Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان ، کرونا این روز‌ها بر فعالیت اقشار مختلف مردم سایه انداخته، مدارس و دانشگاه‌ها تعطیل شده و ساعت کار اداره‌ها کاهش یافته است.

آنچه در این میان برخلاف دیگر روز‌های سال بیشتر جلب توجه می‌کند دورهم بودن اعضاء خانواده است، فرزندان در کنار مادر هستند و پدر هم زودتر از دیگر روز‌های سال به خانه بر می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خانم دهقانی می‌گوید، از روزی که مدارس تعطیل شده بیشتر در کنار فرزندانم هستم و از بابت اینکه آنان درخانه هستند و احتمال مبتلا شدن به ویروس کرونا در آنان کاهش یافته احساس رضایت می‌کنم.

او با اشاره به اینکه سعی می‌کند فرزندانش از درس عقب نمانند گفت: با معلم دو فرزندم در ارتباط هستم و از برنامه‌های آموزشی تلویزیون هم استفاده می‌کنم.

خانم مرشدی با لبخند می‌گوید، این روز‌ها متفاوت‌تر از روز‌های دیگر سال است، هرچند بیماری کرونا آنطور که پزشکان می‌گویند برای همه خطرناک نیست، اما سعی کرده ام رژیم غذایی خانواده را تغییر دهم و از غذا‌های مقوی و میوه‌های بیشتر استفاده کنم و  از طریق تلویزیون و سایت‌های معتبر اینترنتی لیست مواد غذایی مفید را تهیه کرده ام.

آقای علی محمدی دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق است، او می‌گوید، کمتر از خانه خارج می‌شوم و از این فرصت برای مطالعه بیشتر استفاده می‌کنم و سعی می‌کنم موضوع مناسبی برای پایان نامه خود انتخاب کنم.

آقای زبردست هم می‌گوید، شغلش طوری است که با مردم سرو کار دارم، ولی با کاهش ساعت کار وقت بیشتری برای درکنار خانواده بودن دارم، خرید خانه را خودم انجام می‌دهم و وقتی هم در خانه هستم برای کودکم کتاب قصه می‌خوانم و سعی می‌کنم استرس ناشی از خبر‌های منفی بیماری کرونا را در خانواده کاهش دهم.

او می گوید، شاد بودن و ایجاد روحیه سرزندگی و امید را هم در خانه وهم در محیط کار رعایت می کنم و بیشتر مواقع از جملاتی استفاده می کنم که از نظر روحی و روانی استرس کاذب را از خانواده و اطرافیانم دور کند.

خانم زیارتی مادربزرگی است که یک هفته نوه هایش را ندیده، اما می‌گوید ناراحت نیستم، چون که می‌بینم آنان در سلامت هستند و از طریق تلفن همراه با آنان در ارتباط هستم و گاه با تماس تصویری با آنان گفتگو می‌کنم و از تنهایی بیرون می‌آیم.

نجمه افروشه، کارشناس روانشناسی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان، گفت: افراد در مواجهه با اپیدمی ها شرایط را ارزیابی می‌کنند و وقتی احساس می‌کنند شرایط موجود در کنترل آنها نیست دچار اضطراب و نگرانی می شوند و واکنش نشان می‌دهند، در این میان کودکان ممکن است به روش های مختلفی نسبت به استرس واکنش نشان دهند به واکنش های کودکانه کودکانمان پاسخ دهید ،گوش دهید و با مهربانی صحبت کنید و به آنها اطمینان خاطر دهید و تا می توانید عشق و توجه بیشتری نثارشان کنید.

او می گوید:  صحبت از کرونا ویروس طبیعی است اما گفتگو درباره نکات منفی به صورت مکرر آسیب رسان است زیرا به صورت ناخودآگاه در کودک استرس و اضطراب ایجاد می‌کند در هنگام پخش اخبار و برنامه های تلویزیونی ویژه کرونا ویروس کودکان را از محل دور کنید و اینگونه برنامه‌ها را نزد کودکان تماشا نکنید ، همچنین پیام های فضای مجازی درباره کرونا در خانه با صدای بلند خوانده نشود.

کارشناس روانشناسی افزود: فعالیت های گروهی درخانه همچون ،کار دستی ، تماشای فیلم ، تماشای آلبوم عکس ،بازی فکری  ، ورزش کردن  به همراه خانواده درخانه ، رسیدگی به برنامه آموزشی و تحصیلی کودکان و ایجاد محیطی سرشار از مهر و محبت و توجه کردن به یکدیگر می تواند تاثیر مثبت زیادی برای تقویت شرایط روحی و جسمی در اعضاء خانواده ایجاد کند.

خانم افروشه گفت:  تک تک اعضاء خانواده در صورت برنامه ریزی هدفمند ، پس از سپری کردن تعطیلات  با اعتماد به نفس بیشتر و روحیه قوی وارد جامعه  خواهند شد و به عنوان جزئی تاثیرگذار در نشاط اجتماعی ایفای نقش  خواهند کرد.

