Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره ادعای مقامات آمریکایی در مورد کمک به بیماران کرونایی در ایران گفت: ما به نیت آمریکایی‌ها همواره شک داریم و اگر آن‌ها نیت خیر داشتند قبل از رسانه‌ای کردن موضوع به ما پیام می‌دادند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، سیدعباس موسوی، سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری مجازی خود با خبرنگاران و اصحاب رسانه در خصوص کمک‌ کشور‌های همسایه به جمهوری اسلامی در خلال بیماری کرونا گفت: کشور‌های دوست ما کمک‌های زیادی به ما کردند این در حالی است که بیماری کرونا بیماری مختص به یک کشور یا جغرافیای خاص نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: بر همین اساس ما نیز به برخی کشور‌ها کمک و آموزش می‌دهیم، چون همان طور که گفتم این اتفاق مسئله جمعی و جهانی است و امیدوارم هر چه زودتر ریشه کن شود.

رسانه‌های فارسی زبان اگر به فکر مردم هستند از کرونا استفاده سیاسی نکنند
موسوی با باشاره به فرافکنی رسانه‌های معاند گفت: در این میان عده‌ای هم تلاش می‌کنند ترس و وحشت در دل مردم ایجاد کنند به ویژه برخی رسانه‌هایی که ادعای فارسی بودن دارند که باید به آن‌ها گفت: اگر ایرانی هستند به ایجاد روحیه آرامش در کشور و مبارزه با این بیماری کمک کنند نه اینکه مانند ارباب شان از این موضوع استفاده سیاسی کنند.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه آیا جمهوری اسلامی حاضر به پذیرش کمک ادعا شده توسط مقامات آمریکایی در خصوص بیماری کرونا خواهد بود یا نه گفت: ما همواره در نیت خیر آمریکایی‌ها شک داشتیم، چون اگر قصد کمک به ملت ایران را داشتند قبل از رسانه‌ای کردن موضوع به ما پیام می‌دادند.

وی اضافه کرد: ما مواضع آمریکایی‌ها را رصد می‌کنیم و شاهد این هستیم که از زمانی که این بیماری در ایران به راه افتاد آن‌ها تا چه اندازه برای تضعیف روحیه مردم ما تلاش کردند این موضوع از جعل آمار و اخبار گرفته تا اعلام کمک صوری به ملت ایران ادامه داشت.

جمهوری اسلامی به نیت آمریکا در کمک دارویی شک دارد و روی آن حساب باز نمی‌کند
موسوی با بیان اینکه جمهوری اسلامی روی این کمک‌ها حساب نخواهد کرد، در خصوص کانال دارویی باز شده بین ایران و سوئیس نیز گفت: در خصوص آن کانال نیز آمریکایی‌ها مرتب سنگ اندازی می‌کنند و اجازه ندادند ما منابع خود را به آن کانال انتقال دهیم و از منافع خرید داروی آن منتفع شویم. با این حساب قطعا آمریکایی‌ها دل شان برای ملت ما نسوخته است.

سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص ابلاغ پیام سفیر سوئیس به ایران از طرف آمریکا نیز اعلام بی اطلاعی کرد.

گفتگو‌های ما با طالبان با اطلاع دولت افغانستان ادامه خواهد یافت

وی در ادامه این نشست خبری در خصوص توافق آمریکا و طالبان و اینکه آیا در زمان توافق ما ارتباطی با طالبان داشتیم یا خیر گفت: طالبان به عنوان گروهی که در افغانستان نقش آفرینی می‌کند واقعیتی انکارناپذیر دارد.

موسوی ادامه داد: ما معتقدیم تمام مسیر‌های رو به صلح باید توسط افغان‌ها و با هدایت دولت مستقر در این کشور انجام شود.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: جمهوری اسلامی نیز در این روند بنا به دلایلی تماس‌هایی را با طالبان داشته است و آنچه ما در خصوص طالبان و آمریکا بیان کردیم این بود که از هر تلاشی که به ثبات و امنیت در افغانستان کمک کند حمایت خواهیم کرد، اما همان طور که پیش‌تر گفتم در نیت ایالات متحده مظنون هستیم.

وی با اشاره به اینکه حضور آمریکا در افغانستان غیرقانونی بوده است، گفت: آن‌ها حق ورود به این منطقه را نداشتند و این توافق نامه نشان داد این روند برای رسیدن به منافع آمریکایی‌ها بوده است.

موسوی در خصوص روابط ایران با طالبان پس از رسیدن به این صلح نیز گفت: گفتگو‌های ما با طالبان طبق روال گذشته و با اطلاع دولت افغانستان ادامه خواهد داشت.

خوشبختانه اغلب نیاز‌های دارویی در کشور تهیه می‌شود

وی در خصوص شیوه‌های تامین دارو توسط جمهوری اسلامی در خلال بیماری پیش آمده نیز گفت: ما از وقتی این اتفاق افتاده تمام امکانات خود را بسیج کردیم و در تعامل با وزارت بهداشت نیاز‌های کشور در این زمینه را تامین کردیم که عمده‌ترین آن کیت‌های تشخیص بیماری کرونا بود که خوشبختانه تهیه شد و سایر اقلام دارویی مورد نیاز در کشور نیز خوشبختانه در داخل تهیه می‌شود.   در حال تکمیل است...

