Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، مجمع بین‌المللی اساتید مسلمان دانشگاه‌های کشور در محکومیت کشتار مسلمانان هندوستان بیانیه‌ای منتشر کرد.

در بخش ابتدایی این بیانیه آمده است: در روزهای گذشته حداقل 43 انسان بی‌گناه در آتش غضب هندوهای افراطی در کشور هند سوختند. مساجد متعددی به آتش کشیده شدند و ده‌ها خانه و مغازه با خاک یکسان شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از این قربانیان به ضربات وحشیانه چوب و سنگ و چماق جان دادند در حالیکه عزیزانشان دست پا می‌زدند تا شاید پلیسی به دادشان برسد.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: جنایت‌های اخیر در ناحیه شمال شرقی شهر دهلی نو، از تظاهراتی مسالمت آمیز در اعتراض به قانون جدید تصویب شده در کشور هندوستان آغاز شد. احزاب راست گرا و شاخه‌های افراطی آنان، مردم معترض را تهدید کردند که اگر جلوی این تظاهرات اعتراضی را نگیرند، خودشان دست به کار می‌شوند و همین نیز شد. در اهمال و بی‌تفاوتی روشن دستگاه‌های امنیتی هندوستان، مردم معترض مورد هجوم وحشیانه حامیان قانون تابعیت جدید هند قرار گرفتند. مسلمانان هند از زمان تصویب این قانون در ماه دسامبر 2019 که به مهاجرین غیر مسلمان از کشورهای همجوار حق تابعیت هند را اعطا می کند، هیچ روزی را ساکت ننشستند. آنان به درستی می دانند که گام بعدی این قانون، سلب تابعیت از جمع کثیری از مسلمانان هند به بهانه مهاجر بودن است و نسبت به مسلمانان تبعیض قائل می‌شود.

در بیانیه اساتید بسیجی کشور آمده است: برای آنانهایی که رخدادهای شش ماه گذشته کشور هندوستان را دنبال می‌کنند، واضح است که راست گرایان هند، پروژه اسلام ستیزی خویش را با لغو خودمختاری ایالت مسلمان نشین جامو و کشمیر در ماه آگوست 2019 شروع کردند و پرده های دیگر این سیاست را در فیصله دادن پرونده مسجد بابری و نیز سلب تابعیت از مسلمانان ایالت آسام و در نهایت تصویب قانون بازنگری در قانون تابعیت دنبال کرد. اینک که مسلمانان هند به درستی صدای بحق اعتراض خویش را نسبت به این سیاست ها بلند کردند.

در بخش پایانی این بیانیه آمده است: مجمع بین المللی اساتید مسلمان دانشگاه‌ها ضمن محکومیت شدید کشتار رخ داده، از دولت هند می‌خواهد تا نسبت به وظیفه قانونی و انسانی خویش در حفظ جان اقلیت مسلمان این کشور متعهد باشد و زمینه بروز این ناآرامی‌ها را با بازنگری و تجدید نظر در سیاست های غلط اسلام هراسانه از بین ببرد. در پایان مجمع از نهادهای بین‌المللی می‌خواهد به سکوت خود نسبت به کشتارهای اخیر خاتمه دهند.

انتهای پیام/

300 / 320 کشتار مسمانان در هند نا آرامی در دهلی نو هندوهای افراطی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: هندوهای افراطی مسلمانان هند بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۴۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی به محمدعلی جناح «قائد اعظم» ادای احترام کرد

به گزارش قدس آنلاین رئیس جمهور در ادامه برنامه‌های دومین روز سفر خود به پاکستان، به شهر کراچی به عنوان مرکز ایالت سند سفر کرد و در بدو ورود با حضور در آرامگاه محمدعلی جناح، به مقام «قائد اعظم» و رهبر استقلال این کشور ادای احترام کرد.

سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز - سه‌شنبه - در ادامه برنامه‌های دومین روز سفر به پاکستان، پس از سفر به ایالت پنجاب و شهر لاهور، به کراچی مرکز ایالت سند نیز سفر کرد و در بدو ورود با حضور در آرامگاه محمدعلی جناح «قائد اعظم» و پدر استقلال این کشور، با تقدیم تاج گل و قرائت فاتحه به مقام وی ادای احترام کرد.

