Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، معاون سیمای رسانه ملی با اشاره به تدارک ویژه رسانه ملی برای پخش برنامه‌های پرنشاط در تعطیلات پیش بینی نشده مربوط به شیوع بیماری کرونا تاکید کرد: همکارانم در بخش های مختلف سازمان به ویژه در شبکه‌های مختلف تلویزیونی برای این تعطیلات و همچنین ایام نوروزو رمضان 99 که تقریبا به هم پیوسته هستند برنامه ریزی دقیقی دارند تا مردم از همنشینی با تلویزیون در کنارخانواده بهترین بهره را ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

**سلامت روح و نشاط جمعی را فراهم می کنیم

سید مرتضی میرباقری با بیان اینکه رسانه ملی همچون نظام سلامت کشور در خدمت مردم در مسیرمجاهده واقعی گام برمی دارد، افزود: همان طور که پزشکان و پرستاران در این ایام با مجاهدتی ویژه برای سلامت جسم مردم تلاش می‌کنند، همکاران ما هم به رغم همه سختی‌ها کمر همت بسته اند تا علاوه بر صدها برنامه آگاهی بخش، آموزشی و پیشگیرانه تخصصی درباره کرونا با برنامه‌هایی مفرح، سلامت روح و نشاط جمعی را نیز فراهم کنند.

وی به حضور مداوم مدیران شبکه‌ها و همکارانشان در پخش و گروههای مختلف تولیدی در این ایام اشاره و تصریح کرد: علاوه بر این عزیزان تهیه کنندگان،کارگردانان و بازیگران نامی‌کشورمان هم اکنون و علی رغم برخی تهدیداتی که این ویروس منحوس برای کارها بوجود آورده است با مجاهدتی ویژه مشغول تولید سریال های مهم و تاثیرگذارسیما هستند تا بتوانند در نوروز و رمضان و ماههای آتی لحظاتی شاد و مفرح برای مردم فراهم آورند.

**هیچ وقت چنین شرایط فشرده ای برای رسانه ملی نداشته ایم

میرباقری افزود: ما هیچگاه چنین شرایط فشرده ای برای رسانه ملی نداشته ایم چرا که از الان تا تعطیلات نوروز کمتر از 18 روز باقی است و از پایان تعطیلات نوروز تا آغاز ماه مبارک رمضان هم تقریبا بیست روز فاصله زمانی است و این کار را برای همکاران برنامه ساز ما بسیارفشرده و سخت می‌کند.

معاون سیمای رسانه ملی با بیان اینکه سریال ها و برنامه‌های بزرگ تولیدی سیما در این شرایط سخت اقتصادی با حمایت های ویژه رییس محترم سازمان به مرحله بهره برداری رسیده است، گفت: سازمان صداوسیما در کنار تلاش برای به نتیجه رسیدن این تولیدات که با هدف رضایتمندی مردم صورت می‌گیرد همواره سلامت عوامل خود و حاضران در برنامه‌های مختلف را مورد توجه قرار داده و می دهد و هر دو را در جای خود مهم می داند.

**در کنار گروه های سریال ساز پزشک حضور دارد

سیدمرتضی میرباقری فراهم کردن آرامش عوامل برنامه‌های مختلف از جمله سریال های نمایشی را اولویتی اساسی برای معاونت سیما برشمرد و افزود: بر همین اساس برای حفظ سلامتی این عزیزان در کنار هر برنامه تولیدی و سریال یک پزشک ویژه با امکانات تشخیصی و درمانی در نظرگرفته شده است و سلامت همکاران عزیزمان و حاضران دائم رصد می‌شود.

**برنامه های تماشاگر محور با هماهنگی ضبط می شوند

معاون سیمای رسانه ملی با اشاره به برخی انتقادات نسبت به ادامه ضبط برنامه‌های شاخصی که تماشاگر در آنها حضور دارد گفت: این برنامه‌ها پس از هماهنگی با مراجع ذی ربط و بارعایت حداکثری نکات بهداشتی، مراقبت های پزشکی و برخی محدودیت ها ضبط و پخش می‌شود.

