Web Analytics Made Easy - Statcounter

جبارعلی ذاکری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره تعطیلی دانشگاه‌های سراسر کشور به‌دلیل شیوع بیماری کرونا اظهار کرد: محدودیت‌هایی وضع کرده‌ایم؛ اما سیستم اداری دانشگاه همچنان فعال است. دروس نیز از طریق سیستم مدیریت یادگیری یا همان ال‌ام‌اس (Learning Management System) ارائه می‌شود. دانشگاه علم و صنعت ایران نخستین دانشگاهی بود که این سیستم را در کشور راه‌اندازی کرده و در حال حاضر نیز با جدیت این سیستم را دنبال می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از اواخر آذرماه سال جاری تصمیم داشتیم با توجه به معضل آلودگی هوا و تعطیلی چند روزه دانشگاه‌ها، سیستم ال‌ام‌اس را فعال کنیم؛ چراکه نتوانستیم دانشجویان ساکن شهرستان را به منازل خود بفرستیم. از همان زمان تصمیم گرفتیم سیستم ال‌ام‌اس را برای شرایط بحرانی آماده کنیم.

رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران خاطرنشان کرد: مقدمات کار را برای آلودگی هوا فراهم کردیم؛ اما بعد از شیوع ویروس کرونا در کشور، شورای دانشگاه علم و صنعت ایران به‌عنوان نخستین دانشگاه در ایران تصویب کرد کلاس‌های سه هفته پایانی سال 98 به‌صورت الکترونیکی برگزار شود.

ذاکری بیان کرد: با وجود محدودیت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری، اراده کردیم و کار را پیش بردیم. از روز شنبه 10 اسفندماه 98، سیستم را بارگذاری کردیم و تقریباً تمام کلاس‌ها به‌جز کلاس‌های عملی و کارگاهی به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.

دانشجویان شهرستانی مشکل اتصال به اینترنت دارند

وی با اشاره به مشکلات فنی در مسیر آموزش الکترونیک گفت: خوشبختانه از نظر پهنای باند، مشکلی نداریم؛ اما تعدادی از دانشجویان دانشگاه علم و صنعت که ساکن شهرستان هستند برای اتصال به اینترنت دچار مشکلاتی می‌شوند. در مجموعه دانشگاه نیز به‌دلیل اینکه تقاضا در آن واحد برای ورود به شبکه زیاد است، با مشکلاتی روبرو بوده‌ایم؛ اما خلأهای سیستم در حال رفع است.

رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران یادآور شد: امیدواریم تا پایان هفته جاری، تمام کلاس‌ها به‌صورت آنلاین برگزار شود. در حال حاضر حدود 63 درصد کلاس‌های دانشگاه علم و صنعت ایران به‌صورت مجازی برگزار می‌شود و امید داریم این آمار را تا پایان هفته ارتقا دهیم.

ذاکری تأکید کرد: محدودیت‌هایی وجود دارد؛ اما با پیگیری همکاران‌مان در مرکز تحقیقات فناوری اطلاعات، باگ‌های سیستم در راه آموزش مجازی برطرف خواهد شد. مشکلاتی در انتقال صدا وجود داشت، همچنین ورود همزمان تعداد قابل توجهی از دانشجویان به سیستم، منجر به ایجاد اختلال در شبکه می‌شد و دانشجویان مجبور بودند دوباره برای ورود به سیستم تلاش کنند.

وی در پاسخ به این سؤال که اگر شیوع کرونا تا اواخر فصل بهار و گرم شدن هوا، کنترل نشود، دانشگاه علم و صنعت چه تمهیداتی را برای استمرار در برگزاری کلاس‌های آنلاین می‌اندیشد، گفت: فعلاً برنامه ما سه هفته پایانی سال را شامل می‌شود. پیش‌بینی‌های لازم را انجام داده‌ایم و اگر به هر دلیلی وضعیت به حالت عادی برنگردد، برای هفته سوم فروردین‌ماه سال 99 نیز آمادگی خواهیم داشت.

رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران در پایان گفت: تابع تصمیمات کلان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستیم؛ اما اگر شرایط به همین منوال باقی بماند، دروس را در هفته پایانی فروردین‌ماه سال آینده نیز با سیستم ال‌ام‌اس ارائه می‌دهیم.

انتهای پیام/

168 / 320 جبارعلی ذاکری دانشگاه علم و صنعت رئیس دانشگاه علم و صنعت تعطیلی دانشگاه ها کرونا ویروس کرونا آموزش مجازی آموزش آنلاین

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه علم و صنعت رئیس دانشگاه علم و صنعت تعطیلی دانشگاه ها کرونا ویروس کرونا آموزش مجازی آموزش آنلاین دانشگاه علم و صنعت ایران رئیس دانشگاه علم و صنعت ال ام اس کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۷۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری یکی از مهم‌ترین رویدادهای صنعت فولادکشور در دانشگاه تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، آشنایی با آخرین دستاوردها و نوآوری‌های صنعت فولاد، ایجاد فرصت برای شبکه‌سازی با افراد متخصص و معتبر در این حوزه، استفاده از تجربیات و دانش افراد برجسته در حوزه فولاد از مهم‌ترین اهداف برگزاری مهم‌ترین رویداد صنعتی و علمی در حوزه فولاد کشور است.

از دیگر اهداف برگزاری این همایش می‌توان به ایجاد فرصت برای ارائه نتایج تحقیقات و پروژه‌ها در زمینه فولاد و ارتقاء مهارت با شرکت در کارگاه‌ها و نشست‌های مختلف اشاره کرد.

مخاطب این همایش دانشگاهیان، شرکت‌ها، کارشناسان، محققان، دانشجویان و علاقمندان صنعت فولاد است.

همایش صنایع و سازه‌های فولادی کشور، روز دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در سالن شهید چمران دانشکدگان فنی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

انجمن سازه‌های فولادی ایران، شرکت ذوب آهن اصفهان، شرکت فولاد مبارکه اصفهان، تعاونی توسعه سازه‌های فولادی ایران(تسفا) و وزارت علوم تحقیات و فناوری از مشارکت‌کنندگان در در برگزاری این مهم‌ترین رویداد صنعتی و علمی فولاد کشور هستند.

کد خبر 6081761

دیگر خبرها

  • برگزاری یکی از مهم‌ترین رویدادهای صنعت فولادکشور در دانشگاه تهران
  • ساعت پخش زنده بازی پرسپولیس و صنعت نفت آبادان از تلویزیون + شبکه ۳ و پخش آنلاین
  • فیلم‌ های سینمایی امروز تلویزیون + جدول فیلم‌ های امروز، پنجشنبه ۳۰ فروردین
  • المپیاد علمی دانشجویی غیرمتمرکز ۳۱ فروردین برگزار می‌شود
  • هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران آغاز به کار کرد
  • جام ملت‌های فوتسال آسیا؛ برگزاری تمرین تیم ملی ایران
  • ضعف ایران در کاربرد خودروهای برقی با وجود تولید محصولات با کیفیت و ارزان توسط دانش‌بنیان‌ها
  • مشتریان سینماتیکت به بیش از ۵ میلیون نفر رسید
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • گاف 21 میلیاردی فولاد خوزستان؛ مهدی رحمتی در خانه بماند هم پول می‌گیرد!