محمدعلی جناح ملقب به قائد اعظم در ۲۵ دسامبر سال ۱۸۷۶ در یکی از محله‌های کراچی به دنیا آمد. پدرش بازرگان و خواهرش «فاطمه» یکی از مبارزان دوران استقلال پاکستان و هندوستان بود. وی در سال ۱۸۹۵ از دانشگاه انگلیس فارغ التحصیل شد و بعد از دریافت مدرک دکترای قانون، فعالیت سیاسی خود را آغاز کرد.

جناح در سال ۱۸۹۶ به کنگره هند پیوست و در سال ۱۹۱۳ به عضویت «حزب آل اندیا مسلم لیگ» که توسط مسلمانان هند تشکیل شده بود درآمد. وی در سال ۱۹۱۶ بعد از برگزاری اجلاس ویژه حزب مسلم لیگ در شهر «لکهنو» به عنوان رهبر این حزب انتخاب شد.

محمدعلی جناح نقش مهمی در نزدیکی کنگره هند با حزب مسلم لیگ برای بیرون کردن انگلیس از هندوستان داشت. در سال ۱۹۲۹ جناح در گزارشی به عنوان «گزارش نهرو» بر ۱۴ نکته اساسی درباره حقوق مسلمانان تأکید کرد که بعدها مقدمه‌ای برای تشکیل یک کشور مسلمان شد.

جناح تمام عمر خود را صرف حمایت از حقوق مسلمانان شبه‌قاره کرد و، چون مسلط به قانون بود تلاش‌های وی به ثمر نشست و سرانجام توانست کشور پاکستان را تشکیل دهد.

با ورود محمدعلی جناح به حزب کنگره ملی هند که برای کمک به انگلیسی‌ها تأسیس شده بود، فعالیت‌های این حزب که مقرر بود متناسب با منافع انگلیسی‌ها باشد، مخالف اهداف آنان عمل کرد. مسلمانان هم برای حفظ منافع خود حزبی به نام مسلم لیگ را تأسیس کردند. این دو حزب راه استقلال را هموار نمودند و فعالیت‌های جناح به استقلال پاکستان منجر شد. جناح از تعصب‌های فرقه‌ای دوری می‌کرد و به همین خاطر یکی از بهترین نمایندگان اتحاد مسلمانان با هندوها به شمار می‌رفت.

در مارس ۱۹۲۷ جناح توانست طرح‌های مسلمانان دهلی را تدوین کند، اما در طرح مربوط به قانون اساسی حق رأی دادن از مسلمانان گرفته شد و کارهای جناح بی‌نتیجه ماند. در سال ۱۹۲۹ محمدعلی جناح طرح معروفی را در ۱۴ ماده تنظیم کرد و به کنگره داد. گنگره ملی هند به طرح ۱۴ ماده‌ای جناح چندان توجه نکرد. او پس از این ناکامی‌ها به لندن رفت و از دور فعالیت‌های اجتماعی سیاسی شبه قاره را دنبال می‌کرد.

در ۱۹۴۰ محمد علی جناح بیمار شد و در سال ۱۹۴۷ درست یک سال بعد از تشکیل کشور مستقل مسلمان به عنوان پاکستان در سپتامبر سال ۱۹۴۸ دار فانی را وداع گفت، اما فداکاری‌های او برای تشکیل یک کشور مستقل مسلمان همیشه در یاد و خاطره مسلمانان شبه‌قاره باقی خواهد ماند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • ۱۵ کشور قدرتمند جهان اسلام بر اساس مولفه های نظامی و اقتصادی
  • کشور‌های آمریکای جنوبی خواستار بازداشت سران رژیم صهیونیستی شدند
  • فعالیت مجامع اجلاسیه بین المللی پیرغلامان حسینی
  • وزیر کشور: افراد انگشت شماری در برابر قانون مقاومت می‌کنند
  • آیت الله هاشمی علیا عنوان کرد؛ لطف الهی به مؤمنان جهت دوری از تعصب جاهلی
  • رئیس دیوان عالی کشور : حجاب در ایران قانون است و همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند
  • حجاب؛ قدرت زن ایرانی
  • رئیسی به محمدعلی جناح «قائد اعظم» ادای احترام کرد
  • خشم مسلمانان و اپوزیسیون هند از اظهارات اسلام‌ستیزانه مودی
  • بلینگام پس از پایان ال کلاسیکو خطاب به هواداران بارسلونا؛ سکوت! / فیلم