Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه هنرمندان گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، رصد زندگی شخصی و هنری هنرمندان و چهره‌های معروف هنری برای طرفداران و دنبال‌کنندگان این حوزه جذابیت‌های خاص خودش را دارد. شبکه‌های اجتماعی مختلف و امکان دسترسی به آن با استفاده از تلفن همراه این امکان را برای کاربران فراهم کرده است تا از طریق این درگاه هواداران بتوانند هر لحظه از وضعیت بازیگر محبوب خود مطلع شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روز‌ها چهره‌های هنرمندان عرصه موسیقی، سینما و تلویزیون و … یک یا چند صفحه شخصی و عمومی در شبکه‌های اجتماعی مختلف دارند و از این طریق شبانه‌روز با کاربران و هواداران خود ارتباط مستمر و دو طرفه‌ای برقرار می‌کنند.

در ادامه می‌توانید بخشی از فعالیت‌های هنرمندان سینما، تلویزیون و موسیقی را مشاهده کنید.

نیما کرمی مجری رسانه ملی همزمان با درگذشت علی ابوالحسنی بازیگر طنز تلویزیون، پستی را در صفحه شخصی خود منتشر کرده و نوشت:

علی ابوالحسنی عزیز امروز با عارضه قلبی از دنیا رفت.
روز‌های اول دهه هشتاد با علی در امتداد مهر شبکه یک همسفر بودیم، مهربان و دوست داشتنی.
علیجان زود بود. خدانگهدار

شبنم مقدمی بازیگر سینما و تلویزیون عکسی از دوران کودکی خود را برای چالش لبخند در اینستاگرام بارگذاری کرد. او در صفحه شخصی خود نوشت:

عکسی برای چالش لبخند
به دعوت نیما کرمی و آرش مجیدی و گلاره عباسی
با امید ِبه راه شدن ِ لبخند ِ همه مان...
نه، ده ساله ام در این عکس، سال شصت باید باشد. پلیورم را مامان بافته بود، آن وقت‌ها، یک جور نخ کاموا بود، جنسش نرم‌تر بود از کاموا‌های معمولی. به آن نخ‌ها می‌گفتند «موهِر»، سال‌های جنگ، کم پیدا می‌شد... پلیورم رنگی داشت بین زرد و کِرِم... حالا توی ِ این عکس ِ کهنه رنگش درست پیدا نیست. یادم هست که دوستش داشتم. شاید، چون مامان بافته بودش.

سید محمود رضوی تهیه کننده سینما در آخرین پست اینستاگرام خود تصویر کیکی خانگی را منتشر کرده و روایتی از تولد دخترانش را در روزهای قرنطینه در خانه بازگو کرد. رضوی در صفحه خود نوشت:سلام‌علیکم.
کرونا آمده و شهر را فرا گرفته.
امروز ششمین روز است آنفولانزا H۱N۱ من را در آغوش کشیده! و پدرم را در آورده!
اما زندگی در جریان است.
عشق هست.
مهربانی
سیب
امید
ایمان
زندگانی جاریست!
آری کودکان احساس!

دو هفته قبل که تولد ۱۰سالگی مائده سادات جانم بود و من درگیر انتخابات و نبودم.
دیروز هم که تولد ۷ سالگی مطهره سادات بود و
یک هفته است همه‌ی خانواده در خانه قرنطینه
و من در اتاق!
تولد را به لطف همسر جان با داشته‌های داخل خانه گرفتیم و جرات هر گونه خرید تلفنی هم نکردیم!
چرا که سری که درد نمیکند را دستمال نبندیم!
از دراژه‌های رنگی تا شمع وارمر و کمپوت اناناسی که مثلا برای من آورده بودند! همه کیک خانگی تولدش را شکل دادند!
خلاصه تولد‌های دختران ما و من هم برای خودش داستانی شده!
خدا شر این بیماری‌ها و گرفتاری‌ها را از سر همه‌ی مردم ایران کم کند به حق این ماه عزیز، ان شاء الله

بیژن بنفشه‌خواه هنرپیشه تلویزیون، ضمن انتشار پستی در صفحه شخصی‌اش، درگذشت علی ابوالحسنی کمدین تلویزیون را به جامعه هنری تسلیت گفت و نوشت:

علی ابوالحسنی بازیگر و کمدین، متاسفانه چند ساعت پیش از بین ما رفت. به خانواده محترمشون تسلیت عرض می‌کنم

داریوش فرضیایی مجری معروف کودک، تصویری را در جاده و در کنار ماشین میلیاردی خود در استوری اینستاگرام منتشر کرده و نوشت: 

جاده اسم منو فریاد می‌زنه میگه؛ امروز روز دل بریدنِ ...