سید مرتضی میرباقری تصریح کرد : تلاش ما این است تا با رعایت نکات بهداشتی و پزشکی و برخی محدودیت ها خللی در جذابیت این نوع برنامه‌ها که مورد انتظار مردم است ایجاد نشود و تلویزیون همراه تر از همیشه با مخاطبان باشد.

**معاینه پزشکی تماشاگران قبل از ورود به استودیو

وی حضور پزشک ویژه در محل برنامه‌ها، انجام آزمایش و معاینات پیش از ورود حضار و عوامل و ضدعفونی و گندزدایی مکرر سالن‌های ضبط برنامه‌ها را از جمله تدابیر صورت گرفته برای ادامه این برنامه‌ها اعلام کرد و افزود: همچنین برای حفظ سلامتی حاضران، تعداد آنها را هم کاهش داده ایم تا ضمن رعایت فاصله مناسب هم نکات بهداشتی و پزشکی مورد توجه قرارگیرد و هم جذابیت برنامه‌ها حفظ شود.

سید مرتضی میرباقری درپایان ابراز امیدواری کرد با همدلی و همکاری همه مردم و مسئولان این ایام سخت و تاریخی با موفقیت و سلامتی پشت سرگذاشته شود و مردم با آرامش و نشاط به سمت قله‌های پیشرفت حرکت کنند.

انتهای پیام/

104 / 361 کرونا تلویزیون تماشاچی تلویزیون مبارزه با کرونا صداوسیما سید مرتضی میرباقری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا تلویزیون مبارزه با کرونا صداوسیما برنامه ها رسانه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۵۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مخاطبان ویژه برنامه‌های رمضانی رسانه ملی