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نشست خبری مجازی موسوی کیت تشخیص کرونا سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی بیماری کرونا آمریکایی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۱۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدیو) هدف قرار گرفتن دو پایگاه آمریکایی در سوریه

پایگاه آمریکایی در فرودگاه الجیر در شمال حسکه سوریه هدف حمله پهپادی قرار گرفت.

به گزارش مهر به نقل از المیادین، دومین پایگاه آمریکا در سوریه نیز طی کمتر از یک ساعت هدف قرار گرفت.

در این ارتباط گفته شده است که پایگاه میدان نفتی العمر با ۴ موشک و پایگاه خراب الجیر با ۳ موشک و یک پهپاد هدف قرار گرفتند.

گفته شده است که اطلاعات دقیق از تلفات مستقیم در داخل پایگاه آمریکایی در خراب الجیر خبر می‌دهد.

هدف قرار دادن دو پایگاه آمریکایی حدود دو ماه پس از توقف هدف گیری پایگاه‌های آمریکایی در شرق سوریه صورت می‌گیرد.

ساعاتی پیش یک پایگاه آمریکایی در فرودگاه الجیر در شمال حسکه سوریه پس از هدف قرار گرفتن توسط یک پهپاد با انفجاری مهیب روبرو شد.

خبرگزاری رویترز هم به نقل از دو منبع امنیتی گزارش داد که حداقل ۵ موشک از شهر زمار عراق به سمت پایگاه نظامی آمریکا در شمال شرق سوریه شلیک شد.

همچنین خبرنگار المیادین اعلام کرد که صدای انفجار از پایگاه آمریکایی در روستای گرین نزدیک میدان نفتی العمر در حومه دیرالزور در شرق این کشور سوریه شنیده شده است.

یک منبع امنیتی عراقی نیز تائید کرد که ۵ فروند موشک از منطقه شمال غربی موصل به سمت پایگاه آمریکایی در پایگاه الجیر در سوریه شلیک شده است.

با شروع بحران سوریه در سال ۲۰۱۱ آمریکا به دنبال تضعیف این کشور، تجزیه و در نهایت ساقط کردن نظام بشار اسد در این کشور برآمد، اما پس از گذشت حدود یک دهه، این هدف‌ها تحقق نیافت. در نتیجه «بشار اسد» رئیس جمهوری این کشور ماندگار و آغوش کشور‌های عربی بار دیگر روی دمشق باز شد. اوایل بهمن ماه، نشریه «فارن پالیسی» به نقل از منابع آگاه فاش کرد که آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای خروج از سوریه است و این نشریه به نقل از مقامات آمریکایی خبر داد: کاخ سفید دیگر اهمیتی برای مأموریت آمریکا در سوریه قائل نیست و مأموریت نیرو‌های آمریکایی در سوریه را غیرضروری می‌داند.

این گزارش اضافه کرد: بحث‌هایی در واشنگتن درباره تاریخ خروج نیرو‌های آمریکایی از سوریه در جریان است؛ اما زمان آن تا کنون مشخص نشده‌است. همزمان با فارن پالیسی، رسانه آمریکایی «پولیتیکو» نیز به نقل از سه مقام ارشد دولت آمریکا گزارش داد که مذاکراتی درباره خروج نظامیان آمریکایی از سوریه جریان دارد.

در عین حال حملات اخیر گروه‌های مقاومت علیه پایگاه نظامی آمریکا در سوریه و دیگر مناطق بیش از هرچیز تحت تأثیر تحولات غزه و ادامه جنگ علیه فلسطینی‌ها صورت می‌گیرد.

بسیاری از گروه‌های مقاومت در منطقه اعلام کرده‌اند که هدف قرار دادن اهداف و منافع آمریکایی در منطقه تا زمان توقف کامل جنگ علیه غزه ادامه خواهد داشت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • رفع ابهامات حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب قراردادها
  • احمدیان و دبیر شورای امنیت روسیه دیدار کردند
  • اسرائیل در تلاش برای لغو دیدار بایدن و اردوغان است
  • لایحه ممنوعیت تیک‌تاک در مجلس سنا تصویب شد
  • هشدار پنتاگون به عراق درباره ادامه حملات علیه نیروهای آمریکا
  • بشار اسد: هر از گاهی با آمریکایی‌ها دیدار می‌کنیم
  • احیای رویشگاه‌های گیاهان دارویی در هرمزگان
  • احیای هفت هزار هکتار گیاهان دارویی در هرمزگان
  • کلید ۹۵ میلیارد دلاری برای دو جنگ؟
  • (ویدیو) هدف قرار گرفتن دو پایگاه آمریکایی در سوریه