر با همیاری و حضور لایه‌های آینده ساز جامعه که همانا دانش آموزان هستن؛ این قشر از جامعه که بنابر قول بزرگان جامعه به عنوان آینده سازان این مرز و بوم هستند، با حضور در سطوح عالی مشارکت‌های اجتماعی و برقراری ارتباط میان مسئولان و متولیان امنیت و مردم، به عنوان عنصر ارتباطی و مشارکتی پلیس و جامعه عمل کنند.

معاون اجتماهی فاتب، عرصه ارتباطات و اطلاع رسانی را در دنیا، فضایی مهم برشمرد و تاکید کرد: از این رو، فرماندهی انتظامی تهران بزرگ، در راستای تدابیر فرمانده انتظامی کل کشور و با همکاری آموزش و پرورش شهر تهران، با هدف شناسایی و ساماندهی دانش آموزان علاقمند به حرفه خبرنگاری و فعالیت‌های رسانه ای، اقدام به افتتاح و تاسیس باشگاه خبرنگاران دانش آموزی کرده تا ضمن زمینه سازی برای کاهش جرائم و آسیب‌های اجتماعی بتوانند به پلیس در برقراری تعامل و مشارکت با اقشار مختلف جامعه به پلیس یاری برسانند.

سرهنگ علی همه خانی، در پایان بیان کرد: خوشبختانه، دانش آموزان، افراد مستعد و با هوشی هستند که در واحد‌های خبری محلی و دانش آموزی پا به پای خبرنگاران با سابقه و با دقت نظر و ظرافت در امر خطیر اطلاع رسانی فعالیت داشته باشند و نقطه عطفی برای دستیابی به اهداف عالی کشور باشند.  

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • همایش جمعیت خدمت‌رسانی فاطمی‌ها در قم برگزار شد
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • پلیس مانع فروش سکه‌های دوره اشکانی شد
  • باشگاه دانش آموزی خبرنگار پلیس، پیشگام در حوزه‌های انتظامی و انضباط اجتماعی است
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور / سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور
  • داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟
  • سرگرد اکبر دهقانی فرمانده پاسگاه سی ریز شد
  • کمبود تخت و نیروی انسانی در بیمارستان‌های جنوب کرمان