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ،شبکه خبر درباره آمار مخاطبان برنامه‌های نوروز و ماه رمضان با محسن شاکری نژاد رئیس مرکز تحقیقات صدا و سیما گفتگو کرد.
سوال: نظرسنجی‌ها چگونه صورت گرفته است؟
شاکری نژاد: ما در مرکز تحقیقات صدا و سیما براساس مأموریت سازمانی تعریف شده به صورت روتین و معمول در طول سال هر دو هفته یک بار میزان مخاطب سریال‌هایی که روی آنتن است را می‌سنجیم و تقریباً هر ماه برنامه‌های شاخصی که از تک تک شبکه‌ها در حال پخش است را میزان مخاطب را می‌سنجیم و به صورت فصلی تحت عنوان نظرسنجی‌هایی تحت عنوان پیام گیران کلیت میزان مخاطب رسانه ملی و شبکه‌های مختلف را می‌سنجیم.
نظرسنجی به دو شکل انجام می‌شود، نظرسنجی به صورت تلفنی که بر همان اساس ما براساس استاندارد‌های جهانی با یک نمونه آماری تقریباً هزار نفره به صورت تصادفی از سراسر کشور تماس با شماره‌های ثابت و در کنار ثابت اخیراً موبایل را تماس می‌گیریم، به صورت میدانی هم که به شکل درب منازل است که پرسشگران ما در تهران و مراکز استان باز براساس بلوک بندی‌هایی که وجود دارد براساس علوم آماری مراجعه می‌کنند به درب منازل شهروندان و میزان مخاطب برنامه‌های صدا و سیما را می‌سنجیم.
من لازم است یک نکته را عرض کنم و آن این است که در این آیتم هم پخش شد اشاره شد بر میزان ۷۰ درصد، امروز ما در عصری هستیم که دیگر مخاطب اکتفا به دیدن دیوایس تلویزیون نمی‌کند خیلی موقع‌ها مخاطبان بر بستر‌های دیگر محتوای تولیدی رسانه ملی را دنبال می‌کنند، به عنوان مثال ما امروز دیگر وقتی می‌پرسیم مثلاً این سریال را دیده اید یا نه در کنارش می‌پرسیم که این را در کجا دیدید، یک بخشی که بخش جدی هم است بر بستر تلویزیون می‌بینند، عده‌ای تلوبیون، در شبکه‌های مجازی حتی پلتفرم‌ها و حتی ماهواره هم بعضاً تولیدات رسانه ملی را منتشر می‌کنند، بنابر این اگر می‌گوییم ۷۰ درصد مردم در واقع تولیدات رسانه ملی را به نوعی دنبال می‌کنند یا می‌بینند الزاماً به این معنا نیست که همه بیننده تلویزیون هستند به عنوان مثال همین اخیراً برنامه محفل یکی از آیتم هایش که یک نوجوان گیلانی بود که قرائت می‌کرد، این صد‌ها میلیون بار دیده شد در فضای مجازی، خود من در کلاسم در دانشگاه از دانشجویانم پرسیدم گفتم این را دیدید، گفتند بله دیدیم، بعد پرسیدم چند تا از شما از طریق تلویزیون و برنامه محفل دیدید فقط یک نفر گفت بقیه در بستر فضای مجازی دیده بودند، لذا باید این را دقت کنیم که امروز ما مخاطب را در بستر فضای مجازی هم لازم است که دنبال کنیم.
سوال: که در نظرسنجی‌های شما تا آنجایی که من می‌دانم لحاظ شده بود این موضوع درست است؟
شاکری نژاد: ما می‌پرسیم بر چه بستری دیدید یا نه، منتها ما همین اخیراً روابط عمومی سازمان هماهنگ کردند یک نشست خبری در پایان ماه مبارک در مورد برنامه‌های نوروز و ماه رمضان داشتیم دوستان مان در فضای مجازی سازمان هم آمدند و در کنار گزارشی که ما داشتیم در مورد میزان مخاطب آنها هم میزان بازدید‌هایی که از قطعات این برنامه‌ها در فضای مجازی اتفاق افتاده بود را ارائه کردند، اجمالاً اینها قابل جمع نیست یعنی وقتی ما می‌گوییم فلان برنامه اینقدر درصد مخاطب دارد و در کنارش مثلاً ۱۰۰ میلیون بار این دیده شده در فضای مجازی، اینها قابل جمع با همدیگر نیستند ولی باید در کنار همدیگر تحلیل شوند.
