Web Analytics Made Easy - Statcounter

به دنبال شیوع گسترده‌ ویروس کرونا و انصراف غول‌های تکنولوژی، رویداد توسعه دهندگان بازی‌های رایانه‌ای GDC 2020 نیز لغو و به تابستان سال جاری میلادی موکول شد.

به گزارش ایسنا، به نظر می‌رسد که تحت تاثیر شیوع ویروس خطرناک و کشنده کرونا، روند انصراف و کناره‌گیری شرکت‌های تکنولوژی از رویدادهای بزرگ جهانی همچنان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون شرکت‌های بزرگ زیادی از جمله سونی، مایکروسافت ، فیسبوک، الکترونیک آرتز، کوجیما پروداکشن و اپیک گیمز تحت‌تأثیر شیوع گسترده ویروس کرونا، حفظ سلامت کارکنان و بازی کنندگان و بهداشت عمومی جامعه از حضور در این رویداد بزرگ انصراف داده بودند.

این رویداد که قرار بود در ماه آینده در سان فرانسیسکوی ایالات متحده آمریکا برگزار شود و میزبان بسیاری از غول‌های تکنولوژی و توسعه دهندگان اپلیکیشن های موبایلی و بازی های رایانه های باشد، یکی از بزرگترین و مهم ترین رویدادهای بین‌المللی در حوزه فناوری و صنعت گیمینگ به شمار می‌رود.

پیشتر نیز کنگره جهانی موبایل که هر ساله در شهر بارسلون اسپانیا برگزار می شود، به علت افزایش نگرانی‌های مربوط به شیوع این ویروس و هشدار سازمان بهداشت جهانی لغو شد.

همچنین رویداد سالانه فیسبوک برای توسعه دهندگان که به f۸ معروف است، به همین دلیل در آمریکا لغو اعلام شد.

لینک کوتاه: asriran.com/0030PK

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بازی های رایانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۲۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) سریع‌ترین دوربین جهان ساخته شد

دانشمندان کانادایی موفق به ساخت سریع‌ترین دوربین جهان شده‌اند که قادر به ثبت ۱۵۶.۳ تریلیون فریم در هر ثانیه است.

به گزارش ایسنا، مهندسان مرکز تحقیقات INRS در کانادا سریع‌ترین دوربین جهان را ساخته‌اند که می‌تواند با سرعت خیره‌کننده ۱۵۶.۳ تریلیون فریم در ثانیه فیلمبرداری کند.

بهترین دوربین‌های تصویربرداری آهسته (اسلوموشن) در تلفن‌های هوشمند معمولاً با چند صد فریم در ثانیه کار می‌کنند. دوربین‌های سینمایی حرفه‌ای ممکن است از چند هزار فریم برای دستیابی به جلوه‌ای خیره‌کننده استفاده کنند، اما اگر بخواهید ببینید در مقیاس نانو چه اتفاقی می‌افتد، باید سرعت کار را تا میلیارد‌ها یا حتی تریلیون‌ها فریم در ثانیه کاهش دهید.

این دوربین جدید می‌تواند رویداد‌هایی را که در قلمرو فمتوثانیه (چهار میلیاردم ثانیه) رخ می‌دهند، ثبت کند.

پژوهشگران این دوربین را بر پایه یک فناوری معروف به عکاسی فوق سریع فشرده (CUP) خود که در سال ۲۰۱۴ توسعه دادند، ساخته‌اند که می‌توانست ۱۰۰ میلیارد فریم در ثانیه ثبت کند، عددی که حالا ناچیز به نظر می‌رسد.

نسخه بعدی T-CUP نام داشت که T نماد واژه تریلیون بود و می‌توانست تا ۱۰ تریلیون فریم در ثانیه را ثبت کند.

سپس این تیم در سال ۲۰۲۰ با نسخه‌ای به نام عکاسی طیفی فوق سریع فشرده (CUSP) سرعت سیستم خود را به ۷۰ تریلیون فریم بر ثانیه رساند.

اکنون آن‌ها دوباره آن را بیش از دو برابر قوی کرده‌اند و به عدد ۱۵۶.۳ تریلیون فریم در ثانیه رسیده‌اند.

این دوربین جدید SCARF نامیده می‌شود که می‌تواند رویداد‌هایی را ثبت کند که خیلی سریع اتفاق می‌افتند و حتی نسخه‌های قبلی فناوری نمی‌توانند آن‌ها را ببینند. این رویداد‌ها شامل چیز‌هایی مانند امواج ضربه‌ای هستند که در ماده یا سلول‌های زنده حرکت می‌کنند.

سیستم SCARF بدین صورت عمل می‌کند که ابتدا یک پالس فوق کوتاه نور لیزر را شلیک می‌کند که از رویداد یا شیء مورد نظر عبور می‌کند. اگر نور را به صورت رنگین کمان تصور کنید، طول موج‌های قرمز ابتدا رویداد را ثبت می‌کنند، سپس نارنجی، زرد و از پایین طیف به بنفش می‌رسند. از آنجا که رویداد بسیار سریع اتفاق می‌افتد، زمانی که هر رنگ متوالی به آن می‌رسد، متفاوت به نظر می‌رسد و به پالس اجازه می‌دهد تا همه چیز را در یک دوره زمانی بسیار کوتاه تغییر دهد.

سپس این پالس نوری از میان دسته‌ای از اجزایی عبور می‌کند که آن را متمرکز، منعکس، منکسر و رمزگذاری می‌کنند تا در نهایت به سنسور دوربین برسد. سپس به داده‌هایی تبدیل می‌شود که می‌تواند توسط رایانه به تصویر نهایی بازسازی و تبدیل شود.

در حالی که بعید است ما بتوانیم ویدئو‌های را که توسط سیستم SCARF گرفته می‌شود، تماشا کنیم، پژوهشگران می‌گویند ثبت پدیده‌های فوق سریع با این دوربین جدید می‌تواند به بهبود حوزه‌هایی مانند فیزیک، زیست‌شناسی، شیمی، علم مواد و مهندسی کمک کند.

این پژوهش در مجله Nature Communications منتشر شده است.

دیگر خبرها

  • کدام ۱۲ ورزشکار بزرگ تتو ندارند؟
  • کدام ۱۲ ورزشکار بزرگ تتو ندارند
  • ثبت ۳ رویداد فرهنگی خوزستان در تقویم گردشگری کشور
  • مرور فعالیت های بنیاد بازی های رایانه ای در سال ۱۴۰۲
  • قطاری که از ایستگاه آموزش به جشنواره بازی‌آرا رسید
  • گذری به مدرسه‌های تاریخی در گذر بازار اصفهان
  • سبزترین بازی‌های المپیک جهان کدامند؟
  • طمع بر سر حکمرانی، اندیویا را به چالش کشید!
  • تجمع بزرگ قرآنیان ورامین برگزار می شود
  • (عکس) سریع‌ترین دوربین جهان ساخته شد