Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایوب کرد  مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، از خسارت بالغ بر ۱۰۲ میلیارد ریالی سرقت تابلو، علائم هشدار دهنده، نرده‌ها و تجهیزات پل ها، گاردریل و سایر تجهیزات ایمنی نصب شده در محور‌های مواصلاتی این استان در ۱۱ ماهه سال جاری خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایوب کرد با بیان اینکه علائم جاده‌ای در افزایش ضریب ایمنی راه‌ها نقش موثری بر عهده داشته و زبان گویای جاده‌ها به شمار می‌روند، افزود: همکاران این اداره کل همواره تقویت علائم افقی و عمودی، بهبود وضعیت حفاظ‌ها و نگه‌داری روشنایی محورها، ایمن سازی و ساماندهی نقاط پرتصادف، خط کشی و لکه گیری، شستشو و ترمیم علائم و آزاد سازی حریم جاده‌ها را مورد توجه قرار می‌دهند تا با افزایش ضریب ایمنی تردد، شاهد کاهش سوانح رانندگی در جاده‌های استان باشیم.

او  تخریب و سرقت تابلو‌ها و علائم هشدار دهنده رانندگی را از معضلات جاده‌های سیستان و بلوچستان عنوان کرد و افزود: با وجود تلاش شبانه روزی راهداران در افزایش ایمنی راه ها، متاسفانه برخی افراد سودجو با تخریب و سرقت علائم، علاوه بر خسارت ریالی، موجب سردرگمی رانندگان در جاده و پایین آمدن ایمنی تردد می‌شوند.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سیستان و بلوچستان گفت: این اداره کل علاوه بر جایگزین کردن علائم سرقت شده، پیگیری قضایی در برخورد با متخلفان و همچنین فرهنگ سازی برای جلوگیری از این اقدام مجرمانه را مورد توجه ویژه قرار داده است.

کرد بیان کرد: جای بسی تاسف است که علائم راهداری سرقت شده با قیمت‌های بسیار اندک خرید و فروش می‌شود در حالیکه این اداره کل باید برای خرید و نصب مجدد آن‌ها هزینه‌های سنگینی را از محل اعتباراتی که می‌توانست در زمینه بهسازی جاده‌های استان صرف شود، متحمل می‌گردد.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمل و نقل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان جاده ای جاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۸۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ‌۱۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به راه‌های کشور

داریوش امانی معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای که به دنبال بارش‌های اخیر و به منظور بازدید میدانی از وضعیت راه‌های جنوب سیستان و بلوچستان عازم این استان شده بود، با اشاره به شدت بارش‌ها که موجب خرابی‌هایی در سطح جاده‌های کشور و راه‌های روستایی و محور‌های فرعی شده، گفت: خسارت وارد شده طبق کارشناسی‌های اولیه ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای راه‌ها برآورد شده است.

به گفته امانی، نزدیک به ۲۵ راه اصلی و فرعی در جنوب استان سیستان و بلوچستان مسدود شده است.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اظهار کرد: راه‌های حدود ۲۵۰ روستا نیز مسدود شده که راهداران در حال تلاش برای بازگشایی آنها هستند. 

معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: ۵۰ اکیپ فعال و سیار راهدار به همراه ۱۵۰ دستگاه ماشین آلات مشغول فعالیت و تلاش برای بازگشایی راه‌ها هستند.

امانی افزود: برخی از این ماشین آلات از روستا‌های معین هرمزگان، کرمان و جنوب کرمان عازم استان سیستان و بلوچستان شده و مشغول فعالیت هستند.

وی ادامه داد: ظرف ۱۰ روز آینده تمام راه‌های مسدود شده باز خواهند شد، اما اولویت، بازگشایی راه‌های اصلی شهرستان چابهار به دیگر نقاط است که می‌کوشیم ظرف ۲۴ تا ۴۸ ساعت آینده بازگشایی شوند.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل همچنین از همکاران راهدار برای بازگشایی راه‌ها و انجام عملیات امداد و نجات برای دو ناوگان اتوبوس حمل‌ونقل عمومی از سیلاب تقدیر و تشکر کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بازگشایی محور کنارک- زرآباد به همت بسیج سازندگی+ فیلم
  • خسارت ‌۱۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به راه‌های کشور
  • ۲۱ محور مواصلاتی جنوب سیستان و بلوچستان مسدود است
  • خسارت ۱۸ هزار میلیارد ریالی به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان
  • سیل یا نبود مدیریت بحران؟ خسارت ۱۸ هزار میلیارد ریالی به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان
  • خسارت ۱۸ هزار میلیارد ریالی سیل به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان
  • بیشترین خسارت بلوچستان سیل به جاده‌ها وارد شده است
  • جلسه شورای ترافیک شهرستان پلدشت 
  • بیشترین خسارت سیل به جاده‌ها وارد شده است
  • حضور مدیرکل راهداری جنوب استان در محور مسدود نیکشهر به چابهار