سوال: در همان نشست هم خود همکاران فضای مجازی گفتند که تعداد بازدید‌ها را دارند می‌گویند نه این که تعداد کاربر‌ها الزاماً باشد.
شاکری نژاد: بله
سوال: به این ترتیب این برای نظرسنجی‌ها به این ترتیب را شما گفتید طبعاً برای نوروز و ماه رمضان هم انجام شده، چه نتایج جالبی به دست آمده که برای خودتان از همه جالب‌تر است؟
شاکری نژاد: ما کلیت مخاطبی که در نوروز و رمضان داشتیم نسبت به مدت مشابه سال قبل ما با یک افزایش ۸ درصدی نسبت به سال قبل در میزان مخاطبان رسانه ملی مواجه هستیم، پربیننده‌ترین سریال ما در ایام نوروز و رمضان که کماکان پخش آن ادامه دارد، سریال نون خ ۵ است با ۴۱ ممیز نیم میزان مخاطب البته یک نکته را اشاره کنم و آن این که عرض کردم ابتدای عرایضم که ما سریال‌ها را هر دو هفته یک بار می‌سنجیم بنابر این اگر یک سریالی طولانی باشد ما ممکن است که چندین بار در مورد آن نظرسنجی کنیم، طبیعتاً نظرسنجی اول که به دست می‌آید این به مرور زمان هر دو هفته تکرار شود این میزان مخاطب در واقع افزایشی است.
یک نکته‌ای من دیدم در فضای مجازی منتشر شده بود که چرا این آمار‌ها متناقض است، این کاملاً طبیعی است یعنی وقتی شما مثلاً در مورد برنامه نون خ الان اولین نظرسنجی ما است که ۴۱ و نیم درصد ما دو هفته دیگر دوباره نظرسنجی کنیم طبیعتاً این آمار تغییر می‌کند، ملاک ارائه میزان مخاطب یک برنامه آخرین نظرسنجی است که در مورد آن اتفاق می‌افتد مثلاً ما در مورد همین برنامه‌های ویژه رمضان محفل، زندگی پس از زندگی و امثالم سه مرحله نظرسنجی انجام دادیم، ما در ماه مبارک رمضان در مثلاً دهه اول یک نظرسنجی انجام می‌دهیم، ایام و لیالی قدر نظرسنجی دوم را انجام می‌دهیم و بعد از عید فطر نظرسنجی سوم که کلی است برنامه‌های رمضان، لذا برای برنامه مثلاً محفل ما سه عدد داریم در فضای مجازی متأسفانه عدد اول منتشر شده بود بعد که در همین نشست چند روز پیش اعلام شد عدد نهایی، یک شبهه‌ای ایجاد کردند که چرا این عدد‌ها تغییر کرده است متناقض است، کاملاً طبیعی است.
سوال: بعضی‌ها می‌گفتند چه جوری شده محفل آمده و از زندگی پس از زندگی پیشی گرفته است؟
شاکری نژاد: یکی از نکات جالب این است که در یکی دو سال اخیر پرمخاطب‌ترین برنامه افطارگاهی رسانه ملی برنامه زندگی پس از زندگی بود، با پخش برنامه محفل در واقع رقابت جدی بین این دو تا برنامه در میزان مخاطب بوجود آمد، ما سه تا نظرسنجی انجام دادیم اول، وسط و آخر ماه مبارک، در دو تا نظرسنجی اول برنامه زندگی پس از زندگی اول بود یعنی پرمخاطب‌ترین بود و با یک فاصله خیلی کوتاهی برنامه محفل در واقع داشت تغییر می‌کرد، در نظرسنجی سوم باز با یک اختلاف کوتاهی این بار محفل برنامه اول شد.
من اگر عدد‌ها را خدمت شما عرض کنم، الان زندگی پس از زندگی که در اجرای اول ۱۷ و ۹ دهم بوده، در اجرای دوم رسیده به ۲۳ و ۴ دهم و در اجرای سوم رسیده به ۲۷ و ۱ دهم، در نقطه مقابل محفل در اجرای اول بوده ۱۷ و نیم یعنی ۴ دهم کمتر از زندگی پس از زندگی بوده، در اجرای دوم رسیده به ۲۳ و ۱ دهم یعنی تقریباً ۲ تا ۳ دهم کمتر از زندگی پس از زندگی و در اجرای پایانی رسیده به ۲۷ و ۹ دهم یعنی این بار تقریباً ۸ دهم درصد افزایش پیدا کرده است.