ساره بیات هنرپیشه سینما تصویری را از پرستاران بخش قرنطینه کرونا در بیمارستان منتشر کرده و آنها را فرشتگان روی زمین خواند.

سام درخشانی بازیگر معروف سینما و تلویزیون در استوری اینستاگرام خود، مطلب طنزی را درباره خانه تکانی عید منتشر کرد که در ادامه آن را مشاهده می‌کنید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هنرمندان در فضای مجازی اینستاگرام هنرمندان علی ابوالحسنی منتشر کرده صفحه شخصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۴۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزی که پل شریدر فیلمساز معروف آمریکایی به تهران آمد

پل شریدر که به زودی با جدیدترین فیلمش راهی جشنواره کن می‌شود، پنج سال قبل در چنین روزی به بهانه حشنواره جهانی فیلم فجر در تهران حضور داشت و از سینمای ایران و آینده سینما صحبت کرد.

به گزارش ایسنا، تا پیش از شیوع کرونا و تغییرات مدیریتی در سینما، چند سالی بود که جشنواره فیلم فجر نه فقط در بهمن‌ماه بلکه در اردیبهشت‌ماه با ساختار و شمایلی متفاوت برگزار می‌شد و میزبان سینماگران و فیلم‌هایی از کشورهای دیگر بود.  

جشنواره جهانی فجر با وجود برخی انتقادهایی که در داخل کشور نسبت به آن مطرح می‌شد، جایگاهی پیدا کرده بود که در همان چند دوره‌ی برگزاری چهره‌های بنامی از سینمای دنیا را به ایران کشاند از جمله پل ژوزف شریدر که درست در همین روز چهارم اردیبهشت‌ماه در نشستی خبری در پردیس سینمایی چارسو مقابل خبرنگاران ایرانی نشست.

شریدر -فیلمنامه‌نویس و کارگردان مشهور امریکایی - که فیلمنامه‌های «راننده تاکسی» و «گاو خشمگین» ساخته مارتین اسکورسیزی را نوشته و در روزهای گذشته فیلم جدیدش با نام «اوه، کانادا» به بخش مسابقه اصلی جشنواره کن راه یافته است، اردیبهشت سال ۱۳۹۸ به جشنواره جهانی فجر در تهران آمد و پس از برگزاری یک کارگاه فیلمنامه نویسی، در یک نشست خبری پاسخگوی سوال‌ اهالی رسانه شد.

او در آن نشست با اشاره به اینکه «در دنیا چند فستیوال هستند که می‌توان جشنواره جهانی فجر را با آن‌ها مقایسه کرد مثل جشنواره تورنتو ولی از ابعاد این جشنواره و تعداد فیلم‌های حاضر در آن شگفت‌زده شدم» درباره آشنایی‌ خود با سینمای ایران گفته بود: «درباره جایگاه سینمای ایران که تردیدی نیست چون جایگاه ویژه‌ای دارد. در ۱۵ سال گذشته (تا سال ۱۳۹۸) سه نهضت ملی سینمای ایران، رومانی و آرژانتین شکل گرفته و همیشه این انتظار می‌رود که در هر جشنواره‌ای از سینمای ایران فیلمی حضور داشته باشد.  برای بیشتر ما در غرب، سینمای ایران با کیارستمی شروع شد ولی بعد به فرهادی رسیدیم و حالا هم فیلم‌های دیگری هستند. یکی از دوستان من گادفری چیشایر (منتقد آمریکایی) است که فیلم‌های ایرانی زیادی دیده و کتابی درباره سینمای ایران می‌نویسد و به من فیلم‌های ایرانی پیشنهاد می‌دهد.»