یکی از مولفه های نشاط اجتماعی ارتباطات اجتماعی است ، هرچند ارتباطات اجتماعی به صورت موقت اکنون کمتر شده ولی یادمان نرود که این شرایط پایدار نیست .  نشاط اجتماعی  از یک سو نیازمند برنامه ریزی مسئولان در شرایط بحران است و از سوی دیگر تک تک افراد جامعه می توانند با راهکارهای توصیه شده کارشناسان زمینه نشاط خانواده و در نهایت تقویت نشاط اجتماعی را فراهم کنند.

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس خانواده شاد تغذیه مناسب آمادگی روحی و روانی نشاط اجتماعی روز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۷۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چراغ سبز مراجع تقلید به تعطیل شدن روز شنبه به جای پنج شنبه /۴ روز قطع ارتباط با دنیا به نفع اقتصاد کشور نیست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سیدسلمان ذاکر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درخصوص طرح افزایش تعطیلات آخر هفته، گفت: هدف مهم از این طرح این بود که گامی در جهت تقویت نشاط اجتماعی و خانوادگی برداشته شود، نگاه این بود که با این تعطیلی افراد شاغل بتوانند زمان بیشتری در کنار خانواده سپری کنند و پدران و مادران شاغل سهم و نقش بیشتری در تربیت فرزندان داشته باشند.

وی در گفتگو با ایلنا افزود: این اقدام می‌تواند نقش مهم و بسزایی در تقویت نهاد خانواده و حضور پررنگ پدر و مادر در تربیت فرزندان داشته باشد و این امر قادر است از آسیب‌های اجتماعی فراوانی جلوگیری کند.

ذاکر تصریح کرد: نکته دیگر این است که ما باید در زمان تصمیم گیری مسائل مختلف و جنبه های متعدد موضوع را در نظر بگیریم یکی از موارد همین موضوع ارتباطات اقتصادی و تجاری با جهان است که ما باید به فکر تقویت و گسترش آن باشیم در حالیکه الان با این شرایط اگر پنجشنبه‌ها هم مانند جمعه تعطیل شود، ۴ روز ارتباط ما با دنیا قطع خواهد شد و این اصلا به نفع اقتصاد ما نیست.

وی افزود: با صحبت‌هایی که روز یکشنبه در کمیسیون اجتماعی داشتیم نتیجه این شد که بخش خصوصی و اتاق بازرگانی نظرشان این است که شنبه تعطیل باشد نه پنجشنبه؛ من فکر می‌کنم از بعد اقتصادی تعطیلی شنبه و جمعه می‌تواند گره‌گشا باشد که هم اقتصاد و هم نشاط مردم را تامین کند و هم تجار و بازرگانان بتوانند به راحتی فعالیت خود را با دنیا داشته باشند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: در جلسه روز یکشنبه به این نتیجه رسیدیم که تعطیلی روز شنبه به مطالبات مردمی و شرایط حفظ روابط اقتصادی خارجی نزدیک تر است. البته استعلام هایی از مراجع عظام صورت گرفته که فکر می‌کنم نتیجه مثبت است و تعطیلی شنبه بلامانع است، اتاق بازرگانی هم از زبان آن‌ها استعلام هایی از دفتر رهبری دارند که ان شاءالله بتوانیم به جمع‌بندی برسیم و بتوانیم بهره‌وری را ارتقاء دهیم.

وی تاکید کرد: البته این قانون و تعطیلی ها استثنائاتی هم دارند و دستگاه های خدماتی از شمولیت این قانون مستثنی می‌شوند و ممکن است بانک‌ها هم یکی از این استثنائات باشند که البته باید ببینیم در صحن علنی یا در زمان تنظیم آیین نامه اجرایی توسط دولت چه اتفاقی رخ خواهد داد.

ذاکر در پاسخ به این سوال که آیا تعطیلات آخر هفته مشمول کارگران هم می‌شود، گفت: طبیعی است که کارگران باید در تصمیم‌گیری های اینگونه در اولویت باشند، کارگر در تصمیمات اصل است، اول کارگر بعد کارمند.

وی افزود: این کارگر است که بیشترین آسیب را می بیند، خانواده اش متضرر می شوند، اضافات و کارانه و امتیازات دیگری که لازم است را هم ندارد؛ درنتیجه طبیعتا باید تعطیلی آن ها را درنظر بگیریم.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898615

دیگر خبرها

  • پیشرفت جامعه اسلامی در گرو سلامت و نشاط خانواده‌ها
  • ایجاد 13 هزار فرصت شغلی جدید در بخش‌های صنعت، خدمات و کشاورزی در استان
  • ایجاد نشاط اجتماعی در جوامع محلی با برگزاری مسابقات ورزشی
  • ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه
  • برنامه امسال چهارمحال و بختیاری ایجاد ۱۲۹۵۱ فرصت شغلی است
  • منشاء بسیاری از بیماری‌های جسمی را در روان خود پیدا کنید
  • چراغ سبز مراجع تقلید به تعطیل شدن روز شنبه به جای پنج شنبه /۴ روز قطع ارتباط با دنیا به نفع اقتصاد کشور نیست
  • اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی ویژه خانواده و بانوان در البرز
  • دهه کرامت، فرصت مناسبی برای نمایش الگوی شادی حلال
  • مطالعات جامعه‌شناسی فاجعه