مستحضر هستید که بالاخره در فضای آماری خیلی موقع‌ها این داده‌ها داده‌هایی که ما متقن بگوییم دقیقاً همین است، نیست ولی می‌خواهم عرض کنم که این داده‌ها کاملاً منطبق است با میزان بازدیدی که این برنامه‌ها در فضای مجازی و در تلوبیون داشتند، دقیقاً همین اتفاق در تلوبیون هم افتاده یعنی میزان تماشای قطعات این برنامه و همچنین در فضای مجازی مثلاً در بازه‌های ابتدایی زندگی پس از زندگی بالاتر بوده و این اواخر محفل بالاتر بوده است.
سوال: درباره مجموعه‌های تلویزیونی دیگر هم بگویید؟
شاکری نژاد: پرمخاطب‌ترین سریال نوروزی و رمضانی رسانه ملی سریال نون خ ۵ است که در اولین نظرسنجی ۴۱ و نیم درصد مخاطب داشته، جالب است که همین نون خ ۴ که سال قبل پخش شد در اولین نظرسنجی ۳۱ و ۴ هم درصد مخاطب داشته و نظرسنجی پایانی یعنی بعد از سه تا نظرسنجی در سال گذشته نون خ ۴ رسیده به ۴۰ ممیز ۹، الان نون خ ۵ در اولین اجرایش ۴۱ و نیم درصد مخاطب دارد که نشان از افزایش است.
سریال بعدی سریال زیرخاکی ۴ است که ۲۴ و ۹ دهم درصد مخاطب داشته، بعد از آن هفت سر اژد‌ها که در سومین نظرسنجی ۲۲ و نیم درصد و بعد رستگاری است که باز در سومین نظرسنجی ۱۵ و نیم درصد. برنامه‌های افطاری اولی را عرض کردم محفل است با ۲۷ و ۹ دهم درصد بعد از آن زندگی پس از زندگی با ۲۷ و ۱ دهم درصد و جالب است که سومین برنامه‌های پرمخاطب افطارگاهی رسانه ملی برنامه‌های شبکه‌های استانی است با ۱۹ و ۶ دهم درصد که طبیعی است مردم عزیز ما در مراکز استان‌ها در سایر استان‌ها به افق خودشان می‌بینند و جالب این است که در برنامه‌های سحرگاهی مان پرمخاطب‌ترین از قضا برنامه‌های شبکه‌های استانی هستند که کاملاً منطبق با افق خودشان برنامه‌ها را می‌بینند بعد از آن برنامه ماه خدای شبکه یک و بعد ماه من شبکه سه است.
ما در تمام ویژه برنامه‌های رمضانی نسبت به سال قبل افزایش مخاطب داریم جز در ویژه برنامه‌های شبکه ۵.
سوال: به نظر شما چرا؟
شاکری نژاد: ما تقریباً بین ۲ تا ۳ درصد کاهش مخاطب نسبت به سال قبل داریم، اتفاقاً ما از این استقبال می‌کنیم به این دلیل که خیلی از مردم امسال به دلیل این که لیالی قدر در تعطیلات نوروز واقع شده بود فرصت کافی برای حضور در محافل و هیئات و مساجدی که برنامه شب قبل احیا دارد برگزار می‌شود را داشتند لذا نسبت به سال قبل و سال ماقبل از آن که در ایام کرونا بود و مردم در منزل بودند میزان مخاطب ما ریخته است، اتفاقاً ما استقبال می‌کنیم ایامی مثل دهه محرم یا لیالی قدر مردم به جای این که تلویزیون ببینند بروند حضوراً در مراسم شرکت کنند و این به نظر می‌آید طبیعی است و مطلوب هم است ولی در بقیه آیتم‌ها عرض کردم به لطف خدا ما افزایش مخاطب نسبت به سال قبل داریم.

دیگر خبرها

  • اسرائیل حمله ایران را باور نمی‌کرد
  • وقتی جیمی کرگر فکر می کند تلویزیون استودیو در حال افتادن و شکستن است! / فیلم
  • رئیس رسانه ملی: عصر تلویزیون به سر نیامده است/ یک قدم کوتاه نمی‌آییم
  • پارک چان ووک «اولدبوی» را به تلویزیون می‌برد
  • افزایش مخاطبان ویژه برنامه‌های رمضانی رسانه ملی
  • حرکت جدید و عجیب ترامپ برای بردن در انتخابات آمریکا
  • فضای‌ مجازی در سیطره برنامه‌های رسانه‌ ملی
  • لازم است تلویزیون در طول سال کنار کتاب باشد نه چند روز خاص!
  • تدارک برنامه‌های ویژه رسانه ملی برای سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران
  • فضای‌مجازی در سیطره برنامه‌های رسانه‌ملی