شریدر که سال گذشته در جشنواره فیلم ونیز با دریافت جایزه یک عمر دستاورد هنری تقدر شد، درباره آینده سینما با وجود شبکه‌های مختلف و کمپانی‌هایی مثل نتفلیکس بیان کرده بود: «من فکر می‌کنم در این صد سال هرچه آموختیم خیلی به کارمان نیاید چون همه چیز تغییر کرده، مدت زمان فیلم‌ها عوض شده و اینکه کجا فیلم ببینیم و چگونگی پخش و عرضه، همگی تغییر کرده است. قبلاً فکر می‌کردم در یک مقطع گذار هستیم ولی الان فکر می‌کنم در یک مقطع گذار دائم هستیم. الان دیگر بازار هدف، آمریکایی‌ها نیستند بلکه برای چینی‌ها می‌سازیم.»

وی همچنین با اشاره به رشد روزافزون تکنولوژی گفته بود: «در حالی‌که فیلم‌ها منحصر به کلاس خاصی از فیلم‌سازان بودند، تکنولوژی این مرزها را شکسته و هر کسی می‌تواند فیلم بسازد. پس خبر خوب برای آینده سینما این است که هر کسی می‌تواند فیلم بسازد ولی خبر بد این است که دیگر نمی‌شود امرار معاش کرد.»

شریدر در بخشی دیگر از آن نشست درباره اینکه به نظر می‌رسد شناختش از سینمای ایران بیشتر با فیلمسازانی باشد که به نوعی سیاسی شناخته شده‌اند، بیان کرده بود: «تا جایی که من می‌دانم دو نوع سینما در ایران وجود دارد؛ یکی برای مجامع عمومی است و یکی هم داخلی و من بیشتر فیلم‌هایی را دیده‌ام که بیرون نمایش داشته‌اند، اما فیلم‌هایی را که درباره جنگ بوده چون خارج از کشور چندان نمایشی نداشته مسلماً ندیده‌ام. شما مثل فیلیپین دو سینمای داخلی و خارجی دارید و به همین دلیل دو جشنواره فجر هم دارید. با این حال من هیچ‌کدام از کارگردان‌ها مثل کیارستمی، فرهادی و پناهی را سیاسی نمی‌دانم ولی می‌دانم فیلم‌های سیاسی جذابی می‌شود اینجا ساخت.

این فیلمساز امریکایی در آن مقطع در واکنش به تحریم‌های رییس جمهور وقت ایالات متحده (دونالد ترامپ) علیه ایران و آسیب‌های آن به هنرمندان و سینما با ابراز تأسف از تحریم‌ها اظهار کرده بود: «الان دورانی است که نمی‌شود به امریکایی بودن افتخار کرد، در حالی که من همیشه و حتی زمان جنگ ویتنام به آمریکایی بودنم افتخار می‌کردم. در حال حاضر آنچه پیش آمده به بهانه تغییر رژیم ایران و در واقع برای دستیابی به نفت و منابع طبیعی شما است و این چیزی است که در ۱۰۰ سال گذشته وجود داشته و تأثیر یک هنرمند در مقایسه با ماشین پروپاگاندا خیلی اندک است. به همین دلیل به نظرم این وضعیت بسیار عذاب‌آور است.»

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اعتراض سینماگر مطرح آمریکایی به فهرست برترین فیلم‌های تاریخ سینما اعلام فیلم‌های حاضر در جشنواره کن ۲۰۲۴ ؛ ایران هیچ نماینده‌ای ندارد غافلگیری‌های جشنواره کن ۷۷ برای عاشقان سینما

دیگر خبرها

  • (ویدیو) بازیگر معروف «نون خ» و خواستگاری از دختر ترامپ!
  • ۲۷.۳ سالگی میانگین سن مادران ایرانی در تولد اولین فرزند؛ پدر ۳۲.۱ سالگی
  • روزی که پل شریدر فیلمساز معروف آمریکایی به تهران آمد
  • هدایت تراکتور کادوی تولد 50 سالگی!
  • آغاز ساخت پست قرنطینه دامپزشکی در شهرستان خانمیرزا
  • تماس فوری علی دایی با ترانه علیدوستی | واکنش پدر بازیگر سرشناس به تماس شهریار
  • هنرمندان مازندرانی به عیادت مش فتاح رفتند
  • بازیگر سینما و تلویزیون: دولت به اقتصاد خانواده‌ها توجه بیشتری کند
  • عکس| جدیدترین تصویر از آلن دلون/تغییر چهره عجیب آقای بازیگر در 88 سالگی
  • چند نکته درباره رادیو در ۸۴ سالگی