Web Analytics Made Easy - Statcounter

دستیابی به فناوری تولید فیلترهای بهداشتی با توان پاکسازی 99.9% هوا و آب، هوشمندسازی محصولات برای انطباق با شرایط آب و هوایی و گسترش آن در حیطه IOT و پوشش‌های نانو با تحمل شرایط دمایی سخت، تنها برخی از ویژگی‌های توسعه یافته اسنوا در طی سال‌های اخیر بوده است.

ایالات متحده همواره با تحریم همه جانبه ایران سعی کرده است از انتقال فناوری های بروز دنیا به ایران جلوگیری کند و تولیدات آن را عقب نگاه داشته و یا تلاش کند آنرا عقب نگه داشته نشان دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال جهش در رتبه علمی ایران نشان داده است که این تحریم‌ها کارا نبوده و واحد های تولیدی با ایجاد واحد‌های تحقیق و توسعه در بستر توانمندی های علمی کشور توانسته‌اند مسیر خود را پیدا کنند. مجموعه لوازم خانگی گروه انتخاب، یکی از پیشران‌های صنعتی ایران در حوزه لوازم خانگی است که توانسته با تکیه بر توان فنی و علمی داخلی، جهش های بزرگی در تولیدات فناورانه را بخصوص در سال های اخیر در محصولات خود نشان دهد.

به گزارش مرکز ارتباطات رسانه‌ای این گروه، تولید محصولات ویژه و با فناوری های پیشرفته همواره یکی از سیاست های اصلی گروه صنعتی انتخاب (شرکت مادر اسنوا) بوده است. دستیابی به فناوری تولید فیلترهای بهداشتی با توان پاکسازی 99.9% هوا و آب، هوشمندسازی محصولات برای انطباق با شرایط و گسترش آن در حیطه IOT و پوشش‌های نانو با تحمل شرایط دمایی سخت، از شاخص‌ترین تحقیقات علمی این گروه در طی سال‌های اخیر بوده است که در محصولات متعددی در حال استفاده است.

به یقین پشت پرده‌ی این توسعه و پیشرفت پرشتاب، واحد تحقیق و توسعه (R&D) قرار دارد که دانش لازم برای ابداع روش‌های نوین توسط این غول لوازم خانگی ایرانی را فراهم آورده است. ماندن در سطح بالای تکنولوژی، هزینه‌آور است. این گروه با ایجاد بخش ARD (Advanced Research and Development) لوازم خانگی، سالانه، سرمایه زیادی را به تحقیق و توسعه اختصاص داده است و تولید خود را با اشتغال بیش از چندین هزار نفر در سطح تامین بخش بزرگی از بازار لوازم خانگی کشور رسانده و در این بخش، رتبه اول را میان تولیدکنندگان این صنعت در ایران دارد.

اسنوا همچنین تلاش‌های زیادی برای ساخت محصولات فناورانه ارزان قیمت‌تر انجام داده است، اما هزینه و پیچیدگی روش‌های تولید موجود عموما آنها را در سطح کاملا مطلوب از نظر قیمتی قرار نداده است و این جایی است که اسنوا تلاش می‌کند فناوری‌های جدیدی ایجاد کند تا بازی را تغییر دهد. معرفی سری محصولات یخچال «هارمونی» نتیجه چنین تلاش‌هایست که در بهمن ماه سال 98 رونمایی شده است.

منبع: فارس

کلیدواژه: فناوری تحریم آب توسعه لوازم خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۰۹۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیدآفرینی در درآمد غیرشهریه‌ای با محصولات نوآورانه و فناورانه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن امینی مدیرکل برنامه‌وبودجه دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در مجتمع امام رضا (ع) (علوم و تحقیقات سابق) دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت و بازدید از فضا و امکانات و اماکن آن، ظرفیت‌های این مجموعه را بسیار خوب توصیف کرد و با قدردانی از کار‌های انجام‌شده در زمینه درآمدزایی غیرشهریه ای، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت ظرفیت خوبی برای سرمایه‌گذاری درباره درآمدزایی غیرشهریه‌ای دارد که با هماهنگی استان به این مهم ورود پیدا کند و ظرفیت‌ها را فعال کنند.

وی بهینه‌سازی ظرفیت‌های دانشگاه و تقویت و راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان را برای توسعه فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی و افزایش درآمد غیرشهریه‌ای مؤثر دانست و افزود: با استفاده از ظرفیت‌های علمی و فناورانه و نیروی توانمند علمی با بررسی طرح‌ها، ایده‌ها، ظرفیت‌ها و محصولات نوآورانه و فناورانه دانشگاه می‌توان مسیر امیدآفرینی را برای حضور مؤثر دانشگاه در طرح‌های درآمدزایی غیرشهریه‌ای ترسیم کرد.

