Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نویسنده کتاب «کتیبه ژنرال» گفت: متاسفانه فضای مجازی بیشترین زمان را از افراد می‌گیرد این بخش از فن آوری به حدی در بین افراد گسترش یافته که زمانی برای مطالعه باقی نگذاشته است. تاریخ انتشار: 11:33 - 11 اسفند 1398 - کد خبر: ۵۹۷۸۲۴

اکبر صحرایی نویسنده کتاب «کتیبه ژنرال» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان گسترش فضای مجازی در پر کردن اوقات فراغت جامعه امروز را آسیبی بزرگ خواند و گفت: متاسفانه فضای مجازی بیشترین زمان را از افراد می‌گیرد این بخش از فن آوری به حدی در بین افراد گسترش یافته که زمانی برای مطالعه باقی نگذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در همین راستا ادامه داد: در گذشته اوقات فراغت زمانی بود برای افزایش سطح اطلاعات لذا مطالعه در این زمان‌ها افزایش پیدا می‌کرد، اما امروز با وجود اینکه بخش اعظم زندگی مردم آزاد است شاهد کاهش مطالعه هستیم.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه آخرین کتاب منتشر شده  اینجا کلیک کنید


صحرایی تاکید کرد: افراد زمانی را که در گذشته صرف مطالعه می‌کردند امروز آن را در فضای مجازی می‌گذرانند و این امری است که باید در آن تامل فراوان کرد.

وی بهترین رویکرد برای افزایش سرانه مطالعه و ایجاد انگیزه در مخاطب را مطرح و تصریح کرد: ایجاد انگیزه و فراهم کردن زمینه برای انجام کار حرفه‌ای توسط نویسندگان از جمله رویکرد‌های مهم حوزه فرهنگی است، همچنین تربیت و پرورش نویسندگان توانمند یکی از ابعاد مهم افزایش سرانه مطالعه در خانواده بشمار می‌رود، کمبود سرانه مطالعه امروز انعکاس عدم تلاش و نبود برنامه ریزی در حوزه فرهنگ است.

صحرایی ضرورت برنامه ریزی بلند مدت برای افزایش سرانه مطالعه امری مهم و با اهمیت دانست و تاکید کرد: افزایش سرانه مطالعه نیازمند کاری مستمر و دراز مدت است، لذا برای این سرمایه فرهنگی باید سرمایه گذاری بلند مدت انجام داد و صبورانه برنامه ریزی و پشتکار داشت.

وی برنامه و ساختار صنف نویسندگان را مورد تحلیل قرار داد و ابراز کرد: متاسفانه در حوزه نشر و در صنف نویسندگان ساختار‌های درستی تعریف نشده است و از سوی دیگر آموزش نیز به صورت مناسب انجام نمی‌شود. بدین ترتیب بسیاری از نویسندگان خودجوش وارد این عرصه شده اند و چارچوب‌های خاصی برای ورود نویسندگان جوان ترسیم نشده است.


وی توجه به ذائقه مخاطب را امری ضروری در تولید محتوا دانست و تصریح کرد: نویسندگان برای ارائه کار‌های جذاب و باید ذائقه مخاطبان را در نظر بگیرند، اینکه جامعه امروز علاقمند به چه ژانری است و کتاب‌های نوشته شده به چه سمت و سویی باید حرکت کند همواره باید مد نظر قرار بگیرد.

صحرایی لزوم و اهمیت نحوه درست استفاده کردن از اوقات فراغت را بیان و خاطرنشان کرد: استفاده درست از اوقات فراغت قطعاً کاری ارزشمند برای همه مردم جامعه به شمار می‌رود، خصوصاً در زمانی که فضای مجازی بیشترین زمان را از افراد می‌گیرد مطالعه رویکردی ارزشمند است.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات بازار نشر افزایش سرانه مطالعه اوقات فراغت فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۹۶۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فریب افراد سودجو و فرصت‌طلب را نخورید

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سرهنگ معظمی گودرزی رئیس پلیس فتای تهران بزرگ نسبت به کلاهبرداری از داوطلبان شرکت در کنکور به بهانه فروش سوالات و منابع و ... هشدار داد.

وی با بیان اینکه این نوع از کلاهبرداری نزدیک به زمان کنکور رخ می‌دهد، گفت: متاسفانه افراد زیادی هم درگیر این نوع از کلاهبرداری می‌شوند. عمدتا تبلیغات این افراد سودجو نیز در بستر شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها انجام می‌شود و در نهایت نیز یا داوطلبان را به صفحات فیشینگ هدایت کرده و حساب بانکیشان را خالی می‌کنند، یا اینکه سوالات جعلی را به فروش رسانده و در نهایت سبب می‌شوند که داوطلبان به این امید واهی که سوالات را در اختیار دارند، نتایج بدی در کنکور اخذ کرده و هم کنکور را از دست بدهند و هم مبلغ زیادی را پرداخت کنند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه مجرمان سایبری پا را فراتر گذاشته و در ماه‌های اخیر شاهد پیش فروش سوالات کنکور در فضای مجازی بودیم، گفت: مجرمان سایبری با جعل هویت و با ادعای واهی دسترسی به سؤالات آزمون سراسری یا ارتباط و همکاری با طراحان سؤال، اقدام به اخاذی و کلاهبرداری از داوطلبان کنکور می‌کنند. همچنین در مواردی اقدام به جعل لوگوی سازمان سنجش می‌کنند تا افراد بیشتری را وسوسه کرده و مورد اغفال قرار دهند.

معظمی گودرزی با بیان اینکه انتشار چنین آگهی‌هایی در فضای مجازی جرم است، گفت: همچنین هرگونه خرید و فروش تحت عنوان فروش سوالات کنکور و آزمون‌ها و... در فضای مجازی جرم است. از این رو لازم است که مردم به هیچ عنوان فریب تبلیغات دروغین جذاب و اغوا کننده فروش سوالات کنکور در شبکه‌های اجتماعی را نخورند و صرفا با تکیه بر دانش و معلومات خود در کنکور شرکت کنند. هچنین هرگونه اخبار در مورد کنکور و آزمون‌های جامع را از رسانه‌های رسمی و سایت رسمی سازمان سنجش پیگیری کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵ صفحه مجازی هنجارشکن مسدود شد
  • استقلال، خودشکوفایی و تعالی در گرو اوقات فراغت
  • مسدود شدن ۲۱ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن
  • مسدود شدن ۲۱ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در این شهر
  • ۲۱ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در تهران مسدود شد
  • : ۲۱ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در تهران مسدود شد
  • ۲۱ صفحه اینستاگرامی هنجارشکن در غرب تهران مسدود شد
  • هشدار پلیس فتا نسبت به کلاهبرداری به بهانه فروش سوالات کنکور
  • فریب افراد سودجو و فرصت‌طلب را نخورید
  • هشدار پلیس فتا به کنکوری‌ها