Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علم و صنعت گفت: اثرات اجتماعی علم باید در جامعه ملموس‌تر شود؛ به نحوی که مردم بدانند این مقالات و فعالیت‌های صورت گرفته در زندگی آن‌ها چه کارایی دارد.

جبار علی ذاکری، رئیس دانشگاه علم و صنعت در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: گذر از مصرف‌کنندگی علم و حرکت به سمت تولید علم نافع ملی با کاربردی شدن پژوهش‌ها امکان پذیر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  ذاکری با بیان اینکه دانشگاه علم و صنعت در حوزه علوم کاربردی فعال است؛ اظهار کرد: دانشگاه علم و صنعت در حوزه‌هایی همچون صنعت راه آهن، خودرو، برق، ماهواره و حوزه‌های مهندسی پزشکی که تماما تقاضا محورهستند به فعالیت می‌پردازد. به عنوان نمونه دانشکده مهندسی شیمی قرارداد‌های متعددی را در جهت تولید کاتالیست برای صنعت فولاد به امضاء رسانده است. به طوری که به تولید محصول منتج شده و ما را از واردات این محصول بی‌نیاز کرده‌اند.   رئیس دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه امیدوارم در طول سال جاری مراودات علمی دانشگاه‌ها با صنعت افزایش یابد، تصریح کرد: اکنون که شرایط تحریمی بر صنعت فولاد و نفت حاکم شده است بخش مصرف گرایی و تولید معنی پیدا کرده است، زیرا صنعت راهکار دیگری برای رفع نیاز‌های خود نداشت به همین منظور به سمت دانشگاه‌ها آمد تا از ظرفیت آن‌ها استفاده کند.

وی افزود: اثرات اجتماعی علم باید در جامعه ملموس‌تر شود به نحوی که مردم بدانند این مقالات و فعالیت‌های صورت گرفت در زندگی آن‌ها چه سازو کاری دارد. زیرا برخی از این تولیدات علمی به صورت مستقیم و برخی به صورت غیرمستقیم در جامعه تاثیر می‌گذارند. به عنوان مثال تجهیزاتی برای افراد ناتوان یا قطع نخاعی با استفاده از فناوری جدید ساخته شد تا شرایط زندگی برای آن‌ها راحت‌تر شود، این محصول به صورت مستقیم تاثیر گذار بود، اما محصولات دیگری همچون کاتالیست به صورت غیرمستقیم در زندگی مردم اثر می‌گذارند.   ذاکری در پایان خاطرنشان کرد: ما به دنبال مدیریت کسب و کار و صنایع هستیم به همین منظور در مقطع کارشناسی مدیریت کسب و کار الکترونیکی گام‌هایی برداشته‌ایم و فعالیت‌های انجام شده را به صنعت ماهواره تعمیم داده‌ایم تا در بحث تولید علم تقاضا محور حرکت کنیم. امیدوارهستیم شرایط سختی که بر جامعه ما حاکم شده با فعالیت‌های مضاعف تقلیل یابد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه علم و صنعت تولید علم کاتالیست دانشگاه علم و صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۹۷۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سومین گردهمایی سالگرد زلزله مرگبار سال ۱۳۳۹ شهر لار با حضور پژوهشگران، مسئولان شهرستان لارستان و شهر‌های همجوار در شورای اسلامی شهر لار برگزار شد.

رسول قنبری، عضو هیئت علمی گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در این مراسم با بیان ویژگی‌های جغرافیایی منطقه لارستان و تحقیقات انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامی لارستان در این زمینه اظهار کرد: در صورت هماهنگی دستگاه‌های مختلف اجرایی اعم از حوزه مسکن و شهرسازی، نظام مهندسی، شهرداری‌ها و نهاد‌های مرتبط با متخصصان امر زلزله شناسی این واحد دانشگاهی می‌توان بر بسیاری از مخاطرات طبیعی فائق شد.

وی نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی بدیل دانست و افزود: نگرانی در ارتباط با زلزله نه تنها ناشی از وجود گسل‌های موجود در منطقه لارستان است؛ بلکه ناشی از مسائلی همانند گنبد‌های نمکی و دیگر فاکتور‌های مربوطه است. با توجه به معماری شهر لار، اکثر نقاط شهر جزء نقاط آسیب پذیر از منظر خطرات زلزله نبوده و نگرانی زیادی در این زمینه نباید داشت.

عضو هیئت علمی گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان  با اشاره به اینکه در این واحد دانشگاهی پژوهش‌های بسیاری قوی و تخصصی در زمینه زلزله و ویژگی‌های جغرافیایی منطقه لارستان انجام شده و یا در حال انجام است از صاحبنظران خواست برای اطلاع بیشتر از این موضوع به حوزه پژوهش و گروه پژوهشی جغرافیای طبیعی واحد لارستان مراجعه کرده و از مسئولان اجرایی شهرستان و استان درخواست کرد در راستای استفاده علمی از این پژوهش‌ها و فعالیت‌های تخصصی و اجرایی با این واحد دانشگاهی در ارتباط باشند.

مهدی زارع رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان نیز به بیان دلایل بلایای طبیعی و مخاطرات اقلیمی از منظر قرآن و احادیث پرداخت و خواستار توجه توأمان به ریشه‌های علمی و اعتقادی بسیاری از رویداد‌های غیر قابل پیش بینی و یا قابل پیش بینی طبیعی شد.

به گزارش آنا، زلزله مهیب سال ۱۳۳۹ شهر لار بیش از ۴۰۰ نفر را به کام مرگ کشاند و ۷۵ در صد از خانه‌های این شهر را ویران کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • مشارکت فعال کانون‌های مساجد در رویداد ملی جوانی جمعیت
  • توسعه بدون وحدت بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نیست
  • توسعه علمی، سکوی جهش تولید
  • تولید سالانه ۲۰۷ کیلو گرم ژل رویال در کهگیلویه و بویراحمد
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی توسط محققان کشور
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی
  • بومی سازی کاربردی ترین تجهیزات گلخانه ای کشور در مازندران