مدیرکل برنامه‌وبودجه دانشگاه آزاد اسلامی بر تشویق استادان به ارائه طرح‌های پژوهشی و دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت تأکید و عنوان کرد: واحد‌های دانشگاهی می‌توانند با پرداخت سهمی از درآمد دوره به استاد؛ متناسب با استاد محور یا تجهیزات محور بودن این دوره‌ها طبق بخشنامه مربوطه عمل کنند.

حسن سلطانی معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس نیزخواستار حداکثر استفاده بهینه و کسب درآمدزایی غیر شهریه‌ای شد و گفت: در بحث درآمد‌های غیرشهریه‌ای، ظرفیت‌های خوبی در استان وجود دارد که امیدواریم با استفاده از ظرفیت‌ها و توان علمی که در مجموعه استان سراغ داریم بتوانیم با همدلی، پیگیری و اقدامات مؤثر شاهد اتفاقات خوبی در مجموعه دانشگاهی استان در این زمینه باشیم.

اقدامات واحد مرودشت در زمینه درآمدزایی غیر شهریه‌ای

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت نیز گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده و در دست اقدام این واحد دانشگاهی و مجتمع امام رضا (ع) این دانشگاه درباره کسب درآمد‌های غیر شهریه‌ای ارائه کرد.

سیروس فارسی  تلاش در راستای راه‌اندازی و بهره‌برداری از مجتمع خدماتی رفاهی، ایجاد گلخانه گل و گیاهان زینتی (به متراژ ۶ هزار و ۵۰۰ مترمربع)، گلخانه نشاء سبزی و صیفی (به متراژ ۶ هزار و ۵۰۰ مترمربع)، اسانس گیری گل محمدی از ۱۳ هکتار اراضی مجتمع امام رضا(ع)، کشت گیاهان دارویی، تجهیز ویلا‌های مجتمع امام رضا(ع) برای کاربری گردشگری، ایجاد توقف گاه خودرو‌های سنگین در زمین ۸ هکتاری دولت‌آباد و کسب درآمد در سال ۱۴۰۲ از کشت این زمین، ایجاد سرزمین موج‌های خروشان آبی(پارک آبی)، پرورش شترمرغ، تالار پذیرایی مجالس در مجتمع امام رضا(ع)، کشت درخت گز در زمین اسماعیل‌آباد، اجاره زمین چمن مصنوعی واحد واجاره مجموعه ورزشی امام علی(ع) ازجمله اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در زمینه درآمدزایی غیر شهریه‌ای برشمرد.

وی اجاره خوابگاه‌های دانشجویی، اجاره دانشکده امام علی(ع) به کانون زبان ایران، اجاره مجموعه ورزشی امام رضا(ع)، برگزاری دروه‌های برون‌سازمانی(مجازی) در سال ۱۴۰۲، کسب مجوز‌های لازم و درآمد از آزمایشگاه آب و خاک و آزمایشگاه همکار اداره استاندارد و محیط‌زیست و آزمایشگاه بتن و امکانات آزمایشگاه‌های عمران، مکانیک و شیمی، راه‌اندازی کمپ مطالعاتی ویژه دختران و پسران دانش‌آموز، برگزاری دوره‌های آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان (دانشجویان بین‌الملل) و برگزاری آزمون‌های موسسه قلم چی و مؤسسات مشابه، برگزاری آزمون‌های اداره فنی و حرفه‌ای، برگزاری اردو‌های دانش‌آموزی مجتمع امام رضا(ع) و فروش اموال مازاد واحد را از دیگر اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت در زمینه درآمدزایی غیر شهریه‌ای عنوان کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلفیق صنعت و دانشگاه توسعه جامعه را رقم می زند
  • روابط اقتصادی و تجاری استان بوشهر با ازبکستان توسعه یابد
  • محصولات فناورانه ایران در نمایشگاه روسیه
  • محصولات فناورانه دانشگاه آزاد یادگار امام افزایش می‌یابد
  • آی پی امداد دیگر تنها یک تعمیر کننده لوازم خانگی نیست
  • جزئیات اعطای تسهیلات به دانشجویان برتر المپیاد ورزش‌های فناورانه اعلام شد
  • راهنمای خرید لوازم خانگی ارزان
  • امیدآفرینی در درآمد غیرشهریه‌ای با محصولات نوآورانه و فناورانه
  • پیش‌فروش لوازم خانگی برای جلوگیری از ایجاد بازارسیاه
  • افزایش ۱۰ برابری تولید و اشتغال با توسعه کشت گلخانه‌ای