Web Analytics Made Easy - Statcounter

صندوق نوآوری و شکوفایی ، در نظر دارد با هدف کمک به مقابله با بیماری کرونا از طرح های مرتبط اعم از ساخت کیت‌های تشخیص، مواد ضد عفونی‌کننده، دستگاه‌های ضد عفونی‌کننده، ماسک، داروهای مؤثر در کنترل عوارض بیماری، سامانه‌های نرم افزاری مرتبط با پایش، اطلاع‌رسانی و کنترل بیماری، مدل‌سازی و شبیه‌سازی‌های نرم‌افزاری و نظایر آن حمایت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۹ اجتماعی علم و تکنولوژی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هدف صندوق نوآوری از شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور توانمند زمینه‌سازی برای رفع نیازهای کشور به منظور کمک سریع به تشخیص بیماری کرونا در بین مردم و جلوگیری از شیوع آن است که در قالب اعطای تسهیلات ارزان قیمت صورت می‌پذیرد.

این حمایت‌ها از فعالیت‌هایی نظیر نمونه‌سازی، سرمایه در گردش برای تولید و نیز راه‌اندازی خطوط تولید جدید یا افزایش ظرفیت خطوط فعلی صورت می‌گیرد. این تقاضاها به صورت ویژه و خارج از نوبت رسیدگی شده و به صورت مستقیم یا از طریق صندوق‌های پژوهش و فناوری در اسرع وقت پرداخت می‌شود.

شرکت‌های تولیدی یا دانش‌بنیان که دارای سابقه و تجربه تولید هستند و در این مقطع زمانی نیاز به تامین مالی برای افزایش تولید و ایجاد خطوط جدید دارند، می توانند درخواست خود را به صندوق نوآوری و شکوفایی ارسال کنند.

شرکت‌های متقاضی می توانند درخواست خود را به رایانامه COVID19@inif.ir ارسال و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 42170118 و 42170611 تماس حاصل کنند.

خودکفایی در تولید دستگاه همودیالیز ایرانی با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی

انتهای پیام/

R1356/P/S2,1313/CT12 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا صندوق نوآوری و شکوفایی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا صندوق نوآوری و شکوفایی ویروس کرونا صندوق نوآوری و شکوفایی صندوق نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۹۷۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص بیماری‌های استخوانی با دستگاه ایران‌ساخت

 


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مدیرعامل این شرکت از طراحی و تولید این دستگاه برای درمان عارضه‌های پا و حرکتی خبر داد و افزود: از این دستگاه به منظور سنجش میزان توزیع فشار روی کف پا به صورت ایستا و پویا استفاده می‌شود.

مجتبی گوهری افزود: این دستگاه با ارائه نمودار‌های متناسب با موقعیت و میزان فشار در هر نقطه از کف پا، محل دقیق نیرو‌های اضافی وارد بر کف پا را مشخص می‌کند و برآیند مرکز فشار بدن را نشان می‌دهد. با بهره‌گیری از این دستگاه می‌توان اطلاعات کاملی را برای تحلیل عملکرد پا و ناهنجاری‌های ظاهری و عملکردی آن بدست آورد. این دستگاه قابلیت سنکرون سازی با دوربین برای شناسایی راستای پا و زاویه آشیل را داراست. همچنین این دستگاه از قابلیت اتصال به دستگاه تراش دقیق، برای ساخت کفی طبی نیز برخوردار است.
(وصل دو شبکه کاملاً مجزا به طریقی که هیچ نوع شدت جریان ضربه‌ای قابل ملاحظه‌ای ایجاد نشود را سنکرون کردن می‌گویند)

وی با اشاره به نیاز آزمایشگاه‌های تربیت بدنی، مراکز توان‌بخشی، حوزه ارتوپدی و مراکز تحقیقاتی به این دستگاه، عنوان کرد: کاربرد دستگاه ما در مراکز ارتوپد فنی و حرکات اصلاحی گسترش یافته است و به کمک این ابزار آزمایشگاهی، ضمن شناخت منشأ و میزان ناهنجاری‌های کف پا و حرکتی، زمینه برای اقدامات درمانی بعدی فراهم می‌شود.

گوهری با اشاره به کیفیت مشابه سایر نمونه‌های خارجی در عین قیمت تمام شده پایین‌تر عنوان کرد: تاکنون با تولید و تجاری‌سازی این محصول، موفق شدیم ۱۰۰ دستگاه را به مراکز متقاضی تحویل دهیم. با توجه به قیمت مناسب‌تر و خدمات پس از فروش، امکان صادرات این محصول دانش‌بنیان به دیگر کشور‌ها وجود دارد.

مدیرعامل این شرکت فناور گفت: تولید این محصول به طور مستقیم برای ۴ نفر شغل ایجاد می‌کند.

دیگر خبرها

  • تولید و ذخیره سازی ۴۳ هزار تن بذر گندم در گلستان
  • تویوتا ۱۳۰ هزار خودرو را به دلیل نقص فنی فراخوان می‌دهد
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • ثبت ۱۲ فرآورده دارویی و ۵۰ تجهیز پزشکی شرکت‌های ایرانی در کنیا
  • تشخیص بیماری‌های استخوانی با دستگاه ایران‌ساخت
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • ۴۳ تیم‌ عملیاتی واکنش سریع آبفا برای مقابله با سیلاب در سیستان و بلوچستان
  • استقرار ۴۳ تیم‌ عملیاتی برای مقابله با سیلاب در سیستان و بلوچستان
  • استقرار ۴۳ تیم‌ عملیاتی واکنش سریع آبفا برای مقابله با سیلاب
  • ساخت ربات‌های صنعتی هوشمند برای خطوط تولیدی