Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-04-25@03:49:32 GMT

سامانه پیامکی،ابزاری بهینه برای بازاریابی

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۹۱۷۶۸

سامانه پیامکی،ابزاری بهینه برای بازاریابی

سامانه پیامکی کاربرد های فراوانی دارد که همیشه بازاریابی یکی از محبوبترین کاربرد های آن در بین صاحبان کسب و کار می باشد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

سامانه پیامکی کاربرد های فراوانی دارد که همیشه بازاریابی یکی از محبوبترین کاربرد های آن در بین صاحبان کسب و کار می باشد.

بازاریابی پیامکی به معنی استفاده از ارسال پیامک در راستای اهداف تبلیغاتی می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیامک تبلیغاتی می تواند شامل متن معرفی برند یا محصولات یک کسب وکار باشد.مزیت مهم و بی نظیر بازاریابی پیامکی نسبت به سایر روش های تبلیغاتی،انعطاف پذیری استفاده از آن برای تمامی کسب و کار ها و با هر وسعت کاری می باشد.اگر کسب و کار کوچک با جغرافیای فعالیت محدودی داشته باشید می توانید مخاطبان دریافت کننده پیامکتان را تنها محدود به ناحیه فعالیت خود کنید.همچنین اگر کسب و کار گسترده حتی در سطح کل کشور داشته باشید می توانید مخاطبان نامحدودی از کل کشور انتخاب نمایید.این امکان باعث می شود هزینه تبلیغاتی بهینه ای صرف کنید.برای مثال صاحب یک فروشگاه لباس که در یک محدوده مشخصی از شهری قرار دارد، می تواند مخاطبانش را طوری انتخاب نماید که تنها محدود به همان منطقه مشخص فروشگاه باشند و هزینه اضافی بابت تبلیغ برای سایر افرادی که اصلا دسترسی به فروشگاه ندارند پرداخت نمی کند.

چطور می توانیم از بازاریابی پیامکی استفاده کنیم؟

در قدم اول باید در یک سامانه پیامکی ثبت نام کنید.پیشنهاد ما سامانه پیامکی بهین پیام می باشد زیرا در بهین پیام ثبت نام و استفاده از تمامی امکانات سامانه کاملا رایگان و به صورت حرفه ای ارائه می شود.

بعد از ثبت نام درسامانه میتوانید اقدام به ارسال پیامک کنید.امکان نوشتن متن پیامک و ارسال به منطقه مورد نظرتان به راحتی در سامانه قابل استفاده است.

پیشنهاد می کنیم با مراجعه به بهین پیام و ثبت نام رایگان،با امکانات کامل سامانه آشنا شده و تجربه یک بازاریابی موفق داشته باشید.تیم پشتیبانی سامانه بهین پیام آماده ارائه راهنمایی به شما عزیزان می باشند.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: سامانه پیامکی کسب و کار ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۹۱۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی به کمک می‌کند؟

مرتضی تقوایی نائب رئیس هیئت مدیره انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان استان خراسان رضوی و مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان فعال در زمینه هوش مصنوعی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا پیرامون استفاده از هوش مصنوعی در بهینه‌سازی مصرف انرژی گفت: بعضی صنایع ساده هستند و نیاز به هوش پیچیده‌ای ندارد، هوش مصنوعی یا «تحقیق در عملیات» در اکثر صنایع بزرگ پالایشگاه، معادن سیمان، فولاد و آب که پیچیدگی دارد قابل استفاده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ادامه داد: بهینه‌سازی مصرف انرژی در سه محور تجهیزات محور، فرایند محور و بهره‌برداری قابل انجام است. در ابتدا تجهیزاتی که در فرایند، انرژی برهستند و صنایع بالا دستی با آن مواجه می‌شوند انتخاب و با در نظر گرفتن مکمل‌های تجهیزات، مصرف آن نسبت به حالت عادی کمتر می‌شود که آب، برق، گاز، صنایع معدنی و خانگی را شامل می‌شود.

وی در ادامه افزود: مورد بعدی فرایند محوراست یعنی افزایش بهره‌وری انرژی با بهینه سازی فرایند‌ها که در صنایع فرایندی مثل آب، پتروشیمی، پالایشگاه کاربرد دارد به این صورت که با چه فرایندی برق یا آب برسانیم که هدررفت کمتر و فرآیند بهینه‌ای باشد که هر دو در بهره برداری تاثیر دارد.

تقوایی بیان کرد: باتوجه به بزرگی داده‌ها در صنایع تصمیم گیری برای اپراتور سخت است که در زمان‌های بحران بهترین تصمیم را بگیرد، اما با استفاده از هوش مصنوعی این اتفاق به سرعت و در کسری از ثانیه می‌افتد مثلا در صنعت آب در ابتدا بهره برداری با کیفیت خوب باید صورت انجام شود و پس از آن بهینه سازی مصرف انرژی صورت بگیرد.

وی در ادامه گفت: همین اتفاقات در صنعت برق، گاز و در صنایع معدنی رخ می‌دهد چون تعداد پارامتر‌هایی که باید برای تصمیم گیری شود زیاد است و ذهن انسان کشش این تعداد داده را ندارد که بتواند بر مبنای آن بهترین تصمیم را بگیرد. بنابراین هوش مصنوعی می‌تواند با انجام اولویت‌بندی‌های مورد نظر در آن صنعت بهترین تصمیم را بگیرد.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ادامه داد: مثلا اولویت اول تامین آب است به طوری‌که درابتدا بتوانیم آب با کیفیتی را تهیه کنیم و پس از آن با نگهداری مناسب بهره برداری بهتر هم صورت بگیرد و در نهایت با تحقق این موارد انرژی بهینه مصرف شود. برای شهر بزرگی مثل مشهد ۷۰۰ هزار معادله در ۷۰۰ هزار متغیر وجود دارد که ذهن انسان امکان حل همچین موردی را ندارد . هوش مصنوعی عملا با سیستم‌هایی مثل «دی اس اس» (سیستم‌های تصمیم یار) به اپراتور کمک می‌کند که در هر لحظه تصمیم بهینه بگیرد؛ یعنی بر اساس توان هوش مصنوعی و پارامتر‌های موجود به مدیریت شرایط بحران کمک می‌کند که بتواند در هر شرایطی اولویت‌های تعیین و در نهایت انرژی تامین کند.

تقوایی در ادامه بیان کرد: بهره‌برداری تقریبا اثری یک دهم نسبت به دو مورد تجهیزات و فرایند دارد یعنی هرچقدر فرایند و تجهیزات خوبی داشته باشیم ولی بهره برداری خوبی نداشته باشیم باز هم انرژی بالایی مصرف کردیم.  

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به اینکه اگر بهره‌برداری خوبی داشته باشیم نتایج بسیار خوبی نیز مشاهده می‌کنیم افزود: این نتایج مثبت شامل بازگشت سرمایه در کمتر از۶ماه است، چون استفاده از هوش مصنوعی در فرآیند پارامتر‌ها‌ی زیادی علاوه بر انرژی بهینه را می‌کند و در نهایت باعث نتیجه مطلوب و رضایت بهره بردار و مصرف بیهنه انرژی می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی به کمک می‌کند؟
  • اطلاعیه جدید وزارت کار برای یارانه بگیران؛ این پیامک‌ها جعلی است
  • پیامکی که تهرانی‌ها را نگران کرد؛ چرا آب ذخیره کنیم؟
  • تأمین بهینه برق صنایع در تابستان با همکاری در مدیریت مصرف
  • آغاز ثبت نام آزمون زبان دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور
  • خدمات سئو سایت
  • واقعیت پیامکی که تهرانی‌ها را نگران کرد چه بود؟
  • همدستی این پیام رسان با اسرائیل برای کشتار مردم فلسطین + جزئیات
  • هشدار پیامکی فوری به داوطلبان و جویندگان سئوالات کنکور
  • اتصال سیستم پیامک (SMS) به CRM: راهنمای کاربردی